Ahhh ne güzel, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim kuzum, biraz daha beklemem lazim sanirimO güp bana da oluyor ama o bebek degil bence ya emin degilim ama sabah oldu mesela ben acikmama yordumben ilk hissettigimde elim ordaydı tam bir kere pıt diye dokundu, sonra akşam diger tarafta 3-4 kere pit pit diye dokundu. Ama elim yine o tarafta oldugu icin hissettim buyuk ihtimal.
Kuzum ben ilk 18. Haftada hissettim bikac gün önce. Sonrada hic hissetmedim. Şöyle hissediyorum sanki icerde kimildaniyor, dönüyor gibi ama tekme gibi bisey yok salı gününden beri. Benimde ilk hamileliğim bu arada. 20-21'e kadar çok sık ve net hissedilmiyormus zaten ilk hamilelikte
Teşekkür ederim kuzum, beklemeliyim sanirim az dahaolabilir canim ilk gebeligimde 16da hissettim ben ama 20ye kadar hissetmezsen üzülme
Bende severim narı, doktora yazdım bugün yok bi zarari dedi icim daha da rahatladı. Kuzum bana aile hekimi 20. Hafta da gel dedi tetanoz içinBende sürekli nar yiyorum zararını olacağını düşünmüyorum canım bi onu çekiyor zatenbu arada dün tatanoz aşısı oldum hafta olarak benden önde olan arkadaşlar gidip yapın bence
Hm alabilirsin. İlk hamileliğim den olani simdi giyiyorum. 60 derecede yikiyorum. Hic birsey olmadi. Rengi hala siyah. Ama bir beden büyünü almanizi tavsiye ederim. Medium bana dar gibi simdiden. Gecen ki hamileliğim sonlari yaza gelmişti. O zaman Medium la idare etmistim soğuk dönemleri. Ama simdi son zamanlari daha hava soguk olacak mecbur büyük beden almam gerekecek.Kızlar ucuza aldığım hamile taytı 1 yıkamada pijamaya döndübacakları kat, kat toplanıyor. Şalvara bağladı Baska da hiçbişeyim yok göbege uygun. Bu sefer bir tane olsun düzgün olsun diyorum, bacakları fit, göbüşü rahat, hamileyim ama kendimi de salmadım kocacım mesajı verecek şöyle güzel bir tayt önerisi olan var mı? H&M, Penti, Defacto,LC W. deneyen memnun kalan
Magnezyum önerebilirim. Kasilmalari ve Karin agrisina iyi geliyor.Kizlar 2 haftadır sürekli yatiyorum doktora gittim bebek baş aşağı duruyo ve plesantada kanama alanı var dedi sürekli istirahat verdi dün gittiğimde bebek normal duruyordu ama hala birazcık ayağa kalksam ağrım oluyor moralim çok bozuk
Ben de ocean kullanmaya başladım daha dün içtim kabız yapmadı. Ama ben her sabah incir ya da kuru kayısı yiyip üzerine bi bardak su içiyorum. Yoksa demir kullanmasam da kabızım.Ferrumdan sonra gyno ferro sanolda benı mahvettı sancıların ve sertlıklerın sebebı yıne demır ılacıymıs bende tuvalete cıkınca rahatladım resmen mıde bagırsak sıstemım altust oldu onları içince çalışmayı durduruyor kendıme uygun bır demır ılacı bılamıcam galıba eczacı ocean ın kını onerdı en son onu mu denesem bılmıyorum
Ben kabız olunca giriyor, hatta gece uyandığımı bilirim.Kızlar günaydın sol tarafına kasık ağrısı giren var mı ? Gece bir çok kez girdi ve uykudan uyandırdı umarım kötü bir şey değildir
Kendini çok yorma kuzu taşınmak çok zor
Kan geliyor mu? Geçmiş olsun. Bir perinatologa görünün, belki farklı ilaçlar verirKizlar 2 haftadır sürekli yatiyorum doktora gittim bebek baş aşağı duruyo ve plesantada kanama alanı var dedi sürekli istirahat verdi dün gittiğimde bebek normal duruyordu ama hala birazcık ayağa kalksam ağrım oluyor moralim çok bozuk
Benim mg 300 mg mış baktım sen günde 400 alıyprum deyince. Benim ki 2 tane içince 600 oluyor, bundan sonra düzenli içeceğim inşallah, içinde çinko da varMagnezyum önerebilirim. Kasilmalari ve Karin agrisina iyi geliyor.
Bende de vardı ikiz sandık değilmiş sonradan kaybolduSevgili mart anneleri nasılsınız? Tecrübelisiniz diye size sorayım dedim. Benim ultrason kağıdında kesemsi bir şey daha var ana kesenin yanında ne ola ki? Doktor bir şey söylemedi ama evde dikkatimi çekti. Bir bakarsanız
Bende acaba mı dedim ama doktor bir şey söylemedi, olsa derdi heraldeBende de vardı ikiz sandık değilmiş sonradan kayboldu
Ben H&M den S beden aldim inanilmaz memnunum bir tek onu giyiyorum cok rahat ve yıkadım hicbisi olmadi. Mesela kot da aldim ama M beden düşüyor üstümden 1 ay sonra olur yine de bence kotlar cok rahat degil 2 sefer giydim asagi kismi rahatsiz etti biraz. DeFacto dan triko almayi düşünüyorum kış icinKızlar ucuza aldığım hamile taytı 1 yıkamada pijamaya döndübacakları kat, kat toplanıyor. Şalvara bağladı Baska da hiçbişeyim yok göbege uygun. Bu sefer bir tane olsun düzgün olsun diyorum, bacakları fit, göbüşü rahat, hamileyim ama kendimi de salmadım kocacım mesajı verecek şöyle güzel bir tayt önerisi olan var mı? H&M, Penti, Defacto,LC W. deneyen memnun kalan
Benimde 1 kere bacağıma kramp girdi uykudayken canım. Hemen maden suyu içtim iyi geldi. Şimdi her gün içmeye çalışıyorum
Kızlar uykuda bacaklarıma kırap giriyo acıyla bağırarak uyanıyorum doktoruma demiştim magnorm diye bir magnezyum yazdı 3 gündür kullanıyorum ama henüz bir etkisini görmedim ne zaman etki eder böyle olan var mı? Ayrıntılı ultrason için de özel bir klinikte 21+4 e randevu oluşturdum. Sizce tarih nasıl? Görüştüğüm doktor tekil gebelikte 20,5 - 21,5 ideal dedi.
Bende kabızım belki de o yüzden giriyor gece kaç kez uyandımBen kabız olunca giriyor, hatta gece uyandığımı bilirim.
1haftadır başladı benim neredeyse her gün uykuda kramp tutuyo. Maden suyu hiç içmedim aslında sade olunca içemiyorum ama deneyecemBenimde 1 kere bacağıma kramp girdi uykudayken canım. Hemen maden suyu içtim iyi geldi. Şimdi her gün içmeye çalışıyorum
Benim doktorumda 21.haftaya aldirdi randevuyu
Kızlar uykuda bacaklarıma kırap giriyo acıyla bağırarak uyanıyorum doktoruma demiştim magnorm diye bir magnezyum yazdı 3 gündür kullanıyorum ama henüz bir etkisini görmedim ne zaman etki eder böyle olan var mı? Ayrıntılı ultrason için de özel bir klinikte 21+4 e randevu oluşturdum. Sizce tarih nasıl? Görüştüğüm doktor tekil gebelikte 20,5 - 21,5 ideal dedi.
Hamilelikte normal sanırım benim hamile kalmadan 1,5 sene öncesine kadar sürekli oluyordu kendimi bildim bileli vardı bir anda geçti bende magnorm kullanmıştım ama fayda etmemişti senelerce çektim bir şey çıkmadı 1,5 sene önce annem vefat edince geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?