• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar özel olacak belki ama nasıl korunuyorsunuz? Sezeryan olduğum için en az 3 yıl bebek düşünmüyorum. Hatta Eşim hiç düşünmüyor 🤣 doğumdan sonra daha hiç regl olmadım hamilemiyim diyede tırstım. En garantisi nedir?

Kızlar özel olacak belki ama nasıl korunuyorsunuz? Sezeryan olduğum için en az 3 yıl bebek düşünmüyorum. Hatta Eşim hiç düşünmüyor 🤣 doğumdan sonra daha hiç regl olmadım hamilemiyim diyede tırstım. En garantisi nedir?
Spiral taktırıyolar
Biz geri çekilmeyle takılıyoruz shsksk
Ama hala çok acı çekiyorum ben ya sıfır zevk

En garantisi yatağı ayırmak 😂😂

Eğer rahimde anomali yoksa spiral en rahatı. Benim yarım rahim olduğu için takamıyorum prezervatif kullanıyoruz. Daha hala adet görmedim. Çocuk 3 ayı geçti :p Bende de hala acı var. İlişki devam ettikçe geçiyor ama hala var acı maalesef ki sezaryen oldum normal doğursam herhalde mahvolacaktım :p

Eğer rahimde anomali yoksa spiral en rahatı. Benim yarım rahim olduğu için takamıyorum prezervatif kullanıyoruz. Daha hala adet görmedim. Çocuk 3 ayı geçti :p Bende de hala acı var. İlişki devam ettikçe geçiyor ama hala var acı maalesef ki sezaryen oldum normal doğursam herhalde mahvolacaktım :p
Ya acı bende de var. Sırf o acıyı çekmemek için köşe bucak kaçıyorum 😂 benim vajinusmus geçmişimde var adam yine mi vajinusmus oldun diyor ama yok bu öyle değil çünkü kendimi kasmıyorum ama o acıya da katlanamıyorum 😪

Dün kadın doğuma gittim her ay adet olup tam sokulenedigim için bı problem mi var diye .kadın rutin sorular sordu PC ye girmek için .nasıl korunuyisunuz dedi ekrana bakarak .birlikte olmayarak dedim 😂😂kahkaha attı .napim iki çocukla vakit olmuyor 😅
Hahahahahha bizde o aşamaya geldik 2 çocuk olmasada hayat şartları 🙄

Spiral için kayıyor diyorlar 🤔

Ya acı bende de var. Sırf o acıyı çekmemek için köşe bucak kaçıyorum 😂 benim vajinusmus geçmişimde var adam yine mi vajinusmus oldun diyor ama yok bu öyle değil çünkü kendimi kasmıyorum ama o acıya da katlanamıyorum 😪
Hırmonlardan ötürü oluyor sanırım yapısı bozuluyor kayganlık olmadığından

Bizde ama geri çekilmek korumaz diyorlar. Sizde mi sezeryan oldunuz? Bende zevkten çok acı çekiyorum🤔
Valla doğru diyorlar
İlk kızımda aylarca istemiştik öyle oldu
Bunda plansız ve geri çekilme ile korunduğumuzu sanarken oldu ahahah 🤣
Aman dikkat diyim 🤭

Çok erken zamandada mı bu geçerli 😔 ben giç regl olmadım daha bi test mi yapsam yoksa🤔
Bana kadın doğum doktorum emzirdiğin sürece düzensiz gelir regl dedi
Ben de hiç adet olmadım
Ama korunurken daha garantili yöntem bulmak bence önemli heleki doğum sonrası bu dönemde

Kızlar merhabalar
Benim kız daha dönmüyor normal mi sizce
Bu arada kaka sıklığı değişti birgün arayla yapıyor artık ve ben kakadan sonra tek başıma banyo yaptırmaya başladım eşimi beklemiyorum
Ay sonunda karma aşıları var olacağımız bu aşılar da zor mu
Ağustos ayında da bexsero rota ikinci doz var bildiğim
En kötüsü de benim boğazım acıyor burnum doluyor çok hapşırık akıntı yok ama burnum doluyor nefes alamıyorum gidiyorum 15 dk da bir dolan burnu temizlenmeye kıza geçer diye korkuyorum elimi çok yıkıyorum emzirme devam tabi çok zor anne olmak ve aynı anda hastalık yatmak istiyor vücut

Kızlar merhabalar
Bu arada kaka sıklığı değişti birgün arayla yapıyor artık ve ben kakadan sonra tek başıma banyo yaptırmaya başladım eşimi beklemiyorum
En kötüsü de benim boğazım acıyor burnum doluyor çok hapşırık akıntı yok ama burnum doluyor nefes alamıyorum gidiyorum 15 dk da bir dolan burnu temizlenmeye kıza geçer diye korkuyorum elimi çok yıkıyorum emzirme devam tabi çok zor anne olmak ve aynı anda hastalık yatmak istiyor vücut
Benim kızımda dönmüyor. Kafasınıda sağa yatkın tuttuğunu farkettim canım sıkıldı 😭

Kızlar merhabalar
Normal canım bebekler ortalama 4-6 ay arasında dönmeye başlar. Bazı bebeklern daha erken bazılarının daha geç olabilir. Kızlar bu tür konularda daha geriden geliyor onların ilgi alanları daha çok konuşmak üzerine kurulu 😂
4.ay aşısı bizde ateş yapmadı ama çok ağrısı vardı. Aşıda tetanoz olduğu için hemşire ağrı yapar demişti zaten. Tam 2 saat susmadan ağladı diyebilirim ama sonra huzursuzluk geçti

Benim kızımda dönmüyor. Kafasınıda sağa yatkın tuttuğunu farkettim canım sıkıldı 😭

Normal canım bebekler ortalama 4-6 ay arasında dönmeye başlar. Bazı bebeklern daha erken bazılarının daha geç olabilir. Kızlar bu tür konularda daha geriden geliyor onların ilgi alanları daha çok konuşmak üzerine kurulu 😂
4.ay aşısı bizde ateş yapmadı ama çok ağrısı vardı. Aşıda tetanoz olduğu için hemşire ağrı yapar demişti zaten. Tam 2 saat susmadan ağladı diyebilirim ama sonra huzursuzluk geçti
Benim kizda sağa yatkın kafa doktor elinde sola çevirerek beklet 20 e kadar say sürekli tekrar yap dedi bir ara yaptım bıraktim şimdi sılada dönüyor
4.ay aşısı demek yine agliycak offf
Ağustos da olan rota mi bexsero mu oda ilki çok zorladi bizi birkaç gün hatta bakalım ikinci doz nasıl gecicek
Kizlar daha konuşma deyince cidden bizimki anlatıyor birşeyler

Back
X