Canım kızlarr ben geldiim sonundaaa
Allahım gecemiz gündümüze karıştı biraz da negatif sezo hikayem olunca anca toparladım bugün yarı dik durabiiyorum en azındannn
Şimdi size heer şeyi anlatıyorummm sonra 1 hafta öncesine gidip okumaya başlıyorum kimler fırtlattı neler oldu diye
28i sabah yattık hastaneye ameliyathaneye girdik anacım kötü davranıyolar yok şunu yap yok bunu yap düzgün yapmıyosun ayağını kaldır ay dedim uyutun be artık yok anacım uyutmadılar da sondayı da canlı canlı taktılar bebişe az gaz gidiyomuş öyle iyi tamam dedik sonra tansiyonum kudurdu tabi heyecan korku sinir
Şükür sonunda uyutmuşlardır gözümü ağrıya açtım ağrı ile uyandırmak lazımmışmış anamı ağlattılar saatlerce ağrı kesici bekledim ağladım yalvardım nolur beni geri uyutun diye klajdsa sonra odaya çıkardılar bebişi getirdiler anam çok güzel bi çocuk ama benim tutacak halim yok acıdan
Karnıma falan bastırdılar 3 4 kez canımdan can gitti ne olduysa o zaman oldu bence
Damarlarımdan biri kanama yapmış artık morcivert zahradayım ağrılarım sızılarım da geçmedi o yüzden normal sezolara göre işte sürekli krem falan sürüyorum geçecekmiş zamanlaaa
Hastanede neler işime yaradı hemen anlatıyorum dependdd evdeyim hala kullanıyorum loğusa pediii ve bize silikon göğüs ucu lazım oldu ilk memeyi tutturamadık çünkü onla tuttu baya da kolaylık oldu bence almayanlara tavsiye ederim
Gümüş kapak sürekli mememde o kadar kıyafet çarşaf anacım her şeyy az geldi ki benim ne kadar fazla aldığımı biliyosunuz
Bebiş 50cm 2880 gram doğdu
Hastaneden çıkarken 2680 sarılık değeri 5.5 ama dün kontrolümüz vardı 40 gram daha vermiş 2640ız şu an sarılığımız da 12.5 olmuş sınırda dedi bundan sonra kilo almaya başlaması lazım dedigünde 25 grammış sapık gibi emziriyorum süt var yok doyuyo doymuyo meçhulll
Ama çok zormuş analık sürekli endişe haliii doyuyo mu doymuyo mu uykusuzlukkk ben daha hiç altını bile değiştiremedim eşim her şeye koşturuyo o da bitti artık
Amaaa heer şeye rağmen bir gülüşü var ömre bedel derler ya o mis kokusunu duyunca bir öpücük alında ne ağrı kalıyor ne sızı ne bişey çok güzel de bi duyguymuşşşş
Benden haberler böyle canlar şimdi güncele dönüyorum tabloyu güncellemeye başlıyorum