Hah ikimizde aynı andq yazmışız ismini hatırlayamadım@Littlegirl35 sabah hastaneye gidecekti naptı acabaa dün hastanelik olan arkadaşımıız
ay baktım şimdii trendyoldan 5.5-8 arası o da ya
Teşekkürler gelsin inşallahhh aminnGözün aydın canım sağlıkla gelsin ins minik kuzu
Cok gecmis olsun canim ya , yinede kizmamasi daha iyi olurdu . Sonucta hamilesin , insan normal karar alamiyor ki . Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah . Bebekte bir sıkınti yok degil mi ?Kızlar, yine ben yine olay
Dün akşam kanamam başladı. Proluton vurdurup, progestan alıp yattım, ger zamanki gibi geçecek sandım. Sabah wc ye gittiğimde koyu kırmızı kan damlıyor baktım terslik var.
Geçenki gittiğim perinatologa geldim bugün bana laflar saydı, ben bi kere açıklarım inanmazsan vaşka doktora gidersin diye, özürler diledim övgüler yağdırdım. Neyseki baktı. Rahim ağzı 23 mm ye düşmüş kesem sarmış, 1 cm açıklık olmuş, acil serklaj yaptı, başarılı geçti dedi. Hastane de yatıyorum.
Önceki doğumda serklaj hikayesi olan varsa benim gibi beklemesin yaptırsın.
Lütfen bana ve bebeğime dua edin.
Full genişletilmiş test mi yoksa normal mi? Normali 3k genişletilmişi 3300Bende oraya yaptirdim ama 3bin verdim
Kız cocuk 3 yaşına gelince azicik yürüsün koca bebe arabada durmasin yaBen çok pahalı bişey almıcam. Çünkü sürekli kullanmayacağım gibi geliyor ama bakalim
Kuzu iste tum hastaliklar ve cinsiyet anamolisiydi sanırım onların hepsine baktirdik. Ama ben Ankaradayım firmada ankarada belki ondan daha uygun olmus olabilir. Bi de doktor indirimi de oluyoFull genişletilmiş test mi yoksa normal mi? Normali 3k genişletilmişi 3300
Ben Nisan sonu covid oldum o yüzden asi olamdim Haziran'da da hamile kalınca doktorum da ben ortadaydı asi konusunda diyince tedirgin oldum.Dediklerinin hepsini uyguluyorum ama 40 dk 6 ders her gün,oğlum 1. Sınıfta ve okulda pozitifler başlayınca ne yapsam tedirginlik bitmiyor.Allah korusun hepimiziCanım sende aşı var mıydı? Sınıfta camı aç elinden geldiği müddetce, en etkili yöntem hava girişi. Hele maskeyle ders anlatmak, resmen helal para, Allah yardımcın olsun. Aralarda bahceye çıkma şansın varsa oksijen al gerçi 10 dk, nasıl bittiğini anlamıyosun. Anca tuvalet molasıumarım saglıkla atlatırsın.
Biz oğlumda Kraft travel sistem almistik 360 derece dönüyor ben ona vurulmuştum ve iyi ki aldık dedik kullandıkça .İlk yıl puseti kullandık hep hem aracta da güvenli taşıma açısından ,hem de araçtan alınca yürüyeceksek direkt bebek arabasına takıyorduk çok konforlu hem de makul fiyatları ayrıca sağlam geldi bize.Bir de 2 tekerleği büyük o da rahat sürüş sağlıyor. Zaten yürümeye başlayınca yüzüne bakmadıYa arkadaşım önerdi çok güzel bilmem ne yok ortopedik yok sepeti büyük her şeyi koyuyorum diğeri 12 binlik bişey kullanıyo dudağım uçukladı ondan buna yöneldik. Bastonları beğenmiyorum ya büyüyünce belki geçerim ona da travel sistem bir şey baktım da uygunlar yok portbebeyle kapanmıyordu yok çift yön değildi bunaldık 2. Ellerine baktım mamasın 4 bin falan onlar da ne alcam çok merak ediyorum ondan pusetli travel sistem çift yönlü öneriniz varsa bakayım
Aaa doğru bak o da bir etken olabilir tabiKuzu iste tum hastaliklar ve cinsiyet anamolisiydi sanırım onların hepsine baktirdik. Ama ben Ankaradayım firmada ankarada belki ondan daha uygun olmus olabilir. Bi de doktor indirimi de oluyo
0-3 ay çok alma derim. İlk çocuğuma 1 ya da 1.5 aylık olduktan sonra 3-6 aylıkları giydirmeye başlamıştım. Çok çabuk büyüyorlar. Aşırı kıyafet almak yerine birkaç tane alıp doğduktan sonra ihtiyaç halinde almayı tavsiye ederim.Kızlar ben oğluşuma bir şeyler alıp duruyorum0-3 ay aldım 3 6 mı alayım yoksa 3 6 yı yazlık mı alayım deneyimli tontikler
ya birileri alır diyodum hiç öyle niyeti olan falan yok akraba şu bu da uzaklarda zaten 1.5 aylığa kadar bunlara zıbın eklerim biraz yeter heralde o zaman dimi? yeni doğan takımı aldım 2 tane ,3 body de yeni doğan aldım. 2 aydan sonra dediğin gibi bakarım da çocuk çıplak mı oturacak diye diye alıyorum0-3 ay çok alma derim. İlk çocuğuma 1 ya da 1.5 aylık olduktan sonra 3-6 aylıkları giydirmeye başlamıştım. Çok çabuk büyüyorlar. Aşırı kıyafet almak yerine birkaç tane alıp doğduktan sonra ihtiyaç halinde almayı tavsiye ederim.
Bu dedigin olabilir belli .çünkü sağlık ocağı daki hemşire bana sana tek doz yaparız 20 hafta dedi . 2018 Nisan dogumlu kızım var.o da iki doz olmuştum20. Haftadan sonraydı sankı ama saglık ocagı arar boyle konularda ebeler takıbı ıyı yapıyolar bıde son 5 yıl ıcınde dogum yapanlara 2 doz tetanoz yapmıyolar dıye bılıyorm ası mıktarımı azaltsam mı dıye arayıstayım galıba
Alırlar belki canım daha 5 ay var doğumaya birileri alır diyodum hiç öyle niyeti olan falan yok akraba şu bu da uzaklarda zaten 1.5 aylığa kadar bunlara zıbın eklerim biraz yeter heralde o zaman dimi? yeni doğan takımı aldım 2 tane ,3 body de yeni doğan aldım. 2 aydan sonra dediğin gibi bakarım da çocuk çıplak mı oturacak diye diye alıyorumo zamana 45 gün var mecbur alınacak ilk çocuk öyle kıyafet falan hazırda hiç yok ilk bunları alıyorum
benim annem var aynı şehirde başka da kimse yok baya şey almış ama o kadar kıza odaklanmış ki battaniyesine kadar her şey pembe moralim bozuluyor diye almadım kızı olan birine ver bunları dedimAlırlar belki canım daha 5 ay var doğumaBenimde annem çok hevesli ilk torun diye kaynanamın ikinci olacak onda da heves var ama ilk torunu parayı yediği için bizimkine kalmıyo sanırım
Hızlı büyüyorlar evet ama bazen de öyle oluyor ki 1 günde 2-3 tane değişmek durumunda kaliyorsun o yüzden az da olunca sıkıntı .Bende 1 yeni doğan var ilkinden kalan 5-6 takim birkaç da tulum var anca yetti ilk ay sonrakiler 3-6 ay için almıştım.Simdi kiz olacağı için de biraz ekleyeceğim 0-1 ayya birileri alır diyodum hiç öyle niyeti olan falan yok akraba şu bu da uzaklarda zaten 1.5 aylığa kadar bunlara zıbın eklerim biraz yeter heralde o zaman dimi? yeni doğan takımı aldım 2 tane ,3 body de yeni doğan aldım. 2 aydan sonra dediğin gibi bakarım da çocuk çıplak mı oturacak diye diye alıyorumo zamana 45 gün var mecbur alınacak ilk çocuk öyle kıyafet falan hazırda hiç yok ilk bunları alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?