Bende çarsamba saglik ocagindaki ebeyle gorustum bana 22.haftada gel tetenoz olalim dedi,doktorum ol yada olma duye hiçbisey soylemedi,ilkindede olmustum ben,bizim kontrolumuz Allah'a Cok Sukur iyi geçti 15+6haftaligiz haftasiyla uyumluymusuz 140 gr olmus dedi,ilk hamileligimde oglum hep 2hafta geriden takip etmisti,bunda suan için sukur uyumlu gidiyo haftamiz
Ayy hadi hayırlı olsunnn biz de oğluş bekliyoruuz 1. sayfadaki tabloda belli olan herkesin cinsiyeti yazıyoor anketi de işaretlerseniz 41 erkek 28 kızımız var şu an grubumuzdaa hepsi sağlıkla gelsiiin <3
İşte ben de bilmiyorum ki ne zaman geçer odasına. O yüzden oda yapmak daha iyi fikir gibi geliyor bana da enazından odasında oynar vakit geçirir nebilim hiç tecrübe etmedim
Kızlar dün dolap vs yazdınız baya bir baktım oraya lohusa takımı hastane çıkışı emzirme atleti herşey uygun ikinci el doğru olur mu pandemi de var yıkanacak ama herkes alıyor mu?
Birde hamilelik çekimi yapmışlar hep evde dışarda yapacak olan var mı benim hiç aklımda olmayan şeyler orada gördüm öyle
Kızlar dün dolap vs yazdınız baya bir baktım oraya lohusa takımı hastane çıkışı emzirme atleti herşey uygun ikinci el doğru olur mu pandemi de var yıkanacak ama herkes alıyor mu?
Birde hamilelik çekimi yapmışlar hep evde dışarda yapacak olan var mı benim hiç aklımda olmayan şeyler orada gördüm öyle
ben hamile çekimi hastane çekimi doğum çekimi ne var ne yoksa istiyorum valla eşim hiç sevmez öyle şeyler ama sen istiyosan olma ben tek çekinirim dedim ahahah tek çocuk olacak diye her şeyi istiyorum çekim kıyafeti falan da oradan bakmayı düşünüyorum ya her şey daha uygun. sonuçta bir tanıdıktan alsak onlar da 2. el yıkayıp ütüleyip kullancaz ben o konuda çok takılmıyorum alırım
Satıcının yorumları iyiyse 2. El de alınabilir bence. Bi de az çok kendini belli ediyo ürünler temiz mi değil mi diye. Almadan önce aklınıza takılan her şeyi sorun satıcıya. Bir de ürün ararken yeni&etiketli diye filteleyip ararsanız sıfır ürünler de var onlar da uygun oluyor. Fiyat teklifi de verebilirsiniz pazarlık yapabilirsiniz satıcıyla. Üstüne bir de kupon veriyor Dolap epey uyguna denk geliyor. Dün burdan bir arkadaş 31 liraya sıfır hastane çıkışı almış mesela.
ben hamile çekimi hastane çekimi doğum çekimi ne var ne yoksa istiyorum valla eşim hiç sevmez öyle şeyler ama sen istiyosan olma ben tek çekinirim dedim ahahah tek çocuk olacak diye her şeyi istiyorum çekim kıyafeti falan da oradan bakmayı düşünüyorum ya her şey daha uygun. sonuçta bir tanıdıktan alsak onlar da 2. el yıkayıp ütüleyip kullancaz ben o konuda çok takılmıyorum alırım
Ya bizim düğün çekimleri rezaletti o yüzden ben de istiyorum bu sefer arada kıyafet de bakıyorum ama kışın ortasında nasıl olacak acaba dış çekim kıçımız donar
Ya bizim düğün çekimleri rezaletti o yüzden ben de istiyorum bu sefer arada kıyafet de bakıyorum ama kışın ortasında nasıl olacak acaba dış çekim kıçımız donar
ya sorma 2. kere düğün yapalım kış çekimi yapalım diye beynini yiyodum eşimin o kadar netti ki düğün müğün yok diye ahahhaa al dedim sana oğlun oluyo sünnet düğünü yapacaksın gelinlikle çıkmazsam ne olayım, ben eksik dua ettim tabi yoksa kız olurdu belki bebişim düğünüm çok leş oldu da benim içimde de o kaldı. Aman güzel pozlara odaklanırız içimiz ısınır 1-2 saat donarız artık karda falan daha güzel olur belki
ya sorma 2. kere düğün yapalım kış çekimi yapalım diye beynini yiyodum eşimin o kadar netti ki düğün müğün yok diye ahahhaa al dedim sana oğlun oluyo sünnet düğünü yapacaksın gelinlikle çıkmazsam ne olayım, ben eksik dua ettim tabi yoksa kız olurdu belki bebişim düğünüm çok leş oldu da benim içimde de o kaldı. Aman güzel pozlara odaklanırız içimiz ısınır 1-2 saat donarız artık karda falan daha güzel olur belki
Aksilikler olmazsa olmuyor zaten. Ben gelinlik diktiriyodum o kadar berbat yaptı ki hiç içime sinmedi teslim almadım paranın yarısını da vermiştim gittim düğüne bir gün kala hazır gelinlik aldım