2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya biz bacak arasını net gördük doktor da kesin erkek dedi ama böyle cinsiyeti değişir mi acaba. Eşime soruyorum bacak arasını net gördük dimi diye evet netti yandan arkadan da değil önden gördük diyo doktor kesin demişti dimi diyorum evet kesin erkek dedş diyo adamı da delirticem

bebek alışverişlerinde en çok para tutan bebek arabası ve beşik oluyor bana göre. bizim ikinci çocuk olduğu için neyse ki ilkinde aldıklarımız duruyor. ben 5 yıl öncesinde Quinny zapp extra 2 almıştım. Şimdi fiyatı nedir bilmiyorum ama kapanınca en küçük olan model olduğu için tercih etmiştik. Memnun kaldık biz. Zaten oğlum da 1 yaşından sonra doğru düzgün binmedi. Çocuktan çocuğa değişiyor tabii daha uzun süre binenler de vardır. Hatta 1.5 yaşından sonra şehir dışına giderken yanımıza bile almadık. Beşik olarak park yatak almıştık. Oğlum 6 ay bile yatmadı doğru düzgün. Çok hafif bir uykusu vardı ve park yatağa koyarken çıkan o faşır fuşur sesinden uyanırdı. Yanımızda yattı, sonrasında da yere yatak yapmıştım. Mama sandalyesini de şimdiden diyeyim İkea'nınki çok iyi. Gidip pahalı ışıklı müzikli mama sandalyelerine para vermeyin derim.

Cok gecmis olsun canim ya , yinede kizmamasi daha iyi olurdu . Sonucta hamilesin , insan normal karar alamiyor ki . Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah . Bebekte bir sıkınti yok degil mi ?

Bebek arabası oğluma 8 sene önce concord neo tam pusetli set almıştık çok seviyodum o zamanlar bu arabayı çok da pahalıydı ama çok güzeldi. Tabi annelerin sevmesine bakmıyor çok az kullandık. Her yere arabayla gidince avm de gezmek için kullanıyoduk sadece büyüdükçe binmek istemedi arabaya aldıklarımızı koyuyoduk oğlum sürüyodu bir de araba koltuğu almıştık 6 aydan sonra bu puset olmuyor çünkü cybex sirona geçen tesadüfen karşıma çıktı 7500 tl olmuş Allahtan vermemiştim kimseye duruyodu bu ikisini kullanacağız inşallah

Bende oraya yaptirdim ama 3bin verdim

Kız cocuk 3 yaşına gelince azicik yürüsün koca bebe arabada durmasin ya Ben çok pahalı bişey almıcam. Çünkü sürekli kullanmayacağım gibi geliyor ama bakalim
Full genişletilmiş test mi yoksa normal mi? Normali 3k genişletilmişi 3300

Full genişletilmiş test mi yoksa normal mi? Normali 3k genişletilmişi 3300
Kuzu iste tum hastaliklar ve cinsiyet anamolisiydi sanırım onların hepsine baktirdik. Ama ben Ankaradayım firmada ankarada belki ondan daha uygun olmus olabilir. Bi de doktor indirimi de oluyo

Ben Nisan sonu covid oldum o yüzden asi olamdim Haziran'da da hamile kalınca doktorum da ben ortadaydı asi konusunda diyince tedirgin oldum.Dediklerinin hepsini uyguluyorum ama 40 dk 6 ders her gün,oğlum 1. Sınıfta ve okulda pozitifler başlayınca ne yapsam tedirginlik bitmiyor.Allah korusun hepimizi
Biz oğlumda Kraft travel sistem almistik 360 derece dönüyor ben ona vurulmuştum ve iyi ki aldık dedik kullandıkça .İlk yıl puseti kullandık hep hem aracta da güvenli taşıma açısından ,hem de araçtan alınca yürüyeceksek direkt bebek arabasına takıyorduk çok konforlu hem de makul fiyatları ayrıca sağlam geldi bize.Bir de 2 tekerleği büyük o da rahat sürüş sağlıyor. Zaten yürümeye başlayınca yüzüne bakmadı 2 yaştan sonra da baston aldık rahat ettik .Tavsiye ederim

Kuzu iste tum hastaliklar ve cinsiyet anamolisiydi sanırım onların hepsine baktirdik. Ama ben Ankaradayım firmada ankarada belki ondan daha uygun olmus olabilir. Bi de doktor indirimi de oluyo
Aaa doğru bak o da bir etken olabilir tabi inşallah sağlıklı sonuçlar gelir

Kızlar ben oğluşuma bir şeyler alıp duruyorum 0-3 ay aldım 3 6 mı alayım yoksa 3 6 yı yazlık mı alayım deneyimli tontikler

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-21-14-31-39-341_com.whatsapp.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_2021-09-21-14-31-48-292_com.whatsapp.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2021-09-21-14-31-44-895_com.whatsapp.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2021-09-21-14-31-43-158_com.whatsapp.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2021-09-21-14-31-41-408_com.whatsapp.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar ben oğluşuma bir şeyler alıp duruyorum 0-3 ay aldım 3 6 mı alayım yoksa 3 6 yı yazlık mı alayım deneyimli tontikler
0-3 ay çok alma derim. İlk çocuğuma 1 ya da 1.5 aylık olduktan sonra 3-6 aylıkları giydirmeye başlamıştım. Çok çabuk büyüyorlar. Aşırı kıyafet almak yerine birkaç tane alıp doğduktan sonra ihtiyaç halinde almayı tavsiye ederim.

ya birileri alır diyodum hiç öyle niyeti olan falan yok akraba şu bu da uzaklarda zaten 1.5 aylığa kadar bunlara zıbın eklerim biraz yeter heralde o zaman dimi? yeni doğan takımı aldım 2 tane ,3 body de yeni doğan aldım. 2 aydan sonra dediğin gibi bakarım da çocuk çıplak mı oturacak diye diye alıyorum o zamana 45 gün var mecbur alınacak ilk çocuk öyle kıyafet falan hazırda hiç yok ilk bunları alıyorum

Son düzenleme:
Kızlar bebek arabasında bence en önemli kısım bebek için rahatlık anne için taşınabilirlik ve bagajda kapladığı yer kızımda stokke xplory kullandım. Taş gibi heralde 10 çocuk büyütür asla çocuğu sarsmaz çocuk dana gibi olana kadar kullanır ama gel gör ki çok ağır. Çok yürümeyen her yere arabayla gidip gelen biriyseniz sorun olmuyor açıp kapaması pratik ama o zamanda bi arabaya o kadar vermeye gerek kalmıyor ayrıca bagajda kendisinden başka kimseye tahammülü yok o kadar yer kaplıyo biz ilk çocuk diye abartıp portbebesine kadar almıştık. Kızım biraz uzun doğdu 4ay anca rahat kullanabildi Bebek arabasından çok memnundum ama şimdiki aklım olsa daha uygun fiyata daha kullanışlı hafif rahat bebek arabaları var onlardan bakardım.
Bir de asıl sonrasında bastonlar var ki onlar süpermiş çocuk ağırlaştıkça o ağır bebek arabasının yerine baston alalım dedik. Resmen aydınlanma yaşadık maclaren bu konuda çok çok iyiydi mutlaka tavsiye ederim.

Bu dedigin olabilir belli .çünkü sağlık ocağı daki hemşire bana sana tek doz yaparız 20 hafta dedi . 2018 Nisan dogumlu kızım var.o da iki doz olmuştum

Alırlar belki canım daha 5 ay var doğuma Benimde annem çok hevesli ilk torun diye kaynanamın ikinci olacak onda da heves var ama ilk torunu parayı yediği için bizimkine kalmıyo sanırım

Alırlar belki canım daha 5 ay var doğuma Benimde annem çok hevesli ilk torun diye kaynanamın ikinci olacak onda da heves var ama ilk torunu parayı yediği için bizimkine kalmıyo sanırım
benim annem var aynı şehirde başka da kimse yok baya şey almış ama o kadar kıza odaklanmış ki battaniyesine kadar her şey pembe moralim bozuluyor diye almadım kızı olan birine ver bunları dedim kayınvalideler başka şehirde zaten olsalar da çöp almaz.

Hızlı büyüyorlar evet ama bazen de öyle oluyor ki 1 günde 2-3 tane değişmek durumunda kaliyorsun o yüzden az da olunca sıkıntı .Bende 1 yeni doğan var ilkinden kalan 5-6 takim birkaç da tulum var anca yetti ilk ay sonrakiler 3-6 ay için almıştım.Simdi kiz olacağı için de biraz ekleyeceğim 0-1 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…