- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
Bol bol bebek emsin.
4 gün süt le dolar memeler. sürekli emzirmezsen ateşin cikabilir
Canım canım aynı durumdaydım bol su, bebeği bol memede tutma emmese bile tutmadığı için 1 saat tutturmaya çalışıyoduk zaten durmuş oluyodu , medine hurması, tahin helvası, rezene, komposto üzüm kayısı hurma içiyorum
Takviye olarak bestlak, solgar aldım faydasını çok gördüm
Benim tam olarak 5. Günde gelmişti canım üstelik yememe icmeme dikkat etmeme rağmen. Öncesinde ise makine ile sagiyorduk ama az az geliyordu
Canım ben bol su, kuru incir, hurma ve hoşaf içtim 2. gün de sıcak duş almıştım bebeği de sürekli memede tuttum o şekilde 3.güne artık süt gelmeye başladı
pirinç pilavı yedim ve 1,5 saatte bir sürekli emzirdim 2.gün sütüm geldi çok şükür
Teşekürler kızlar cevaplarınız için. Bugün biraz daha hızlandı sanırım. Elimle sıktığımda akıyo. Yarına tamamen gelir herlade. İlk 2 gün yok gibiydi yine mememyi emzirip mamayla destekledimm. Şimdi mamaya çok gerek kalmıyorBenim 2 gün boyunca bir damla yoktu
Ben boş meme emzirip mama verdim kaşıkla
Bebe uyurken de masaj yapıp sağma makinesi ile kanalları açmaya çalıştım
Çok şükür 3. gün bol bol gelmeye başladı
Emmeye gayreti varsa boş memeyi bile vermek gerek çünkü emerek açıyorlar
İnşallah sizin de iki güne kadar dolar taşar göğüsleriniz
SüpersinTeşekürler kızlar cevaplarınız için. Bugün biraz daha hızlandı sanırım. Elimle sıktığımda akıyo. Yarına tamamen gelir herlade. İlk 2 gün yok gibiydi yine mememyi emzirip mamayla destekledimm. Şimdi mamaya çok gerek kalmıyor
Benim de aynı öyle oluyor. Sabahları regl ağrısı gibi ağrı oluyor. Şuanda da var hatta çözemiyorum bir türlüPeki kasılmaya mı dönmüştü hareketi. Karnım semsert, hareketten ziyade kasılma yapıyor çocuk ve aralıklı da olsa bir sancı var
Hani bebek karnın bir tarafına toplanır gibi olup sertleşiyo ya oymuş işte kasılma :)O kasılma ne oluyor hala ben bilmiyorum
Canım akşam 9dan, sabah 5 e kadar sancım oldu. İlk basta düzensizdi. Sonra 5 dk, 10 dk gibi de oldu.
Ayy geliyor sanki seninki hadi bakalımCanım akşam 9dan, sabah 5 e kadar sancım oldu. İlk basta düzensizdi. Sonra 5 dk, 10 dk gibi de oldu.
Bir ara belden vuran sancıya dayanamadım, kalktım kafam dağılsın diye gece 4te saçıma maşa yaptımsonra hafifledi sancılar, uyumuşum. Sabah kasılma programının ekran görüntüsünü dra attım, nstye geleyim mi diye. Ama sabah sancım yoktu.
Doktor, bunlar aktif kasılma değil. Hafif acılma ve incelme olmuş olabilir. Şu anda düzenli kasılma yoksa ve bebek oynuyorsa nstye gerek yok demiş.
Bunlar da aktif sancı degilse aktifi nasıl oluyor artıkgözüm korktu dogrusu, karnım taş gibi, çocugun hareketini o kadar zor hissediyorum ki, sancım yok. Bekliyorum bakalım.
Sıcak duşa gir canım benim 10-15 dk da gelen kasilmalarin oldugu gün baya uzun sıcak duş almıştım .saçımı başımı da duzlestirmistimCanım akşam 9dan, sabah 5 e kadar sancım oldu. İlk basta düzensizdi. Sonra 5 dk, 10 dk gibi de oldu.
Bir ara belden vuran sancıya dayanamadım, kalktım kafam dağılsın diye gece 4te saçıma maşa yaptımsonra hafifledi sancılar, uyumuşum. Sabah kasılma programının ekran görüntüsünü dra attım, nstye geleyim mi diye. Ama sabah sancım yoktu.
Doktor, bunlar aktif kasılma değil. Hafif acılma ve incelme olmuş olabilir. Şu anda düzenli kasılma yoksa ve bebek oynuyorsa nstye gerek yok demiş.
Bunlar da aktif sancı degilse aktifi nasıl oluyor artıkgözüm korktu dogrusu, karnım taş gibi, çocugun hareketini o kadar zor hissediyorum ki, sancım yok. Bekliyorum bakalım.
Tesekkurederim canim deniycem.Ben molfix almıştım çok memnun kaldım
Ok canim arastirayim denk gelmedim hic deniycem mutlaka a 101 inki deil heraldeCanım ben 2 yaşındaki kızıma bebem natural kullanıyorum memnun kaldım ve yeni doğan bebeğime de ondan aldırdım kullanıyorum ve çok memnunum sızdırma olmuyor hiç iki kızımdada
A101 inmisTesekkurederim canim deniycem.
Ok canim arastirayim denk gelmedim hic deniycem mutlaka a 101 inki deil heralde
Yok anam kapanış bende benceAh kızlar artık doğuralım inşllh güzelce bu haftasonu. vogozo . GurbetKusuEsra . Dulciana Y yakisiklikadin
Ben küçük bebeği çok sevdiğim için değişik bir sevgi yok küçük olduğu için sadece yapışık geziyoruz çokta kasmıyorum yok kucağa alışmasın yok yanımda yatmasın diye son bebeğim alışırsa alışsın diyorum ama inşallah pişman olmam odasında ve anne yanı olarak iki yatağı var yinede gece beraber uyuyoruZ öyle istiyor yıkıyor ortalığı adını söylemiyoruz yaygaracı kaldı çocuğumun adı az biraz ayrılsam yanından başlıyor sanki birşey olmuş gibi yangın alarmı gibi değişik olan şey çok fena ağlıyor ben yaklaşınca az önce ağlayan başkasıymış gibi bakıyorCok uzun zamandir bende giremedim. Dogum guzel gecti de sonrasinda mastit oldum . Cok ateslendim. Hâlâ toparlanamadim. Cok başim agriyor.
Bebise gelince , bez degistirirken bende bocaladim . E bebekten aldigin islak mendil cok iyiymis. Bende bakayim burda var mi diyene olur ne olmaz diye üstüne islak mendil atiyordum . Kizlar zaten kucuk oldugu icin bebek konusunda bocalamadim. Birde bez alma konusu disinda erkek mi kiz mi hic bir degisiklik yok bende sende farkli bir his oldu mu ? Burda bir arkadasin da 3 kizi vardi bir oglu oldu . Erkek cok baska geldi bana cok seviyorum demisti. Ama bende hic degisiklik yok
Çok sağol canım bilgiler için, ben de aktif kasılma nasıl diyordum. Dünküler ilk sancılar oldugu için bana bayagı aktif geldiAyy geliyor sanki seninki hadi bakalımaktif kasılma için önemli olan mesela düzenli olarak her 10 dakikada bir olması ve giderek şiddetini arttırması. Ben hamile yogası eğitmeniyim bir de doğuma hazırlık eğitimi almıştım ama yine de kasılmanın nasıl birşey olduğunu çözemiyorum bir de kafaya çok takmamak gerekiyor ya öyle yapınca en ufak bir gazı bile kasılma sanıyorum. Doğumlarını bekleyen canım gebeler, sağlık sorunu yoksa bol bol squat nefes egzersizleri yapın gevşemeye çalışın kendinize her gün en az 10 dk ayırın gevşeme için
Sıcak duş aklımda, hem de hızlandırıyor diyorlar.Sıcak duşa gir canım benim 10-15 dk da gelen kasilmalarin oldugu gün baya uzun sıcak duş almıştım .saçımı başımı da duzlestirmistimiyiki yapmışım doğuma gittim gcesinde
Bakalım balık mı, koç mu tam arada kaldılarDulciana . Dün akşam 8 den 11 e kadar bnm de sancım vardı snra gitti. Hazırlık sancısı heralde son 3 gün kaldı tesmen dün gece blki glir ddm kar fırtınasını görünce acaba pzrt yi mi bklese modu bu gidille bnm kız KOÇ burcu olacak galiba
Ayy kiyamam ona ben yaBen küçük bebeği çok sevdiğim için değişik bir sevgi yok küçük olduğu için sadece yapışık geziyoruz çokta kasmıyorum yok kucağa alışmasın yok yanımda yatmasın diye son bebeğim alışırsa alışsın diyorum ama inşallah pişman olmam odasında ve anne yanı olarak iki yatağı var yinede gece beraber uyuyoruZ öyle istiyor yıkıyor ortalığı adını söylemiyoruz yaygaracı kaldı çocuğumun adı az biraz ayrılsam yanından başlıyor sanki birşey olmuş gibi yangın alarmı gibi değişik olan şey çok fena ağlıyor ben yaklaşınca az önce ağlayan başkasıymış gibi bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?