• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ayva çekirdeği jeli denedin mi? Bir ayvanın çekirdeklerini çıkar yarım Çay bardağı kadar suya koy. Bir gün bir gece o çekirdekler suda kalsın zaten jel gibi oluyor hemen. Ben henüz doğum yapmadım ama meme uçlarım çok acıyordu, bunu sürdükten sonra acısı kalmadı. İnternetten de araştır istersen bir kere bu dediğimi
👆🏻👇🏻
aynen benimde öyle . sırtıma vuruyo acısı. tel tel çekiyorlar göğsümden bişeyler sanki aynı şeyleri kullandım. sütte yetmiyor. mama takviyesi veriyoeum.bir yol varsa ne olur söyleyin

Kızlar göğüslerim pert... Başta lansinoh kullandım. Gittikçe yara olmaya başlayınca e vitamini aldırdım. Yumuşattı ama yaralar geçmedi. Silver moon gümüş kapak 2 gündür kullanıyorum dün de garmastan pomat aldırdım akşamdan beri sürüyorum ama faydası yok. Oğlum memeyi tuttuğu gibi koparıyo sanki acısını anlatamam. Bu durumda olup çözüm bulan var mı?
Geçmiş olsun
İlk doğumumda kızımı emzirirken felaket acıyıp yara olmuştu
Daha önce de başka arkadaşlara yazdım size de önerim madecassol kremdir
Emzirmeden göğüsleri yıkamak gerek
Ben 2 gecede ihya olmuştum
İnşallah size de şifa olur

Kızlar göğüslerim pert... Başta lansinoh kullandım. Gittikçe yara olmaya başlayınca e vitamini aldırdım. Yumuşattı ama yaralar geçmedi. Silver moon gümüş kapak 2 gündür kullanıyorum dün de garmastan pomat aldırdım akşamdan beri sürüyorum ama faydası yok. Oğlum memeyi tuttuğu gibi koparıyo sanki acısını anlatamam. Bu durumda olup çözüm bulan var mı?
Çok geçmiş olsun, yukarıda çok güzel öneriler vermişler. Ben de gece açık bırakıyorum o da hızlı iyileşmesini sağlıyor. Bir de emziremeyecek kadar kötü olduğunda sağıyordum, bir nebze de olsa daha az acıyordu.

Kızlar kontrolden çıktım
Bebeğin suyu falan şükür yeterli rahim ağzında yumuşaklık var açıklık yok başı yerleşmiş
Tek ihtiyacımız sancıların gelmesi dedi
Biraz oynadı bakalım
Pazartesi ve salı yine gideceğim doğum gerçekleşmezse haftasonu

Kızlar kontrolden çıktım
Bebeğin suyu falan şükür yeterli rahim ağzında yumuşaklık var açıklık yok başı yerleşmiş
Tek ihtiyacımız sancıların gelmesi dedi
Biraz oynadı bakalım
Pazartesi ve salı yine gideceğim doğum gerçekleşmezse haftasonu
Bnmde sancım olmadığı için pazrtsiye erteldim randevum u nişan su vs gelmediği için açıkşık yoktur heralde pazrt 39+5 olcagz inşllh kendi isteğiyle hayırlı afiyetle gelir kuzum

Selam kızlar nasılsınız? Bayadır giremedim. Umarım herkesin hamileliği süper geçiyordur.

Hepsi burada da sleepy bezlerde ikincisi 1 tl kampanyası var yine

Çok şükür herşey normal şimdilik bebeğim 540 gr 27 cm olmuş :anneadayı:

Ben Sümeyra Tatara gidiyorum memnunum canım alsancakta kliniği

E bebekten mı almıştım canım nevresim takımını kalitesi nasıl? Kuponu kullanmamıştım onunla alayım diyorum
selamlar , sümeyra tatar dan memnun kaldınız mı acaba ?
yeni evlendiğimizde başka bi sorundan dolayı muayeneye gitmiştik ve çok işe yaramıştı
şimdi alternatif olarak gitmeyi düşünüyorum ama doğumları nasıl oluyor acaba , memnun kaldınız mı ?

Kizlar yazmıştım buraya sancılarım var diye 10 _15 dk da burcu ilk önce ama geldiğini hissettiriyordu .saat on iki olmadan 5 dk ya falan düştü .biraz evde yürüdüm ettim bı saat falan takıldım öyle sonra eşimi uyandirdim .biraz da o la takıldım .belime falan masaj yaptırdım .kızımı uyandırmak istemiyordum hiç evde birakcak kimsede yok kim gelse baksa derken komşuyu çağırdık .onun arabasıyla geldik hastaneye .tabi ne yapcaz falan düşünürken saat 3 olmuştu hastaneye geldiğimizde .6 cm acilmam varmış .epidural istedim ilk şoku orda yaşadım 😅çünkü gce epidural yapicak doktor yokmuş .mecbur epiduralsiz kaldım .8 cm de suyumu patlattilar .ondan sonra sancılar baya zorladı .ebe sağolsun çok yardımcı oldu .ıkınma olayı bnm için biraz zordu çünkü sancı geldiginde kasıyodum kndimi .sonra ebe dizlerimin üstüne cokturdu öyle ikindirdi . Baya başını hissedince de çatala çıktım .doktor geldi falan filan ikinmaya devam ettim 😬ama yalan yok kızımda daha kolay ikinmistim çünkü sancı hissetmiyordum sadece ıkınma hissi geliyordu .bunda sancı da olunca ıkınma zir oldu ama başardım 😅bı baktım küçük adam çıkmış bile .böyke işte saat 3 ye hastanedeydik 4.55 te doğdu .emmesi güzel birazdan kaldırcam biraz cazgır gbi hatta 😬3500 Gr 50 cm doğdu
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün💕🧿

Canım kızlarr ben geldiim sonundaaa

Allahım gecemiz gündümüze karıştı biraz da negatif sezo hikayem olunca anca toparladım bugün yarı dik durabiiyorum en azındannn

Şimdi size heer şeyi anlatıyorummm sonra 1 hafta öncesine gidip okumaya başlıyorum kimler fırtlattı neler oldu diye

28i sabah yattık hastaneye ameliyathaneye girdik anacım kötü davranıyolar yok şunu yap yok bunu yap düzgün yapmıyosun ayağını kaldır ay dedim uyutun be artık yok anacım uyutmadılar da sondayı da canlı canlı taktılar bebişe az gaz gidiyomuş öyle iyi tamam dedik sonra tansiyonum kudurdu tabi heyecan korku sinir

Şükür sonunda uyutmuşlardır gözümü ağrıya açtım ağrı ile uyandırmak lazımmışmış anamı ağlattılar saatlerce ağrı kesici bekledim ağladım yalvardım nolur beni geri uyutun diye klajdsa sonra odaya çıkardılar bebişi getirdiler anam çok güzel bi çocuk ama benim tutacak halim yok acıdan

Karnıma falan bastırdılar 3 4 kez canımdan can gitti ne olduysa o zaman oldu bence

Damarlarımdan biri kanama yapmış artık morcivert zahradayım ağrılarım sızılarım da geçmedi o yüzden normal sezolara göre işte sürekli krem falan sürüyorum geçecekmiş zamanlaaa

Hastanede neler işime yaradı hemen anlatıyorum dependdd evdeyim hala kullanıyorum loğusa pediii ve bize silikon göğüs ucu lazım oldu ilk memeyi tutturamadık çünkü onla tuttu baya da kolaylık oldu bence almayanlara tavsiye ederim

Gümüş kapak sürekli mememde o kadar kıyafet çarşaf anacım her şeyy az geldi ki benim ne kadar fazla aldığımı biliyosunuz

Bebiş 50cm 2880 gram doğdu

Hastaneden çıkarken 2680 sarılık değeri 5.5 ama dün kontrolümüz vardı 40 gram daha vermiş 2640ız şu an sarılığımız da 12.5 olmuş sınırda dedi bundan sonra kilo almaya başlaması lazım dedigünde 25 grammış sapık gibi emziriyorum süt var yok doyuyo doymuyo meçhulll

Ama çok zormuş analık sürekli endişe haliii doyuyo mu doymuyo mu uykusuzlukkk ben daha hiç altını bile değiştiremedim eşim her şeye koşturuyo o da bitti artık

Amaaa heer şeye rağmen bir gülüşü var ömre bedel derler ya o mis kokusunu duyunca bir öpücük alında ne ağrı kalıyor ne sızı ne bişey çok güzel de bi duyguymuşşşş

Benden haberler böyle canlar şimdi güncele dönüyorum tabloyu güncellemeye başlıyorum :KK70:
Cok geçmiş olsun canım. Herşey toparlar bir an evvel hayirlisiyla. Maşallah size🧿zaten o minnosluklari olmasa hicbisey dayanilcak gibi degil.Ben daha yeni yeni gelebiliyorum buralara 15.gunumuzde olmamıza rağmen zorlaniyorum zaman konusunda sıkıntı yaşıyorum. Geceler gündüzler birbirine girmiş durumda goguslerimin acısı herşeyin beteri oldu bence bu doğumda da🙄

Canım benimkiler de çok iyi durumda sayılmaz. Pomatı sürdükten sonra gümüş kapağı kapat rahatlatıyor. Birde emzirmeden önce ılık su ile temizle emzirdikten sonra soğuk su ile tampon yap. Çok rahatlatıyor

Canım benim kızım da aynisini yapiyor.
Kan r içinde biri.
Diğeri iyilesti.
Emzirdikce geçiyor. Birde Gümüs kapagi takmaxa devam edin.
Dudaklarimi isira isira emzirdim gecen hafta.

Kizlar bebeği hızlı nefes alan var mı ?bı de hırıltılı biraz .burnu tıkalı gbi serum fizyolojik sıkıyorum.arada bı çekiyorum burnunu biraz sümük çıkıyor ama fazla değil .uyurken huriltisi yok bu arada nefes alisida normal

Benim de başta çok acıyordu lansinoh dediğin gibi pek işe yaramadı ben hemen ikinci gün gümüş kapak aldırdım düzenli kullanıyorum bayağı faydasını gördüm sadece ilk ağzına alırken bi acıyor sonra geçiyor sen de gümüş kapaktan fayda görürsün inşallaj

Back
X