2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bizde uzayan sarılık vardı. Bir sürü test yaptılar onlar temiz çıkınca anne sütünden kaynaklı dediler. Yaklaşık 2.5 ayda geçti

Bizde uzayan sarılık vardı. Bir sürü test yaptılar onlar temiz çıkınca anne sütünden kaynaklı dediler. Yaklaşık 2.5 ayda geçti
Uzayan sarılık nedir acaba ve farkı nedir ,kac değeriniz vardı acaba?Fototerapi kac kere aldınız?Insan anlayamayinca endişeleniyor.Kusura bakmayin cok sordum

Uzayan sarılık nedir acaba ve farkı nedir ,kac değeriniz vardı acaba?Fototerapi kac kere aldınız?Insan anlayamayinca endişeleniyor.Kusura bakmayin cok sordum
Sarılığın normalde 14 günde geçmesi gerekiyormuş bizimki 2 ay sürdüğü için uzayan sarılık diyorlar. Bizim 2. Gün 13 tü. 13 ün üzerine çıkmadı ve fototerapi de almadık. 40 günlükken kontrole gittiğimizde doktor söyledi. Tiroidlerine, karaciğer enzimlerine, idrar yollarına vs bakıldı.

Artık sarılık geçmeyen bir durum değil tedavisi var korkmayın neyi düşünürseniz onu çekersiniz kendinize rahat bırakın kendinizi görevinizi yapın ruhunuzu rahatlatın bebekde hissediyor çünkü

Oha çok iyi bu kadar uyuması. Aralıksız mı uyuyor bu kadar?

Yok canım olur mu hiç öyle :) 4 saat maximum bazen 1,5 saat uyuyor. Uyanıp alt değiştirme, beslenme, gaz çıkartma, tekrar uyutma öyle geçiyor.

Bir sey çıkmadı inşallah, bizim tiroit ilk kontrolde bakilmisti, normaldi

Cok gecmis olsun , endise etme bizim 16,3 tu deger kilo alimi iyi diye doktor yatirmalim dedi 2 gunde bir gidip kan verdik topuktan eger yukselseydi yaticaktik ama dususe gecti ve cok agir dustu. 1.ayinda 13 civari idi degeri kan aldilar 4 tup bide idrar ornegi. Uzayan anne sutu sariligi dediler. 2.ay kontrolunde doktor olcum bile yapmadi bitmis dedi cok sukur
Anne sutu ile beslendi bebegim sık sık besle ve endise etme

Kizlar kanguru kullanmaya baslayan var mi? Kalca ultrasonu iyi cikarsa kullanilabilir diyorlardi. Ben henuz kullanmadim
Ay bana arkadasim verdi chicco ama inan anlayip bebegi koyup takamadik daha neyse 3 ay dolsun dedik bu hafta sonu deneriz belki
Dun avm’ye gittk kucakta gezdi arabaya yatirinca daha kafa degmeden basliyor aglamaya
Yine mi atak haftadayiz dicem 12.haftadayiz sanirim

Kizlar bişey sorcam.. kirkiniz çıktıktan ne zamn sonra adet oldunz yada oldunz mu.. benim kırkım çıktı temizlendim bugün 9. Gün yani 49 gün oldu doğum yapali.. hafif kahverengi leke geldi anlamadım adet mi oluyorum yoksa ara lekelenme mi çözemedim

Kızlar ben de bugün adet oldum ve adet olduktan sonra daha sabah fışkıran sütüm bi anda azaldı napacağımı şaşırdım bi akıl verin

L Bu kişiden kişiye değişiyor.Ben henuz olmadım çok az bir ara kahverengi gelid durdu.Onun dışında emzirince adet gecikiyor bildiğim.

L
Bu kişiden kişiye değişiyor.Ben henuz olmadım çok az bir ara kahverengi gelid durdu.Onun dışında emzirince adet gecikiyor bildiğim.
Bende emziriyorum ama bilemedim adet mi degilmi neyse devamı gelicekmi bakalım bide adet olunca süt azalirmis olmasak siser gideriz ayy ne zor kadın olmak..

Bende emziriyorum ama bilemedim adet mi degilmi neyse devamı gelicekmi bakalım bide adet olunca süt azalirmis olmasak siser gideriz ayy ne zor kadın olmak..
Bana da doktorum emzirdiğin sürece adetinde düzensizlik olur dedi
Benim de bir iki gün leke geldi devamı olmadı henüz. Dediğin gibi olsak bi dert olmasak bi dert

Canım valla göğüs kısmı büyük olunca iri görünüyorum 62 den 56 ya düştüm

Regl olunca süt kesilmez diye biliyorum ki bizim elimizde olan birşey değil ki

Regl olmadığında şişer miyiz onu bilmiyorum

Ben gecen hafta bayramda ankaraya gitmistik kayinvalidelere misafirlikte basladi once koyu kahverengi geldi. Gunluk pedle kurtaririm dedim baktim olmuyor orkid koydum baya akti kirmizi oldu yani. 2-3 gun surdu sonra yine kahverengiye dönup bitti. 2,5 ayda oldum yani. Lohusaliktada 30-35 gunler arasi bittiydi.
Kızlar, çocuklarınız elleribi yiyor mu? benimkinde deli gibi el yeme başladı. Eldiven varsa bile ellerini yalıyor.
Aynen ya komple elini sokmaya calisiyo agzina

Kızlar, çocuklarınız elleribi yiyor mu? benimkinde deli gibi el yeme başladı. Eldiven varsa bile ellerini yalıyor.

Canım nasıl hemde 12 de uyudu 5i geçiyor ağlama yok sapır şupur sesli elini yiyor uyandım ah kuzum dedim açlıktan elini yiyecek emzirdim alt değiştirme hala uykuda
Annelik ne değişik bir duygu içim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…