- 2 Ocak 2021
- 1.409
- 2.182
- 83
- 40
Benim cocuk da durmuyor. 8.hafta atagindayiz. Acaba bu nedenle mi diyorum, memeyi almak istemiyor resmen, birakir mi diye cok korkuyorum. Sadece sut azligindan degil huzursuz olduklarinda da emzirmek guc. 3 gundur ne yaptigimi ben de bilmiyorum, kucakta, elektrik supurgesi acarak herseyi deniyorum. Bu atak haftalarin da biz de ataga giriyoruz sanki.Kızlar 2 gündür bebeğim huzursuzdu hele bugün hiç durmadı hep kucaktaydi sütüm az gibi sanki nasıl artirabilirim vitamin malt içeceği çay kullaniyorum acaba her emzirme sonrası sagsam mi pompayla
Gecmis olsun canim, bizim de yuzde egzama vardi, kremlerle gecti. Nerden bilicen egzamayi arttiracak. Spalari cok goruyorum ama hic doktora danismadim onerir mi diye.Canım kızlar nasılsınız kuduruk bebeleriniz naısll
Urişko iyice mızmız bebe oldu spaya gittik çocuğu cortlattık egzema yatkınlığ6 varmış sıcak suyla bir ortaya çıktı tüm vücut kıpkızarıkkk öyle böyle değil bir de emdikçe artıyodu anne sütü alerjisi mi falan diye bi telaşa girdik ama iyi bi doktor buldum beykozda değil bebek egzeması dedi bizim oğlan kaşınmaktan uyuyamıyo resmen verdiği kremler ilk günden başarılı umarım böyle devam eder de geçer lanet şey
Evin sıcaklığı 24 25 asla olmasın dedi 22 23 idealmiş bizim hep yüksekti el ayak yüz soğuk olur göğüse bak çocuğu kalın giydirme soy dedi bildiğimiz şeyi söyledi sıcak hasta eder soğuk bir şey yapmaz çocuğa diye
Biz cocugu zar zor disari cikariyoruz, huysuzluk yapiyor durmuyor. Kankalari spaya baslamis