2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İstanbulda hayat şartları gerçekten çok pahallı ben izmirde oturuyorum ama maşallah istanbulu geçti neredeyse. Ne olursa olsun bu dönemde ev sahibi olabilmek ciddi anlamda zor kira verip başkasını zengin etmektense borç ödeyip kendi evinde oturmak daha mantıklı allah kazasız belasız ailenle oturmayı nasip etsin

Geçmiş olsun o bulantıları bi ben yaşamadım heralde allah yaşatmasın midem çok ketum benim kolay kolay istifra etmiyorum. Yemeyi çok sevdiğim için mide bırakmıyo herhalde
İnş tez zamanda kurtulursun

Kızlar crl ile cinsiyet tahmini varmis duydunuzmu bende yeni öğrendim bunu daha önceden biliyormuydunuz?

Ben üşengeçlikten yapmam herhalde düğün bile yapmadım sen düşün niyeyse sevmiyorum öyle şeyleri hiç hitap etmiyo bana anı olarak kalacak çok güzel aslında ama işte heves yok

senin kontrol ne zaman tüm yöntemleri öğrendin heralde tahmnilerle ilgilii biraz daha cinsiyet belli olmazsa tarot falan açalım sana ama o da tutmadı bende tabi
Aç kız biliyorsan valla meraktan ölüyorum kontrolüm 3 hafta sonra ben dün gittim cok kötüydüm mide bulantısı geçmiyor ve halsizlik serum verdi 5 gün serum takicam ama tabi geçirdi mi tabiki hayir halada kötü hissediyorum malesef

Daha 12+5 oldu ama ben cok merak ediyorum ya cinsiyetini birçok kisi öğrenmiş burda ne güzel
Bak 12 +5 ti burada benimki ve pipisi heralde bu ara gitsen gösterir

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-24-10-38-26-069_com.miui.gallery.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 99
Bak 12 +5 ti burada benimki ve pipisi heralde bu ara gitsen gösterir
Aa cok net senin belli zaten ben gittim gecen hafta bacak arasi falan bakmadi sadece kemik yapısı erkege benziyor dedi ama kemik yapısıyla cok yanilan var cevremde dr da dedi kesin degil tabi sadece tahmin 3 hafta sonra gel dedi ben mide bulantisindan dayanamayinca dun yine gittim ama soramadım gecen hafta sordum oyle demisti tekrar sorsam ayip olur bir hafta gecmis daha der diye demedim anlasa söylerdi heralde benim dr un ultrason görüntüleri bana göre cok kötü ya

Amin çok teşekkür ederim

ben çok yüzsüzüm o konuda ya en kötü doktor değiştiririm diye aynı şeyi 10 kere soruyorum kızarsa ağlar kaçarım ne yapayım diye ahaha senin bulantıdan gözün açılamamış ondan yoksa sorardın kesiin ben 7-8 haftalıktı hocam siz ramziye inanıyo musunuz sizce ona göre ne demiştim ahahha o da çin takvimine de bakalım gel demişti

U
Aynen olabilir kötüydüm zaten arada bide cinsiyet desem dr manyakmisin derdi heralde haline bakmadan hala cinsiyet soruyor diyecek

U

Aynen olabilir kötüydüm zaten arada bide cinsiyet desem dr manyakmisin derdi heralde haline bakmadan hala cinsiyet soruyor diyecek
ahaha valla kız mı diye tek kart çektim nette, nötr çıktı sizden saklanan bazı gerçekler olabilir sezgilerinize güvenin sorunuzun cevabı sizden yaşça büyük ve tecrübeli birinde olabilir diyor doktorunu anlatıyo heralde nette yaz tek kart tarot diye yoğunlaş bi sol elle çek kart ne çıkacak bebek erkek mi veya kız mı diye sor içinden onu düşünerek çekk

Evet cok heyecanlı Allahım en hayırlısını nasip etsin hepimize
Ay amin inşallah :)
Bu arada bana da doktor galiba erkek , yine de erken demişti ama perinatolog ısrarla söylemedi cinsiyetini. Aslında görmüştür diye düşünüyorum ama yine de söylemedi. Çok merak ettim ya.

Hayırlı olsun cnm ilk evlendiğimizde kirada oturdum bende zordur bilirim Allah kirada oturmak zorunda olanlara kolaylıklar versin gerçekten öyle kötü bir zamandayızki geçenlerde haberlerde bodrumunda altında bir 1+1 daireye ev sahibi 1500 TL kira istiyordu çok şaşırdım ben İstanbul’u çok seviyorum çocukluğum orda geçti babam emekli olana kadar Samsun’a yerleştik sonrasında zaman zaman gelirim gezmek için en az senede iki kez ama sadece gezilip ziyaret edilecek şehir yaşanırlığı kalmadı bence çok zor yaşamak hayat heryerde pahalı aslında ama orda hem stresli hem pahalı

Ah Samsun ben de samsunluyum. Babam vefat etmeden önce orda yaşıyorduk, ben de üniversite için çıkmıştım o şehirden gidip geliyordum hey gidi. Şimdi ma-aile istanbuldayız. İstanbul gerçekten kaos ama alıştın mı da gidemiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…