2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Allah hepinizden razı olsun. Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim. Bir tane oğlum var çok şükür. Rabbim ona ve bütün yavrularımıza sağlıklı ömür nasip etsin inşallah. Rabbim kimsenin evinden çocuk sesini eksik etmesin inşallah. İki meleğim bekliyorlar beni. Rabbim hepinize sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Verende Rabbim alan da. Nasipten öte yol yok.

Bende sürekli nar yiyorum zararını olacağını düşünmüyorum canım bi onu çekiyor zaten bu arada dün tatanoz aşısı oldum hafta olarak benden önde olan arkadaşlar gidip yapın bence
bana doktorum detaylıdan sonra ol dedi 23. haftada yani

Bende sürekli nar yiyorum zararını olacağını düşünmüyorum canım bi onu çekiyor zaten bu arada dün tatanoz aşısı oldum hafta olarak benden önde olan arkadaşlar gidip yapın bence
Bana detaylıdan sonra ol dediler o yüzden bekliyorum

Kanama yok olmadi hic

Benim mg 300 mg mış baktım sen günde 400 alıyprum deyince. Benim ki 2 tane içince 600 oluyor, bundan sonra düzenli içeceğim inşallah, içinde çinko da var
Bana hic magnezyum vermedi doktorum demir ilaci da vermedi sadece progestan ve decavit kullaniyorum sadece

Bana da 2 kez oldu ama çok fena. Hatta 2. De o ağrı tüm gün geçmedi. Magnezyum verdi doktorum bugün aldım ben de. Umarım tekrarı olmaz.

kızlar bildirim geldi kraft lima 4500 den 3500e düşmüş onu düşünüyorduk indirim bekliyorduk ama kraft x travel daha hoşumuza gitti sanki o da 3300 gibi bir şey.. kullanan veya duyan eden araştıran oldu mu baya video izledik içimize sindi gibi de ikisi arasında kaldık deneyimli ve araştırmacı annelerden yorum lütfenn

Ya benimki göstermedi kendini azcık kaykılayım da anam babam hasret gidersin yok 160 gram olmuş, anası da +5 ile yoluna devam ediyor ahaha

sizin minnaklarınızı yerim ben ya maşallahh hepsinee

Kızlar kiwi marka bebek arabası kullanan yada iyi kötü olduğunu duyan oldu mu? Görüntüleri hoşuma gitti ama yorum almak lazım
kuzum ben bugün baktım ama kapanınca çok yer kaplıyor gibi geldi kraft lima,time x daha bi nebze küçüktü
ama set halinde satılıyordu kiwi city way mi neydi favorilerime eklemişim videolarını ilzeyip vazgeçtikk sende bir şeyler duyar edersen bana haber ett

Ben lcw almıştım, ucuz modellerden, 2’li paket içinde satılanlardan, ama malesef seninkiyle aynı oldu bacaklar toplanıyor, ağ kısmı aşağı düşüyor. Tuhaf bir şey oldu. Dışarı da asla giyilmez. Düzgün önerileri takipteyim

maşallah tosuncuğa yaa yok mu fotosuu annesi güzel pozlar verdi mii

Şu ana kadar trendyolda katmira diye bir satıcıdan sahraten diye bir tayt ve pentiden hamile taytı sipariş verdim ikisi de ince ev için uygun. İkisi de aradığım gibi değil ama pentininki çok rahat. Kışın giyilmez zaten dışarıya da uygun değil. Ben de henüz aradığım taytı bulamadım

Kızlar acaba ayrıntılı ultrasonu öne mi alsam. 21+4 sanki geç mi olur? Şu an kafama çok takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…