Aktif olsa geçmezdi düzenli aralıklarla devam ederdi uyuyamazdınbi yani muhtemelen :) Allahım yalancısına da razıyım kurban olam bi işaret banaCanım akşam 9dan, sabah 5 e kadar sancım oldu. İlk basta düzensizdi. Sonra 5 dk, 10 dk gibi de oldu.
Bir ara belden vuran sancıya dayanamadım, kalktım kafam dağılsın diye gece 4te saçıma maşa yaptımsonra hafifledi sancılar, uyumuşum. Sabah kasılma programının ekran görüntüsünü dra attım, nstye geleyim mi diye. Ama sabah sancım yoktu.
Doktor, bunlar aktif kasılma değil. Hafif acılma ve incelme olmuş olabilir. Şu anda düzenli kasılma yoksa ve bebek oynuyorsa nstye gerek yok demiş.
Bunlar da aktif sancı degilse aktifi nasıl oluyor artıkgözüm korktu dogrusu, karnım taş gibi, çocugun hareketini o kadar zor hissediyorum ki, sancım yok. Bekliyorum bakalım.
300 e 100 var istersenLcw carkında kargo bedavası olan var mi?
Yok canım saol aldıklarım.çark ürünü deilmis o indirim yaramıyor300 e 100 var istersen
Hahah canım aniden geliyor, ne squat yaptım, ne bişi. Dün hurma almıştım yeni geldi. 2 tane hurma yedim ama daha yolum var gibi. Ne bulsak kardır diyoruzAktif olsa geçmezdi düzenli aralıklarla devam ederdi uyuyamazdınbi yani muhtemelen :) Allahım yalancısına da razıyım kurban olam bi işaret banaYoğun akıntı nişan falan da olur ona da razıyım
Şimdi dr ile konuştuk belden sancım var onu danıştım. Bu bir sürecin baslamış oldugunu gösteriyor bel sancısı dedi ama asıl olay kasık sancısında dedi. Kasıkta baslayacak 10 dk da, 5 dkda bir olacak ve hiç kesilmeyecek. Dünkü o kesilen aslında yalancı sancı benim yani. Artık yalancı falan ne bulsak kar, ne kadar açıklık yapsa kar diye bakıyorum.Dulciana kız sıradaki sensin o zmn :))
Hanımlar bisey sordumMerhaba hanımlar nasılsınız güzel anneler benim Bi sorum vardı ben dün kan verdim.saglik ocağında sabahtan suan laboratuvar sisteminde onay bekliyor diye bir yazı var sizce sonuç ne zman gözükür bugün gozukurmu
Kasılmalar sıklaßınca hissetmedim bnde .10 dk ya düşünce hissederdim galiba tam hatırlayamıyorum .ama 5 dk ya düşünce araçla hastaneye giderken araçta sarsilinca bebek harejeti değilde içimde bı kemik yığını var da sanki sağa sola sert bisekilde çarpıyor gbi olmuştuHahah canım aniden geliyor, ne squat yaptım, ne bişi. Dün hurma almıştım yeni geldi. 2 tane hurma yedim ama daha yolum var gibi. Ne bulsak kardır diyoruz
Şimdi dr ile konuştuk belden sancım var onu danıştım. Bu bir sürecin baslamış oldugunu gösteriyor bel sancısı dedi ama asıl olay kasık sancısında dedi. Kasıkta baslayacak 10 dk da, 5 dkda bir olacak ve hiç kesilmeyecek. Dünkü o kesilen aslında yalancı sancı benim yani. Artık yalancı falan ne bulsak kar, ne kadar açıklık yapsa kar diye bakıyorum.
Beni bu bel sancısı çok zorluyor, nedense kasıktan zor geldi. Kuvvetli bişey
Bir de cocugun hareketlerini hissedemiyorum tam acaba sancı olunca mı böyle oluyor? C Chivas Regal senin doguma yakın böyle oldu mu?
Onu takip ediyorum, bi portakal yiyip bakayım harekete
Benimde belimde ağrı var bugün hadi inşallah olsun biseyler hayırlisi ile artık kendimi dinlemekten yoruldumHahah canım aniden geliyor, ne squat yaptım, ne bişi. Dün hurma almıştım yeni geldi. 2 tane hurma yedim ama daha yolum var gibi. Ne bulsak kardır diyoruz
Şimdi dr ile konuştuk belden sancım var onu danıştım. Bu bir sürecin baslamış oldugunu gösteriyor bel sancısı dedi ama asıl olay kasık sancısında dedi. Kasıkta baslayacak 10 dk da, 5 dkda bir olacak ve hiç kesilmeyecek. Dünkü o kesilen aslında yalancı sancı benim yani. Artık yalancı falan ne bulsak kar, ne kadar açıklık yapsa kar diye bakıyorum.
Beni bu bel sancısı çok zorluyor, nedense kasıktan zor geldi. Kuvvetli bişey
Bir de cocugun hareketlerini hissedemiyorum tam acaba sancı olunca mı böyle oluyor? C Chivas Regal senin doguma yakın böyle oldu mu?
Onu takip ediyorum, bi portakal yiyip bakayım harekete
Haha siz başlayın ben dogurunca katılacağım aranızaZayıflamak isteyenler var mi ? Benim gibi tombis kalip giysilerine sıgmayanlar beraber diyet yapsak. Simdi verdim verdim cünkü emmesi 1 saatlik spora bedel. Diyet bolumune konu acabiliriz.
Doğum sonrası bi de böyle sorunlar var.Bende şuan hamilelikten onceki kg dayim.Ama bir sezeryan göbeği kaldı.O nasıl gidecek onu düşünüyorum.Zayıflamak isteyenler var mi ? Benim gibi tombis kalip giysilerine sıgmayanlar beraber diyet yapsak. Simdi verdim verdim cünkü emmesi 1 saatlik spora bedel. Diyet bolumune konu acabiliriz.
O kadar şiddetli ki bel ağrım, pilates topunun üstünde takılıyorumBenimde belimde ağrı var bugün hadi inşallah olsun biseyler hayırlisi ile artık kendimi dinlemekten yoruldum
Canım çok net adet sancısının aynısını hissediyorsun. Gerçekten anlıyorsunCanım akşam 9dan, sabah 5 e kadar sancım oldu. İlk basta düzensizdi. Sonra 5 dk, 10 dk gibi de oldu.
Bir ara belden vuran sancıya dayanamadım, kalktım kafam dağılsın diye gece 4te saçıma maşa yaptımsonra hafifledi sancılar, uyumuşum. Sabah kasılma programının ekran görüntüsünü dra attım, nstye geleyim mi diye. Ama sabah sancım yoktu.
Doktor, bunlar aktif kasılma değil. Hafif acılma ve incelme olmuş olabilir. Şu anda düzenli kasılma yoksa ve bebek oynuyorsa nstye gerek yok demiş.
Bunlar da aktif sancı degilse aktifi nasıl oluyor artıkgözüm korktu dogrusu, karnım taş gibi, çocugun hareketini o kadar zor hissediyorum ki, sancım yok. Bekliyorum bakalım.
Hiç kesenin boyutunu söylemediler. Hiç stres yapma canım zaten 7.haftada kalp atışı dinleniyor, en garantisi o, az kalmış 7.hafta emin olursun. 5.hafta çok erkenArkadaşlar 5+3 haftalık kese çok küçük doktor ölçü falanda söylemedi sizlerin nasıldı çok endişeliyim daha önce düşüklerim var
39. Haftada doğdu canım çok şükür şimdi iyi evimize geldikÇok geçmiş olsun. Kaçıncı haftada doğdu? Haftasına göre küvezde kalma süresi değişebiliyor. 39.haftaya ne kadar yakınsa genelde o kadar az kalıyor ama hiç korkmayın. 24.haftada 600 gram doğan bebekler çıkıyor artık küvezden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?