Dolaptan ikinci el al kaynat ikisinin kullanım farklı ben ikisininde kullanıyorumAy gerçekten çok da stresli bir iş. kaç cc çıkacak diye bekle dur. Normalde bebek çok iyi kilo aldı, 3840 doğdu şu an 2aylık 6125 Ama sağdığım zaman anca bi memede 30 cc tahammül edebiliyorum. sağmak çok dert
Mochi mi alsam lansinoh mu bilemedim. lansinoh boyna asılıyormuş filan ama mochi daha iyi vakumluyormuş. Bir de hem manuel hem elektrikli pompa aldım. Şimdi eşim laf yapıyor mochi alıcam deyince.
Hayırlı olsun ben sezeryan esnasında tüpleri bağlattım komple rahatımSprial taktırdım kizlar 10 yıl rahatım
Bende düşünüyorum ya böyle olmuyor.Korkudan kaçıyorum hep.Sprial taktırdım kizlar 10 yıl rahatım
Ben lansinoh aldım çok da memnunum.Ay gerçekten çok da stresli bir iş. kaç cc çıkacak diye bekle dur. Normalde bebek çok iyi kilo aldı, 3840 doğdu şu an 2aylık 6125 Ama sağdığım zaman anca bi memede 30 cc tahammül edebiliyorum. sağmak çok dert
Mochi mi alsam lansinoh mu bilemedim. lansinoh boyna asılıyormuş filan ama mochi daha iyi vakumluyormuş. Bir de hem manuel hem elektrikli pompa aldım. Şimdi eşim laf yapıyor mochi alıcam deyince.
Emzirip giderim muhtemelen bi aksilik olmazsa, acıkınca mama ya da sağdığım sütü verirler sonraki emmesinde yine evde olurum diye düşünüyorum ama tabii inşallah yaniİlk çocuğumda üç ay sonra işe başlamak durumunda kaldım
İşteyken süt sağıyordum günde 2 kez süt iznin var senin de
Ama yarım gün gidecekmişsin bu çok güzel emzirip gidersin yine garanti olsun diye evde mama da bulundurursun belki
gelince yine koklayıp kuzunu emzirirsin mesela
Ben ilk bebeğimde mama takviyeli gittim
İş stresi vs derken tam gün çalışıyordum az oluyordu haliyle sütüm
Ama senin artın yarım gün çalışmak bence stres yapma yetmezse bir iki ölçek mama verilebilir yada fırsat olunca sağabilirsin
Güzel düşün güzel olsun herşeyçabuk geçiyor bu günler bi bakmışsın yemeğini bitirdi mi diye soracağın günler gelmiş
ya için alır mı dolaptan kullanmayı bilmiyorumDolaptan ikinci el al kaynat ikisinin kullanım farklı ben ikisininde kullanıyorum
Sağımı iyi mi? Ben manuel pompa yerine kullanayım diyorum, o kadar kullanılışlı mı?Ben lansinoh aldım çok da memnunum.
Onu takıyorsun kendi kendine sağiyor. Boynuna da ipini asiyorsun, böylece çıksa bile düşmüyor. Benim 40 50cc süt çıkıyordu kullanırken.Emzirip giderim muhtemelen bi aksilik olmazsa, acıkınca mama ya da sağdığım sütü verirler sonraki emmesinde yine evde olurum diye düşünüyorum ama tabii inşallah yanihadi sadece anne sütüyle devam edelim istedim kilo alımı, gelişimi gayet iyi diye ama yapacak bi şey yok
ya için alır mı dolaptan kullanmayı bilmiyorumhangisinden memnunsun?
Sağımı iyi mi? Ben manuel pompa yerine kullanayım diyorum, o kadar kullanılışlı mı?
Kaç dk sürüyor bir meme?Onu takıyorsun kendi kendine sağiyor. Boynuna da ipini asiyorsun, böylece çıksa bile düşmüyor. Benim 40 50cc süt çıkıyordu kullanırken.
Allah kolaylıklar versin inşallah.Bakıcılar hem çok yüksek meblağ istiyor hem de kimse anne gibi bakamazannem ve kv dönüşümlü gelecekler. Allahtan 6 ay yarım gün çalışıcam.
Ya yok maalesef. Hem rapor aldığımda maaştan para kesiliyor. Gerçi geçen gün omuriliğiMde felç kalmama sebep olabilecek bir rahatsızlık olduğunu öğrendim. Onun için araştırma hastanesine gidicem bir Prof‘a. Belki heyet raporu verirler bilmiyorum
Ben orada hata yaptım işte. Süt sağmadım. 2 gündür sağıyorum sadece. 4 saat evde olmayacağım, emzirip giderim Arada mama verirler sonra yine gelirim diiye düşündüm. Benim memelerim çok küçük. Pompa ile sağmak işkence. Sürekli eğiliyorum sağarken sütler kabın içine boşalsın diye. Dik durduğumda pompanın ağzından dökülüyor.
Amin inşallahAllah kolaylıklar versin inşallah.
Sakin kullanma. 4haftadan sonra bozuluyor o mamalar.Kızlar, hipp organik combiotic mama vardı evde. Sarılığı geçmeyince 1.ay kontrolünde alıp 2 gün vermiştik 1-2 kez. Sonra kaldı o mama. 4 hafta filan geçti yani. Şimdi kullansak sorun olur mu Sizce?
15 dk belki daha az.Kaç dk sürüyor bir meme?
Valla ben elektrikli lansinoh ve mochi ikisinide aldım dolaptan kaynattim kullanıyorum artık herkes herşeyi alıyor yıkanan hele ki kaynayan birşeyde mikrop kalmazEmzirip giderim muhtemelen bi aksilik olmazsa, acıkınca mama ya da sağdığım sütü verirler sonraki emmesinde yine evde olurum diye düşünüyorum ama tabii inşallah yanihadi sadece anne sütüyle devam edelim istedim kilo alımı, gelişimi gayet iyi diye ama yapacak bi şey yok
Sağımı iyi mi? Ben manuel pompa yerine kullanayım diyorum, o kadar kullanılışlı mı?
Onu takıyorsun kendi kendine sağiyor. Boynuna da ipini asiyorsun, böylece çıksa bile düşmüyor. Benim 40 50cc süt çıkıyordu kullanırken.
Sütün varsa 30 CC 40cc çıkıyor o hiç yoksa bilmiyorum tabiki eller serbest topluyor birini emzirirken diğerini toplarKaç dk sürüyor bir meme?
İnşallah bol sütlü büyür bebişinEmzirip giderim muhtemelen bi aksilik olmazsa, acıkınca mama ya da sağdığım sütü verirler sonraki emmesinde yine evde olurum diye düşünüyorum ama tabii inşallah yanihadi sadece anne sütüyle devam edelim istedim kilo alımı, gelişimi gayet iyi diye ama yapacak bi şey yok
Teşekkür ederimİnşallah bol sütlü büyür bebişin
Sen yeterki yetti mi yetmedi mi stresine girme. Herşey olacağına varıyor
Şimdiden hayırlı mesailer diliyorum kolaylıkla geçsin
Attık çöpe gitti 120 liraSakin kullanma. 4haftadan sonra bozuluyor o mamalar.
15 dk belki daha az.
Valla ben elektrikli lansinoh ve mochi ikisinide aldım dolaptan kaynattim kullanıyorum artık herkes herşeyi alıyor yıkanan hele ki kaynayan birşeyde mikrop kalmaz
gaz damlası hangisi?Bu ara pahalı olarak trendyoldan bir krem aldım gaz kremi nerdeyse 400 TL ama işe yaradı gaz damlasını bıraktım kızım rahatladı iyi ki aldım diyorum bende böyle yerlere para harcıyorum
Sütüm normalde sağdığımda ilk 3-4 dk içinde 30 cc çıkıyor ama tabii dedim ya beni memeler küçük olduğu için sürekli öne eğiliyorum sağma sırasında süt kabın içine dolsun diye. O yüzden tahammül edemiyorum daha uzun olmasına. Zaten bebek emdiği için hep çok da gerek görmedim şu 2 ayda ama şimdi etekler tutuştu tabii. keşke direnip koysaydım kenara. Yarın ebebekten lansinoh almayı düşünüyorum.Sütün varsa 30 CC 40cc çıkıyor o hiç yoksa bilmiyorum tabiki eller serbest topluyor birini emzirirken diğerini toplar
Elektrikli yine ayrı tabi lansinoh gayet güzel
Gece vs çok ses çıkıyor ben mochi kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?