Hayır 2.gün taburcu oldum.Günlükte doğumdan 5 gün geçti yazıyo. 5 gündür hastanede misiniz ?
Kızlar bebeklere gaz için biseyler kullanan varmı?Bugün bizimki uyumadı hiç.
Bunu bir arkadasim dedi alicam bende varmis burdadaNerdeyse ilk günden beri kullanıyoruz.
Hastanede verdiler.
Sab Simplex. Tr de var mi bilmiyorum
Ben daha doğurmadım ama bebeğe reflü yatağı almıştık kiraz çekirdekli. Kiraz çekirdeklerini fırında ya da mikroda ısıtıp yatağın bölmesine koyacakmışız, gazını alacakmış sözde. Bir bak istersen kiraz çekirdeği teK de satılıyor.Kızlar bebeklere gaz için biseyler kullanan varmı?Bugün bizimki uyumadı hiç.
Hamilelikte ateş basan ben şuan mecburen pandufla falan geziyorum ya.Rezene anason bende içiyorum ama kızıma da biseyler gerekiyor artık.Kuzum kıvranıyor tabi uykusuzluktan bende bittim artık.Bizimkinin var biraz arada gazı, nurse harveys aldim cok rahatsiz olunca veriyorum. En son acı elma yagi aldim ayaginin altina 1 damla ile mesaj yapiyorum. Ben zaten sabahlari rezene anason cayi, aksamlarida rezene iciyorum. Ayaklarini saglam tut bende inanilmaz gaza sebep olmustu bikac gundur iyiyim. Zor ama ya uykuya dalmasi bile zahmetli oluyor. Bol bol gaz cikartiryoruz.
Bunu bir arkadasim dedi alicam bende varmis burdada
Bunu ilk kez duyuyorum.Ama feci durumdayız herşeyi denerim artık sırayla.Ben daha doğurmadım ama bebeğe reflü yatağı almıştık kiraz çekirdekli. Kiraz çekirdeklerini fırında ya da mikroda ısıtıp yatağın bölmesine koyacakmışız, gazını alacakmış sözde. Bir bak istersen kiraz çekirdeği teK de satılıyor.
Bunu görmüştüm ebebekte.Bi arastiriyim ben.zaten reflu yatağında yatıyor.Kiraz çekirdeğine bakıyım ben.Şu bizim aldığımız yatak. Süngerin orta yerinde bir kısım var. Orası çıkıyor çekirdekler konuluyor Ama dediğim gibi sadece çekirdek de satılıyordu ebebekte. Eki Görüntüle 3026235
Ayy canım valla bende tam yazacaktim bı hareketlilik var mı diye kızlar.. hayırla Kurtul insalalh maşallah çok güzel açılmış..Kızlar ben hastaneye yatış yaptım. Hafif adet sancım vardı nst de sancı çıkmadı. Ama doktora dedim sancım var 20 dk da bir geliyor diye. İnanmadı. 6 cm i görünce şok oldu. Suyum da geldi. Şu an hala çok bir sancım yok. Dua edin.
Bende yarın gideceğim. Çok başka bı süreç ya bu doğum işi nst sancı cikiyor ama doğmuyor. B Birhamisss sancı çıkmamış açıklığı çok iyi gerçekten vallahi bakalım beni ne bekliyor yarınKızlar ağrılar çıktı nstde ama açıklık yok cuma günü yine nst değerlerine bakacak
Cuma günü ben biraz alttan bakarım belki hızlanır süreç dedi
Ay hadi o zaman bişey kalmadı eli kulağındaKızlar ağrılar çıktı nstde ama açıklık yok cuma günü yine nst değerlerine bakacak
Cuma günü ben biraz alttan bakarım belki hızlanır süreç dedi
Bilemedimki canım saati günü varda inşallah bakalım bekliycez en hayırlı en güzel zamanda gelsinler inşallahAy hadi o zaman bişey kalmadı eli kulağında
İkiniz için de en hayırlı en güzel zamanda sağlıkla gelsin kuzucukBilemedimki canım saati günü varda inşallah bakalım bekliycez en hayırlı en güzel zamanda gelsinler inşallah
Aynen o yataktan ben de aldım ve bebeğimi eve geldiğinden beri onda uyutuyorum. Eğimli olduğu için rahatlatıyor ve taşıması çok kolay. Hatta şöyle diyeyim hastaneden geldiğimizden beri yatak odası yerine eşimle oturma odasında uyuyoruz. Bebeğimizi de oturma odasında orta sehbanın üzerinde battaniyeye sarıp sevi bebenin reflü yatağında uyutuyoruz. Pozisyonuna göre bebeğimizin yüzünü ayarlayıp uykuda rahat izleyebiliyoruz. Şimdilik bu şekil de işimize yaradı. Gaz için de işe yarar inşallah.Ben daha doğurmadım ama bebeğe reflü yatağı almıştık kiraz çekirdekli. Kiraz çekirdeklerini fırında ya da mikroda ısıtıp yatağın bölmesine koyacakmışız, gazını alacakmış sözde. Bir bak istersen kiraz çekirdeği teK de satılıyor.
Birebir aynı yatağı mı aldınız yoksa düz beyaz olanından mı aldınız? ben başta düz beyaz aldım, sonra bu renkli olanla değiştirdim ama kafa çukuru var bu renkli olanda acaba yanlış mı yaptık diye üzüldüm. Sizde sorun oldu mu kafa çukurunun olması?Aynen o yataktan ben de aldım ve bebeğimi eve geldiğinden beri onda uyutuyorum. Eğimli olduğu için rahatlatıyor ve taşıması çok kolay. Hatta şöyle diyeyim hastaneden geldiğimizden beri yatak odası yerine eşimle oturma odasında uyuyoruz. Bebeğimizi de oturma odasında orta sehbanın üzerinde battaniyeye sarıp sevi bebenin reflü yatağında uyutuyoruz. Pozisyonuna göre bebeğimizin yüzünü ayarlayıp uykuda rahat izleyebiliyoruz. Şimdilik bu şekil de işimize yaradı. Gaz için de işe yarar inşallah.
Ne buldum denicem hepsini.Gormustum ebebekte bunları.Insallah ise yarar ya.Bunlar var bak. Eki Görüntüle 3026263 Eki Görüntüle 3026264
Aynen canım iki haftadan sonra başlıyor gaz sancıları diyolar seninki bir aylık olmus nerdeyse .Sürekli ağladı gece bugün.Bi bakıyım alalım yoksa duzelmicek bu cadi kızım.Gaz sancısı olduğu belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?