2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ahhh ne güzel, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim kuzum, biraz daha beklemem lazim sanirim

Kızlar AFP için geldim ben de. Demir ve B12 de baktırıcam. Ölçüm yaparken fotoğraf da istedim yine :) Kan da verdim sonuç pazartesi çıkacak bakalım. Geçen hafta tartışmayı unuttum şimdi tartıldım 750 gram almışım hamileliğin başından beri. Normal dedi doktorum kilo vermiş de olabilirdin bebek de sen de sağlıklısınız sorun yok dedi.
Bir de size bir şey danışmak istiyorum. Aranızda H&M e kıyafet götürüp indirim alan oldu mu acaba? Prosedürleri nasıl? Yerleşirken epey kıyafet ayırdım önceden birilerine verirdim ama şimdi bebişe bi şeyler alırım belki dedim indirim işime yarayabilir :)

Eklentiler

• IMG_20211009_124228.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 94
Bende sürekli nar yiyorum zararını olacağını düşünmüyorum canım bi onu çekiyor zaten bu arada dün tatanoz aşısı oldum hafta olarak benden önde olan arkadaşlar gidip yapın bence

Bende sürekli nar yiyorum zararını olacağını düşünmüyorum canım bi onu çekiyor zaten bu arada dün tatanoz aşısı oldum hafta olarak benden önde olan arkadaşlar gidip yapın bence
Bende severim narı, doktora yazdım bugün yok bi zarari dedi icim daha da rahatladı. Kuzum bana aile hekimi 20. Hafta da gel dedi tetanoz için

Hm alabilirsin. İlk hamileliğim den olani simdi giyiyorum. 60 derecede yikiyorum. Hic birsey olmadi. Rengi hala siyah. Ama bir beden büyünü almanizi tavsiye ederim. Medium bana dar gibi simdiden. Gecen ki hamileliğim sonlari yaza gelmişti. O zaman Medium la idare etmistim soğuk dönemleri. Ama simdi son zamanlari daha hava soguk olacak mecbur büyük beden almam gerekecek.

Magnezyum önerebilirim. Kasilmalari ve Karin agrisina iyi geliyor.

Sevgili mart anneleri nasılsınız? Tecrübelisiniz diye size sorayım dedim. Benim ultrason kağıdında kesemsi bir şey daha var ana kesenin yanında ne ola ki? Doktor bir şey söylemedi ama evde dikkatimi çekti. Bir bakarsanız

Eklentiler

• IMG_20211007_182248.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 91
Ben de ocean kullanmaya başladım daha dün içtim kabız yapmadı. Ama ben her sabah incir ya da kuru kayısı yiyip üzerine bi bardak su içiyorum. Yoksa demir kullanmasam da kabızım.
Kızlar günaydın sol tarafına kasık ağrısı giren var mı ? Gece bir çok kez girdi ve uykudan uyandırdı umarım kötü bir şey değildir

Kendini çok yorma kuzu taşınmak çok zor
Ben kabız olunca giriyor, hatta gece uyandığımı bilirim.
Kan geliyor mu? Geçmiş olsun. Bir perinatologa görünün, belki farklı ilaçlar verir

Bende de vardı ikiz sandık değilmiş sonradan kayboldu

Ben H&M den S beden aldim inanilmaz memnunum bir tek onu giyiyorum cok rahat ve yıkadım hicbisi olmadi. Mesela kot da aldim ama M beden düşüyor üstümden 1 ay sonra olur yine de bence kotlar cok rahat degil 2 sefer giydim asagi kismi rahatsiz etti biraz. DeFacto dan triko almayi düşünüyorum kış icin

Kızlar uykuda bacaklarıma kırap giriyo acıyla bağırarak uyanıyorum doktoruma demiştim magnorm diye bir magnezyum yazdı 3 gündür kullanıyorum ama henüz bir etkisini görmedim ne zaman etki eder böyle olan var mı? Ayrıntılı ultrason için de özel bir klinikte 21+4 e randevu oluşturdum. Sizce tarih nasıl? Görüştüğüm doktor tekil gebelikte 20,5 - 21,5 ideal dedi.

Benimde 1 kere bacağıma kramp girdi uykudayken canım. Hemen maden suyu içtim iyi geldi. Şimdi her gün içmeye çalışıyorum

Benimde 1 kere bacağıma kramp girdi uykudayken canım. Hemen maden suyu içtim iyi geldi. Şimdi her gün içmeye çalışıyorum
1haftadır başladı benim neredeyse her gün uykuda kramp tutuyo. Maden suyu hiç içmedim aslında sade olunca içemiyorum ama deneyecem

Benim doktorumda 21.haftaya aldirdi randevuyu

Hamilelikte normal sanırım benim hamile kalmadan 1,5 sene öncesine kadar sürekli oluyordu kendimi bildim bileli vardı bir anda geçti bende magnorm kullanmıştım ama fayda etmemişti senelerce çektim bir şey çıkmadı 1,5 sene önce annem vefat edince geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…