2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Değişim hakkı yok muydu? Benim annem başka şehirde kaynanamlar alt katımızda Alıyo kargoyla yolluyo annem valla istek oldu mu dünyanın öbür ucundan bile yapar yapan

Baş ağrısı mi birkaç gün önce ağrıyordu bugün yine felaket ilaç içmiyorum migren bandı toros nanesi vs idare ediyorum
Bende ilaç almadan atlatmaya çalışıyorum normalde başı ağrıyan bir İnsan değilm ama nedense ağrıyor anlamadım rabbim sağlık sıhhat versin hepimize

Değişim hakkı yok muydu? Benim annem başka şehirde kaynanamlar alt katımızda Alıyo kargoyla yolluyo annem valla istek oldu mu dünyanın öbür ucundan bile yapar yapan
betayı 14 gördüğü gün almaya başlamış tam bir kudurukk bari pembe alma dimi oğlum da pembe giysin takılmam ama kız çok istiyodum ya kendi psikolojim için bıraktım . o kadar haklısın ki insanın içinden gelsin yeter ki onların gelmez

Bende ilaç almadan atlatmaya çalışıyorum normalde başı ağrıyan bir İnsan değilm ama nedense ağrıyor anlamadım rabbim sağlık sıhhat versin hepimize
Baş ağrısı için şey okumuştum değişen hormonlar nedeniyle baş ağrısı olabiliyormuş

Annende kıza heveslenmiş demek mi yeşil sarı turuncu kırmızı bu gibi renkler her iki cinsiyette de batmıyor aslında.

Al kız al bana da hep dediler yok gelenlerde getirir bilmem ne diye çok alma dediler 5 tane yeni dogan almıştım sadece .çok kusmayan bı bebek olmasi a rağmen yetmedi yani bir iki de tulum vs vardı . Bı kaka yapiyir bazennerdeyse başı a kadar çıkıyor . Bu olay günde iki üç kere de olabiliyor . Üç parça şey içinde makine çalıştırmıyor ki insan. Getirenlere hep bir yaş iki yaş getirdi . Mecbur bı kaç takım veya üst uzun kol zıbın ve alt tayt olarak almıştım

Sen battaniye , nevresim , yorgan filan alabilirsin. Kiyafet zamanla bakarsin . Ben genelde duz beyaz zıbın aldim. Corap , yelek filan bakabilirsin kışin lazim oluyor

Ayy aydınlanıyorummm

Amin , benimde aşiri agriyor. Dün bütün gün yattim. Baktim ev savaş alani gibi oldu . Mecbur kalktim sen ne zaman gidiyorsun kontrole ? Kesinlesti mi cinsiyeti ?

Birde gelenler senin zevkine uyacak mi yani ben de bayagi birseyler aldim online kaba esyalar var Allahtan . Yoksa banyo kuveti , şampuanlari , pisik kremleri ohooo bir dünya eksikleri oluyor

Ayy aydınlanıyorummm
Kız zaten bı tane yapcam diyorsun değişik değişik giysin çocuk anam çok mu müsrif bı insan olmuşum ben ya yani açıkçası bana yetmedi .iki arkadaşım da kıyafet getirmisti kızlarının ama bir sürü . Yenidoğan pek yoktu. Su 3_6 ay olayı biraz sıkıntılı niye dersen kızım 30 Nisan 2018 doğumlu veo yılı inanilmaz sıcak vardı .bu uzun kollu takımları 1.5 ay bile tam giyemedi .ya da akşam yatarken giydi sadece.ama bu yıl mesela yaz cok geç geldi .seneye nasıl alınır bilemedim .3_6 ay uzun kolu az almakta fayda var bnce .he bı de magazadan alırken markalara göre kalip farkı oluyor . İnanmazdım vmcivilden Yenidoğan takım almıştım ama nasıl hevesliydim onu giydirmeye ve sadece bir kere kızım doğduktan iki ay sonra ancak giydirebildim .temmuzun sonunda hafif bı serinlik olmuştu hemn onu giydirdim daha da giyemedi . Yenidoğan yaziyordu ama iki aylık çocuğa anca oldu

Birde gelenler senin zevkine uyacak mi yani ben de bayagi birseyler aldim online kaba esyalar var Allahtan . Yoksa banyo kuveti , şampuanlari , pisik kremleri ohooo bir dünya eksikleri oluyor
Kız zevkini geçtim ya ayına göre alın bari . Bır yaş doğum gününde alınan kıyafetleri çocuk 3.5 yaşındayken anca giydirdim he tmm Bnm kız minyon da normal olsa da iki buçukta anca giyerdi

deterjan şampuan biberon emzik ne öneriyosunuz veya ne alacaksınız allahım çok heyecanlıı
Deterjan baby me kullandım ben çok memnun kaldım kokusu hafif çocuğu bogmuyor . Yumuşatıcı kullanmadım küçücük çocuğu kokularla bogmim diye . Kendim parfüm bile sikmadim düşün emzik şans işi valla çocuktan çocuğa değişiyor her bir ayda bı degistermen de gerektiğini varsayarak ucuzdan pahalıya gitmeni tavsiye ederim . Çünkü alışınca başka emzik almıyor . Ben wee baby almıştım onda Allah'tan onu beğendi .düşün iki sene kullandı emzik en kotu 1.5 ayda bir değiştirdik pahalilardan tutsaydi ocağı.iza incir ağacı dikerdi bıberon avent aldım ama nerdeyse hiç kullanmadım sağıp da vermedim hiç hep emzirdim .bütün deneyimlerimi aktardım kız sana

Kızlar ben oğluşuma bir şeyler alıp duruyorum 0-3 ay aldım 3 6 mı alayım yoksa 3 6 yı yazlık mı alayım deneyimli tontikler
Ben karışık aldım yenidoğan üçbeş parça bişey var bende gerisi hep 3-6 ay yada 1 yaş bol bol ağız beziyle battaniye de aldım. Bizimki maşallah boylu poslu olacağı için uzun uzun patikli uyku tulumları aldm kitikatenin ürünleri çok güzel %100 organik pamuk, dükkanı aldık resmen

hızlandırılmış kurss oldu bana valla çok sağol ama benim sorularım bitmez darlarım ara ara

3 -6 yı yazlık mıı aldınn orta halli mi aldın mesela çocuk zıbınla uyuyo mu yazın yoksa üstüne pijama mı giydiriliyo nasıl oluyo o işler bahar çocukları olcaklar maluum

Bu dedigin olabilir belli .çünkü sağlık ocağı daki hemşire bana sana tek doz yaparız 20 hafta dedi . 2018 Nisan dogumlu kızım var.o da iki doz olmuştum
Bende aynıyım 2018 haziranlı oğlum var ebe 20. Haftada tek doz.. başka olmana gerek yok dedi. Demek ki biz 4 tane olmuşuz 5. Yi olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…