Yok canım ne kusuru ben de baya beklemedeyimPardon cnm bnde ddi. Bi arkadaş daha vardı kimdi :) kusıra bakma
Tek olmuyor beraber daha kolay zayiflamak insaAllah isteyenler olursa acalim konuHaha siz başlayın ben dogurunca katılacağım aranızakonu acarsaniz beni de etiketleyin canlar
Ya ne guzell benim 11 kilo vermem gerek. Sadece karinsa korse deneyebilirsin canimDoğum sonrası bi de böyle sorunlar var.Bende şuan hamilelikten onceki kg dayim.Ama bir sezeryan göbeği kaldı.O nasıl gidecek onu düşünüyorum.
Sezeryan olunca 40 i bekleyip takiyim korse dedim hala dikişler ağrıyor Canim ya.Galiba spor ve egzersiz için beklemek gerek biraz daha.Tek olmuyor beraber daha kolay zayiflamak insaAllah isteyenler olursa acalim konu
Ya ne guzell benim 11 kilo vermem gerek. Sadece karinsa korse deneyebilirsin canim
Bende varım en az 15 kilo vermem lazım ama önce doğurmam gerek benide almayı unutmayın:)Haha siz başlayın ben dogurunca katılacağım aranızakonu acarsaniz beni de etiketleyin canlar
Aynı durum bugün bendede var çok sık sertleşiyor karnım ama ağrı olmuyorbenim sanki kasılmalarım var gibi ama emin olamıyorum. Bebek bi o yana bi bu yana toplanıyor sıkı sıkı oluyor ama bayaaaa sert.
Evet bende de ağrı yok. Peki nerden anlayacağız hastaneye gitmemiz gerektiğiniAynı durum bugün bendede var çok sık sertleşiyor karnım ama ağrı olmuyor
Benim de kontrolüm pazartesi bu gece bir şey yapmayı düşünmüyorum yarına kadar bakacağım.Ben doktorumla konuştum normal dedi. Su gelirse ve kasılmalara kasık ve bel ağrılarıda eşlik edip düzenli bir şekilde gelirse gel dedi. Pazartesi kontrol bakalım bugün kendimi dinliyorum sağ tarafta taş gibi sertleşir duruyor
Bende öyle uzandım yatıyorum bakalım neler bekliyor bizi hayırlısı olsun inşallah:)Benim de kontrolüm pazartesi bu gece bir şey yapmayı düşünmüyorum yarına kadar bakacağım.
Kuzu 10dk düştüyse senin ki kesin gerçek sancıAy kızlar bu sancılara nasıl dayandınız, motivasyon verin10 dkda bir belden sancım geliyor ama geldiği an mahvoluyorum, sonra kısa süre süt liman.
Hahaha aynen kuzum once doguralimBende varım en az 15 kilo vermem lazım ama önce doğurmam gerek benide almayı unutmayın:)
Yok canım yarın belki gercege döner, durdu şimdiKuzu 10dk düştüyse senin ki kesin gerçek sancı
İşaret vs gelmişmiydi
Kuzum hayırlı olsun sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbimMerhaba kızlar :) kuzuma kavuştum :) 38+6 da 3315 gram 47 cm doğdu kızım. Ultrasonda en son 3500 gram görünüyordu. Spinal ve epidural sezaryen ile oldum. Valla ameliyata başlamışlar ben hiç hissetmedim o kadar yani :) sadece dokundukları var ama hiç ağrı sızı yoktu. 6 saat yemedim, içmedim sonra sıvı gıdalarla başladık. Gaz çıkarttıktan sonra da katı da eklendi azar azar. Ağrı kesici etkisi sonrası ağrım oluyor ama dayanılmayacak gibi değil, tekrar yapılınca iyi oluyor. Yürütmeyi yarın sabah 7 de yapacaklarmış. Tek sıkıntı o çünkü yatarken emzirmek biraz zor. Sütüm az (sarı bir sıvı gibi geliyor) kızın ağzı küçük meme başını iyi kavrayamıyor. O yüzden kan şekerine göre mama takviyesi yapıyoruz maalesef. Ama 2 saatte 1 emziriyorum.
Bu arada dün zaten nst te sancım çıkmıştı sık sık 20-40 a kadar. Bütün gece kasılmalardan uyuyamadım. Sabah geldiğimizde 60-100 e vuran sancım çıktı. Akşama kadar doğururdum yani sabah sezaryene almasalar :) aynı rahim ağrıları ağrı kesici etkisi geçince oluyor hala kasıla kasıla toplanıyormuş rahim :)
Kalanlara çok güzel doğum diliyorum :) hiç korkmayın sonu çok güzel oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?