Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnm hala şu şekilde devam ediyor .sadece yatarak emiyor . Kucağımda emzirmeye çalışınca etrafa bakiniyor sonra ağlıyor .anca yanımda eşim falan olunca o poposuna vuruyor hızlı hızlı o zaman emmeye başlıyor .Kızlar meme reddi ben gibi hâlâ devam eden var mı?
Ben de sünnetten önce çok korkuyordum ama o kadar kolay geçti kiCuma günü sabahına sünnet kliniğinden randevu aldık. Sünnet olucak çok tırsıyorumsaçlarım beyazladi resmen .ay bı de bu 4. Ay aşılarını biraz erteleyebiliyormuyuz acaba bilen var mı. Yoksa ayın beşinde ya da en geç yedisinde asi olması gerekicek .sünneti iyileşmeden aşı yaptırmak istemiyorum .öyle de bayramdan sonraya kalıyor
Benim yatarak da emmiyorBnm hala şu şekilde devam ediyor .sadece yatarak emiyor . Kucağımda emzirmeye çalışınca etrafa bakiniyor sonra ağlıyor .anca yanımda eşim falan olunca o poposuna vuruyor hızlı hızlı o zaman emmeye başlıyor .
Sesin geldiği yöne doğru bakıyor benimki.göz teması kuruyormu.ille bakmıyor diye endişe etme her bebeğin gelişimi farklı olabiliyor ..bekle biraz dahaBebekleriniz seslenince bakıyor mu? Benimki 3,5 aylık bakmıyornormal mi
Ben 4. Ay açısında memleketteyim diye yaptırmamıştım sonra ebe aradı. 1 hafta sonra geleceğim dedim geç olur sen orada yaptır aşısını dedi.Cuma günü sabahına sünnet kliniğinden randevu aldık. Sünnet olucak çok tırsıyorumsaçlarım beyazladi resmen .ay bı de bu 4. Ay aşılarını biraz erteleyebiliyormuyuz acaba bilen var mı. Yoksa ayın beşinde ya da en geç yedisinde asi olması gerekicek .sünneti iyileşmeden aşı yaptırmak istemiyorum .öyle de bayramdan sonraya kalıyor
Ya süpermiş. Saol canımİnstagramda okumuştum kayısıyı direkt buzluğa atıp sonrasında ister püre ister olduğu şekilde tüketiliyormuş canım
Benimde oyle oluyodu direk comeldigim yerden bebekle kalkiyordum. Simdi once bi kendim kalkiyorum sonra egilip onu aliyorum. Daha kolay oluyoBen bebegin kuvetini duşakabinin icine koyuyorum eğilerek uzanarak yikamaktan belim koptu ya. Banyo bitince kucaklayip kaldiramiyorum belimden. Kışın kuveti kovaları getirip salonda masanin ustunde yikiyordum o da zor sonra su dolu kuveti geri gotur kovalari taşı falan. Bunun pratik bi yolu yok mu? Bi tek benim mi belim böyle ya bu yaşta pertim çıktı
Bizim devam ediyo ama bu ara biraz azaldi gibi. Simdi bide zoraki memeyi alip emetken doymadan birakip bana gulmeye basliyor emmiyoda sonra. Yine kisir dongu sonra uyku aclik bi arada geliyo. Ne uyuyo.ne emiyo.Kızlar meme reddi ben gibi hâlâ devam eden var mı?
Hâlâ uykuda mi içiyor senin bebe de?Bizim devam ediyo ama bu ara biraz azaldi gibi. Simdi bide zoraki memeyi alip emetken doymadan birakip bana gulmeye basliyor emmiyoda sonra. Yine kisir dongu sonra uyku aclik bi arada geliyo. Ne uyuyo.ne emiyo.
Ben de oturma odasında masa da yıkıyorum.Ben bebegin kuvetini duşakabinin icine koyuyorum eğilerek uzanarak yikamaktan belim koptu ya. Banyo bitince kucaklayip kaldiramiyorum belimden. Kışın kuveti kovaları getirip salonda masanin ustunde yikiyordum o da zor sonra su dolu kuveti geri gotur kovalari taşı falan. Bunun pratik bi yolu yok mu? Bi tek benim mi belim böyle ya bu yaşta pertim çıktı
Evde başka küçük çocuk yoksa. Ve çok dışarı ile teması yoksa beklenebilir.Ben 4. Ay açısında memleketteyim diye yaptırmamıştım sonra ebe aradı. 1 hafta sonra geleceğim dedim geç olur sen orada yaptır aşısını dedi.
Ay hadi İnşallah yaBen de sünnetten önce çok korkuyordum ama o kadar kolay geçti ki
Sonrası da çabuk toparladı şuan 15 gün oldu bile
İnş sizin de bizimki gibi kolaylıkla geçsin bitsin![]()
Evet çok zor gerçekten .inşallah seninki de yatarak da olsa emer . Bende kucağa döndürmeye çok çalıştım ama baktım hem çocuk hem ben çok yipraniyoruz saldım gitti .bı kaç ay daha böyle gider sonra belki otururmata başladığı zaman kucağımda oturtup öyle emzirebilirim diye kndimi avutuyorum .illa ki bı yerde pes ediceklerBenim yatarak da emmiyorAy Allah sabır versin gerçekten çok yoruldum
Yaaa öyle miBen 4. Ay açısında memleketteyim diye yaptırmamıştım sonra ebe aradı. 1 hafta sonra geleceğim dedim geç olur sen orada yaptır aşısını dedi.
Hâlâ uykuda mi içiyor senin bebe deBizim devam ediyo ama bu ara biraz azaldi gibi. Simdi bide zoraki memeyi alip emetken doymadan birakip bana gulmeye basliyor emmiyoda sonra. Yine kisir dongu sonra uyku aclik bi arada geliyo. Ne uyuyo.ne emiyo.
Sadece ilk gün çok az huzursuzduAy hadi İnşallah yakaç günde tamamen iyileşti .çok ağladı mi ilk günler çiş yaptıkça
Çişli bez hepinizde bi azaldi ama duzeldi sonra bizim. Baya terliyorsa ondan olabilir aç olsa ağlar bence. Bizde mayisdan beri gece gunduz klima açık hiç terlemiyor gündüz 24 gece 25 derece ayarlıyorum en kısık fandaMerhaba kızlar günde kaç çişli bez alıyosunuz.İşk doğduğu sıralar aşırı işiyodu hiç bir marka bez faydacetmedi hep çocuğun her yanınıslak olarak uyanıyordum geceleri..2.aydan sonra git gide azaldı ama şimdide e yada 3 kere çişli bez alıyorum oda çook dolu olmuyor öncekiler gibi.sizde durumlar ne acaba terliyonfilan emerken ondanmı yada büyüyo diye mi yoksa aç mı?