2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Detaylı ultrason için perinatologdan randevunu al dedi. Son regl tarihimi söylersem onlar uygun randevuyu oluştururmuş. 20-22 Hafta arası yaptırırız demişti ilk konuştuğumuzda. Tetenoz aşını da sağlık ocağı ne zaman derse ol dedi.

Tetanoz için 20.hafta denmişti sağlık ocağında ama olmak gerekli mi çok emin değilim

Kızlar acaba ayrıntılı ultrasonu öne mi alsam. 21+4 sanki geç mi olur? Şu an kafama çok takıldı
Benim ayrintili ultrason tarihim 4 Kasım. O zaman acaba ben kac haftalik oluyorum hic hesap etmedim. Ama hastanede ki baş hekim o şekilde randevu mu verdi.
Sanırım o zaman 23 haftaya doğru oluyor.
Acaba ikiz mi ama daha yeni olunca belli olmuyor. 8. Haftayı bekleyin derim. Allah gönlünüze göre versin inşallah

Aynı senin kısımdaki heyecanı yaşıyoruz şuan ilk bebeklerimiz olacak inşallah.yada üç beş birşey aldım ama açıp katlamaltan eskiyicektabi canım beni dusundugunden sagol Dr dedimde günlük yarım saat falan öyle dolasabilirsin dedi.zaten dolasamiyorum belim hemen ağrıyor.evet indirimli oluyor güvendiğim ve yorumları iyi olan sitelerden yapıcam bende artık.

İnşallah hep ikiz istemişimdir ama doktor lafını bile açmadı, bahsetmedi yani ondan. Belki de olağan bir şey, hayırlısı bakalım

Cok geçmiş olsun Dr dediğine uyunuz vaktiniz varsa bol dinlenin iş falan yapmayın.peki aktif bı kanamaniz varmı çamaşırına gelen falan.sadece USG demi gorunuyo?kaç haftaliksiniz

Kızlar acaba ayrıntılı ultrasonu öne mi alsam. 21+4 sanki geç mi olur? Şu an kafama çok takıldı
Hayir niye geç olsun benim bildiğim en uygun zaman 22.hafta hatta 23 o zaman tamamlaniyormus kalp vs yanlışım yoksa.gecende gideceğim perinatologa msj attım ne zaman geyim diye 22.haftada dedi 24ten sonrası geç oluyor sanırsam.

Kızlar bir de 24.haftada şeker yüklemesi yapacağız dedi doktorum bugun.
Ayrıntılıdan 2 hafta sonra aç geleceksin, tam 24.haftanda, kan, idrar ve şeker yükleme tahlilleri yapılacak dedi. Şeker yüklemesini opsiyonel tutmuyorum, tartışmaya açık bir konu değil. Sen yine kendi araştırmanı yap tabi ama ben zorunlu görüyorum dedi. Hamilelikte şekerin risklerini falan anlattı uzun uzun.

Siz araştırdınız mı veya doktorunuz önerdi mi şeker yükşemesini?

Biz detaylı konuşmadık ama emrivaki yaptı bana 20.hafta detaylıya git bana gelmene gerek yok whatsappdan atarsın dedi 24.hafta bana gelirsin şeker yüklemesini yaparız dedi

Hamilelik şekeri çok önemli olduğu için doktorum önerdi. Her zaman belirti vermiyor, önceden şekerinizin olup olmaması da önemli değil o yüzden testi istiyor doktorların çoğu.

benim doktor da yapıcaz dedi detaylıdan sonra konuşuruz dedi hatta 28. hafta geç mi oluyor şeker yüklemesi için orada bir soru işaretim var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…