2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Dolaptan ikinci el al kaynat ikisinin kullanım farklı ben ikisininde kullanıyorum

Ben lansinoh aldım çok da memnunum.

Emzirip giderim muhtemelen bi aksilik olmazsa, acıkınca mama ya da sağdığım sütü verirler sonraki emmesinde yine evde olurum diye düşünüyorum ama tabii inşallah yani hadi sadece anne sütüyle devam edelim istedim kilo alımı, gelişimi gayet iyi diye ama yapacak bi şey yok
Dolaptan ikinci el al kaynat ikisinin kullanım farklı ben ikisininde kullanıyorum
ya için alır mı dolaptan kullanmayı bilmiyorum hangisinden memnunsun?
Ben lansinoh aldım çok da memnunum.
Sağımı iyi mi? Ben manuel pompa yerine kullanayım diyorum, o kadar kullanılışlı mı?

Ay kızlar yine mi atak haftasına girdik ay noluyo kafayı yememe az kaldı bebişte uyku gerilemesi başladı. Tam uyuyor yarım saat sonra uyanıyor. Hiçbir şeyden mutlu olmuyo sürekli bi mızıklanma hali

Onu takıyorsun kendi kendine sağiyor. Boynuna da ipini asiyorsun, böylece çıksa bile düşmüyor. Benim 40 50cc süt çıkıyordu kullanırken.

Allah kolaylıklar versin inşallah.

Kızlar, hipp organik combiotic mama vardı evde. Sarılığı geçmeyince 1.ay kontrolünde alıp 2 gün vermiştik 1-2 kez. Sonra kaldı o mama. 4 hafta filan geçti yani. Şimdi kullansak sorun olur mu Sizce?

Kızlar, hipp organik combiotic mama vardı evde. Sarılığı geçmeyince 1.ay kontrolünde alıp 2 gün vermiştik 1-2 kez. Sonra kaldı o mama. 4 hafta filan geçti yani. Şimdi kullansak sorun olur mu Sizce?
Sakin kullanma. 4haftadan sonra bozuluyor o mamalar.

Kaç dk sürüyor bir meme?
15 dk belki daha az.

Valla ben elektrikli lansinoh ve mochi ikisinide aldım dolaptan kaynattim kullanıyorum artık herkes herşeyi alıyor yıkanan hele ki kaynayan birşeyde mikrop kalmaz

Bu ara pahalı olarak trendyoldan bir krem aldım gaz kremi nerdeyse 400 TL ama işe yaradı gaz damlasını bıraktım kızım rahatladı iyi ki aldım diyorum bende böyle yerlere para harcıyorum

Onu takıyorsun kendi kendine sağiyor. Boynuna da ipini asiyorsun, böylece çıksa bile düşmüyor. Benim 40 50cc süt çıkıyordu kullanırken.

Kaç dk sürüyor bir meme?
Sütün varsa 30 CC 40cc çıkıyor o hiç yoksa bilmiyorum tabiki eller serbest topluyor birini emzirirken diğerini toplar

Elektrikli yine ayrı tabi lansinoh gayet güzel
Gece vs çok ses çıkıyor ben mochi kullanıyorum

İnşallah bol sütlü büyür bebişin
Sen yeterki yetti mi yetmedi mi stresine girme. Herşey olacağına varıyor
Şimdiden hayırlı mesailer diliyorum kolaylıkla geçsin

Ben mochi kullaniyorum cok cok memnumum. Ama uzun suruyo disarda emzirmeyi istemedigimden yanima sut aliyorum. 2 bir mochi olsa kolay olur sagmak alayim diorum ama ek gidaya gecincede sut disarda okadarda gerekkirmi aliyimmi bilemedim. 2 ay sonra baslariz ek gidayw

Sakin kullanma. 4haftadan sonra bozuluyor o mamalar.

15 dk belki daha az.
Attık çöpe gitti 120 lira neyse evladımdan değerli değil.
15 dk iyiymiş yaaaa. En azından uğraşmıyorsun Hababam sağsın diye. Tak memeye bak rahatına.
Valla ben elektrikli lansinoh ve mochi ikisinide aldım dolaptan kaynattim kullanıyorum artık herkes herşeyi alıyor yıkanan hele ki kaynayan birşeyde mikrop kalmaz
Bu ara pahalı olarak trendyoldan bir krem aldım gaz kremi nerdeyse 400 TL ama işe yaradı gaz damlasını bıraktım kızım rahatladı iyi ki aldım diyorum bende böyle yerlere para harcıyorum
gaz damlası hangisi?

Sütüm normalde sağdığımda ilk 3-4 dk içinde 30 cc çıkıyor ama tabii dedim ya beni memeler küçük olduğu için sürekli öne eğiliyorum sağma sırasında süt kabın içine dolsun diye. O yüzden tahammül edemiyorum daha uzun olmasına. Zaten bebek emdiği için hep çok da gerek görmedim şu 2 ayda ama şimdi etekler tutuştu tabii. keşke direnip koysaydım kenara. Yarın ebebekten lansinoh almayı düşünüyorum.

Günaydın caniko kızlarrr
Ptesi 3. Ay kontrolümüz var
Geçenlerde kendime ara kontrol uydurup yine doktora gittiğimizden bebik az kilo almış hatta zayıflamış bence 1 aylık bakınca değil de haftalık bakınca.. öyle de bakılmazmış aylık bakılırmış ama olsun

Annemlerde kalıyorum 1 haftadır tartıyı da getirmemiştim aktara gidip tarttırmamak için zor tutuyorum
Yani anlayacağınız uraz kampta meme emme isteği falan da azalmıştı baya şimdi normale dönüyoruz biraz biraz
İstediği kadar uyusun emmek için uyandırmayın demişti doktorlar eşim paso 7 saat 6 saat uyuttu bebeği böyle olunca kilo alamadı hiç artık 3 saatte bir memik zamanı eski günlerine geri döndü
Tabi böyle de kusup duruyo ama olsun
5100 çıktı kilosu rezalettttt ama halledicez kamp sonucundan fayda sağlarsam yazarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…