• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
E ama mecbur atıyoruz .kaç gün atmicaz ki .hadi on gün bekleyeyim desem doktora gitsem o da lavman yapicak .yada fitil at dicek .probiyotik işe yarar belki bir hafta oldu baslayali. Bnde fitil atmak istemiyorum ama çok uzun süre yapmıyor popsunu uyarıyoruz yine aynı yapmıyor
19gune kadar anne sütü alan bebeklerin kaka yapmaması normalmiş. Probiyotik işe yarar muhtemelen.:)

E ama mecbur atıyoruz .kaç gün atmicaz ki .hadi on gün bekleyeyim desem doktora gitsem o da lavman yapicak .yada fitil at dicek .probiyotik işe yarar belki bir hafta oldu baslayali. Bnde fitil atmak istemiyorum ama çok uzun süre yapmıyor popsunu uyarıyoruz yine aynı yapmıyor
1 yemek kaşığı zeytinyağı iç canım.sütüne gecsin orda da bebeğe

Kızlar bebiileriniz dönmeye basladımı benimki 2 haftadır dönüyordu binyanına ama bi koku hep altında kalıyordu bedenının şimdi onuda kurtarmaya basladı habire topaç gibi dönüyor🤭😁
Bugün yüzüstünden sırta döndü ilk defa duygular şelale altını değiştirirken pıt attı
Sırttan yüze dönüyodu canı isterse de

Bi de dönünce mutlu oluyo gülmeler etmeler

Alerjik bebeler varsa kuru dut cortlattı bizi haberiniz olsunn xhdjkd
Bebek egzeması çıktı gerçi süt alerjisi değilmiş ama alerjik her şey egzrmayı tetiklermiş her tarafı manyak gibi kızarıyo şişiyo çocuğun

Kızlar, bende evebek’in kendi markası olan baby plus pompalardan var. hem manuel hem elektrikli. İkisi de her şeyiyle aynı bok fakat ağız kısımları bana göre geniş olmalı ki meme uçlarım şişti. Meme başı dağı gibi bi şey oldu. bugün meme başımı ölçücem, gerekirse yeni pompa alıcam. Sorum şu ki meme başımıza uygun pompayı nasıl buluruz? Pompaların kutularında uç kısımlarının çapı yazıyor mu? Uçları büyük olduğu için sağarken şekilden şekle giriyorum. cuk otursa şak şak sağıcam kendimi.

Kızlar, bende evebek’in kendi markası olan baby plus pompalardan var. hem manuel hem elektrikli. İkisi de her şeyiyle aynı bok fakat ağız kısımları bana göre geniş olmalı ki meme uçlarım şişti. Meme başı dağı gibi bi şey oldu. bugün meme başımı ölçücem, gerekirse yeni pompa alıcam. Sorum şu ki meme başımıza uygun pompayı nasıl buluruz? Pompaların kutularında uç kısımlarının çapı yazıyor mu? Uçları büyük olduğu için sağarken şekilden şekle giriyorum. cuk otursa şak şak sağıcam kendimi.

Benim pompam ameda finesse çift pompa elektrikli. Aynı sorunu ben yaşadım. Pompa standart 25 mm ile geliyor. Kullanma klavuzunda ölçüm var. Bana 22,5 mm olmalıymış. Ben de onun flanşını trendyol, hepsiburada gibi yerlerden bulup aldım. Ek bir aparat gibi. Ana flanşa taktım çok memnunum.

Benim pompam ameda finesse çift pompa elektrikli. Aynı sorunu ben yaşadım. Pompa standart 25 mm ile geliyor. Kullanma klavuzunda ölçüm var. Bana 22,5 mm olmalıymış. Ben de onun flanşını trendyol, hepsiburada gibi yerlerden bulup aldım. Ek bir aparat gibi. Ana flanşa taktım çok memnunum.
Ay bana link bi şey atar mısın lütfen? geçti mi sonra meme ucunun şişliği? benim nerdeyse 1 aydır şiş şekilde. ağrım sızım yok çok şükür ama görüntü çirkin ve öyle kalmasından korkuyorum. bir de acaba bahsetttiğin flanş her pompaya olur mü acaba yoksa illa kendi markasının pompası mı olmalı?

Ay bana link bi şey atar mısın lütfen? geçti mi sonra meme ucunun şişliği? benim nerdeyse 1 aydır şiş şekilde. ağrım sızım yok çok şükür ama görüntü çirkin ve öyle kalmasından korkuyorum. bir de acaba bahsetttiğin flanş her pompaya olur mü acaba yoksa illa kendi markasının pompası mı olmalı?

Benimkini buradan almıştım. Bende ağrı vardı geçti. Her pompaya olmuyor sanırım mesela bende başka marka vardı ona olmadı.

Benimkini buradan almıştım. Bende ağrı vardı geçti. Her pompaya olmuyor sanırım mesela bende başka marka vardı ona olmadı.
Şu meme boyu ölçme şeyini YouTube’da buldum. kadın link bırakmış, kağıda çıkartıp kesip biçip bi cetvel yapıyorsun. ona göre ölçüyorsun. Onu bi deneyeyim. bakalım kaç çıkacak ölçü. ona göre flanş bakarım. Sıfırdan makine alsam çok pahalı yaaa. Zaten yarım gün çalışıyorum. ben yokken 1 kez süt veriyorlar, ben de kendimi işte 1 kez sağıyorum ama dediğim gibi sağmak işkence oluyor. bir çıkmazdayım kısacası.

Kizlar bebeği haftada bir ya da daha uzun sürede kaka yapanlar vardı sanki ,düzene girdi mi onlar ? Bizim ki bir aydan beri sıkıntılı .3-4 kere fitil kullanmak zorunda kaldık 1.5 ay içinde .3 aylık kontrolde doktora söyledim on gun kadar normal eğer çok zorlanirsa 7. Gün fitil atarsın dedi .ayrıca NBL probiyotik verdi .ama bu fitil atma durumu ne kadar üst üste olursa sıkıntı olur sormayı unuttum .bugün 7. Gün oldu .iki gün önce çok az kaka yapmıştı .demek ki kakasi yok olsa yapar dedim iki gün daha bekledim ama yapmadı .bugün fitil attık .normalde on dk icinde hmn yapardı .2-3 saat geçti yapmayınca yok demekki dedim ama sonra bı yaptı ki öyle böyle değil .kilosunu tartsam 1 kilo az çıkar 😅e şimdi bu kadar kaka yapan çocuk bir hafta kaka yapmasa normal derim ben .resmen kısır döngüye girdik .aslında kaka yapmaya bile uğraşmıyor çocuk ama yapmadıkça da çok gazi oluyor ve gazi da baya kötü kokmaya başlıyor gün uzadıkça .var mı bizimki gbi kaka tutan çocuk .
Canım benim öyleydi kayısı mevsimi gelince ben biraz fazla yedim sanırım kızım sık sık kaka yapıyor fitilsiz

Bebege rezene çayı veren var mı? Veriyorsaniz ne kadar veriyorsunuz? Gaz konusu bitmedi bizde onu mu denesem ki ya

Bizim bebenin dalak 1 cm büyükmüş geçen alerji doktoru muayene sırasında dedi takip edilmesi lazım diye
Bu zamana kadar sürekli gittikndoktorlara hiç dememişlerdi cumaya tekrar randevu aldım bakayım sorcam eğrisi doğrusu noluyo neden oluyo

Yaşayan var mı böyle bişey

Bizim bebenin dalak 1 cm büyükmüş geçen alerji doktoru muayene sırasında dedi takip edilmesi lazım diye
Bu zamana kadar sürekli gittikndoktorlara hiç dememişlerdi cumaya tekrar randevu aldım bakayım sorcam eğrisi doğrusu noluyo neden oluyo

Yaşayan var mı böyle bişey
Geçmiş olsun canım.
Bizim bir 3 aylık böbrekler ve mesaneye ve birde kalcaya bakıldı başka bir yeri muayene olmadi.

Günde 3 4 kaka yapan var mı yapmayanı bol da
Böylesi de garip değil mi ya yediğini çıkarıyor tutmuyo vücudu ne zaman azalacak bunlar bağırsakları mı oturmadı ki daha kafamda deli sorular

Sadece emıyor mu

Back
X