Değişim hakkı yok muydu? Benim annem başka şehirde kaynanamlar alt katımızdabenim annem var aynı şehirde başka da kimse yok baya şey almış ama o kadar kıza odaklanmış ki battaniyesine kadar her şey pembe moralim bozuluyor diye almadım kızı olan birine ver bunları dedimkayınvalideler başka şehirde zaten olsalar da çöp almaz.
Bende ilaç almadan atlatmaya çalışıyorum normalde başı ağrıyan bir İnsan değilm ama nedense ağrıyor anlamadım rabbim sağlık sıhhat versin hepimizeBaş ağrısı mi birkaç gün önce ağrıyordu bugün yine felaket ilaç içmiyorum migren bandı toros nanesi vs idare ediyorum
betayı 14 gördüğü gün almaya başlamış tam bir kudurukk bari pembe alma dimi oğlum da pembe giysin takılmam ama kız çok istiyodum ya kendi psikolojim için bıraktımDeğişim hakkı yok muydu? Benim annem başka şehirde kaynanamlar alt katımızdaAlıyo kargoyla yolluyo annem valla istek oldu mu dünyanın öbür ucundan bile yapar yapan
Baş ağrısı için şey okumuştum değişen hormonlar nedeniyle baş ağrısı olabiliyormuşBende ilaç almadan atlatmaya çalışıyorum normalde başı ağrıyan bir İnsan değilm ama nedense ağrıyor anlamadım rabbim sağlık sıhhat versin hepimize
Annende kıza heveslenmiş demek mibetayı 14 gördüğü gün almaya başlamış tam bir kudurukk bari pembe alma dimi oğlum da pembe giysin takılmam ama kız çok istiyodum ya kendi psikolojim için bıraktım. o kadar haklısın ki insanın içinden gelsin yeter ki onların gelmez
Ayneguzel yaaaKızlar ben oğluşuma bir şeyler alıp duruyorum0-3 ay aldım 3 6 mı alayım yoksa 3 6 yı yazlık mı alayım deneyimli tontikler
Tabi tabi keşke öyle olsa pespembe toz pembe koyu pembe gözyaşlarım pıt pıtAnnende kıza heveslenmiş demek miyeşil sarı turuncu kırmızı bu gibi renkler her iki cinsiyette de batmıyor aslında.
Al kız al bana da hep dediler yok gelenlerde getirir bilmem ne diye çok alma dediler 5 tane yeni dogan almıştım sadece .çok kusmayan bı bebek olmasi a rağmen yetmedi yani bir iki de tulum vs vardı . Bı kaka yapiyir bazennerdeyse başı a kadar çıkıyor . Bu olay günde iki üç kere de olabiliyor .ya birileri alır diyodum hiç öyle niyeti olan falan yok akraba şu bu da uzaklarda zaten 1.5 aylığa kadar bunlara zıbın eklerim biraz yeter heralde o zaman dimi? yeni doğan takımı aldım 2 tane ,3 body de yeni doğan aldım. 2 aydan sonra dediğin gibi bakarım da çocuk çıplak mı oturacak diye diye alıyorumo zamana 45 gün var mecbur alınacak ilk çocuk öyle kıyafet falan hazırda hiç yok ilk bunları alıyorum
Sen battaniye , nevresim , yorgan filan alabilirsin. Kiyafet zamanla bakarsin . Ben genelde duz beyaz zıbın aldim. Corap , yelek filan bakabilirsin kışin lazim oluyorya birileri alır diyodum hiç öyle niyeti olan falan yok akraba şu bu da uzaklarda zaten 1.5 aylığa kadar bunlara zıbın eklerim biraz yeter heralde o zaman dimi? yeni doğan takımı aldım 2 tane ,3 body de yeni doğan aldım. 2 aydan sonra dediğin gibi bakarım da çocuk çıplak mı oturacak diye diye alıyorumo zamana 45 gün var mecbur alınacak ilk çocuk öyle kıyafet falan hazırda hiç yok ilk bunları alıyorum
Ayy aydınlanıyorummmAl kız al bana da hep dediler yok gelenlerde getirir bilmem ne diye çok alma dediler 5 tane yeni dogan almıştım sadece .çok kusmayan bı bebek olmasi a rağmen yetmedi yani bir iki de tulum vs vardı . Bı kaka yapiyir bazennerdeyse başı a kadar çıkıyor . Bu olay günde iki üç kere de olabiliyor .Üç parça şey içinde makine çalıştırmıyor ki insan. Getirenlere hep bir yaş iki yaş getirdi . Mecbur bı kaç takım veya üst uzun kol zıbın ve alt tayt olarak almıştım
Amin , benimde aşiri agriyor. Dün bütün gün yattim. Baktim ev savaş alani gibi oldu . Mecbur kalktimBende ilaç almadan atlatmaya çalışıyorum normalde başı ağrıyan bir İnsan değilm ama nedense ağrıyor anlamadım rabbim sağlık sıhhat versin hepimize
Birde gelenler senin zevkine uyacak mi yaniAl kız al bana da hep dediler yok gelenlerde getirir bilmem ne diye çok alma dediler 5 tane yeni dogan almıştım sadece .çok kusmayan bı bebek olmasi a rağmen yetmedi yani bir iki de tulum vs vardı . Bı kaka yapiyir bazennerdeyse başı a kadar çıkıyor . Bu olay günde iki üç kere de olabiliyor .Üç parça şey içinde makine çalıştırmıyor ki insan. Getirenlere hep bir yaş iki yaş getirdi . Mecbur bı kaç takım veya üst uzun kol zıbın ve alt tayt olarak almıştım
Kız zaten bı tane yapcam diyorsun değişik değişik giysin çocukAyy aydınlanıyorummm
Kız zevkini geçtim ya ayına göre alın bari . Bır yaş doğum gününde alınan kıyafetleri çocuk 3.5 yaşındayken anca giydirdimBirde gelenler senin zevkine uyacak mi yaniben de bayagi birseyler aldim online kaba esyalar var Allahtan . Yoksa banyo kuveti , şampuanlari , pisik kremleri ohooo bir dünya eksikleri oluyor
Deterjan baby me kullandım ben çok memnun kaldım kokusu hafif çocuğu bogmuyor . Yumuşatıcı kullanmadım küçücük çocuğu kokularla bogmim diye . Kendim parfüm bile sikmadim düşündeterjan şampuan biberon emzik ne öneriyosunuz veya ne alacaksınız allahım çok heyecanlıı
Ben karışık aldım yenidoğan üçbeş parça bişey var bende gerisi hep 3-6 ay yada 1 yaşKızlar ben oğluşuma bir şeyler alıp duruyorum0-3 ay aldım 3 6 mı alayım yoksa 3 6 yı yazlık mı alayım deneyimli tontikler
hızlandırılmış kurss oldu bana valla çok sağol ama benim sorularım bitmez darlarım ara araDeterjan baby me kullandım ben çok memnun kaldım kokusu hafif çocuğu bogmuyor . Yumuşatıcı kullanmadım küçücük çocuğu kokularla bogmim diye . Kendim parfüm bile sikmadim düşünemzik şans işi valla çocuktan çocuğa değişiyor her bir ayda bı degistermen de gerektiğini varsayarak ucuzdan pahalıya gitmeni tavsiye ederim . Çünkü alışınca başka emzik almıyor . Ben wee baby almıştım onda Allah'tan onu beğendi .düşün iki sene kullandı emzik en kotu 1.5 ayda bir değiştirdik pahalilardan tutsaydi ocağı.iza incir ağacı dikerdi bıberon avent aldım ama nerdeyse hiç kullanmadım sağıp da vermedim hiç hep emzirdim .bütün deneyimlerimi aktardım kız sana
3 -6 yı yazlık mıı aldınn orta halli mi aldınBen karışık aldım yenidoğan üçbeş parça bişey var bende gerisi hep 3-6 ay yada 1 yaşbol bol ağız beziyle battaniye de aldım. Bizimki maşallah boylu poslu olacağı için uzun uzun patikli uyku tulumları aldm kitikatenin ürünleri çok güzel %100 organik pamuk, dükkanı aldık resmen
Bende aynıyım 2018 haziranlı oğlum var ebe 20. Haftada tek doz.. başka olmana gerek yok dedi. Demek ki biz 4 tane olmuşuz 5. Yi olucazBu dedigin olabilir belli .çünkü sağlık ocağı daki hemşire bana sana tek doz yaparız 20 hafta dedi . 2018 Nisan dogumlu kızım var.o da iki doz olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?