Aynı şeyi ben de çok düşünüyorum içim içimi yiyo hissetmediğim için henüz sanki hamile değilmişim gibi. Hep gidip göresim geliyoHahaaa abısıne benzemıstır14 hafta 3 gunluk ama ultrasonda 14 hafta 1 çıktı çok guler yuzlu bır bebek dedi keske evımızde bır cıhaz olsa hergun baksak yaaa
1 aya bebışlerımızı kuvvetlı hıssederz o zaman rahatlarız ınsallahhAynı şeyi ben de çok düşünüyorum içim içimi yiyo hissetmediğim için henüz sanki hamile değilmişim gibi. Hep gidip göresim geliyo
Kızımdan kalan ne varsa dağıtmıştım. Sadece hastane çıkışı ilk yaş doğumgünü elbisesi var. Ben de sil baştan bebek alışverişi yapıcam şimdi.
Ama kendim pek bir şey almayı düşünmüyorum. Ablasını da götürüp kardeşine sen seç demeyi düşünüyoruz kıskançlığı en aza indirmek için
Benim kızın içinde de yıldız tilbe yaşıyodu sanki pul sim öyle bi tarz şimdi de off bunlar ne ben siyah mavi severim demeye başladı batik desenleri falan beğeniyominiğe ne giydirir ne yapar merakla bekliyorum
Kızlar ben de süt sağma makinesi sorucam tecrübeli annelereDeterjan baby me kullandım ben çok memnun kaldım kokusu hafif çocuğu bogmuyor . Yumuşatıcı kullanmadım küçücük çocuğu kokularla bogmim diye . Kendim parfüm bile sikmadim düşünemzik şans işi valla çocuktan çocuğa değişiyor her bir ayda bı degistermen de gerektiğini varsayarak ucuzdan pahalıya gitmeni tavsiye ederim . Çünkü alışınca başka emzik almıyor . Ben wee baby almıştım onda Allah'tan onu beğendi .düşün iki sene kullandı emzik en kotu 1.5 ayda bir değiştirdik pahalilardan tutsaydi ocağı.iza incir ağacı dikerdi bıberon avent aldım ama nerdeyse hiç kullanmadım sağıp da vermedim hiç hep emzirdim .bütün deneyimlerimi aktardım kız sana
Markaları hemen trendyolda favorilere aldım. Tecrübe en önemlisi, paylaşım için sağolunDarla darla bende çoğu şeyi 2018 annelerinde tecrübe ettim . Kız kardeşim doğuracak iki haftaya kızı olacak kocaman burhurc kıyafet götürdüm ki sadece 6 aya kadar olanlar sen düşün .daha 3_4 hurç kıyafet var evde . Ben nerde hata yaptıysam ona yaptırmadım deneyimledigim için . He bez içi de kesinlikle goon tavsiye ediyorum .ilk üç ay Prima kullanmıştım azıcık cisi bile çekmiyordu hep ıslaktı kızımın poposu ve kristallesme yapıyordu .goon ona bin basar . Islak mendil içinde boşuna üni babylere sleepylere para yagdirmisim .halbuki baby me bin yenidogan ıslak mendilleri onlardan daha güzel . Tabi bu kar hep benim fikrim .sizlerde deneye deneye oturtcaksiniz düzeni
Çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol ❤Kizlar gittim geldim daha ayrıntılı ultrasondan baktılar ve kesede kanama yokmuş doktor yanlış görmüş.bel ve bacak agrim çok fazlaydı onun içinde bazı gebeliklerde rahim genislerken sinirlere degiyormus ondan.tabi kanamam bugün durdu ve Dr kanama demek düşük tehlikesi var demek dedi bu dönemi dinlenerek gecirceksin ve progestani kullan dedi.iki hafta sonra bidaha gitcem..
Mochi onu alicam ben baktım bayaca düne bebek de göremedimKızlar ben de süt sağma makinesi sorucam tecrübeli annelerene marka kullandınız, hiç tecrübesiz bizlere bu konuda tavsiyeniz nedir
Caniko trendyolda 200ml 80 tl aldım memnun kalırsan aklında olsun ordan devam edersinKızlar Gratis de 10 TL kim alışveriş yapana 17.5 tl küçük ama ağzı damlalikli gibi rahat 1 ay gider ben başladım catlak için bakalım birşey yok olmasın diye kuru ciltliyim birde..kokusu güzel kıvamı da iyi çok yağlı his bırakmıyor
Aynı ben favorilerime ekle yapıyorumMarkaları hemen trendyolda favorilere aldım. Tecrübe en önemlisi, paylaşım için sağolunzaten her pahalı marka iyi değil. Bu baby me saglıklı geldi şimdi bakınca
Sen çok ucuza almışsınCaniko trendyolda 200ml 80 tl aldım memnun kalırsan aklında olsun ordan devam edersin
Ya e bebekten iç çamaşırı aldım hamile için 50 kiloyum şu an.s m olmadı bana daSen çok ucuza almışsınşimdiden beğendim diyebilirim esimle çıktığım için alışverişe ucuz bu dedi 3 tane aldı bunlar bitince dediğin gibi yaparim.normalde trendyoldan alirim ama şu bebek emzirme sutyeni diye çıktım kapsiz olan bedeni oldu gorerek aldığım halde kaplı olan baya büyük oldu ikiside ayni beden halbiki bugün değiştirmeye gidicem tekrar.bakarak aldım olmadı düşün netten alsam hiç bilemezdim
Canım ben arkadaşımdan mamajoo almıştım idare ederdiama lansinoh öneriliyor galiba onda sagmadan önce masaj özelliği de varmış .ben mastit olmuştum o dönem sağmam gerekti sadeceKızlar ben de süt sağma makinesi sorucam tecrübeli annelerene marka kullandınız, hiç tecrübesiz bizlere bu konuda tavsiyeniz nedir
Ne demek canım tecrübe ettiğimi yazıyorum sadeceMarkaları hemen trendyolda favorilere aldım. Tecrübe en önemlisi, paylaşım için sağolunzaten her pahalı marka iyi değil. Bu baby me saglıklı geldi şimdi bakınca
Ya acaba orjinal midir ki .bende internetten mi alsam aczaneden mi bilemedim .Caniko trendyolda 200ml 80 tl aldım memnun kalırsan aklında olsun ordan devam edersin
Sağol, Yok canım bebek iyi çok şükür. Doktorun ultrason cihszından Türkiye de 10 tane varmış sadece, kendini övdü övfü sanada serklaj yapmıycam demişti. Kızması bence de saçma sonuçta her dediğini koşuşsuz kabullenmek zorunda değilim, gerçi dedikleri de hep çıktı. Artık alttan alarak işimizi hallettik, yatıyorum hep. İnşallah sağlıcakla tamamlarım hamileliği, vakit geçmiyor sanki.Cok gecmis olsun canim ya , yinede kizmamasi daha iyi olurdu . Sonucta hamilesin , insan normal karar alamiyor ki . Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah . Bebekte bir sıkınti yok degil mi ?
Aslında bu emzirme sütyeni i keşke son aya biraksaydin . Çünkü hem malum kilo alıyoruz hem de göğüsler sütle dolunca bu sefer bu aylarda aldığın olmayabiliyor .Sen çok ucuza almışsınşimdiden beğendim diyebilirim esimle çıktığım için alışverişe ucuz bu dedi 3 tane aldı bunlar bitince dediğin gibi yaparim.normalde trendyoldan alirim ama şu bebek emzirme sutyeni diye çıktım kapsiz olan bedeni oldu gorerek aldığım halde kaplı olan baya büyük oldu ikiside ayni beden halbiki bugün değiştirmeye gidicem tekrar.bakarak aldım olmadı düşün netten alsam hiç bilemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?