İlk 1 ay öneriyoruz sarılık vb sıkıntı yoksa dedi bizim sarılık yeni geçti yarın 26 günlüğüz olcaz bakalım nasıl geçecek40 çıkana kadar sünnet olunmuyo diye biliyordum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 1 ay öneriyoruz sarılık vb sıkıntı yoksa dedi bizim sarılık yeni geçti yarın 26 günlüğüz olcaz bakalım nasıl geçecek40 çıkana kadar sünnet olunmuyo diye biliyordum ben
Aaaaa kızz gözün aydın bi anda nolduu suyun mu geldii kendine gelince anlat hikayenii bi de kızçenin adı ne olduu onu da de gözünü seveyimCanım kızlar arada okuyrdm ama yazamadım bende doğum yaptım çok şükür. En son pzrt yazmıiştım ağrım var sancı çıkıyr ama açılma parmak ucu kadardı.dr morelimi bozdu demiştm hatta
Aç değilse emiyor baya tuttu
Canım neden mamaya yöneliyosun hemen.bol bol emzir hepsi bu.Benimkide meme bağımlısı istediği zaman verıyorum kesinlikle mama varmedim.üçüncü çocuğum bu.Kilo almaya başlamış bile sarılığımız artmıştı düşmüş.Bol bolmemzir ve su. Hepsi bu
Eldiven sapka cıkardik biz.Kızlar elindeki eldivenleri ne zaman çıkarıyorsunuz?Sürekli yüzünü çiziyor bizimki.
aa hadi hayırlı olsun sessizliğinden anlamıştım :) hikayeni bekliyorum meraklaCanım kızlar arada okuyrdm ama yazamadım bende doğum yaptım çok şükür. En son pzrt yazmıiştım ağrım var sancı çıkıyr ama açılma parmak ucu kadardı.dr morelimi bozdu demiştm hatta
canım, benim bebek daha 4 günlük ve ilk günden beri mama veriyorum ama doktor tavsiyesi ile tabii ki. Şöyle oldu: sütüm doğal olarak az geliyordu ve bebek biraz iri, doymuyor. Çocuk Doktoru da sütünle asla doymaz, mama vereceksin, bırak mama içsin korkma, biz bol yiyen emen bebekleri severiz dedi. Önce emziriyorum, 1 damla gelse bile (ki artık çok güzel geliyor sütüm) önce kesinlikle meme veriyorum. ardından mama veriyorum. bir müddet böyle gidecek dedi doktor. Sonrasında mamayı bırakacak. Sarılık hiç yaşamadık. Bugün kontrolü vardı, çok şükür bir problem yokCanım bende durum bu şekilde kendi sütümle devam ederek düşüremedik, kilo kaybı arttı. Bugün mama verdi dr, emzirmeyi bırakmadan mama takvigesi yaptım, yarın yine ölçüm.
Kızlar biberonla mama takviyesi yaptıktan sonra meme reddi yasayan oldu mu? Olur mu diye korkuyorum
Çıkarınca elleri hemen üşüyor kıyamıyorum bende.Eldiven sapka cıkardik biz.
Ben doğurdum şu an sızlatarak emiyorKızlar herkes doğurdu mu ya ne alemdesiniz
Kayra egetablocu geldi haanııım
kızlar bebiklerin isimleri ne doğuran doğurmayan var ama isimler belli olmuştur artık tabloyu güncelleyeyiim
umarım herkes iyidirr
morcivertkedi @pofudukbiri @Felicitafuturemom @Alevce7 @Annetek @Zeynepzeynos @Perays @Storm_Angel46 @fpkra @chery pie @berfinkaya @Bayatsaat
My child @Birhamisss @GurbetKusuEsra @pembe dusler @senmeleksin @melike222 G gumus82 @ceylanibrahim @Shryldz
Eldiven de şapka da takmadikKızlar elindeki eldivenleri ne zaman çıkarıyorsunuz?Sürekli yüzünü çiziyor bizimki.
Benim o bölge siyaha yakın mprsu ve dikişin altı üstü dörder parmak ondan da ağrım acım çoktu meğer sezo aırası bi damarı yakmauı unutmuşlar o da kanama yapmış patlamış ama dediğim gibi küçük alan vrya nokta değil çok çokkk büyük alandı Arnica diye bi krem kullandım geçti morluk ama acısı ve şişlik devamBen de şeyi sorayım size yaaa, İçime dert oldu, sezeryan sonrası dikişlerin altında tam kuku üstünde morarma yaşadınız mı? kan oturması gibi nokta nokta morarmalar fark ettim bugün. Hep mi vardı yeni mi oldu bilmiyorum. Dikiş kontrolüm salı günü Yapılacak.
bir de bugün korse kullanmaya başladım. Doktor hastane çıkışı kullanabilirsin demişti, 2 gün kullanmadım, bugün ilk defa taktım. L beden paçalı korse aldım, acaba korse mi sıktı o bölgeyi de morardı?
bir yandan diyorum nasıl burun ameliyatı olanların gözlerinin altına kan oturur, morarır korkma Alsem, bu da öyle bi şeydir herahlde Bir yandan da acaba komplikasyon mı oldu diye düşünüyorum.
Kaç gün sürdüBiz yeni atlattık sarılığı .Bol bol emzirin 3 saatte bir emzirin.Hatta ben 2 saatte bir emzirdim.uyuyosa uyandırın altınınaçınca uyanıyo mecbur.öylece atlattık çok şükür..
Ay çok geçmiş olsun canımBenim o bölge siyaha yakın mprsu ve dikişin altı üstü dörder parmak ondan da ağrım acım çoktu meğer sezo aırası bi damarı yakmauı unutmuşlar o da kanama yapmış patlamış ama dediğim gibi küçük alan vrya nokta değil çok çokkk büyük alandı Arnica diye bi krem kullandım geçti morluk ama acısı ve şişlik devam
Kaç günlük bizde çıkaramadık hatta biz çorap takıyoruzKızlar elindeki eldivenleri ne zaman çıkarıyorsunuz?Sürekli yüzünü çiziyor bizimki.
40i geliyor artık ama çıkarmadım bende henüz.Ilk zamanlar eline çorap takmıştım bende.Kaç günlük bizde çıkaramadık hatta biz çorap takıyoruz