Tamam o zaman içiniz rahat olsun.Siz sorgulayınca aklıma geldi. Mesela Bugün her iki açtığımda da kaka ve çişliydi bez. Demek ki çişini yaptıktan sonra kakasını beklemişiz açmak için 4 bez eder yani. Sütüm daha gece geldi mama destekli devam ettik. 1,5-2 saat arasında emzirmeye çalışıyorum
İnşaallah sağlıkla gelsınler umarım strese sokmuyoruZdur bebişlerimiziHoşgeldin cnmbnm de 39+3 bitiyr . sağlıkla kucaklarımıza alalım kuzuları inşllh
Squat ce çömelme işe yarıyr açılma az da olsa başlamış cnm devamı gelir inşllh:)İnşaallah sağlıkla gelsınler umarım strese sokmuyoruZdur bebişlerimizipazartesi açılmam devam etmemişse sezeryanı kabul edecem ben haftasonuna bişi olmazsa taby
Ben de varımAh kızlar artık doğuralım inşllh güzelce bu haftasonu. @vogozo. @GurbetKusuEsra. Dulciana @yakisiklikadin
Sende hiç sancı var mı canım? Ben C Chivas Regal in söylediği kasılma appini indirdim. Çok düzensiz, 20 dk, 30 dk, bazen 15 dk da bişeyler geliyorEvrene olumlı mesaj yolluyoruz kendi sancımız gelecek inşallah
Pardon cnm bnde ddi. Bi arkadaş daha vardı kimdi :) kusıra bakmaBen de varımdoğuramadım gitti.
Dr gitmedim cnm sancım nişanım yok diye. Ara ara vurup kaçıyr bnm ki. Açılma vae mı bilmyrm. Bazılarında açılma başlasada nişan gelmeye biliyrmuş o kullatdan mıyım bilmiyrmSende hiç sancı var mı canım? Ben C Chivas Regal in söylediği kasılma appini indirdim. Çok düzensiz, 20 dk, 30 dk, bazen 15 dk da bişeyler geliyorama hiçbir istikrar yok. Şu app motive etti beni. Yarın da böyle az az olursa sancı belki moda girerim ama tek gün olup sancısı sıfırlanan da oldu grupta
Hahaha doğru diyorsun2 cm, 2 cmdir canımben sıfır cm ile suni sancıyla baslamaya çok korkuyorum. Ne bulsak kar
Valla salı günü sancılarım çıktı açılmayı gördü doktor, çatı muayenesi yaptı. O günden beri bekliyorum, activation labor yapıyorum bol bol, bakalım ne zaman geleceklerMerhaba hanımlar ilk cocuk yaş 32 39/2 bitmek uzereyken 2 cm acılmayla sancı gorunup hıssetmemekten hast den çıkış alarak evıme gectım ve bu en son kım doğuracak yarışına katılayım dedim hem gizli takip de nereye kadardoğurmaya 5 kala yazayım ki Yalnız değilsiniz bende katılayım aranıza da çoğaldıkca korkar ve gelir belkı bebişler
Ayy resmen kendimi sorgulamama sebep oldunuz. Teşekkür ederimTamam o zaman içiniz rahat olsun.
Sütünüz de artar hiç strese girmeyin.
Genelde 4. Gün göğüsler doluyor
Ben doğumdan 2 gün önce bebeğimin hareketleri az diye hastaneye gittim. Sağlıklı dendi eve geldim. Ama iki gün boyunca hissedebilmek için bayağı çaba sarfettim.Kızlar ben kasılmalar başlayınca bi 4/5 gündür yani hareketleri az hissediyordum, baya hareketliydi kızım çünkü. Açılma takip çatı muayenesi derken şimdi beklemeye geçtik bugün yine eskisi gibi baya baya hareketli, fazlasiyla hemde. İnsanogluyuz ya fazla olunca da illa bisey var saniyoruzolumsuz bişey yoktur demi yani bu hissettigim sanci degildir herşeyden nem kapar oldum, doğuma az kala bebeklerin hareketleri nasıldı sizin?
Benimde nst de sancilar ciktiginde oyleydim kuzum. Şuan baya hareketli iyice emin oldum gelmeyecek dahaBen doğumdan 2 gün önce bebeğimin hareketleri az diye hastaneye gittim. Sağlıklı dendi eve geldim. Ama iki gün boyunca hissedebilmek için bayağı çaba sarfettim.
Peki kasılmaya mı dönmüştü hareketi. Karnım semsert, hareketten ziyade kasılma yapıyor çocuk ve aralıklı da olsa bir sancı varBen doğumdan 2 gün önce bebeğimin hareketleri az diye hastaneye gittim. Sağlıklı dendi eve geldim. Ama iki gün boyunca hissedebilmek için bayağı çaba sarfettim.
O kasılma ne oluyor hala ben bilmiyorumPeki kasılmaya mı dönmüştü hareketi. Karnım semsert, hareketten ziyade kasılma yapıyor çocuk ve aralıklı da olsa bir sancı var
Canım ben 2 yaşındaki kızıma bebem natural kullanıyorum memnun kaldım ve yeni doğan bebeğime de ondan aldırdım kullanıyorum ve çok memnunum sızdırma olmuyor hiç iki kızımdadaSleepy ve prima dısında bez deneyen varsa deneyimlerinizi alabilirmiyim.pirima pahalı sleepyde poponun ustune gelen yer ince bazen cok yapiyo tuvaletini sirtina tasiyor. A101 ve e bebeginki iyi diye duydum. Bilmiyorum ama nasildir oglanlara hugguies molfix prima.kullanmistim
Yaaa esin hanımcığımızı bekliyoruz heyecanlaaa sağlıkla gelsin annesiiMerhaba kızlar :) bugün benim son kontrolüm vardı salı doğum olacaktı ama bugünkü kontrolde sancım çıktı. Sık sıkdoktorum normal doğum başkar riske atmayalım dedi ve yarın sabah spinal anestezi ile sezaryene giriyorum tam 38+6 da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?