• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Belim ağrıyor iki gündür iyice şaştım canım ben stresten mi nedir anlamadım
Ay o bel ağrısı bende de var. Sanki belimi ortadan ikiye ayırıyorlar. öyle bir dehşet ağrı yaşamadım bu yaşıma kadar. Stres Mİ bilmem ama Haftadan dolayıdır herhalde 🤔

Ay o bel ağrısı bende de var. Sanki belimi ortadan ikiye ayırıyorlar. öyle bir dehşet ağrı yaşamadım bu yaşıma kadar. Stres Mİ bilmem ama Haftadan dolayıdır herhalde 🤔
İki gündür böyleyim canım
Hayırlısı artık biraz kalktım evi topladım umuttum sanki o ağrıyı odaklandıkçamı geliyor bilemedimki

İki gündür böyleyim canım
Hayırlısı artık biraz kalktım evi topladım umuttum sanki o ağrıyı odaklandıkçamı geliyor bilemedimki
Olabilir, psikolojik mi acaba? 🤔 ama şunu okumuştum geçenlerde: 3500 bebek, 1000 plesenta, 1000 amniyon, 600 Rahim… yani şu an karnında 7 kilo fazla var ve dengen şaştı. İster istemez bele ağrı yapar.

Canım gözün aydın😍 halin olunca bize hikayeni anlat, motivasyon olsun. İlk firemizi verdik Bayatsaat Bayatsaat N niloaslan GurbetKusuEsra GurbetKusuEsra 😀
Ay hayırlı kandiller. Ben de daha doğurmadım. Ay bu gece bi doğsa ya anne adaylarının çoğu gibi mübarek gecelere hep hevesleniyorum 😂 ama benim bebiş hala takkıdı tukkudu oynaşıyor hiç gelecek gibi değil. Ay bi de babasının sesini öyle bir tanıyor ki o konuşurken resmen heyecandan çıldırıyor. Böyle bir şey görmedim. Nst ye giriyorum 2 dir oynamıyor hemşire alkış malkış yapıyor ses ediyoruz dönüyoruz falan asla oynamıyor ne zaman eşimin sesini duysa oynamaya başlıyor. Yanımda yoksa ses kaydı attırıyorum nst de. Kız çocuğu cilvesi midir nedir. Bayılıyor sesini duymaya.
Anlayacağınız doğmadan babacı olduk. Ayrıca doğum olmadıkça da ben stresleniyorum. Ne zaman doğacak diye. Bugün yeniden kan ve idrar verdik karaciğer enzimleri için. Pazartesi de kontrolümüz var. Sanırım çatıya devam. Daha hiç açılma olmamıştı bu pazartesi bakalım haftaya ne diyecek.
Doğuran arkadaşlarıma hayırlı olsun sağlıklı analı babalı büyüsün inşallah kuzular.

Ay hayırlı kandiller. Ben de daha doğurmadım. Ay bu gece bi doğsa ya anne adaylarının çoğu gibi mübarek gecelere hep hevesleniyorum 😂 ama benim bebiş hala takkıdı tukkudu oynaşıyor hiç gelecek gibi değil. Ay bi de babasının sesini öyle bir tanıyor ki o konuşurken resmen heyecandan çıldırıyor. Böyle bir şey görmedim. Nst ye giriyorum 2 dir oynamıyor hemşire alkış malkış yapıyor ses ediyoruz dönüyoruz falan asla oynamıyor ne zaman eşimin sesini duysa oynamaya başlıyor. Yanımda yoksa ses kaydı attırıyorum nst de. Kız çocuğu cilvesi midir nedir. Bayılıyor sesini duymaya.
Anlayacağınız doğmadan babacı olduk. Ayrıca doğum olmadıkça da ben stresleniyorum. Ne zaman doğacak diye. Bugün yeniden kan ve idrar verdik karaciğer enzimleri için. Pazartesi de kontrolümüz var. Sanırım çatıya devam. Daha hiç açılma olmamıştı bu pazartesi bakalım haftaya ne diyecek.
Doğuran arkadaşlarıma hayırlı olsun sağlıklı analı babalı büyüsün inşallah kuzular.
Hay masallh ya bu kizlar daha anne karnında cilveli oluyor çok tatlı yaa 🥰🥰 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin anasından babasından ayırmasın kuzucugu 🥰 çok sevimli geldi baba aski😍🤗

Kızlar merhaba ben sezaryenle doğum yaptım bebeğimin solunum sıkıntısı olmuş KüveZe almışlar bebeğinde böyle bir durum yaşayan oldu mu

Kızlar merhaba ben sezaryenle doğum yaptım bebeğimin solunum sıkıntısı olmuş KüveZe almışlar bebeğinde böyle bir durum yaşayan oldu mu

Çok geçmiş olsun. Kaçıncı haftada doğdu? Haftasına göre küvezde kalma süresi değişebiliyor. 39.haftaya ne kadar yakınsa genelde o kadar az kalıyor ama hiç korkmayın. 24.haftada 600 gram doğan bebekler çıkıyor artık küvezden.

Bende de böyle oldu, birkaç saat sonra getirdiler bebeği. Doktor gözün üstünde olsun nefes alamadığını ya da morardığını görürsen hemen haber ver dedi. Çok şükür öyle bir şey yaşamadık. İnşallah sizin bebeğiniz de sağlıkla ve kısa zamanda gelir yanınıza

Kuzular, başka bir topikte de sordum size de sorayım. Biz kirada olduğumuz için bebeğe çok pahalı bir beşik almadık. Taşınma ihtimalimiz var çünkü. kanz marka park beşik almıştık 70-120 boyutunda. Şimdi ebebekte şunu gördüm, acaba ilk 6 ay için alsam mı? Taşıması filan daha kolay. park beşik biraz büyük, oradan oraya taşımak zor olacak gibi Geldi gözüme. park beşik de olsa bunu da alsam yatırabildiğim Kadar reflü yatağında yatırıcam yani ekstra bir yatak parası vermeyi düşünmüyorum. Sallanan model bu beşik. Sadece anne yanı olması için yan tarafın açılma olayı yok. ne dersiniz?
75972A0C-7EF1-4EEF-929D-FD6D8B0243D8.webp 7080CA0C-DF28-43CC-BEA0-EE6DD4BEEA89.webp

Kuzular, başka bir topikte de sordum size de sorayım. Biz kirada olduğumuz için bebeğe çok pahalı bir beşik almadık. Taşınma ihtimalimiz var çünkü. kanz marka park beşik almıştık 70-120 boyutunda. Şimdi ebebekte şunu gördüm, acaba ilk 6 ay için alsam mı? Taşıması filan daha kolay. park beşik biraz büyük, oradan oraya taşımak zor olacak gibi Geldi gözüme. park beşik de olsa bunu da alsam yatırabildiğim Kadar reflü yatağında yatırıcam yani ekstra bir yatak parası vermeyi düşünmüyorum. Sallanan model bu beşik. Sadece anne yanı olması için yan tarafın açılma olayı yok. ne dersiniz?
Eki Görüntüle 3028421 Eki Görüntüle 3028422
Bence gerek yok, benimde yoyko park yatak anne yani varcok memnunum.
Reflu yataginda , hep salonda mesela, gece park yataktada reflu yataginda, ayagimda dizimde sallarkende reflu yatakta . Bende gerek yok.
Ben hamak salincak mi alsam dedim mesela 6 aydan daha fazla kullanilir

Bence gerek yok, benimde yoyko park yatak anne yani varcok memnunum.
Reflu yataginda , hep salonda mesela, gece park yataktada reflu yataginda, ayagimda dizimde sallarkende reflu yatakta . Bende gerek yok.
Ben hamak salincak mi alsam dedim mesela 6 aydan daha fazla kullanilir
Benim park beşik de anne yanı olmuyor Ama 😒 alırken görevli “abla anne yanı olandan alma, çabuk bozuluyor“ filan dedi. O yüzden almadık. Şimdi de çok derin geliyor ilk katı gözüme. Hamak salıncak nasıl?

Olabilir, psikolojik mi acaba? 🤔 ama şunu okumuştum geçenlerde: 3500 bebek, 1000 plesenta, 1000 amniyon, 600 Rahim… yani şu an karnında 7 kilo fazla var ve dengen şaştı. İster istemez bele ağrı yapar.
Bi saat önce bi ağrı girdi yürütmedi canım şimdi bişey yok anlam veremiyorum artık adım atamadım

Çok geçmiş olsun. Kaçıncı haftada doğdu? Haftasına göre küvezde kalma süresi değişebiliyor. 39.haftaya ne kadar yakınsa genelde o kadar az kalıyor ama hiç korkmayın. 24.haftada 600 gram doğan bebekler çıkıyor artık küvezden.
39. Haftada doğdu canım biraz su yutmuş dedi onu atması lazım dedi

Merhaba kızlar..Bugün sabah 10 buçuk gibi doğumum gerçekleşti.bebişi küvezde tuttular sonrada burnuna boru sokmuşlar sıvı yutmuş onu temizlemek için.Sadece 10 dakika yanıma getırdıler gördüm.sadece o zaman emzirebildim.Sonra geri götürdüler.solunum sıkıntısı varmış.4 saat beklediler geçmeyince bebeği yoğun bakım ünitesine aldılar.bebek yorgun düşmüş.sezeryanda nasıl yorgun düşer anlamıyorum.röntgen çekilmiş temiz çıkmış.damar yolu açmışlar.napıcaz bilemedim.çok zormuş gercekten.hemşire bebeklerin başına gelebilir böyle şeyler dedi . amniyon sıvım fazlaydı ondan olabilirmiş yuttuğu için.yada gecen hafta soğuk algınlığı geçirdim ondan enfeksiyon kapmış olabilirmiş.Böyle bişey gelen var mı başınıza

Geçen hafta bu saatlerde 8 saatlik sancının sonunda bebeğime kavuşmuştum bir hafta olmuş bile zaman ne çabuk geçiyor🥲
Kaçırdığım mesajları okumaya çalıştım hala doğum yapamayan keyifçi bebeklerin keyfini bekleyen arkadaşlarım tez zamanda hayırlısıyla yavrularınızı kucağınıza alın inşallah😍

Şu anda doğumdan geriye nurtopu gibi bi basurum kaldı, bu da geçerse iyileşmiş olacağım inşallah😅 var mı benim gibi normal doğum sonrası bu sorunu yaşayan?

Eki Görüntüle 3028421 Eki Görüntüle 3028422
bence hiç gerek yok. he alsanız zarar olurmu olmaz 2. elden zarar etmeden yine satarsınız malum gün geçtikçe fiyatlar artıyor 😬 ama reflü yatağında yatacaksa koltukta da yatar masa üstünde de. bizde babynest var ordan oraya taşıyorum gün içinde en son da hooop beşiğe😂

Geçen hafta bu saatlerde 8 saatlik sancının sonunda bebeğime kavuşmuştum bir hafta olmuş bile zaman ne çabuk geçiyor🥲
Kaçırdığım mesajları okumaya çalıştım hala doğum yapamayan keyifçi bebeklerin keyfini bekleyen arkadaşlarım tez zamanda hayırlısıyla yavrularınızı kucağınıza alın inşallah😍

Şu anda doğumdan geriye nurtopu gibi bi basurum kaldı, bu da geçerse iyileşmiş olacağım inşallah😅 var mı benim gibi normal doğum sonrası bu sorunu yaşayan?

Bebim daha doğum olmadan var basurum :( daha önce yoktu gebelikte başladı. Son aylarda iyice belirginleşti maalesef. Normal doğum diye ısrar edecektim ama ıkınma artırdığı için sezeryan önerildiğinde hiç sesimi çıkartmadım bile. Doğumdan 6 hafta sonra falan iyileşebiliyormuş.

Back
X