Ne kadar ilginç bu haptan önce hiç kilo almamıştım. Öyle bir yediriyor ki 2 haftada 2 kilo aldım aniden. Kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum ve aksama kadar evde ne varsa yüyorum. Kişiye göre nasıl değişiyor etkisi. Ben de ilk basta ac karnına kullandım o çok bulantı yaptı. Tok karnına da iştah açtı. Çok kilo alıcam diye 1 gün içip 1 gün içmiyorum. Haftaya doktora danışıcamKızlar bu arada benim bulantılarım 12.haftadan sonra artmıştı hatta kusmalar başlamıştı nedeni kan ilacıymış 12.haftada famarat kullanmaya başlamıştım bitince doktor gyno sanol ferro yazmıştı bu 2.ilaç daha kötü yapıp yeme içmeden tamamen kesince şüphelenip bıraktım salıdan beri kan ilacı yerine 1 kaşık pekmez içiyorum çok şükür bulantidan eser yok sizlerde de benzer bir durum varsa takibini yapın bence
rahim kasılmasıymış tatlış ben çocuk toplanıyor diye seviyodum o şişliğiKizlar karnın bi bölgesinde sertleşme ne anlama geliyor? Bazen yer değiştiriyor bu sertlik
Kötü bir şey mi oluyor şimdirahim kasılmasıymış tatlış ben çocuk toplanıyor diye seviyodum o şişliği
bu zamanlar normalmiş sanırım doktora söyle istersen çarşamba söyleyeceğim yazarım sana ne dedi diyee magnezyum falan veriyormuş ara ara olabilirmiş ama fazla oluyorsa çocuk strese giriyormuşKötü bir şey mi oluyor şimdi
Magnezyum kullanıyorum canım inşallah bir şey olmazbu zamanlar normalmiş sanırım doktora söyle istersen çarşamba söyleyeceğim yazarım sana ne dedi diyee magnezyum falan veriyormuş ara ara olabilirmiş ama fazla oluyorsa çocuk strese giriyormuş
Yaaa çok güzeller bende kasım ayında başlicam almaya eşim ikramiyeli maaş alıyor ver ikramiyesini bana dicemÇocuğa çeyiz düzmüşüm resmen
Ben de tam 3 kilo aldım, çogunluğunu son 2 haftada. Şimdi biraz dogal beslenmeye calışıcam. Her hafta 1 kg alırsam yandımVala ben 2.5 3 kiloya yakın aldım
Onu ben ilk aylarda yaptım 5 kilo aldım sonra frene bastım gereksiz bişeyi canım çok istemedikçe yememeye çalışıyorum ama bazen zor oluyorBen de tam 3 kilo aldım, çogunluğunu son 2 haftada. Şimdi biraz dogal beslenmeye calışıcam. Her hafta 1 kg alırsam yandımçok hamura abandım poğaça, börek ohh
0-3 ay giyebileceği bişey toplasan 4 kere anca giyer bana da çok abartılı geldi. Kalitesine sözüm yok yumuşacık çok güzeldiYok artık çok pahalı
Renklerin güzelliğiii içim açıldı resmenÇocuğa çeyiz düzmüşüm resmen
Teşekkür ederim güzel yorumun içinAnneliğin yaşı yok, her yaşta Allah insaba o enerjiyi duyguyu veriyor, yeterki sağlığımız yerinde olsun
Bellı olmaz cnm benım annemde teyzemde 40 ından sonra dogurdu onemlı olan hıssettıgın yas ınsanın cocuguna karsı hıssetıgının yası olmaz bence kac yasımıza gelırsek gelelımİlk canım hemde belki son bu yaştan sonra bilmiyorum
çok kıymetli şeylerh hevesler var tadilmamis hissetmek istediğim duygularbelki geç kimine göre ama benim içimde bir enerji sanki yaş sanırsın 19
Bende öyleyim ya telefonda ya bilgisayardaEşim telefona çok bakıyorsun bebege zarar vericek diyorsizler napıyorsunuz ben abartiyorum sanırım
Ben de senin gibi içiyorum ve mide kazınmam asla bitmiyor gün boyu ne yesem açım, akşam yemek yiyorum 20 25 dk sonra bildiğin açımNe kadar ilginç bu haptan önce hiç kilo almamıştım. Öyle bir yediriyor ki 2 haftada 2 kilo aldım aniden. Kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum ve aksama kadar evde ne varsa yüyorum. Kişiye göre nasıl değişiyor etkisi. Ben de ilk basta ac karnına kullandım o çok bulantı yaptı. Tok karnına da iştah açtı. Çok kilo alıcam diye 1 gün içip 1 gün içmiyorum. Haftaya doktora danışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?