- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Darla darla bende çoğu şeyi 2018 annelerinde tecrübe ettim . Kız kardeşim doğuracak iki haftaya kızı olacak kocaman burhurc kıyafet götürdüm ki sadece 6 aya kadar olanlar sen düşün .daha 3_4 hurç kıyafet var evde . Ben nerde hata yaptıysam ona yaptırmadım deneyimledigim için . He bez içi de kesinlikle goon tavsiye ediyorum .ilk üç ay Prima kullanmıştım azıcık cisi bile çekmiyordu hep ıslaktı kızımın poposu ve kristallesme yapıyordu .goon ona bin basar . Islak mendil içinde boşuna üni babylere sleepylere para yagdirmisim .halbuki baby me bin yenidogan ıslak mendilleri onlardan daha güzel . Tabi bu kar hep benim fikrim .sizlerde deneye deneye oturtcaksiniz düzenihızlandırılmış kurss oldu bana valla çok sağol ama benim sorularım bitmez darlarım ara ara
Yeni doğan Zıbınları uzun kollu aldım sıcak olursa atletleri var3 -6 yı yazlık mıı aldınn orta halli mi aldınmesela çocuk zıbınla uyuyo mu yazın yoksa üstüne pijama mı giydiriliyo nasıl oluyo o işler bahar çocukları olcaklar maluum
Yok canım ben sadece iki doz oldum hamileyken . Doğumdan sonra da +3 doz daha yapılıyor istersen ömür boyu korur dedi ama gitmedim . Şimdi bu 3. OlucakBende aynıyım 2018 haziranlı oğlum var ebe 20. Haftada tek doz.. başka olmana gerek yok dedi. Demek ki biz 4 tane olmuşuz 5. Yi olucaz
Deterjan green marka kullanmıştım doğal temiz içerikliydi.deterjan şampuan biberon emzik ne öneriyosunuz veya ne alacaksınız allahım çok heyecanlıı
Normalde benim de aksine migren var asla ilaçsız yapamam bebeğin azmine ilaç olmayan şeylerle geçiriyorum içtiğim ilaç yüzünden birşey olur diye dayanma gücü veriyor RabbimBende ilaç almadan atlatmaya çalışıyorum normalde başı ağrıyan bir İnsan değilm ama nedense ağrıyor anlamadım rabbim sağlık sıhhat versin hepimize
İlk Mart'ta bir soğuk olur o zaman kışlık giyer az olsa yeter bencede.. yazlık olarak zıbın bende yarım kol uzun kol alicam sıfır kol iyi değil diyorlar üşürmus..0_3 ay alicam atıyorum 20 parça çok mu bilmiyorum sonra 3_6 ay alicam birazda az kıyafet makinede nasıl yikanicak dedim düşününceYeni doğan Zıbınları uzun kollu aldım sıcak olursa atletleri varmevsimlik genelde 3-6 aylıklar ama bi iki tane örgü tulum var onları kış sonu olduğu için giydiririm diye düşünüyorum. Genelde mevsimlik almak daha mantıklı yazlık bişey almadm pek o zamana büyümüş olcak
Ay bir bende olur diye düşünüyorum bende çamaşırlar hepsi katlanacak birde babam kardeşim kaldı arttı haliyle çamaşır katladim neyse.hafta sonu eşim süpürge takıyor gerisini yapıyorum düşe kalka pisde duramam ki özellikle banyo mutfak mecburen..ekimin 2.haftasi bende gidicem cinsiyet öğrenirim kıza benziyor dedi en son..Amin , benimde aşiri agriyor. Dün bütün gün yattim. Baktim ev savaş alani gibi oldu . Mecbur kalktimsen ne zaman gidiyorsun kontrole ? Kesinlesti mi cinsiyeti ?
Yani çok almaya gerek yok çünkü bir haftada bile çok çabuk büyüyorlar hepsi kalacakİlk Mart'ta bir soğuk olur o zaman kışlık giyer az olsa yeter bencede.. yazlık olarak zıbın bende yarım kol uzun kol alicam sıfır kol iyi değil diyorlar üşürmus..0_3 ay alicam atıyorum 20 parça çok mu bilmiyorum sonra 3_6 ay alicam birazda az kıyafet makinede nasıl yikanicak dedim düşününce
Bu yazıların ne oldugu konusunda hicbir fikrim yok.... gecen e bebek magazasina girdim esime park yatak bu diye birini gosterdim sonra da aman hamile kiyafeti burda da yokmus dedim ciktim. Ben de bir sorun var galiba alisverise elimin gitmemesini gectim arastirma bile yapmiyorum...Ya arkadaşım önerdi çok güzel bilmem ne yok ortopedik yok sepeti büyük her şeyi koyuyorum diğeri 12 binlik bişey kullanıyo dudağım uçukladı ondan buna yöneldik. Bastonları beğenmiyorum ya büyüyünce belki geçerim ona da travel sistem bir şey baktım da uygunlar yok portbebeyle kapanmıyordu yok çift yön değildi bunaldık 2. Ellerine baktım mamasın 4 bin falan onlar da ne alcam çok merak ediyorum ondan pusetli travel sistem çift yönlü öneriniz varsa bakayım
İlk doğmadan utuleme yaparım da sonrası yalan olur katla koy..inan esimin gömlek pantolon onlara zor yetisiyorum hiç sevmiyorum ama iki haftada bir öğlen başlıyorum aksama kadar ütü..Ben hamileyim iş yapamam diyemiyorum..3 ay düşük tehlikesi dedi onda bile yapiyordum şimdi birşey demedi en sonYani çok almaya gerek yok çünkü bir haftada bile çok çabuk büyüyorlar hepsi kalacaksıfır kol giydirmeyi düşünmüyorum ben de yarım yada uzun kollu daha iyi olur. Makinayla ilgili düşünülecek birşey yok ya bir parça da atsan yıkıyo nasılsa asıl ütüleme aşaması biraz sıkıntı hiç sevmiyorum ütü yapmayı
Ben daha once pilates yapıyordum aynı yerde hamile pilatesi yapacağım hocalarin bana yer acmasini bekliyorum :)Hamile pilatesi veya yogasina baslayan, baslamayi dusunen var mi aranizdaa
Ütüyü bende sevmiyorum normal zamanda bile soruyordum giyeceksen ütülicem diyeİlk doğmadan utuleme yaparım da sonrası yalan olur katla koy..inan esimin gömlek pantolon onlara zor yetisiyorum hiç sevmiyorum ama iki haftada bir öğlen başlıyorum aksama kadar ütü..Ben hamileyim iş yapamam diyemiyorum..3 ay düşük tehlikesi dedi onda bile yapiyordum şimdi birşey demedi en son
Ben takıntılı manyak olduğum için akşamları film gibi bebek arabası videoları izliyorumBu yazıların ne oldugu konusunda hicbir fikrim yok.... gecen e bebek magazasina girdim esime park yatak bu diye birini gosterdim sonra da aman hamile kiyafeti burda da yokmus dedim ciktim. Ben de bir sorun var galiba alisverise elimin gitmemesini gectim arastirma bile yapmiyorum...
Bende 54 le başladım suan 53 kusur hiç almadım göbek çıktı ama biraz ben anlıyorumYahu kızlar 65 ile hamile kaldım bayadır öküz gibi yiyorum afedersiniz, bugün evime geldim tartıldım 63 kiloyum şaka mı bu göbeğim bayağı çıktı dedim 67 olmuşumdur en az, ama ben 2 kilo vermişim nasıl oluyor bubütün göbeği bebek mi çıkardı aklımda deli sorular
Valla bazı markalarda kirismayan kumaş yazıyor fiyat azıcık fazla oluyor normali alıyoruz utule de utule.hergun lazım olduğu için ben sorsam ne faydaÜtüyü bende sevmiyorum normal zamanda bile soruyordum giyeceksen ütülicem diyekırışmayan kumaş üretemediler bi
Aynen öyle bende ondan kaynaklı korkuyorum yolun sonunda mecbur olucaz içime sinmiyor ama doktorumla da konuşmadım bakalım hakkımızda hayırlısı olsunBende aynı duyguları yaşıyorum ama kışın mecburen olucaz articak gibi duruyor illa doktora markete yeri geldi avm gidiyoruz
Kizlar gittim geldim daha ayrıntılı ultrasondan baktılar ve kesede kanama yokmuş doktor yanlış görmüş.bel ve bacak agrim çok fazlaydı onun içinde bazı gebeliklerde rahim genislerken sinirlere degiyormus ondan.tabi kanamam bugün durdu ve Dr kanama demek düşük tehlikesi var demek dedi bu dönemi dinlenerek gecirceksin ve progestani kullan dedi.iki hafta sonra bidaha gitcem..L Littlegirl35 sabah hastaneye gidecekti naptı acabaa dün hastanelik olan arkadaşımıız
Kuru temizlemeler bütün parçaları ütülüyor çok var sadece ütü yapan yerler çok sıkıntıda olursan öyle yap durumun el veriyorsa ütüymüş ev işiymiş hiç bir şey senin ve bebeğinin sağlığından önemli değil ki benim şahsi fikrim tabi. Ben gücüm yettiğince yemek yapıyorum sadece gerisini eşim sağolsun hallediyor. 15günde bir de detaylı temizlik yaptırıyorum yoksa altından kalkamayızİlk doğmadan utuleme yaparım da sonrası yalan olur katla koy..inan esimin gömlek pantolon onlara zor yetisiyorum hiç sevmiyorum ama iki haftada bir öğlen başlıyorum aksama kadar ütü..Ben hamileyim iş yapamam diyemiyorum..3 ay düşük tehlikesi dedi onda bile yapiyordum şimdi birşey demedi en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?