• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Şuan bebeklerde gaz sancısı başlamıştr sanıyorm gaz için acı elma yağı adaçayı yagıda denıyormus arkadasım kullanmış ayaklarına surup masaj yapıyormuş çok memnun kalmış kullanan varmı acaba
Adaçayı yağı aldım ama kullanmadım daha doktor da colinox diye bir damla verdi onu da kullanmadım son raddemizi bekliyoruz bugün fena kullanırız belki ağlama şeylerimiz arttı uykudan uyanıyo garibim
Bi de kiraz çekirdeği yastığı kullanıyoruz her yatırdığımda ısıtıp koyuyorum üstüne

Nurse Harvey verdi doktorum kullaniyorum bende bazen huysuzluk baslamadan 10 damla veriyorum , daha kolay gaz cikartmasini sagladi sanki.

Onuda aldik suruyorum ayaklarina ama ise yaradi mi emin degilim 😬

Bizim gozlerimiz cok çapak yapiyor ya
Doktor ilacta yazdi kullandik ama nafile dun gece yavrumun 1 gozu kapandi resmen bugun temizledim kizardi şişti 😥
Gözler de çapak olması normalmiş.
Masaj yapmayı denedin mi?
Youtube da bununla ilgili videolar var.
Benim buyuk kizimda da oluyordu.
Minikte te var şimdi.
Cok yumuşak bezi sıcak su ile islat sonra dıştan içe doğru sil.

Ben ipin ucunu bıraktım artik kuzum😂 her kontrole gittiğimde evi 40 layip gidiyordum nolur nolmaz, artık saldım 😂😂 bi ikimiz kaldik galiba 🙈😂
Valla öyle canım galiba ikimiz kaldık her gün rüyamda doğuruyorum :) kocaman bir göbek alınmış bir 18 kilo sanki hayatım boyunca böyle kalacakmışım gibi hissediyorum kendimi :)

Gözler de çapak olması normalmiş.
Masaj yapmayı denedin mi?
Youtube da bununla ilgili videolar var.
Benim buyuk kizimda da oluyordu.
Minikte te var şimdi.
Cok yumuşak bezi sıcak su ile islat sonra dıştan içe doğru sil.
Videoyu izlemedim ama bakim , bebek pamugunu ilik suyla islatip siliyordum ama cok kiziyor artik 🥺 hayir gece bir uyaniyorum cocugun gozu kapali resmen cok kotu ya

Sizede gecmis olsun 💐

Bızmkıde aventi bir kerede tuttu bende çok şaşırdım hatta
Emzik ara sıra da olsa kurtaricim oldu sağol
Öyle yorgunum ki gece gündüz bebeğimle olan ayrı evin işi gücü ayrı yemek yapmıyorum şuan ama temizlik malum
Birde yardıma diye gelen anneler gidince bile nevresim yıka vs vs onlar bile iş şuan

Bızmkıde aventi bir kerede tuttu bende çok şaşırdım hatta
Emzik kısmı daha kibar ondan bence kalite var zaten
20 tlik emzikle yanyana koyup bakınca inan neden tutmadığını anladım emzik ne farkeder diyordum 😔iyi ki aldım
Hangisini alsam derken yazdım zahrada yazdı

Emzik ara sıra da olsa kurtaricim oldu sağol
Öyle yorgunum ki gece gündüz bebeğimle olan ayrı evin işi gücü ayrı yemek yapmıyorum şuan ama temizlik malum
Birde yardıma diye gelen anneler gidince bile nevresim yıka vs vs onlar bile iş şuan
Bende oyleym allah yardmcın olsun evde bır esım yardım edıyo ısten gelınce ıste.basta emzık verınce sucladm kendımı ama oda rahatladı emzık emınce kendını guvende hıssedıyo her dakıka memede olması benım ıcın zor olurdu

Valla öyle canım galiba ikimiz kaldık her gün rüyamda doğuruyorum :) kocaman bir göbek alınmış bir 18 kilo sanki hayatım boyunca böyle kalacakmışım gibi hissediyorum kendimi :)
Off sorma sorma, bacak aramda sanki pinpon topu var. Öyle ki ne yuruyebiliyorum ne oturabiliyorum. Ağrısı ayrı. Fiziksel son zamanlarda zorluyor beni ama psikolojik olarak tam bir lohusayim yemin ederim kendimden korkuyorum😈😂😂

Adaçayı yağı aldım ama kullanmadım daha doktor da colinox diye bir damla verdi onu da kullanmadım son raddemizi bekliyoruz bugün fena kullanırız belki ağlama şeylerimiz arttı uykudan uyanıyo garibim
Bi de kiraz çekirdeği yastığı kullanıyoruz her yatırdığımda ısıtıp koyuyorum üstüne
O yastıktan bende alsam mı diyordum bende gaz ilacını son çare kullanmayı dusunuyorm ınsallah cok gazlı olmazlar

, Z zahrada canım sağol Philips avent ikili emzik aldım e bebekten 90 TL idi bebeğim tuttu birini evde birini çantaya koyarım şükür

Bu arada meğer bendeki 20 TL lik olanlar damaklı emzikmis ondan dolayı tutmazmis kalite açısından da avent iyiymiş şimdi içim rahat emzik tutmayan bebeklere faydası olur yazıyorum
Canım damaklı almadın mı kiraz uç mu wee ve chicco denedim bide bunu deneyim olmazsa

G gumus82 chiccoyu bi kaz aliyo gunde atiyo veriyorum atıyo veriyorum sonra aliyo 2 3 dakka . Aventi boylemi emiyor yoksa normal emiyor mu? Bu saatten sonra alışıtmı bilemedim

Canım kızlar arada okuyrdm ama yazamadım bende doğum yaptım çok şükür. En son pzrt yazmıiştım ağrım var sancı çıkıyr ama açılma parmak ucu kadardı.dr morelimi bozdu demiştm hatta
Rabbim analı babalı büyütsün kuzum iyimidiniz

G gumus82 kuzum fotodaki emzik de aynı uclumu

Eklentiler

• images (1).webp
    images (1).webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar bugün 20gun oldu banyo öncesi bez çıktı banyo sonrası cisli aldım çok geçmeden tekrar kakali emiyor emmekten başka birşey istemiyor bıraksam 2saat kalir memede.emmeyi bıraktığı sn ağlıyor doymuyor dedi esim k valide annem falan kaşık mamayla hazır mama verkyoruz artı emziirme..gece zor gündüz desen yine ayni şaşırdım kaldım

emzirme yeter dediler ama ek mama sma veriyorum kasık biberonla benim gibi yapan var mı
Sütün yetmiyor yetse bu kadar emince uyur demelerinden bıktım
Canım neden mamaya yöneliyosun hemen.bol bol emzir hepsi bu.Benimkide meme bağımlısı istediği zaman verıyorum kesinlikle mama varmedim.üçüncü çocuğum bu.Kilo almaya başlamış bile sarılığımız artmıştı düşmüş.Bol bolmemzir ve su. Hepsi bu

Biz cumartesi sünnet için randevu aldıkk hangi yöntemle yapcak çok merak ediyorum dikişli değil dedi lazer değil dedi ne olacaksa anlamadım
Biz girecek miyiz dedil hayır dedi
Kimi yerde anne baba girip kol bacak tutuyomuş ama birkaç dakika sürecek işlem zaten dedi
Kadıköy medicana 3100e yapacaklar
Lokal anestezi olacakmış 2 3 saate taburcu olcakmışız pansuman vs yapmayacaksınız normal alt değiştirme emzirme rutini nasılda aynısı devam edecek dedi doktor ama anlamadım valla hep okudum işte kahve bardağı koymuşlar pipiye yapışmasın diye bu gerek yok dedi ne desem

Benim doğum misali sünnette de kendi yöntemini kullanan doktor mu geldi başımıza bilmiyorum ama prof diye güvendik biraz çok sorgulamadık

Sünnet yaptıracaklara ctesi durumları yazarımm ay çok korkuyorum ama nasıl alt değiştircem napcam ama aradan çıksın istedik
40 çıkana kadar sünnet olunmuyo diye biliyordum ben

Kızlar merhaba ben doğum yapalı 1 hafta oldu bebeğim sarılık oldu aşırı uykuya meyilli sizin bebişleriniz nasıl
Biz yeni atlattık sarılığı .Bol bol emzirin 3 saatte bir emzirin.Hatta ben 2 saatte bir emzirdim.uyuyosa uyandırın altınınaçınca uyanıyo mecbur.öylece atlattık çok şükür..

Back
X