- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.101
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben emziriyorum sonra sağıyorum mochi kullanmayı beceremedim elektrikliyle hallediyorum eğer bebik uyanıksa içiriyorum uyuduysa diğer seans
Canım peki sağ sol göğüs sütünü karıştırıyor musun neye göre sağım yapiyorsunCanım ben emziriyorum sonra sağıyorum mochi kullanmayı beceremedim elektrikliyle hallediyorum eğer bebik uyanıksa içiriyorum uyuduysa diğer seans sonunda içiriyorum dışarıda 3 saat kalabiliyor ama biz riske giremedik dolaba koyuyoruz sonra makinede ısıtıp kaşık biberonla içiriyoruz
Son kontrole 2900 demişti 2880 doğduu
Canım sen artık hurma, squat tüm kapıları zorlaNişan mi değil mi bilemedim pembe açık kırmızı yani azıcık lekelenme oldu sabah kalktığımda yoktuNisan öyle olmaz sanırım akıntıyla gelmedi.. takvimde de kala kala 4 gün kalmıs. Maşallah yani
![]()
Ay ya sorma aşırı baskı var karnım taş gibi ama aman bi sancı ypk nişan hak getire 1haftadır aşırı zorlanıyrm koz bide yine kar gelicekmiş hastanem uzakİkimiz kapanış yapacağız herhalde bu gidişle![]()
Dönmek işkence kaşkmak işknece 1 haftadır bnde çok zorlanyrm küçük kızmda var ilgi istiyrHenüz doğurmayanlar arasında gece uykuları haram olan bir ben olamam di mi?sağa sola dönmek işkence. hem bebek geceleri çok tekmeliyor hem de ağrım oluyor. Gece uyumayınca gün içinde uyuyorum bu sefer gece uykum gelmiyor. Saçma salak bir hale girdim
![]()
Benim kızlar geçti gününü Buda geçecek bu gidişleAy ya sorma aşırı baskı var karnım taş gibi ama aman bi sancı ypk nişan hak getire 1haftadır aşırı zorlanıyrm koz bide yine kar gelicekmiş hastanem uzakstresten gelmiyr bnm kız
Kızım çok bekletmemişti 38 dolduktan snra hop geldi. Bu beni şaşırttı çünkü kasılmalarım ve vajinaya baskı çok erken başlamıştr 39+1 olduk beklemiyrdm vallaBenim kızlar geçti gününü Buda geçecek bu gidişle
Bugünde belde ağrı varKızım çok bekletmemişti 38 dolduktan snra hop geldi. Bu beni şaşırttı çünkü kasılmalarım ve vajinaya baskı çok erken başlamıştr 39+1 olduk beklemiyrdm valla
Ben bugün akşam acilden giriş yapicam doktor öyle dedi Çarşamba acilden gel dedi. Bakalım ne diyecek squat da yapıyorum sıcak duş yapıyorum ama yok yani yerini sevdi bebiş heradleCanım sen artık hurma, squat tüm kapıları zorlabenim takvimde 8 gün yazıyor. Takvim olmasa daha 20 gün var derim, o kadar rahatım şu anda ama yarın kontrol var. Bir taraftan da dr tetikleyebilir diyorum. Sen ne zaman gidicen tekrar?
Gerçekten öyle. bir de küçük çocukla daha da zordurDönmek işkence kaşkmak işknece 1 haftadır bnde çok zorlanyrm küçük kızmda var ilgi istiyr
Allah yardmcmz olsn
Hiç alttan baktı mı yumuşama vs var mı. Yarn bana baka rkesin ama yumuşama vs olmamıştır diye içime doğuyrBen bugün akşam acilden giriş yapicam doktor öyle dedi Çarşamba acilden gel dedi. Bakalım ne diyecek squat da yapıyorum sıcak duş yapıyorum ama yok yani yerini sevdi bebiş heradle
Kuzu sendn ümitliym bende ağrı var tüm vücdmBugünde belde ağrı var
Hergün yeni bi yerden ama belim fena bugün
Canım ben bir süre yarım saat sağ meme yarım saat sol mrme emzirip 1 saat sonunda iki memede ne kaldıysa sağıp öteki emzirmede içiriyodumCanım peki sağ sol göğüs sütünü karıştırıyor musun neye göre sağım yapiyorsun
Canım ne zaman gelicek senin bebişCanım sen artık hurma, squat tüm kapıları zorlabenim takvimde 8 gün yazıyor. Takvim olmasa daha 20 gün var derim, o kadar rahatım şu anda ama yarın kontrol var. Bir taraftan da dr tetikleyebilir diyorum. Sen ne zaman gidicen tekrar?
Bir de ilk gebelikteki doğum haftasını geçmez sonraki doğumlar derler. Benim ilk kız 39+1 de olmuştu ben en geç 39 da doğrurum diyordum ama olmama ihtimalide var canım sende gördüğüm üzere :)Kızım çok bekletmemişti 38 dolduktan snra hop geldi. Bu beni şaşırttı çünkü kasılmalarım ve vajinaya baskı çok erken başlamıştr 39+1 olduk beklemiyrdm valla
Sorma canım bende anlamadım hallerimiKuzu sendn ümitliym bende ağrı var tüm vücdmbbek çıkmak istyr ama belirti yok sinir oluyrm :)
Bugün tam 39 canım yarın 39+1 kontrolüm var, bakalım ne diyecek doktorCanım ne zaman gelicek senin bebiş
Seninle çok yakınız canım benim de 39, doktorun ne diyorKızlar selam epeydir yazamıyorum nasılsınız? Tüm doğum yapanları tebrik ederim. Umarım hepimiz sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza. Ben 39+2 yim normal için bekliyoruz kısmetse bakalım neler olacak :)