• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Henüz doğurmayanlar arasında gece uykuları haram olan bir ben olamam di mi? 😕 sağa sola dönmek işkence. hem bebek geceleri çok tekmeliyor hem de ağrım oluyor. Gece uyumayınca gün içinde uyuyorum bu sefer gece uykum gelmiyor. Saçma salak bir hale girdim 😒

Canım ben emziriyorum sonra sağıyorum mochi kullanmayı beceremedim elektrikliyle hallediyorum eğer bebik uyanıksa içiriyorum uyuduysa diğer seans

Canım ben emziriyorum sonra sağıyorum mochi kullanmayı beceremedim elektrikliyle hallediyorum eğer bebik uyanıksa içiriyorum uyuduysa diğer seans sonunda içiriyorum dışarıda 3 saat kalabiliyor ama biz riske giremedik dolaba koyuyoruz sonra makinede ısıtıp kaşık biberonla içiriyoruz

Son kontrole 2900 demişti 2880 doğduu
Canım peki sağ sol göğüs sütünü karıştırıyor musun neye göre sağım yapiyorsun

Nişan mi değil mi bilemedim pembe açık kırmızı yani azıcık lekelenme oldu sabah kalktığımda yoktu 🙄 Nisan öyle olmaz sanırım akıntıyla gelmedi.. takvimde de kala kala 4 gün kalmıs. Maşallah yani 🤣🤣🤣
Canım sen artık hurma, squat tüm kapıları zorla😆 benim takvimde 8 gün yazıyor. Takvim olmasa daha 20 gün var derim, o kadar rahatım şu anda ama yarın kontrol var. Bir taraftan da dr tetikleyebilir diyorum. Sen ne zaman gidicen tekrar?

Henüz doğurmayanlar arasında gece uykuları haram olan bir ben olamam di mi? 😕 sağa sola dönmek işkence. hem bebek geceleri çok tekmeliyor hem de ağrım oluyor. Gece uyumayınca gün içinde uyuyorum bu sefer gece uykum gelmiyor. Saçma salak bir hale girdim 😒
Dönmek işkence kaşkmak işknece 1 haftadır bnde çok zorlanyrm küçük kızmda var ilgi istiyr
Allah yardmcmz olsn

Z zahrada kasık biberon çok işime yaradı sağol canım

Dereceli termos aldım a101den birgün sonra bile ılık

Eklentiler

• IMG_20220316_123855.webp
    IMG_20220316_123855.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_20220316_123843.webp
    IMG_20220316_123843.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 125
Canım sen artık hurma, squat tüm kapıları zorla😆 benim takvimde 8 gün yazıyor. Takvim olmasa daha 20 gün var derim, o kadar rahatım şu anda ama yarın kontrol var. Bir taraftan da dr tetikleyebilir diyorum. Sen ne zaman gidicen tekrar?
Ben bugün akşam acilden giriş yapicam doktor öyle dedi Çarşamba acilden gel dedi. Bakalım ne diyecek squat da yapıyorum sıcak duş yapıyorum ama yok yani yerini sevdi bebiş heradle

Dönmek işkence kaşkmak işknece 1 haftadır bnde çok zorlanyrm küçük kızmda var ilgi istiyr
Allah yardmcmz olsn
Gerçekten öyle. bir de küçük çocukla daha da zordur 😕 ben tekim evde ama gerçekten yoruldum. Bugünümüze şükür, yine de kolay geçti günler ama şurda son 4 gün kaldı geçmiyor bir türlü 😅

Ben bugün akşam acilden giriş yapicam doktor öyle dedi Çarşamba acilden gel dedi. Bakalım ne diyecek squat da yapıyorum sıcak duş yapıyorum ama yok yani yerini sevdi bebiş heradle
Hiç alttan baktı mı yumuşama vs var mı. Yarn bana baka rkesin ama yumuşama vs olmamıştır diye içime doğuyr😪😪

Canım peki sağ sol göğüs sütünü karıştırıyor musun neye göre sağım yapiyorsun
Canım ben bir süre yarım saat sağ meme yarım saat sol mrme emzirip 1 saat sonunda iki memede ne kaldıysa sağıp öteki emzirmede içiriyodum
Şimdi 1 saat tek meme emzirip eğer hala memiş sertse sağıp içiriyorum sonraki emzirme seansı diğer memeye geçiyorum

Canım ne zaman gelicek senin bebiş

Kızım çok bekletmemişti 38 dolduktan snra hop geldi. Bu beni şaşırttı çünkü kasılmalarım ve vajinaya baskı çok erken başlamıştr 39+1 olduk beklemiyrdm valla
Bir de ilk gebelikteki doğum haftasını geçmez sonraki doğumlar derler. Benim ilk kız 39+1 de olmuştu ben en geç 39 da doğrurum diyordum ama olmama ihtimalide var canım sende gördüğüm üzere :)

Canım ne zaman gelicek senin bebiş
Bugün tam 39 canım yarın 39+1 kontrolüm var, bakalım ne diyecek doktor😊 şimdilik bir belirti yok
Kızlar selam epeydir yazamıyorum nasılsınız? Tüm doğum yapanları tebrik ederim. Umarım hepimiz sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza. Ben 39+2 yim normal için bekliyoruz kısmetse bakalım neler olacak :)
Seninle çok yakınız canım benim de 39, doktorun ne diyor😀 acılma falan baktı mı? Yani böyle gelmezlerse sürec nasıl oluyor acaba? Sen squat, activating labor vs basladın mı?

Back
X