2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
bende geçenn h&mden aldım, daha giymedim ama denediğimde güzeldi yıkadım bozulmadı :) 2li set 129,90dı galiba fiyatı bir bak istersen

Ferrumdan sonra gyno ferro sanolda benı mahvettı sancıların ve sertlıklerın sebebı yıne demır ılacıymıs bende tuvalete cıkınca rahatladım resmen mıde bagırsak sıstemım altust oldu onları içince çalışmayı durduruyor kendıme uygun bır demır ılacı bılamıcam galıba eczacı ocean ın kını onerdı en son onu mu denesem bılmıyorum

Canım dr. Bana kabızlık sorunun varsa solgarınkini bir dene dedi. Ama ilk önerim gyno ferro dedi. Onu dsö de hamileler için öneriyormuş sanırım. İlk tercih onu öneriyorlar, ama kullanamıyosan alternatif bişey almalı tabii kan hapı önemli. Daha çok bizim için, bebek tüm depoları boşaltıyor. Hamilelikte ve lohusalıkta enerjimiz için gerekli.

Lcw ve penti den aldım memnunum güzel çıktılar ama 8 sene önce ilk hamileliğimde GeBe den almıştım saklamıştım hala giyiniyorum taş gibi.

Cok saol cnmBıraz bunu deneyeyım olmadı vucut alışmazsa dedıgınızınkıne bakayım benım kan degerlerım dusmeye baslamış bile ellerım ayaklarım buz gıbı hıc ısınmıyo sımdıden

Bende kabızlık sorunu yaşadım demirden sonra, doktorum dediki kabızlık yaşatmayan demir yoktur hepsi etki eder şurup olarak tüketirsen daha az etki edebilir dedi. Birde kabızlık olmaması için duphalac şurup verdi ama o da çok içersen ishal yapıyor kendine göre dozunu ayarlaman lazım :)

Kabızlıga gore ıshalı tercıh ederımevde vardı zorlanırsam arada ondanda ıceyım artık heryerımız ılac oldu

Kızlar günaydın sol tarafına kasık ağrısı giren var mı ? Gece bir çok kez girdi ve uykudan uyandırdı umarım kötü bir şey değildir

Kendini çok yorma kuzu taşınmak çok zor

Oysho kesinlikle. Taş gibi ve kalın. Ben ablamın hamileliğinde giydiğini giyiyorum, 3. Hamileyi de çıkarıyor valla Bir de trendyoldan aldım o da fena değildi. Lcw çok ince bence, penti almadım ama o da fena değil sanırım

Kuzum ben Penti nin online sitesinden aldim. Bitane yoga tayt diye geciyo hamile giyim, evde giymek icin aldim ama disari da giydim. Yok gibi üzerinde ince bi kumaşı var. Diğer ikisi de kot lacivert ve siyah aldım. Tayt diye geciyodu ama kot pantolon gibi cok guzel geldiler. Online fiyatları da 70 tl gibi biseydi kotların. 2 kerede yıkadım sorun olmadi

Ben lcw den pantalon aldım paçaları uzun geldi kestirmedim henüz yıkadım boyunu alınca kestiricem İnşallah Normal pantalon gibi genelde lcw giyiyorum zaten sadece ön ceplerinin olmaması tuhafıma gidiyor o kadar çok rahat geldi bana

Çok geçmiş olsun bozma moralini lütfen sen dinlenmeye çalış bak çok şükür bebeğin normal durumuna gelmiş kanama alanı için ne dedi azalma var mı? İnşallah iyi olursunuz sende bebeğinde ❤

Eeeee hani fotooooooo boşber şimdi oyshoyu bebek nerde bebekkk

Yavas yavas bebeklere hazirlik yapmak onlari evde hayal etmek gercekten cok guzel ilk kizim olacagi zaman bende aldiklarimi cikarirdim bakardim devamli. Odasini duzenleyip , orada otururdum görerek almak daha guzel tabiki , online anlayamayabiliyorsun kalitesini. Agrin filan oluyorsa diye soyledim. Birde online indirimli kiyafetler cok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…