Kızlar bu arada benim bulantılarım 12.haftadan sonra artmıştı hatta kusmalar başlamıştı nedeni kan ilacıymış 12.haftada famarat kullanmaya başlamıştım bitince doktor gyno sanol ferro yazmıştı bu 2.ilaç daha kötü yapıp yeme içmeden tamamen kesince şüphelenip bıraktım salıdan beri kan ilacı yerine 1 kaşık pekmez içiyorum çok şükür bulantidan eser yok sizlerde de benzer bir durum varsa takibini yapın bence
Ne kadar ilginç bu haptan önce hiç kilo almamıştım. Öyle bir yediriyor ki 2 haftada 2 kilo aldım aniden. Kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum ve aksama kadar evde ne varsa yüyorum. Kişiye göre nasıl değişiyor etkisi. Ben de ilk basta ac karnına kullandım o çok bulantı yaptı. Tok karnına da iştah açtı. Çok kilo alıcam diye 1 gün içip 1 gün içmiyorum. Haftaya doktora danışıcam
bu zamanlar normalmiş sanırım doktora söyle istersen çarşamba söyleyeceğim yazarım sana ne dedi diyee magnezyum falan veriyormuş ara ara olabilirmiş ama fazla oluyorsa çocuk strese giriyormuş
bu zamanlar normalmiş sanırım doktora söyle istersen çarşamba söyleyeceğim yazarım sana ne dedi diyee magnezyum falan veriyormuş ara ara olabilirmiş ama fazla oluyorsa çocuk strese giriyormuş
Yaaa çok güzeller bende kasım ayında başlicam almaya eşim ikramiyeli maaş alıyor ver ikramiyesini bana dicem çalışmadığıma hiç bu kadar üzülmemiştim ya hamileyim diye ücretli öğretmenliğe de başvurmadım başvursam eski okulda kontenjan açığı da vardı
Bugun oğluşumun ilk hediyesi geldi. Ben daha hicbisi almadim. Hiç gidip bakamıyorum hareketlerini hissedeyim oyle alirim herhalde. Bir de gozume bir oyun halisi takildi instagramda inanilmazmis
Ben de tam 3 kilo aldım, çogunluğunu son 2 haftada. Şimdi biraz dogal beslenmeye calışıcam. Her hafta 1 kg alırsam yandım çok hamura abandım poğaça, börek ohh
Ben de tam 3 kilo aldım, çogunluğunu son 2 haftada. Şimdi biraz dogal beslenmeye calışıcam. Her hafta 1 kg alırsam yandım çok hamura abandım poğaça, börek ohh
Valla ben 54 ile başladım şuan 58 im 14+1 deyim. Doktorum zayıflar hamilelik başında daha çok alıyor genelde demişti vücut toparlanıp yağlanması gerektiği için. Ben 12 ye kadar 2 kilo almıştım bir tık fazla almışım bu ara ama takmıyorum. Hatta biraz hoşuma gidiyor zayıftım hamilelik öncesinde
Bende prilam i bir e düşürdüm iyiyim çok şükür bu aralar bozulmaz inşallah.
Dunde aşı oldum ama sinovac.. biontech den tırsıyorum bir sıkıntım yok çok şükür şimdilik.
Kan ilaci vitamin ilaçları mi bilmiyorum bende yiyorum ama herseyi degil. Ekmek arasi bol tuzlu domates yiyorum mesela.. Karbonhidrata düşkünüm protein e cok cok uzağım uzun zamandır. Alacagim iyice kilolari..
Aldığınız bebis cicileri muhtesem guzellikte icim gidiyor ben daha hamile pantolu bulup alamadım. Halı da cok seker. Bende o tarz bir kumas bulup minder dikmek istiyorum üzerinde oyunlar oynayabileceğimiz
Kizlar oğlum bugün anne benim kardeşim olsa keşke ne tatlı olurdu demi.Onunla oynardım diye geldi.Ve dua ediyor.Allahim benim kardeşim olsun diye. ya çok tatlı o kadar hoşuma gittiki.Bu cars ozeldeki dr.umda kontrolum var.Sonra söylemeyi düşünüyorum.
Şimdiye kadar hep ben kardeş istemiyorum diyip duruyordu.O da kardeşimin büyük kızı aşırı huysuz oynarken kafama oyuncak atıyor vuruyor başka kardeşim olurda onun gibi olursa diyip duruyordu.Kucuk kzii ile yalniz oynadılar 1.5yasinda.Ve çok hosuna gitmiş.
İlk canım hemde belki son bu yaştan sonra bilmiyorum
çok kıymetli şeylerh hevesler var tadilmamis hissetmek istediğim duygular belki geç kimine göre ama benim içimde bir enerji sanki yaş sanırsın 19
Ne kadar ilginç bu haptan önce hiç kilo almamıştım. Öyle bir yediriyor ki 2 haftada 2 kilo aldım aniden. Kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum ve aksama kadar evde ne varsa yüyorum. Kişiye göre nasıl değişiyor etkisi. Ben de ilk basta ac karnına kullandım o çok bulantı yaptı. Tok karnına da iştah açtı. Çok kilo alıcam diye 1 gün içip 1 gün içmiyorum. Haftaya doktora danışıcam
Ben de senin gibi içiyorum ve mide kazınmam asla bitmiyor gün boyu ne yesem açım, akşam yemek yiyorum 20 25 dk sonra bildiğin açım 2 haftada 1 kg aldım kendimi tutmaya çalışmama rağmen