• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sarılığı olan çocukları nasıl uyandırıyosunuz kızlar? Ne yapsam olmuyor, alt acıyorum, topuk çimdiriyorum. Uyku koması gibi ya, aglamıyor bile çocuk uykudan

Sarılığı olan çocukları nasıl uyandırıyosunuz kızlar? Ne yapsam olmuyor, alt acıyorum, topuk çimdiriyorum. Uyku koması gibi ya, aglamıyor bile çocuk uykudan
Pamuğu ıslatıp her yerine sürüyodum burnunu sıkıyodum baktım olmuyo çıplak bırakıyodum o sıra gözünü aralıyoru memeyi yapıştırıyodum

Bende yeni doğan sünneti istiyorum da eşimi iknâ edemedim bez içinde çok hızlı iyileşme oluyor dikiş felan da olmuyor belki ikna ederim daha zamanım var
Yarın anlatırım tüm deneyimi nasıl geçecek doktoru da şimdi önerdi hatta daha erken diyodu da 3 kiloyu geçsin dedi bizim çocuk çiroz daha yeni geçince hemen aldık randevu

Kızlar bu sünnet konusu konuşulmuş.Biz oğlumu 6ayllikken yaptirmistik hem emekliyordu hem de döndüğü için çok zorlandık.Ama bez icinde iyilesmesi daha kolay olmuştu.Kuzenim ilk doğduğunda yaptırdı cok daha rahat etmişti.

Kızlar bu sünnet konusu konuşulmuş.Biz oğlumu 6ayllikken yaptirmistik hem emekliyordu hem de döndüğü için çok zorlandık.Ama bez icinde iyilesmesi daha kolay olmuştu.Kuzenim ilk doğduğunda yaptırdı cok daha rahat etmişti.
Ayy ne kadar sürede normale dönmüştü kuzenin ve bebişi
Panik halindeyim yarın için 😂

Ayy ne kadar sürede normale dönmüştü kuzenin ve bebişi
Panik halindeyim yarın için 😂
Benim yeğenimde yenidoğan sünneti oldu. Fakat dün burda birisinin doktoru direkt bezi kapatın başka müdahaleye gerek yok demişti fakat bizim, doktorumuz karton bardak aldırıp ucunu kestirip pipinin üzerine koydurup öyle bezi kapatttırmıştı beze yapışmasın diye. Bizim içinde iyi oluyordu kucağımıza alırken acıdımı yapıştımı derdi olmuyor. Çok çabuk iyileşiyor. Ben iki oğlumuda 5 yaşında sünnet ettirdim bunu nasıl yaparım bilmiyorum henüz karar veremedim. Düşünme aşamasındayım.

Çok geçmiş olsun canım
Yakaladı senide çok kez döndün yakınından
Hayırlısı olsun ağrısız sancısız atlat inşallah
Amin..Aynen öyle oldu canım. Büyük kızımın atesi bugun düştü hamd olsun.
Ben de iyiyim hamd olsun.
Biraz nezle gibiyim.
Pcr testi verdim dün. Ct değerim kaç çıkacak cok merak ediyorum.

, Z zahrada canım sağol Philips avent ikili emzik aldım e bebekten 90 TL idi bebeğim tuttu birini evde birini çantaya koyarım şükür

Bu arada meğer bendeki 20 TL lik olanlar damaklı emzikmis ondan dolayı tutmazmis kalite açısından da avent iyiymiş şimdi içim rahat emzik tutmayan bebeklere faydası olur yazıyorum

Eklentiler

• IMG_20220325_141108.webp
    IMG_20220325_141108.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 81
, Z zahrada canım sağol Philips avent ikili emzik aldım e bebekten 90 TL idi bebeğim tuttu birini evde birini çantaya koyarım şükür

Bu arada meğer bendeki 20 TL lik olanlar damaklı emzikmis ondan dolayı tutmazmis kalite açısından da avent iyiymiş şimdi içim rahat emzik tutmayan bebeklere faydası olur yazıyorum
Bızmkıde aventi bir kerede tuttu bende çok şaşırdım hatta

Şuan bebeklerde gaz sancısı başlamıştr sanıyorm gaz için acı elma yağı adaçayı yagıda denıyormus arkadasım kullanmış ayaklarına surup masaj yapıyormuş çok memnun kalmış kullanan varmı acaba

Sevgili anneler bebek için hangi gaz damlasını aldınız?

Nurse Harvey verdi doktorum kullaniyorum bende bazen huysuzluk baslamadan 10 damla veriyorum , daha kolay gaz cikartmasini sagladi sanki.
Şuan bebeklerde gaz sancısı başlamıştr sanıyorm gaz için acı elma yağı adaçayı yagıda denıyormus arkadasım kullanmış ayaklarına surup masaj yapıyormuş çok memnun kalmış kullanan varmı acaba

Onuda aldik suruyorum ayaklarina ama ise yaradi mi emin degilim 😬

Bizim gozlerimiz cok çapak yapiyor ya
Doktor ilacta yazdi kullandik ama nafile dun gece yavrumun 1 gozu kapandi resmen bugun temizledim kizardi şişti 😥

Nurse Harvey verdi doktorum kullaniyorum bende bazen huysuzluk baslamadan 10 damla veriyorum , daha kolay gaz cikartmasini sagladi sanki.

Onuda aldik suruyorum ayaklarina ama ise yaradi mi emin degilim 😬

Bizim gozlerimiz cok çapak yapiyor ya
Doktor ilacta yazdi kullandik ama nafile dun gece yavrumun 1 gozu kapandi resmen bugun temizledim kizardi şişti 😥
Aynı gözü fena oldu ben sütümle masaj yaptım biraz ilkel ama ertesi güne geçti gerçekten

Back
X