Canım 2350 doğdu şimdi 5600 oldu şükür ama ben gece emzirme yapmaya devam ediyorum 36 haftalık doğduğu için biraz daha devam ediyorum normalde bırakılması lazımmışDoğum kilosunun 2 katına çıktı mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 2350 doğdu şimdi 5600 oldu şükür ama ben gece emzirme yapmaya devam ediyorum 36 haftalık doğduğu için biraz daha devam ediyorum normalde bırakılması lazımmışDoğum kilosunun 2 katına çıktı mı?
Geçmis olsun.Kizlar önce ben grip oldum en zor günlerinde maske takmadım ama kızımı opmedim de cuma cumartesi pazar pazartesi çok zordu pazartesi ateş 38 olunca salı doktora gittim burun bohaz sprey ve parol yazdı kovid test istemedi kanda bakteri yok ciğerler temiz dedi
Bugün eşim çok hastalandı test verdi pozitif
Kızımda da bendede öksürük var dua edin bize eşimde baya zorlanıyor bende aşırı ağrı var test yapmadılar ama kesin pozitif
Kuzuu sünnet nasıl gecti nasi durumlar?Yarın saat on buçukta sunnetimiz var .Aşırı korkuyorum yadoğum yapmaktan bu kadar korkmuyorum .zaten bnm dikiş kesi olaylarina falan fobim var .bakımını falan nasıl yapicam hiç bilmiyorum .uyuyamıyorum .Resmen çocuğu alıp kacasim var sünnet olmasın diye
![]()
Ayy ilk defa böyle bişey duyuyorum daha çok küçükler gece emzirmenin bitmesi için benceCanım 2350 doğdu şimdi 5600 oldu şükür ama ben gece emzirme yapmaya devam ediyorum 36 haftalık doğduğu için biraz daha devam ediyorum normalde bırakılması lazımmış
Gece uyuması başlıyor ya 3 aydan sonra sabaha kadar nerdeyse uyur bebeklerGeçmis olsun.
Kuzuu sünnet nasıl gecti nasi durumlar?
Ayy ilk defa böyle bişey duyuyorum daha çok küçükler gece emzirmenin bitmesi için bence
Bestlak kullanıyorum ben de malt alayımKullandığın takviyeyi bı değiştirip başka bişey al bir hafta takibini yap istersen baktın yine kilo alımı az o zamn doktorun ne dediyse onu yaparsın .bu arada bizimki bu ay hasta oldu ben evde tarttim kucağımda 18 günde 300 Gr almışti sadece .sonra ben bestlak içmeye başladım 5 gün sonra tarttim yine aynıydı .bı kaç gün önce baktığımda 500 Gr almış gözüküyordu .bu ayı 500-600 grla kapatırız gbi .bestlak bnde baya ise yaradi
Sünnet güzel geçti .iğne vurulduğunda biraz ağladı .ondan bı on beş dk sonra yaptılar .20-30 dk falan sürdü galiba blki bna daha uzun gelmiştirGeçmis olsun.
Kuzuu sünnet nasıl gecti nasi durumlar?
Ayy ilk defa böyle bişey duyuyorum daha çok küçükler gece emzirmenin bitmesi için bence
Ben de emzirmeye devam ediyorum canım. Çocuk uyanıyor istiyor vermemek olmaz. 6 aylık olup ek gıdaya geçince kendi bırakır zaten ama şu an çok erken. Havalarda çok sıcak acıkmayı geçtim susar çocuk.Canım 2350 doğdu şimdi 5600 oldu şükür ama ben gece emzirme yapmaya devam ediyorum 36 haftalık doğduğu için biraz daha devam ediyorum normalde bırakılması lazımmış
Ayy hiç alakası yok aksine uyku gerilemesi oluyorGece uyuması başlıyor ya 3 aydan sonra sabaha kadar nerdeyse uyur bebekler
Sağol canım
Pipide kireçlenme diyorlar canım eve temizlerken orayı biraz oynattırmak gerekiyor ileri geri yoksa o beyaz yerler kireçlenmeye ve ağrıya neden oluyor.Bu arada doktor iyiki gelmissiniz dedi .pipisinde böyle nasıl diyeyim .beyaz beyaz kepek gbi şeyler oluyordu ucunda bazen .içi baya doluymuş pipinin.doktor temizledi hep içini .bı de Bizimkinin pipisine ne anlama geliyor bilmiyorum ama mikro pipi demiş .fazla olan deri bzimkinde biraz daha fazlaymış .ayrıca biraz yapışıklık da varmış onu da açtım dedi .zaten sıkıntılıymış pipi şimdi gelmeseydiniz bir iki aya bı sıkıntı yaşayıp mecbur gelirsiniz dedi![]()
Lacmix kullanıyorum ama etkisini çok hissedemiyorum artıkC Chivas Regal
Kızlar kullandığınız takviye nedir ???
Benim kız bu ay 500 Gr almış
Normalde 6 kilo olmasını isterdim dedi 4 .ay kontrolde ama 5600 olmuş 500 Gr almış gayet iyi dedi
Ah canım gümüş çok çok geçmiş olsunn çok üzüldüm hemen iyileşirsiniz inşallahKizlar önce ben grip oldum en zor günlerinde maske takmadım ama kızımı opmedim de cuma cumartesi pazar pazartesi çok zordu pazartesi ateş 38 olunca salı doktora gittim burun bohaz sprey ve parol yazdı kovid test istemedi kanda bakteri yok ciğerler temiz dedi
Bugün eşim çok hastalandı test verdi pozitif
Kızımda da bendede öksürük var dua edin bize eşimde baya zorlanıyor bende aşırı ağrı var test yapmadılar ama kesin pozitif
Kuzuuum hayırlı olsunnnn minnoşumuz hemencik atlatsın iyi ki gitmişsin iyi ki her geçen ay daha zor olurdu bence en zor bugün sonra ohoo gözünde alışırrYarın saat on buçukta sunnetimiz var .Aşırı korkuyorum yadoğum yapmaktan bu kadar korkmuyorum .zaten bnm dikiş kesi olaylarina falan fobim var .bakımını falan nasıl yapicam hiç bilmiyorum .uyuyamıyorum .Resmen çocuğu alıp kacasim var sünnet olmasın diye
![]()
Biaim oğlan da çiroz bana doktor dedi ki kendi eğrisinde ilerliyo kilo alımı az ama boyu uzuyo demek ki sğt yetiyor hem boyu az uzayıp hem kilo alımı az olsa düşünürdük ama sen çişli bezine bak kalanı boşver dedi onds da azalma bazen oluyo terle falan atıyo heralde ama genel olarak çok az emiyo özellikle bu araBoyumuz iyi doktor her defasında uzun boylu olacak diyor boy konusunda değil ama kil da minyon olacak sanırım takviye kullanıyorum aralıksız
Sağol canım evet gün geçtikçe daha zor olurdu galiba .bnde henüz alt değiştirme olayına giremedim eşime yaptiriyorum .lokal anestezi vurulali 7 saati geçti .bu zamana kadar etkisi kalmamıştır dimi .çünkü bizde hiç ağlama falan olmadı çiş yaparken .keyfi gayet yerinde .doktor 4-6 saat sonra geçer iğnenin etkisi dedi .huysuz değildi ama biz yine de az önce calpol verdikAh canım gümüş çok çok geçmiş olsunn çok üzüldüm hemen iyileşirsiniz inşallah
Kuzuuum hayırlı olsunnnn minnoşumuz hemencik atlatsın iyi ki gitmişsin iyi ki her geçen ay daha zor olurdu bence en zor bugün sonra ohoo gözünde alışırr
İlk sünnetten çıtkı bana kutufa kestikleri pipiyi verdiler ben şok kendimi tuvalete kapattım eşim baktı etti sonra gel yüzleş nasıl alt değiştircen dedi 2 gün elim ayağım titredi fena oldum da sonra ona bilr alıştım valla senin de geçer şoktan sonra
Biaim oğlan da çiroz bana doktor dedi ki kendi eğrisinde ilerliyo kilo alımı az ama boyu uzuyo demek ki sğt yetiyor hem boyu az uzayıp hem kilo alımı az olsa düşünürdük ama sen çişli bezine bak kalanı boşver dedi onds da azalma bazen oluyo terle falan atıyo heralde ama genel olarak çok az emiyo özellikle bu ara
Bize de doktor anestezi etkisi geçince anlarsınız çığlık atar ağlar dedi 1 hafta falan bekledik olmadı shshshs sonra zatenn huyu suyu değişti de o zamanlar minboş bir bebikti uslu usluSağol canım evet gün geçtikçe daha zor olurdu galiba .bnde henüz alt değiştirme olayına giremedim eşime yaptiriyorum .lokal anestezi vurulali 7 saati geçti .bu zamana kadar etkisi kalmamıştır dimi .çünkü bizde hiç ağlama falan olmadı çiş yaparken .keyfi gayet yerinde .doktor 4-6 saat sonra geçer iğnenin etkisi dedi .huysuz değildi ama biz yine de az önce calpol verdik
SolgarKızlar kendiniz ne takviyesi kullanıyorsunuz? Birde bebeğinize hangi marka takviye veriyorsunuz?
Anladım .bizde de şuan çok huysuzluk yok sadece yerde çok durmak istemiyor .yere koyunca hemen yüz üstü dönerdi .şimdi engelliyordu diye kızıyor bizeBize de doktor anestezi etkisi geçince anlarsınız çığlık atar ağlar dedi 1 hafta falan bekledik olmadı shshshs sonra zatenn huyu suyu değişti de o zamanlar minboş bir bebikti uslu uslu
Nerede yaptırdınız bu arada
Kendime;Kızlar kendiniz ne takviyesi kullanıyorsunuz? Birde bebeğinize hangi marka takviye veriyorsunuz?