1 sene boyle olabilirmiş Dira. Doktor öyle demişti bana. Ama sen gene de bir doktorunla görüş. Enfeksiyon falan da olabilir.Kızlar kızım 16subatta doğdu ve ben 2ayllikken regl oldum 17nisanda.Ama 9mayista tekrar regl oldum 3hafta sonra.Bugun yine regl geldi.Bu nasıl düzensizlik ya.Varmi böyle şeyler yaşayanlar?
Çok şaşırdım ya bugün bi görüsüyüm en iyisi dr.umla.1 sene boyle olabilirmiş Dira. Doktor öyle demişti bana. Ama sen gene de bir doktorunla görüş. Enfeksiyon falan da olabilir.
Bende normalde 28 günde bir regl olurdum. Bugün 2. Reglmi oldum 32. Günde. Ben de emzirdiğimiz sürece böyle düzensizlikler oluyor diye biliyorumKızlar kızım 16subatta doğdu ve ben 2ayllikken regl oldum 17nisanda.Ama 9mayista tekrar regl oldum 3hafta sonra.Bugun yine regl geldi.Bu nasıl düzensizlik ya.Varmi böyle şeyler yaşayanlar?
Sadece emiyor mama da almıyor kizim süt mu azalıyor dedim bende korktum.Bende normalde 28 günde bir regl olurdum. Bugün 2. Reglmi oldum 32. Günde. Ben de emzirdiğimiz sürece böyle düzensizlikler oluyor diye biliyorum
Ben regli olmadım ama şöyle oldu 43. Gün falan pembe renkli lekelenme yaşadım kaşık agrimda vardı regli Olcan herhalde dedim ped taktım ama peşe gelmedi bı kaç kez peceteye geldi ara ara iki gün falan .sonra da 67 günlükken falan da aynısını yaşadım bu sefer sadece iki kere geldi ama kaşık agrimda vardı iki üç gün boyunca sanki regli olucakmisim gbi .herhalde her ay başı zamanı yasicam bu lekelenmeyiSadece emiyor mama da almıyor kizim süt mu azalıyor dedim bende korktum.
dışarda sütü nasıl muhafaza edip veriyorsun? ılıtması vs?Ben mochi kullaniyorum cok cok memnumum. Ama uzun suruyo disarda emzirmeyi istemedigimden yanima sut aliyorum. 2 bir mochi olsa kolay olur sagmak alayim diorum ama ek gidaya gecincede sut disarda okadarda gerekkirmi aliyimmi bilemedim. 2 ay sonra baslariz ek gidayw
Benimki şuan bu şekil .gcenlerde dışarda da böyleydi.hatta dışarısı bizim evden daha sıcak .öğleden sonra güneş gidiyor bizim evden .akşam olunca da kısa kol tişört ince pijama.bu arada bunun altında çok ince atlet zıbın varBenim kız içi zıbın alt üst ince takım var
Bir yakınım soy diyor sadece zibinla duruyormuş bebekleri normal mi şimdiden
Kısa kollu zıbın altında çorap var.Benim kız içi zıbın alt üst ince takım var
Benim gibi saçma şekilde alt üst uzun kollu tulum penye ama uzun kol bir sürü almışım doğmadan önce 3 ay hep 3 ay yaza geliyor hepsi kaldı anliycaginizBenimki şuan bu şekil .gcenlerde dışarda da böyleydi.hatta dışarısı bizim evden daha sıcak .öğleden sonra güneş gidiyor bizim evden .akşam olunca da kısa kol tişört ince pijama.bu arada bunun altında çok ince atlet zıbın var
Şu verilmiyor anne sütünden alıyorKızlar mağlum havalar ısındı bebeklere su veriyor musunuz? Çevremdeki herkes su ver diyip duruyor.
Doktora danışmadan verme. Çok çok sıcak olursa dehidre olmasın diye verilir.Kızlar mağlum havalar ısındı bebeklere su veriyor musunuz? Çevremdeki herkes su ver diyip duruyor.
Sıfır kol ya da kısa kol kısa bacak tulum aldım bir sürü. Onları giydiriyorum. Ayaklarında da kısa çorap var. Gece serin olursa uzun kollu pijama giydiriyorum zıbınsız. bizim ev Çatı katı. Kuzeye bakıyor ama çatıdan güneşi aldığı için çok sıcak. ben zıbını atalı 1 hafta oluyor. kısa kol tulumları kirliyse kısa kol zıbın altına şort giydiriyorum.Benim kız içi zıbın alt üst ince takım var
Evet bende öyle diyorum ama olsun sen yine de ver biz verdik bir şey olmadı ya, ne çok biliyorsunuz diyip kızıyor büyüklerŞu verilmiyor anne sütünden alıyor
Mama verenlerde zaten su ile yapıyor
Annemin ısrarı ile bugün sordum daha doktora, hayır verme dedi. Midesi zaten küçük su ile doldurursak süte yer kalmaz senden alıyor suyu dedi. Annem rahatladıKızlar mağlum havalar ısındı bebeklere su veriyor musunuz? Çevremdeki herkes su ver diyip duruyor.
Kuzum 40+1 de doğdu benim kiz, bu atak haftaları nasıl hesaplanıyor. Nerden bakicam ataklar hangi haftaSu an beklenen doğum tarihine göre 7+6.haftadasiniz yani 2 hafta sürecek en ağır ataklardan birindesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?