2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hahaaa abısıne benzemıstır 14 hafta 3 gunluk ama ultrasonda 14 hafta 1 çıktı çok guler yuzlu bır bebek dedi keske evımızde bır cıhaz olsa hergun baksak yaaa
Aynı şeyi ben de çok düşünüyorum içim içimi yiyo hissetmediğim için henüz sanki hamile değilmişim gibi. Hep gidip göresim geliyo

Kızımdan kalan ne varsa dağıtmıştım. Sadece hastane çıkışı ilk yaş doğumgünü elbisesi var. Ben de sil baştan bebek alışverişi yapıcam şimdi.
Ama kendim pek bir şey almayı düşünmüyorum. Ablasını da götürüp kardeşine sen seç demeyi düşünüyoruz kıskançlığı en aza indirmek için
Benim kızın içinde de yıldız tilbe yaşıyodu sanki pul sim öyle bi tarz şimdi de off bunlar ne ben siyah mavi severim demeye başladı batik desenleri falan beğeniyo miniğe ne giydirir ne yapar merakla bekliyorum

Bebek arabasi, oto koltuğu vs. Bu arac gerec işlerini eşime bırakıyorum o arastirsin bulsun. Araca takacak olan tasiyacak olan kendisi. Ayrica kanguru yada sling tarzi biseyde bakalim diyoruz. Orman yuruyuslerinde treking de vs daha kullanışlı olur sanki.. Pratik olan kullanisli olan hangisi ise bakicaz artik. Ben kendimi cok iyi hissetmiyorum arastirip bakmaya okuyup anlamaya gücüm yok. Bebek temizlik malzemelerine bakamıyorum mesela hala kokuyor bana deterjan okumaya görseline dahi tahammülüm yok.. Alışveriş için daha coook coook zaman varmis gibi geliyor bana geçmiyor günler hiç...

Bu arada Bu cumleleri biraz once buraya yazmistim ama ocak annelerinde cikti mesajim. Nasil Oldu oraya nasil gectim bilemiyorum silemiyorum bide resil oldum

Çok mantıklı ya kızına sectirmen. Ben kızıma kıyafet alirken soruyorum ama cokalakasiz şeyleri gösteriyor bebise alışveriş yaparken sorayım bari . Teyzesinin ve amcasının doğacak bebeğine kıyafet almistik durup durup bak bunlar çok güzel ama bu bizim değil teyzenin diyordu benim kız da şimşir tütüdur hiç sevmezdi içinde rahat olamadığı kıyafetleri . Daha yeni yeni hoşuna gidiyor öyle şeyler .

Kızlar ben de süt sağma makinesi sorucam tecrübeli annelere ne marka kullandınız, hiç tecrübesiz bizlere bu konuda tavsiyeniz nedir

Markaları hemen trendyolda favorilere aldım. Tecrübe en önemlisi, paylaşım için sağolun zaten her pahalı marka iyi değil. Bu baby me saglıklı geldi şimdi bakınca

Çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol ❤

Kızlar Gratis de 10 TL kim alışveriş yapana 17.5 tl küçük ama ağzı damlalikli gibi rahat 1 ay gider ben başladım catlak için bakalım birşey yok olmasın diye kuru ciltliyim birde..kokusu güzel kıvamı da iyi çok yağlı his bırakmıyor

Eklentiler

• IMG_20210921_174151.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 39
Caniko trendyolda 200ml 80 tl aldım memnun kalırsan aklında olsun ordan devam edersin

Caniko trendyolda 200ml 80 tl aldım memnun kalırsan aklında olsun ordan devam edersin
Sen çok ucuza almışsın şimdiden beğendim diyebilirim esimle çıktığım için alışverişe ucuz bu dedi 3 tane aldı bunlar bitince dediğin gibi yaparim.normalde trendyoldan alirim ama şu bebek emzirme sutyeni diye çıktım kapsiz olan bedeni oldu gorerek aldığım halde kaplı olan baya büyük oldu ikiside ayni beden halbiki bugün değiştirmeye gidicem tekrar.bakarak aldım olmadı düşün netten alsam hiç bilemezdim

Ya e bebekten iç çamaşırı aldım hamile için 50 kiloyum şu an.s m olmadı bana da l almak lazımmış demekkii deneye deneye öğrencez böyle

Kızlar ben de süt sağma makinesi sorucam tecrübeli annelere ne marka kullandınız, hiç tecrübesiz bizlere bu konuda tavsiyeniz nedir
Canım ben arkadaşımdan mamajoo almıştım idare ederdiama lansinoh öneriliyor galiba onda sagmadan önce masaj özelliği de varmış .ben mastit olmuştum o dönem sağmam gerekti sadece

Markaları hemen trendyolda favorilere aldım. Tecrübe en önemlisi, paylaşım için sağolun zaten her pahalı marka iyi değil. Bu baby me saglıklı geldi şimdi bakınca
Ne demek canım tecrübe ettiğimi yazıyorum sadece baby me gayet başarılı bnce hem deterjanı hem ıslak mendili .fiyatı da uygun dediğin gbi

Cok gecmis olsun canim ya , yinede kizmamasi daha iyi olurdu . Sonucta hamilesin , insan normal karar alamiyor ki . Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah . Bebekte bir sıkınti yok degil mi ?
Sağol, Yok canım bebek iyi çok şükür. Doktorun ultrason cihszından Türkiye de 10 tane varmış sadece, kendini övdü övfü sanada serklaj yapmıycam demişti. Kızması bence de saçma sonuçta her dediğini koşuşsuz kabullenmek zorunda değilim, gerçi dedikleri de hep çıktı. Artık alttan alarak işimizi hallettik, yatıyorum hep. İnşallah sağlıcakla tamamlarım hamileliği, vakit geçmiyor sanki.

Aslında bu emzirme sütyeni i keşke son aya biraksaydin . Çünkü hem malum kilo alıyoruz hem de göğüsler sütle dolunca bu sefer bu aylarda aldığın olmayabiliyor .

Ben şimdi de emzirme sütyeni kullanıyorum. Normal sütyenler çok rahatsız ediyor. Hm in güzel ama bi tık büyük almak lazım bu tarz şeyleri. İç çamaşırı da normalde giydiklerimin bedenlerini büyük alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…