2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Park yatak yatak odasında kullanicam 6 ay mecburen sonrası oda takımı alicam..bebek arabası büyük ve agir olmayan fiyatta uygun istiyorum herşeyi marka alırsak yandık.hamile kıyafeti de almadım bol genis beden olarak azıcık büyük birkaç tayt üstüne kazak tişört bitti

Çok şükür bir sıkıntı olmamasına sevindim. Bu doktorlar insanı çok yıpratıyor ya ne diyelim dikkat et sen kendine dinlen inşallah iyi olur her şey

Çalışıyor musun canim

3 -6 yı yazlık mıı aldınn orta halli mi aldın mesela çocuk zıbınla uyuyo mu yazın yoksa üstüne pijama mı giydiriliyo nasıl oluyo o işler bahar çocukları olcaklar maluum

En güzeli uyku tulumları. Yaz için olanları da var. Kışın da evin sıcaklığına göre togları oluyor tulumların. Bebelerin üstü örtülmediği için tulumlar hayat kurtarıcı. Ben bunu düşünüyorum yenidoğan için

Eklentiler

• C708EC51-4FEF-4EF8-8599-7C0CEF53CC55.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz? Başlamam lazım artık ama hangisini alacağıma bir türlü karar vereme

Normalde benim de aksine migren var asla ilaçsız yapamam bebeğin azmine ilaç olmayan şeylerle geçiriyorum içtiğim ilaç yüzünden birşey olur diye dayanma gücü veriyor Rabbim
Annelik işte maşallah hiç ağrımasın kolay atlatalım inşallah dua etmekten başka çare yok

Kızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz? Başlamam lazım artık ama hangisini alacağıma bir türlü karar vereme
Biooil aldım dün kullanmaya başladım güreşe çıkacakmış gibi sürüyorum her yerime umarım işe yarar lierac indirimdeydi 178 olmuş 200 küsürdü genelde onu alıyolar

Ben dün lierac aldım e bebekten sabah akşam masaj yaparak sürüyorum. Yapısını çok beğendim jel olduğu için yağlı bir tabaka bırakmıyor, vucud hemen emiyor zaten inş iyi gelir gerçi çatlaklarda genetikte çok önemli.

Biooil aldım dün kullanmaya başladım güreşe çıkacakmış gibi sürüyorum her yerime umarım işe yarar lierac indirimdeydi 178 olmuş 200 küsürdü genelde onu alıyolar
Ay seni düşünemedim öyle kırkpınar pehlivanları gibi göbüşe kalçaya sürsen yeter heralde. Arapta değilsin ki

Amin , benimde aşiri agriyor. Dün bütün gün yattim. Baktim ev savaş alani gibi oldu . Mecbur kalktim sen ne zaman gidiyorsun kontrole ? Kesinlesti mi cinsiyeti ?
Yarın kesinleşir galiba randevum yarın cnm bildirim gelmiyor bana mesajlardan şansa gördüm mesajını bir tek sorun bendemi var acaba dün biraz sessizdin geçmiş olsun yazmasamda sessiz okuyucu modunda oluyorum genelde bende hergün o haldeyim hep yatayım modu bana dokunmayan bin yıl yaşasın evi hiç sorma halılarımı yıkattım koltuklarımı temizleticem havalar soğumadan iyice ağırlaşmadan bir kış temizliği yaparız günlük yapıyorum ama kapı pencere çok güneş alan bir evim var elim gitmiyor yapmasamda olmuyor ruhum darlanıyor parlıyor kirler güneş vurdukça
Senin normal doğum değilmi bakalım bizim gruptan ilk doğum kimin olacak benim şubatın ortası olacak biran önce şu evreleri geçsem ben bende değilim

Merhaba ben dayanamadım bugun cok kalıtelı ultrasonu oldugunu bıldıgım bır doltora kontrole gıttım doktor bence bu bebek erkek degıl kız gorunuyor ama hemen pembelerı alma dedı oran vermedı ama suan yınede cok mutluyum saglıkla gelsın mınnoslar yalnız suyun az bol bol su ıc dedı cokta su ıcıyorum moralım bozuldu bıraz

Eklentiler

• 612EF7EA-BC76-455F-B82A-EC020C4EF89D.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 80
ay maşallahh yaa ben erkek derdim he bu fotoyu görsem sadece kaç hafta kaç günlük şu an seniin

deterjan şampuan biberon emzik ne öneriyosunuz veya ne alacaksınız allahım çok heyecanlıı
Bu sorduğun soru var ya dipsiz kuyu ben
e bebeğe gidince kendimi kaybediyordum deterjan genelde katkısız olduğu için sabun tozu kullanmıştım ya da dalinin sıvı deterjanını. Şampuan mustela. Oğlumun cildiye doktoru 15 yaşına kadar önerebileceğim tek şampuan demişti Biberon ve emziğe gelince avent kullandık ama şöyle bişey var markaların da kendi içinde çeliştiği ürünler var. Mesela aventin biberonunu alacaksan yenidoğan dönemi için tek delikli olanı alman lazım çoğu avent biberonda 1-3 ay yazıyor insanlar bilmeden onu alıyor ve içinden iki delikli bir biberon çıkıyor. Oldu da emziremedin sütünü sağman gerekti tek delikli biberonla vermelisin ki anne memesi gibi emsin oluk oluk ağzına alarsa süt bi daha emmek istemeyebilir gibi gibi bu liste uzar gider ama her anne ve bebek farklı bence mesela ben organiğe, içeriğe çok bakan biriyimdir kılı kırk yararım yani kimisine böyle şeyler angarya gelir, kimi bebe de bakkal emziğiyle büyür bence senin çocuğun da sana göre şekillenecektir

ayy kağıt kalem aldım not ettim valla çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…