2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bol bol bebek emsin.
4 gün süt le dolar memeler. sürekli emzirmezsen ateşin cikabilir

Benim tam olarak 5. Günde gelmişti canım üstelik yememe icmeme dikkat etmeme rağmen. Öncesinde ise makine ile sagiyorduk ama az az geliyordu

Canım ben bol su, kuru incir, hurma ve hoşaf içtim 2. gün de sıcak duş almıştım bebeği de sürekli memede tuttum o şekilde 3.güne artık süt gelmeye başladı

pirinç pilavı yedim ve 1,5 saatte bir sürekli emzirdim 2.gün sütüm geldi çok şükür

Teşekürler kızlar cevaplarınız için. Bugün biraz daha hızlandı sanırım. Elimle sıktığımda akıyo. Yarına tamamen gelir herlade. İlk 2 gün yok gibiydi yine mememyi emzirip mamayla destekledimm. Şimdi mamaya çok gerek kalmıyor

Peki kasılmaya mı dönmüştü hareketi. Karnım semsert, hareketten ziyade kasılma yapıyor çocuk ve aralıklı da olsa bir sancı var
Benim de aynı öyle oluyor. Sabahları regl ağrısı gibi ağrı oluyor. Şuanda da var hatta çözemiyorum bir türlü Akşama doğru da karnım semsert kasılıyor gibi. Bir anda artacak galiba bu kasılmalar vs

Günaydın son 2 mi desem, 1 mi desem şu pazartesi gelmek bilmedi bir türlü bugün hiç iştahım yok, herhalde heyecan yapmaya başladım. 9.30’da kalktım, daha lokma koymadım ağzıma

Günaydın kızlar
Dulciana ne alemdesin canım varmı bi değişiklik
Canım akşam 9dan, sabah 5 e kadar sancım oldu. İlk basta düzensizdi. Sonra 5 dk, 10 dk gibi de oldu.
Bir ara belden vuran sancıya dayanamadım, kalktım kafam dağılsın diye gece 4te saçıma maşa yaptım sonra hafifledi sancılar, uyumuşum. Sabah kasılma programının ekran görüntüsünü dra attım, nstye geleyim mi diye. Ama sabah sancım yoktu.
Doktor, bunlar aktif kasılma değil. Hafif acılma ve incelme olmuş olabilir. Şu anda düzenli kasılma yoksa ve bebek oynuyorsa nstye gerek yok demiş.
Bunlar da aktif sancı degilse aktifi nasıl oluyor artık gözüm korktu dogrusu, karnım taş gibi, çocugun hareketini o kadar zor hissediyorum ki, sancım yok. Bekliyorum bakalım.

Kızlar günaydınlar tünaydınlar 37+1deyim, son 2-3 gündür bebek aktifken bayağı bayağı tepecikler oluşuyor karnımda ve eş zamanlı akıntı olduğunu da hissediyorum , amniyon sıvısı mı diye tedirgin oldum ama doktor amniyon sıvın yeterli bir sıkıntı görünmüyor dedi. Sizlerde de oluyor mu bu şekilde.. buarada haala makat gelişinde, ilk hamileliğim, her aşamada çok farklı şeyler hissediyorum, tekmelese dertleniyorum, dursa dertleniyorum, bazen elektrik çarpmış gibi acı oluyor falan insan bilmeyince de tedirgin oluyor sona yaklaştık iyice .. herkese , hepimize hayırlı doğumlar dilerimm Bebişi gelenlere de sağlıklı ömürler inşallahhh

Ayy geliyor sanki seninki hadi bakalım aktif kasılma için önemli olan mesela düzenli olarak her 10 dakikada bir olması ve giderek şiddetini arttırması. Ben hamile yogası eğitmeniyim bir de doğuma hazırlık eğitimi almıştım ama yine de kasılmanın nasıl birşey olduğunu çözemiyorum bir de kafaya çok takmamak gerekiyor ya öyle yapınca en ufak bir gazı bile kasılma sanıyorum. Doğumlarını bekleyen canım gebeler, sağlık sorunu yoksa bol bol squat nefes egzersizleri yapın gevşemeye çalışın kendinize her gün en az 10 dk ayırın gevşeme için

Sıcak duşa gir canım benim 10-15 dk da gelen kasilmalarin oldugu gün baya uzun sıcak duş almıştım .saçımı başımı da duzlestirmistim iyiki yapmışım doğuma gittim gcesinde

Ben küçük bebeği çok sevdiğim için değişik bir sevgi yok küçük olduğu için sadece yapışık geziyoruz çokta kasmıyorum yok kucağa alışmasın yok yanımda yatmasın diye son bebeğim alışırsa alışsın diyorum ama inşallah pişman olmam odasında ve anne yanı olarak iki yatağı var yinede gece beraber uyuyoruZ öyle istiyor yıkıyor ortalığı adını söylemiyoruz yaygaracı kaldı çocuğumun adı az biraz ayrılsam yanından başlıyor sanki birşey olmuş gibi yangın alarmı gibi değişik olan şey çok fena ağlıyor ben yaklaşınca az önce ağlayan başkasıymış gibi bakıyor

Merhaba hanımlar nasılsınız güzel anneler benim Bi sorum vardı ben dün kan verdim.saglik ocağında sabahtan suan laboratuvar sisteminde onay bekliyor diye bir yazı var sizce sonuç ne zman gözükür bugün gozukurmu

Çok sağol canım bilgiler için, ben de aktif kasılma nasıl diyordum. Dünküler ilk sancılar oldugu için bana bayagı aktif geldi dogurucam sandım
Sıcak duşa gir canım benim 10-15 dk da gelen kasilmalarin oldugu gün baya uzun sıcak duş almıştım .saçımı başımı da duzlestirmistim iyiki yapmışım doğuma gittim gcesinde
Sıcak duş aklımda, hem de hızlandırıyor diyorlar.
Genelde de gece oluyomuş sancılar
Bakalım balık mı, koç mu tam arada kaldılar
Benim şu anda arada gelen belden vuran çok şiddetli sancılarım var, bunlar iş görür mü, kasıga yansır mı bilmiyorum ama belden gelen sancı nedense bana daha zor geliyor.

Ayy kiyamam ona ben ya bende soyledigine katiliyorum. Yani kucaga alistirmak diye birseyin oldugunu da şahsen dusunmuyorum. Cunku bebek kucak sever yada sevmez o kendi karari oluyor. Ilk kizimin kucagimda uyumasini cok istiyordum ama hic uyumazdi . Cocuklar bebege benim bakmam gerektigini dusunup benden kiskanmiyorlar . Benimkilerin yaslari yakin olmasina ragmen hepsinin bebekliginin tadini cikardim . Sadece bunda biraz daha yogun hayatim
Ablalari nasil davraniyor ? Benim buyuk kizim devamli kucagina almak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…