• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar özel olacak belki ama nasıl korunuyorsunuz? Sezeryan olduğum için en az 3 yıl bebek düşünmüyorum. Hatta Eşim hiç düşünmüyor 🤣 doğumdan sonra daha hiç regl olmadım hamilemiyim diyede tırstım. En garantisi nedir?
Sprial taktırdım ben

4.ay aşısı demek yine agliycak offf
Ağustos da olan rota mi bexsero mu oda ilki çok zorladi bizi birkaç gün hatta bakalım ikinci doz nasıl gecicek
Kizlar daha konuşma deyince cidden bizimki anlatıyor birşeyler
Doktor bana eve gidince 1 çay kaşık calpol ver demişti ondan mı bilmiyorum bizde menenjit yan etki yapmadı.inşallah 2. Dozları da kolay geçer. Biz temmuzda yaptırcaz.

Kızlar, bu sabah oğlumun boynunda şu kırmızılığı fark ettim. Bi yeri de hafif sulu. pişik mi bu nedir? Sudo krem sürsek geçer mi? A1A7738D-548B-4156-BCCC-9C883AAD2DF2.webp

Kızlar, bu sabah oğlumun boynunda şu kırmızılığı fark ettim. Bi yeri de hafif sulu. pişik mi bu nedir? Sudo krem sürsek geçer mi?Eki Görüntüle 3090162
Valla pişik mi bilmiyirum ama bizim oğlan da da olmuştu bı ara hatta tuhaf bı koku saliyirdu orası akıntı gbi beyazlık vardı .daha önce biz doktora gittiğimizde göbek deligindki kızarıklık için bı krem vermişti cilt enfeksiyonları kızarıklık vs icin yazıyordu reçetede onu sürdüm doktora sormadan hmn toparladi geçti . Günde iki kere ince bı tabaka halinde sürdüm. .sudocrem çok kıvamlı bı krem kalıntısı kalır boğaz altinda .bu attığım krem eczaneden direk alınıyor mu bilmiyorum .eğer bu krem yoksa sarı hametan sürmen daha mantıklı sanki .kreme bak istersen internetten reçetesini oku.

Eklentiler

• IMG_20220627_145050.webp
    IMG_20220627_145050.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 40
Valla pişik mi bilmiyirum ama bizim oğlan da da olmuştu bı ara hatta tuhaf bı koku saliyirdu orası akıntı gbi beyazlık vardı .daha önce biz doktora gittiğimizde göbek deligindki kızarıklık için bı krem vermişti cilt enfeksiyonları kızarıklık vs icin yazıyordu reçetede onu sürdüm doktora sormadan hmn toparladi geçti . Günde iki kere ince bı tabaka halinde sürdüm. .sudocrem çok kıvamlı bı krem kalıntısı kalır boğaz altinda .bu attığım krem eczaneden direk alınıyor mu bilmiyorum .eğer bu krem yoksa sarı hametan sürmen daha mantıklı sanki .kreme bak istersen internetten reçetesini oku.

Aynısı kızımda da oldu. Bepanthol sürdüm geçti

Sudokrem sürdüm kirmizilik geçince bidaha olmasin diye gidiklarina koltuk altina likit pudra sürüyorum
Sudo sürdüm kızlar geçmiş gibi duruyor şimdilik.

Doktor bana eve gidince 1 çay kaşık calpol ver demişti ondan mı bilmiyorum bizde menenjit yan etki yapmadı.inşallah 2. Dozları da kolay geçer. Biz temmuzda yaptırcaz.
İnşallah ikinci doz bizimde Ağustos ayında kolay geçer.persembe günüde karma var.calpol veriyorum bende hepsinde verdim ama ates yok hiç olmadı deli gibi aglama saatlerce beslenme yok uyuma yok calpol alıyor öyle uyuyor

Kızlar merhabalar
Benim kız daha dönmüyor normal mi sizce
Bu arada kaka sıklığı değişti birgün arayla yapıyor artık ve ben kakadan sonra tek başıma banyo yaptırmaya başladım eşimi beklemiyorum
Ay sonunda karma aşıları var olacağımız bu aşılar da zor mu
Ağustos ayında da bexsero rota ikinci doz var bildiğim
En kötüsü de benim boğazım acıyor burnum doluyor çok hapşırık akıntı yok ama burnum doluyor nefes alamıyorum gidiyorum 15 dk da bir dolan burnu temizlenmeye kıza geçer diye korkuyorum elimi çok yıkıyorum emzirme devam tabi çok zor anne olmak ve aynı anda hastalık yatmak istiyor vücut
Benim oğlan da yan yatıyor geçen bi sefer döndü kolunu kurtaramadı ortalığı yıktı 🤣
Sanırım dönmekten soğudu 🤭 anca yattığı yerden mekik çeksin sıpa 🤣
Bu arada ben de tek yıkıyorum birilerini beklemektense daha kolay oluyor yalnız yıkamak 🌺
Benim kız hastalandı ben de hastalandım oğlanda da hırıltı var 4-5 gündür
İnş toparlarız sana da geçmiş olsun canım 💐

Benim oğlan da yan yatıyor geçen bi sefer döndü kolunu kurtaramadı ortalığı yıktı 🤣
Sanırım dönmekten soğudu 🤭 anca yattığı yerden mekik çeksin sıpa 🤣
Bu arada ben de tek yıkıyorum birilerini beklemektense daha kolay oluyor yalnız yıkamak 🌺
Benim kız hastalandı ben de hastalandım oğlanda da hırıltı var 4-5 gündür
İnş toparlarız sana da geçmiş olsun canım 💐
Sağol canım gece kalktım emzirdim amabana sor kötüyüm bu gece baya soğuk şeyler içtim ceyranda kalmış da olabilirim dikkat etsemde

Kızlar benim oğlan doğduğundan beri emerken kafadan ve boyun kısmından terliyor. Havalar da ısındı çok. Ten tene değince hele yanıyor çocuk. Aramıza ince bir müslin koyuyorum ama kalın geliyor gibi daha çok. Bir tek benim yavru mu böyle acaba? Sanki banyodan çıkmış gibi terliyor boynu ve kafası. Tamam emerken efor sarf ediyor ama bu kadarı da normal Mİ? Artık 3 aylık oldu. Daha hızlı ve kolay gelmesi gerekmiyor mu emme işinin?

Kızlar benim oğlan doğduğundan beri emerken kafadan ve boyun kısmından terliyor. Havalar da ısındı çok. Ten tene değince hele yanıyor çocuk. Aramıza ince bir müslin koyuyorum ama kalın geliyor gibi daha çok. Bir tek benim yavru mu böyle acaba? Sanki banyodan çıkmış gibi terliyor boynu ve kafası. Tamam emerken efor sarf ediyor ama bu kadarı da normal Mİ? Artık 3 aylık oldu. Daha hızlı ve kolay gelmesi gerekmiyor mu emme işinin?
Bizimki de öyle. Saçları yağlanmış gibi sırılsıklam oluyor koluma ağız mendili koyuyorum genelde. Ama bazen bi anda emmek isteyince yanımda mendil yoksa falan öyle kalıyo hemen sırılsıklam oluyor saçları

Günaydın kızlar çığlıkçı oğluş onlinee 😂
Ne demek burnunu temizlemekkk tıkansınmış nefes alamasınmışş işkence şu serum fışkırtma çekme zamanları canını alıyorum sanki çocupun sümüğünü değil
Bizimkide öyle çocuğun canını alıyoruz sanki serum fizyolojiği sıktıktan sonra bacağımın arasına alıyorum sırtına gaz çıkarırmış gibi yukarıdan aşağıya doğru ritmik ve hızlı vuruyorum bazen çekmeye gerek kalmadan pislik o şekilde çıkıyor

Bizimki de öyle. Saçları yağlanmış gibi sırılsıklam oluyor koluma ağız mendili koyuyorum genelde. Ama bazen bi anda emmek isteyince yanımda mendil yoksa falan öyle kalıyo hemen sırılsıklam oluyor saçları
Evet ya aynısı maalesef. Valla üstümdeki pijamayı çıkartıp emziriyorum sıcaktan. bazen o pijamayı ikimizin arasına koyuyorum bez yoksa ortalıkta.

Doktorumuza sormuştum benim oğlumda çok terliyor kafası emerken hatta yatarken yastık sırılsıklam oluyor sonuçta yatarken eforda sarfetmiyor emdiği gibi ama doktorumuz kafa terlemesinin normal olduğunu göğüs ve sırt terlemesine dikkat etmem gerektiğini söyledi korkacaksan bunlardan kork terli bırakmamaya çalış sırtını göğsünü dedi

Kızlar kıs icin bebislere birseyler hazırlıycakmısıniz yazdan yiycek olarak. Nasıl devrik bir cümle 😅 esim bolca kayısı almıs biraz kızım ıcin kaldirmak istiyorum kabız olunca filan veririm diye sevdide kayisıyı tattırdım. Buzluğa koysam vitamini gidermi. Kaynatsam sekersiz kavanozda dururmu ?

Doktorumuza sormuştum benim oğlumda çok terliyor kafası emerken hatta yatarken yastık sırılsıklam oluyor sonuçta yatarken eforda sarfetmiyor emdiği gibi ama doktorumuz kafa terlemesinin normal olduğunu göğüs ve sırt terlemesine dikkat etmem gerektiğini söyledi korkacaksan bunlardan kork terli bırakmamaya çalış sırtını göğsünü dedi
Genetik olabilir

Back
X