• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım kızlar arada okuyrdm ama yazamadım bende doğum yaptım çok şükür. En son pzrt yazmıiştım ağrım var sancı çıkıyr ama açılma parmak ucu kadardı.dr morelimi bozdu demiştm hatta
Aaaaa kızz gözün aydın bi anda nolduu suyun mu geldii kendine gelince anlat hikayenii bi de kızçenin adı ne olduu onu da de gözünü seveyim 😂😂

Sürekli meme istiyor emiyor artık 1 saat oluyor bırakıyorum zorla başlıyor ağlamaya eşim k valide doymuyor dedi ek mama verdik bugün bile hala aç kalıcak dedi eşim verdik

G gumus82 chiccoyu bi kaz aliyo gunde atiyo veriyorum atıyo veriyorum sonra aliyo 2 3 dakka . Aventi boylemi emiyor yoksa normal emiyor mu? Bu saatten sonra alışıtmı bilemedim
Aç değilse emiyor baya tuttu
Canım neden mamaya yöneliyosun hemen.bol bol emzir hepsi bu.Benimkide meme bağımlısı istediği zaman verıyorum kesinlikle mama varmedim.üçüncü çocuğum bu.Kilo almaya başlamış bile sarılığımız artmıştı düşmüş.Bol bolmemzir ve su. Hepsi bu
Sürekli meme istiyor emiyor artık 1 saat oluyor bırakıyorum zorla başlıyor ağlamaya eşim k valide doymuyor dedi ek mama verdik bugün bile hala aç kalıcak dedi eşim verdik

Canım kızlar arada okuyrdm ama yazamadım bende doğum yaptım çok şükür. En son pzrt yazmıiştım ağrım var sancı çıkıyr ama açılma parmak ucu kadardı.dr morelimi bozdu demiştm hatta
aa hadi hayırlı olsun sessizliğinden anlamıştım :) hikayeni bekliyorum merakla

Canım bende durum bu şekilde kendi sütümle devam ederek düşüremedik, kilo kaybı arttı. Bugün mama verdi dr, emzirmeyi bırakmadan mama takvigesi yaptım, yarın yine ölçüm.

Kızlar biberonla mama takviyesi yaptıktan sonra meme reddi yasayan oldu mu? Olur mu diye korkuyorum
canım, benim bebek daha 4 günlük ve ilk günden beri mama veriyorum ama doktor tavsiyesi ile tabii ki. Şöyle oldu: sütüm doğal olarak az geliyordu ve bebek biraz iri, doymuyor. Çocuk Doktoru da sütünle asla doymaz, mama vereceksin, bırak mama içsin korkma, biz bol yiyen emen bebekleri severiz dedi. Önce emziriyorum, 1 damla gelse bile (ki artık çok güzel geliyor sütüm) önce kesinlikle meme veriyorum. ardından mama veriyorum. bir müddet böyle gidecek dedi doktor. Sonrasında mamayı bırakacak. Sarılık hiç yaşamadık. Bugün kontrolü vardı, çok şükür bir problem yok 🧿🧿🧿

Ben de şeyi sorayım size yaaa, İçime dert oldu, sezeryan sonrası dikişlerin altında tam kuku üstünde morarma yaşadınız mı? kan oturması gibi nokta nokta morarmalar fark ettim bugün. Hep mi vardı yeni mi oldu bilmiyorum. Dikiş kontrolüm salı günü Yapılacak.

bir de bugün korse kullanmaya başladım. Doktor hastane çıkışı kullanabilirsin demişti, 2 gün kullanmadım, bugün ilk defa taktım. L beden paçalı korse aldım, acaba korse mi sıktı o bölgeyi de morardı?

bir yandan diyorum nasıl burun ameliyatı olanların gözlerinin altına kan oturur, morarır korkma Alsem, bu da öyle bi şeydir herahlde Bir yandan da acaba komplikasyon mı oldu diye düşünüyorum.

Ben de şeyi sorayım size yaaa, İçime dert oldu, sezeryan sonrası dikişlerin altında tam kuku üstünde morarma yaşadınız mı? kan oturması gibi nokta nokta morarmalar fark ettim bugün. Hep mi vardı yeni mi oldu bilmiyorum. Dikiş kontrolüm salı günü Yapılacak.

bir de bugün korse kullanmaya başladım. Doktor hastane çıkışı kullanabilirsin demişti, 2 gün kullanmadım, bugün ilk defa taktım. L beden paçalı korse aldım, acaba korse mi sıktı o bölgeyi de morardı?

bir yandan diyorum nasıl burun ameliyatı olanların gözlerinin altına kan oturur, morarır korkma Alsem, bu da öyle bi şeydir herahlde Bir yandan da acaba komplikasyon mı oldu diye düşünüyorum.
Benim o bölge siyaha yakın mprsu ve dikişin altı üstü dörder parmak ondan da ağrım acım çoktu meğer sezo aırası bi damarı yakmauı unutmuşlar o da kanama yapmış patlamış ama dediğim gibi küçük alan vrya nokta değil çok çokkk büyük alandı Arnica diye bi krem kullandım geçti morluk ama acısı ve şişlik devam

Benim o bölge siyaha yakın mprsu ve dikişin altı üstü dörder parmak ondan da ağrım acım çoktu meğer sezo aırası bi damarı yakmauı unutmuşlar o da kanama yapmış patlamış ama dediğim gibi küçük alan vrya nokta değil çok çokkk büyük alandı Arnica diye bi krem kullandım geçti morluk ama acısı ve şişlik devam
Ay çok geçmiş olsun canım 😔 benim morluk o kadar değil ama genital bölgede şişlik var. Yani komple şiş, beze ya da top gibi değil. İç dudak dış dudak komple şişmiş. Antibiyotik de kullanıyorum, inşallah mikrop kapmamıştır 🤦🏻‍♀️

Tırnak kestim dikkatlice ama yeterli değil hala sivri çiziyor o yüzden kağıt törpü alicam sivri yerler için yüzünü çizecek yoksa tekrar taktım eldiven mecbur
Bere başlık takmiyorum zaten

Back
X