- 5 Ağustos 2021
- 125
- 146
- 18
Park yatak yatak odasında kullanicam 6 ay mecburen sonrası oda takımı alicam..bebek arabası büyük ve agir olmayan fiyatta uygun istiyorum herşeyi marka alırsak yandık.hamile kıyafeti de almadım bol genis beden olarak azıcık büyük birkaç tayt üstüne kazak tişört bittiBu yazıların ne oldugu konusunda hicbir fikrim yok.... gecen e bebek magazasina girdim esime park yatak bu diye birini gosterdim sonra da aman hamile kiyafeti burda da yokmus dedim ciktim. Ben de bir sorun var galiba alisverise elimin gitmemesini gectim arastirma bile yapmiyorum...
Çok şükür bir sıkıntı olmamasına sevindim. Bu doktorlar insanı çok yıpratıyor ya ne diyelim dikkat et sen kendine dinlen inşallah iyi olur her şeyKizlar gittim geldim daha ayrıntılı ultrasondan baktılar ve kesede kanama yokmuş doktor yanlış görmüş.bel ve bacak agrim çok fazlaydı onun içinde bazı gebeliklerde rahim genislerken sinirlere degiyormus ondan.tabi kanamam bugün durdu ve Dr kanama demek düşük tehlikesi var demek dedi bu dönemi dinlenerek gecirceksin ve progestani kullan dedi.iki hafta sonra bidaha gitcem..
Çalışıyor musun canimKuru temizlemeler bütün parçaları ütülüyor çok var sadece ütü yapan yerler çok sıkıntıda olursan öyle yap durumun el veriyorsa ütüymüş ev işiymiş hiç bir şey senin ve bebeğinin sağlığından önemli değil ki benim şahsi fikrim tabi. Ben gücüm yettiğince yemek yapıyorum sadece gerisini eşim sağolsun hallediyor. 15günde bir de detaylı temizlik yaptırıyorum yoksa altından kalkamayız
3 -6 yı yazlık mıı aldınn orta halli mi aldınmesela çocuk zıbınla uyuyo mu yazın yoksa üstüne pijama mı giydiriliyo nasıl oluyo o işler bahar çocukları olcaklar maluum
Annelik işte maşallah hiç ağrımasın kolay atlatalım inşallah dua etmekten başka çare yokNormalde benim de aksine migren var asla ilaçsız yapamam bebeğin azmine ilaç olmayan şeylerle geçiriyorum içtiğim ilaç yüzünden birşey olur diye dayanma gücü veriyor Rabbim
Yok çalışmıyorum ben ama ms hastası olduğum için hastalığında vermiş olduğu bir yorgunluk hali hep vardı ben de hamilelikte bebiş sağolsun halsiz bıraktıÇalışıyor musun canim
Biooil aldım dün kullanmaya başladım güreşe çıkacakmış gibi sürüyorum her yerime umarım işe yararKızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz? Başlamam lazım artık ama hangisini alacağıma bir türlü karar vereme
Kızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz? Başlamam lazım artık ama hangisini alacağıma bir türlü karar vereme
Ben dün lierac aldım e bebekten sabah akşam masaj yaparak sürüyorum. Yapısını çok beğendim jel olduğu için yağlı bir tabaka bırakmıyor, vucud hemen emiyor zaten inş iyi gelir gerçi çatlaklarda genetikte çok önemli.Kızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz? Başlamam lazım artık ama hangisini alacağıma bir türlü karar vereme
Ay seni düşünemedim öyleBiooil aldım dün kullanmaya başladım güreşe çıkacakmış gibi sürüyorum her yerime umarım işe yararlierac indirimdeydi 178 olmuş 200 küsürdü genelde onu alıyolar
Bende de baş agrisi cok. Acıkınca ve susayinca artıyor alarma kurdum su ve yemek icinAmin , benimde aşiri agriyor. Dün bütün gün yattim. Baktim ev savaş alani gibi oldu . Mecbur kalktimsen ne zaman gidiyorsun kontrole ? Kesinlesti mi cinsiyeti ?
Yarın kesinleşir galiba randevum yarın cnm bildirim gelmiyor bana mesajlardan şansa gördüm mesajını bir tek sorun bendemi var acaba dün biraz sessizdin geçmiş olsun yazmasamda sessiz okuyucu modunda oluyorum genelde bende hergün o haldeyim hep yatayım modu bana dokunmayan bin yıl yaşasınAmin , benimde aşiri agriyor. Dün bütün gün yattim. Baktim ev savaş alani gibi oldu . Mecbur kalktimsen ne zaman gidiyorsun kontrole ? Kesinlesti mi cinsiyeti ?
Ya sanirim onceki dusuk yüzünden korkuyorum bilinçaltım bana baktırmıyorBen takıntılı manyak olduğum için akşamları film gibi bebek arabası videoları izliyorumportbebeymiş travelmış bastonmuş yeni öğrendim hepsini
ay maşallahh yaa ben erkek derdim he bu fotoyu görsem sadeceMerhaba ben dayanamadım bugun cok kalıtelı ultrasonu oldugunu bıldıgım bır doltora kontrole gıttım doktor bence bu bebek erkek degıl kız gorunuyor ama hemen pembelerı alma dedı oran vermedı ama suan yınede cok mutluyum saglıkla gelsın mınnoslar yalnız suyun az bol bol su ıc dedı cokta su ıcıyorum moralım bozuldu bıraz
Bu sorduğun soru var ya dipsiz kuyudeterjan şampuan biberon emzik ne öneriyosunuz veya ne alacaksınız allahım çok heyecanlıı
Hahaaa abısıne benzemıstıray maşallahh yaa ben erkek derdim he bu fotoyu görsem sadecekaç hafta kaç günlük şu an seniin
ayy kağıt kalem aldım not ettim valla çok sağolBu sorduğun soru var ya dipsiz kuyuben
e bebeğe gidince kendimi kaybediyordumdeterjan genelde katkısız olduğu için sabun tozu kullanmıştım ya da dalinin sıvı deterjanını. Şampuan mustela. Oğlumun cildiye doktoru 15 yaşına kadar önerebileceğim tek şampuan demişti Biberon ve emziğe gelince avent kullandık ama şöyle bişey var markaların da kendi içinde çeliştiği ürünler var. Mesela aventin biberonunu alacaksan yenidoğan dönemi için tek delikli olanı alman lazım çoğu avent biberonda 1-3 ay yazıyor insanlar bilmeden onu alıyor ve içinden iki delikli bir biberon çıkıyor. Oldu da emziremedin sütünü sağman gerekti tek delikli biberonla vermelisin ki anne memesi gibi emsin oluk oluk ağzına alarsa süt bi daha emmek istemeyebilir gibi gibi bu liste uzar gider ama her anne ve bebek farklı bence mesela ben organiğe, içeriğe çok bakan biriyimdir kılı kırk yararım yani kimisine böyle şeyler angarya gelir, kimi bebe de bakkal emziğiyle büyür bence senin çocuğun da sana göre şekillenecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?