Spiral taktırıyolarKızlar özel olacak belki ama nasıl korunuyorsunuz? Sezeryan olduğum için en az 3 yıl bebek düşünmüyorum. Hatta Eşim hiç düşünmüyordoğumdan sonra daha hiç regl olmadım hamilemiyim diyede tırstım. En garantisi nedir?
En garantisi yatağı ayırmakKızlar özel olacak belki ama nasıl korunuyorsunuz? Sezeryan olduğum için en az 3 yıl bebek düşünmüyorum. Hatta Eşim hiç düşünmüyordoğumdan sonra daha hiç regl olmadım hamilemiyim diyede tırstım. En garantisi nedir?
Merhaba optipro kullanmaya devam ediyor musunuz? Memnun musunuz?Bize hiç yaramadı o hem kabızlık hem gaz sorunu oldu. Sma optipro aldık şükür daha iyi. Kakasını her gün yapıyor mu? Yoksa bir kaç gün sonra mı? Mamalar zor hazmediliyor cunku
Kızlar özel olacak belki ama nasıl korunuyorsunuz? Sezeryan olduğum için en az 3 yıl bebek düşünmüyorum. Hatta Eşim hiç düşünmüyordoğumdan sonra daha hiç regl olmadım hamilemiyim diyede tırstım. En garantisi nedir?
Ya acı bende de var. Sırf o acıyı çekmemek için köşe bucak kaçıyorumEğer rahimde anomali yoksa spiral en rahatı. Benim yarım rahim olduğu için takamıyorum prezervatif kullanıyoruz. Daha hala adet görmedim. Çocuk 3 ayı geçtiBende de hala acı var. İlişki devam ettikçe geçiyor ama hala var acı maalesef ki sezaryen oldum normal doğursam herhalde mahvolacaktım
Bizde ama geri çekilmek korumaz diyorlar. Sizde mi sezeryan oldunuz? Bende zevkten çok acı çekiyorumSpiral taktırıyolar
Biz geri çekilmeyle takılıyoruz shsksk
Ama hala çok acı çekiyorum ben ya sıfır zevk
Hahahahahha bizde o aşamaya geldik 2 çocuk olmasada hayat şartlarıDün kadın doğuma gittim her ay adet olup tam sokulenedigim için bı problem mi var diye .kadın rutin sorular sordu PC ye girmek için .nasıl korunuyisunuz dedi ekrana bakarak .birlikte olmayarak dedimkahkaha attı .napim iki çocukla vakit olmuyor
Spiral için kayıyor diyorlarEğer rahimde anomali yoksa spiral en rahatı. Benim yarım rahim olduğu için takamıyorum prezervatif kullanıyoruz. Daha hala adet görmedim. Çocuk 3 ayı geçtiBende de hala acı var. İlişki devam ettikçe geçiyor ama hala var acı maalesef ki sezaryen oldum normal doğursam herhalde mahvolacaktım
Hırmonlardan ötürü oluyor sanırım yapısı bozuluyor kayganlık olmadığındanYa acı bende de var. Sırf o acıyı çekmemek için köşe bucak kaçıyorumbenim vajinusmus geçmişimde var adam yine mi vajinusmus oldun diyor ama yok bu öyle değil çünkü kendimi kasmıyorum ama o acıya da katlanamıyorum
Valla doğru diyorlarBizde ama geri çekilmek korumaz diyorlar. Sizde mi sezeryan oldunuz? Bende zevkten çok acı çekiyorum
Çok erken zamandada mı bu geçerliValla doğru diyorlar
İlk kızımda aylarca istemiştik öyle oldu
Bunda plansız ve geri çekilme ile korunduğumuzu sanarken oldu ahahah
Aman dikkat diyim
Bana kadın doğum doktorum emzirdiğin sürece düzensiz gelir regl dediÇok erken zamandada mı bu geçerliben giç regl olmadım daha bi test mi yapsam yoksa
AynenBana kadın doğum doktorum emzirdiğin sürece düzensiz gelir regl dedi
Ben de hiç adet olmadım
Ama korunurken daha garantili yöntem bulmak bence önemli heleki doğum sonrası bu dönemde
Benim kızımda dönmüyor. Kafasınıda sağa yatkın tuttuğunu farkettim canım sıkıldıKızlar merhabalar
Benim kız daha dönmüyor normal mi sizce
Bu arada kaka sıklığı değişti birgün arayla yapıyor artık ve ben kakadan sonra tek başıma banyo yaptırmaya başladım eşimi beklemiyorum
Ay sonunda karma aşıları var olacağımız bu aşılar da zor mu
Ağustos ayında da bexsero rota ikinci doz var bildiğim
En kötüsü de benim boğazım acıyor burnum doluyor çok hapşırık akıntı yok ama burnum doluyor nefes alamıyorum gidiyorum 15 dk da bir dolan burnu temizlenmeye kıza geçer diye korkuyorum elimi çok yıkıyorum emzirme devam tabi çok zor anne olmak ve aynı anda hastalık yatmak istiyor vücut
Normal canım bebekler ortalama 4-6 ay arasında dönmeye başlar. Bazı bebeklern daha erken bazılarının daha geç olabilir. Kızlar bu tür konularda daha geriden geliyor onların ilgi alanları daha çok konuşmak üzerine kuruluKızlar merhabalar
Benim kız daha dönmüyor normal mi sizce
Bu arada kaka sıklığı değişti birgün arayla yapıyor artık ve ben kakadan sonra tek başıma banyo yaptırmaya başladım eşimi beklemiyorum
Ay sonunda karma aşıları var olacağımız bu aşılar da zor mu
Ağustos ayında da bexsero rota ikinci doz var bildiğim
En kötüsü de benim boğazım acıyor burnum doluyor çok hapşırık akıntı yok ama burnum doluyor nefes alamıyorum gidiyorum 15 dk da bir dolan burnu temizlenmeye kıza geçer diye korkuyorum elimi çok yıkıyorum emzirme devam tabi çok zor anne olmak ve aynı anda hastalık yatmak istiyor vücut
4.ay aşısı demek yine agliycak offfBenim kızımda dönmüyor. Kafasınıda sağa yatkın tuttuğunu farkettim canım sıkıldı
Benim kizda sağa yatkın kafa doktor elinde sola çevirerek beklet 20 e kadar say sürekli tekrar yap dedi bir ara yaptım bıraktim şimdi sılada dönüyorNormal canım bebekler ortalama 4-6 ay arasında dönmeye başlar. Bazı bebeklern daha erken bazılarının daha geç olabilir. Kızlar bu tür konularda daha geriden geliyor onların ilgi alanları daha çok konuşmak üzerine kurulu
4.ay aşısı bizde ateş yapmadı ama çok ağrısı vardı. Aşıda tetanoz olduğu için hemşire ağrı yapar demişti zaten. Tam 2 saat susmadan ağladı diyebilirim ama sonra huzursuzluk geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?