İstanbulda hayat şartları gerçekten çok pahallı ben izmirde oturuyorum ama maşallah istanbulu geçti neredeyse. Ne olursa olsun bu dönemde ev sahibi olabilmek ciddi anlamda zor kira verip başkasını zengin etmektense borç ödeyip kendi evinde oturmak daha mantıklı allah kazasız belasız ailenle oturmayı nasip etsinKızlar sabahın 4:30 unda sebepsiz yere uyandım dön dön bi türlü tekrar yatamadım
Konular birikmiş yine evdeyken elime çok alamıyorum telefonu iş yerinde daha rahatımAy ev arayanlara sabır ve kolaylık diliyorum. Biz de 1650 lira kiraya giriş kat balkonsuz ve güneş görmeyen bi evde oturuyoruz pandemide depresyona girdim resmen. Hamilelik netleşince hem aileme yakın olmak için hem de güneş gören daha ferah bi ev olsun diye Sultangazi'den ev bakmaya başladık ama ne mümkün sadece 2-3 ilan oluyor sahibinden.com da onlar da fahiş fiyata. Normalde o bölgede kiralar benim oturduğum yere göre çok uygundu çok şaşırdım kiralara, meğer benim oturduğum bölgede de 3500 ün altına ev yokmuş artık bedavaya oturuyomuşum. Sonra emlakçıyla ev ev gezerken hiç aklımızda yokken satılık bi bahçe katı ev denk geldi o dönem daha inşaat halindeydi ve 335 bin lira fiyat. Dedik kiralara bu kadar saçma fiyatlar vereceğimize ev alalım daha mantıklı ama elimizde yalnızca 30 bin nakit var Sağ olsun aileler ufak tefek yardımcı oldu ihtiyaç kredisi+ev kredisi görümcemden bilezik borç aldık derken parayı denkleştirdik hiç aklımızda yokken yüksek kiralar sayesinde! ev sahibi olduk. Birkaç hafta içinde de taşınacağız kısmetse. Bade kuşumuz kısmetiyle geliyor sanırım darısı tüüm ev arayanların başına. Bizim tabi semt avantajımız da oldu Sultangazi nispeten daha uygun ev konusunda. Şimdi 80 m² küçük dediğim evden 68 m² bir eve geçiyor olucam ama en azından kendi evim olacak, kızımın oynayabileceği bir bahçesi olacak hiç değilse Öyle işte...
Geçmiş olsunGünaydın kızlar yıldım bu bulantıdan gece uykudan kaldırması 12 14 hafta arası olurdu yine başladı heralde yine bütün enerjin çekildi kusmaktan devam edenler arasına adımı altın harflerle yazdırayım bitmeyecek bu çile
Ben üşengeçlikten yapmam herhaldeKızlar dün dolap vs yazdınız baya bir baktım oraya lohusa takımı hastane çıkışı emzirme atleti herşey uygun ikinci el doğru olur mu pandemi de var yıkanacak ama herkes alıyor mu?
Birde hamilelik çekimi yapmışlar hep evde dışarda yapacak olan var mı benim hiç aklımda olmayan şeyler orada gördüm öyle
senin kontrol ne zaman tüm yöntemleri öğrendin heralde tahmnilerle ilgilii biraz daha cinsiyet belli olmazsa tarot falan açalım sana ama o da tutmadı bende tabiKızlar crl ile cinsiyet tahmini varmis duydunuzmu bende yeni öğrendim bunu daha önceden biliyormuydunuz?
Benimde daha kesin değil doktor tahminde bulundu sadeceDaha 12+5 oldu ama ben cok merak ediyorum ya cinsiyetini birçok kisi öğrenmiş burda ne güzel
Aç kız biliyorsan valla meraktan ölüyorum kontrolüm 3 hafta sonra ben dün gittim cok kötüydüm mide bulantısı geçmiyor ve halsizlik serum verdi 5 gün serum takicam ama tabi geçirdi mi tabiki hayir halada kötü hissediyorum malesefsenin kontrol ne zaman tüm yöntemleri öğrendin heralde tahmnilerle ilgilii biraz daha cinsiyet belli olmazsa tarot falan açalım sana ama o da tutmadı bende tabi
Bak 12 +5 ti burada benimki ve pipisiDaha 12+5 oldu ama ben cok merak ediyorum ya cinsiyetini birçok kisi öğrenmiş burda ne güzel
Sizin kaçıncı hafta ve kaçıncı haftada tahminde bulundu dr unuzBenimde daha kesin değil doktor tahminde bulundu sadecenifty sonucunu bekliyorum ha geldi ha gelecek
Aa cok net senin belli zaten ben gittim gecen hafta bacak arasi falan bakmadi sadece kemik yapısı erkege benziyor dedi ama kemik yapısıyla cok yanilan var cevremde dr da dedi kesin degil tabi sadece tahmin 3 hafta sonra gel dedi ben mide bulantisindan dayanamayinca dun yine gittim ama soramadım gecen hafta sordum oyle demisti tekrar sorsam ayip olur bir hafta gecmis daha der diye demedim anlasa söylerdi heralde benim dr un ultrason görüntüleri bana göre cok kötü yaBak 12 +5 ti burada benimki ve pipisiheralde bu ara gitsen gösterir
Amin çok teşekkür ederimİstanbulda hayat şartları gerçekten çok pahallı ben izmirde oturuyorum ama maşallah istanbulu geçti neredeyse. Ne olursa olsun bu dönemde ev sahibi olabilmek ciddi anlamda zor kira verip başkasını zengin etmektense borç ödeyip kendi evinde oturmak daha mantıklı allah kazasız belasız ailenle oturmayı nasip etsin
Evet cok heyecanlı Allahım en hayırlısını nasip etsin hepimizeMerhabalar hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. Ben daha öğrenemedim. Çok heyecanlı bekliyorum. 14. haftamı bitireceğim inşallah.
ben çok yüzsüzüm o konuda ya en kötü doktor değiştiririm diye aynı şeyi 10 kere soruyorumAa cok net senin belli zaten ben gittim gecen hafta bacak arasi falan bakmadi sadece kemik yapısı erkege benziyor dedi ama kemik yapısıyla cok yanilan var cevremde dr da dedi kesin degil tabi sadece tahmin 3 hafta sonra gel dedi ben mide bulantisindan dayanamayinca dun yine gittim ama soramadım gecen hafta sordum oyle demisti tekrar sorsam ayip olur bir hafta gecmis daha der diye demedim anlasa söylerdi heralde benim dr un ultrason görüntüleri bana göre cok kötü ya
Aynen olabilir kötüydüm zaten arada bide cinsiyet desem dr manyakmisin derdi heralde haline bakmadan hala cinsiyet soruyor diyecekben çok yüzsüzüm o konuda ya en kötü doktor değiştiririm diye aynı şeyi 10 kere soruyorumkızarsa ağlar kaçarım ne yapayım diye ahaha senin bulantıdan gözün açılamamış ondan yoksa sorardın kesiin ben 7-8 haftalıktı hocam siz ramziye inanıyo musunuz sizce ona göre ne demiştim ahahha o da çin takvimine de bakalım gel demişti
ahaha valla kız mı diye tek kart çektim nette, nötr çıktı sizden saklanan bazı gerçekler olabilir sezgilerinize güvenin sorunuzun cevabı sizden yaşça büyük ve tecrübeli birinde olabilir diyor doktorunu anlatıyo heraldeU
Aynen olabilir kötüydüm zaten arada bide cinsiyet desem dr manyakmisin derdi heralde haline bakmadan hala cinsiyet soruyor diyecek
Ay amin inşallah :)Evet cok heyecanlı Allahım en hayırlısını nasip etsin hepimize
Hayırlı olsun cnm ilk evlendiğimizde kirada oturdum bende zordur bilirim Allah kirada oturmak zorunda olanlara kolaylıklar versin gerçekten öyle kötü bir zamandayızki geçenlerde haberlerde bodrumunda altında bir 1+1 daireye ev sahibi 1500 TL kira istiyordu çok şaşırdım ben İstanbul’u çok seviyorum çocukluğum orda geçti babam emekli olana kadar Samsun’a yerleştik sonrasında zaman zaman gelirim gezmek için en az senede iki kez ama sadece gezilip ziyaret edilecek şehir yaşanırlığı kalmadı bence çok zor yaşamak hayat heryerde pahalı aslında ama orda hem stresli hem pahalıKızlar sabahın 4:30 unda sebepsiz yere uyandım dön dön bi türlü tekrar yatamadım
Konular birikmiş yine evdeyken elime çok alamıyorum telefonu iş yerinde daha rahatımAy ev arayanlara sabır ve kolaylık diliyorum. Biz de 1650 lira kiraya giriş kat balkonsuz ve güneş görmeyen bi evde oturuyoruz pandemide depresyona girdim resmen. Hamilelik netleşince hem aileme yakın olmak için hem de güneş gören daha ferah bi ev olsun diye Sultangazi'den ev bakmaya başladık ama ne mümkün sadece 2-3 ilan oluyor sahibinden.com da onlar da fahiş fiyata. Normalde o bölgede kiralar benim oturduğum yere göre çok uygundu çok şaşırdım kiralara, meğer benim oturduğum bölgede de 3500 ün altına ev yokmuş artık bedavaya oturuyomuşum. Sonra emlakçıyla ev ev gezerken hiç aklımızda yokken satılık bi bahçe katı ev denk geldi o dönem daha inşaat halindeydi ve 335 bin lira fiyat. Dedik kiralara bu kadar saçma fiyatlar vereceğimize ev alalım daha mantıklı ama elimizde yalnızca 30 bin nakit var Sağ olsun aileler ufak tefek yardımcı oldu ihtiyaç kredisi+ev kredisi görümcemden bilezik borç aldık derken parayı denkleştirdik hiç aklımızda yokken yüksek kiralar sayesinde! ev sahibi olduk. Birkaç hafta içinde de taşınacağız kısmetse. Bade kuşumuz kısmetiyle geliyor sanırım darısı tüüm ev arayanların başına. Bizim tabi semt avantajımız da oldu Sultangazi nispeten daha uygun ev konusunda. Şimdi 80 m² küçük dediğim evden 68 m² bir eve geçiyor olucam ama en azından kendi evim olacak, kızımın oynayabileceği bir bahçesi olacak hiç değilse Öyle işte...
Hayırlı olsun cnm ilk evlendiğimizde kirada oturdum bende zordur bilirim Allah kirada oturmak zorunda olanlara kolaylıklar versin gerçekten öyle kötü bir zamandayızki geçenlerde haberlerde bodrumunda altında bir 1+1 daireye ev sahibi 1500 TL kira istiyordu çok şaşırdım ben İstanbul’u çok seviyorum çocukluğum orda geçti babam emekli olana kadar Samsun’a yerleştik sonrasında zaman zaman gelirim gezmek için en az senede iki kez ama sadece gezilip ziyaret edilecek şehir yaşanırlığı kalmadı bence çok zor yaşamak hayat heryerde pahalı aslında ama orda hem stresli hem pahalı
Benim 12+4de tahminde bulundu ama benim bebiş bi hafta önde gidiyorSizin kaçıncı hafta ve kaçıncı haftada tahminde bulundu dr unuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?