bende geçenn h&mden aldım, daha giymedim ama denediğimde güzeldi yıkadım bozulmadı :) 2li set 129,90dı galiba fiyatı bir bak istersenKızlar ucuza aldığım hamile taytı 1 yıkamada pijamaya döndübacakları kat, kat toplanıyor. Şalvara bağladı Baska da hiçbişeyim yok göbege uygun. Bu sefer bir tane olsun düzgün olsun diyorum, bacakları fit, göbüşü rahat, hamileyim ama kendimi de salmadım kocacım mesajı verecek şöyle güzel bir tayt önerisi olan var mı? H&M, Penti, Defacto,LC W. deneyen memnun kalan
Canım dr. Bana kabızlık sorunun varsa solgarınkini bir dene dedi. Ama ilk önerim gyno ferro dedi. Onu dsö de hamileler için öneriyormuş sanırım. İlk tercih onu öneriyorlar, ama kullanamıyosan alternatif bişey almalı tabii kan hapı önemli. Daha çok bizim için, bebek tüm depoları boşaltıyor. Hamilelikte ve lohusalıkta enerjimiz için gerekli.Ferrumdan sonra gyno ferro sanolda benı mahvettı sancıların ve sertlıklerın sebebı yıne demır ılacıymıs bende tuvalete cıkınca rahatladım resmen mıde bagırsak sıstemım altust oldu onları içince çalışmayı durduruyor kendıme uygun bır demır ılacı bılamıcam galıba eczacı ocean ın kını onerdı en son onu mu denesem bılmıyorum
Lcw ve penti den aldım memnunum güzel çıktılar ama 8 sene önce ilk hamileliğimde GeBe den almıştım saklamıştım hala giyiniyorum taş gibi.Kızlar ucuza aldığım hamile taytı 1 yıkamada pijamaya döndübacakları kat, kat toplanıyor. Şalvara bağladı Baska da hiçbişeyim yok göbege uygun. Bu sefer bir tane olsun düzgün olsun diyorum, bacakları fit, göbüşü rahat, hamileyim ama kendimi de salmadım kocacım mesajı verecek şöyle güzel bir tayt önerisi olan var mı? H&M, Penti, Defacto,LC W. deneyen memnun kalan
Cok saol cnmCanım dr. Bana kabızlık sorunun varsa solgarınkini bir dene dedi. Ama ilk önerim gyno ferro dedi. Onu dsö de hamileler için öneriyormuş sanırım. İlk tercih onu öneriyorlar, ama kullanamıyosan alternatif bişey almalı tabii kan hapı önemli. Daha çok bizim için, bebek tüm depoları boşaltıyor. Hamilelikte ve lohusalıkta enerjimiz için gerekli.
Bende kabızlık sorunu yaşadım demirden sonra, doktorum dediki kabızlık yaşatmayan demir yoktur hepsi etki eder şurup olarak tüketirsen daha az etki edebilir dedi. Birde kabızlık olmaması için duphalac şurup verdi ama o da çok içersen ishal yapıyor kendine göre dozunu ayarlaman lazım :)Ferrumdan sonra gyno ferro sanolda benı mahvettı sancıların ve sertlıklerın sebebı yıne demır ılacıymıs bende tuvalete cıkınca rahatladım resmen mıde bagırsak sıstemım altust oldu onları içince çalışmayı durduruyor kendıme uygun bır demır ılacı bılamıcam galıba eczacı ocean ın kını onerdı en son onu mu denesem bılmıyorum
Bende kabızlık sorunu yaşadım demirden sonra, doktorum dediki kabızlık yaşatmayan demir yoktur hepsi etki eder şurup olarak tüketirsen daha az etki edebilir dedi. Birde kabızlık olmaması için duphalac şurup verdi ama o da çok içersen ishal yapıyor kendine göre dozunu ayarlaman lazım :)
sorma her gün avuç avuç vitaminKabızlıga gore ıshalı tercıh ederım evde vardı zorlanırsam arada ondanda ıceyım artık heryerımız ılac oldu
Kendini çok yorma kuzu taşınmak çok zorKızlar dün nihayet taşındık ama yerleşmek çok zorÇok ayakta kaldım kalçamdan itibaren bir ağrı var. Bugün AFP testi için gidecektim sorarım magnezyum yazar muhtemelen. Demir ilacımı da değiştiröek istiyorum bi de sağlık ocağı vegaferon vermişti güvenemedim hiç SKT de bu aymış zaten.
Kızlar ucuza aldığım hamile taytı 1 yıkamada pijamaya döndübacakları kat, kat toplanıyor. Şalvara bağladı Baska da hiçbişeyim yok göbege uygun. Bu sefer bir tane olsun düzgün olsun diyorum, bacakları fit, göbüşü rahat, hamileyim ama kendimi de salmadım kocacım mesajı verecek şöyle güzel bir tayt önerisi olan var mı? H&M, Penti, Defacto,LC W. deneyen memnun kalan
Kuzum ben Penti nin online sitesinden aldim. Bitane yoga tayt diye geciyo hamile giyim, evde giymek icin aldim ama disari da giydim. Yok gibi üzerinde ince bi kumaşı var. Diğer ikisi de kot lacivert ve siyah aldım. Tayt diye geciyodu ama kot pantolon gibi cok guzel geldiler. Online fiyatları da 70 tl gibi biseydi kotların. 2 kerede yıkadım sorun olmadiKızlar ucuza aldığım hamile taytı 1 yıkamada pijamaya döndübacakları kat, kat toplanıyor. Şalvara bağladı Baska da hiçbişeyim yok göbege uygun. Bu sefer bir tane olsun düzgün olsun diyorum, bacakları fit, göbüşü rahat, hamileyim ama kendimi de salmadım kocacım mesajı verecek şöyle güzel bir tayt önerisi olan var mı? H&M, Penti, Defacto,LC W. deneyen memnun kalan
Ben lcw den pantalon aldım paçaları uzun geldi kestirmedim henüz yıkadım boyunu alınca kestiricem İnşallahKızlar ucuza aldığım hamile taytı 1 yıkamada pijamaya döndübacakları kat, kat toplanıyor. Şalvara bağladı Baska da hiçbişeyim yok göbege uygun. Bu sefer bir tane olsun düzgün olsun diyorum, bacakları fit, göbüşü rahat, hamileyim ama kendimi de salmadım kocacım mesajı verecek şöyle güzel bir tayt önerisi olan var mı? H&M, Penti, Defacto,LC W. deneyen memnun kalan
Çok geçmiş olsun bozma moralini lütfenKizlar 2 haftadır sürekli yatiyorum doktora gittim bebek baş aşağı duruyo ve plesantada kanama alanı var dedi sürekli istirahat verdi dün gittiğimde bebek normal duruyordu ama hala birazcık ayağa kalksam ağrım oluyor moralim çok bozuk
Şuanlık bi sıkıntı yok dedi ama biraz kasılma görünyo dedi yatiyorum sürekliÇok geçmiş olsun bozma moralini lütfensen dinlenmeye çalış bak çok şükür bebeğin normal durumuna gelmiş kanama alanı için ne dedi azalma var mı? İnşallah iyi olursunuz sende bebeğinde ❤
Allah şifa versinŞuanlık bi sıkıntı yok dedi ama biraz kasılma görünyo dedi yatiyorum sürekli
Eeeee hani fotooooooo boşber şimdi oyshoyu bebek nerde bebekkkOysho kesinlikle. Taş gibi ve kalın. Ben ablamın hamileliğinde giydiğini giyiyorum, 3. Hamileyi de çıkarıyor vallaBir de trendyoldan aldım o da fena değildi. Lcw çok ince bence, penti almadım ama o da fena değil sanırım
Sağol canim aminAllah şifa versin
Yavas yavas bebeklere hazirlik yapmak onlari evde hayal etmek gercekten cok guzelÇalışmıyorum ev hanımıyım bolca vaktim var dinlenmek için sağolsun eşim kaldırmıyor yerimdenevet her kontrolde ölçüyor dr.online sevmiyom dokunup hissetmem bebeklerimi içinde hayal etmem gerek görerek almayı seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?