2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Napıyorsun yatıyor musun sadece kalp duyuldumu?? bende kalp atışı duyulmadı çok küçük mus alttan anca gördü keseyi minicik progstran verdiler mi sana bana gerek yok dedi devlette ki
Yatıyorum canım..bebeğin kalp atışı duyuldu bat’a göre 5+4 keseye göre 3 gün önden gidiyor dediler.progestan nasıl vermezler ya bana günde 3 defa progestan fitil iki defada prolutex iğne ben bunları gebelik olmadan önce de kullanıyordum tüp bebek tedavisi benim.şimdi kanama olunca dozu arttırdık

Kuzum kesinlikle git başka doktora öyle şey olur mu şans vermek zorunda ona doktorlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum

Kuzum kesinlikle git başka doktora öyle şey olur mu şans vermek zorunda ona doktorlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum
Gidicem özele aldım pazartesi gel dedi doktorum progesteron al dedi oda günde 2 tane ezcaneden alıp başlıcam şuan yok kanamam kese yerinde çok şükür inşallah çoğalmaz

Canım ben de bugün 5+5 im takvime göre ama perişanım. Sürekli bulanıyor midem. Hiç aralıksız. Çok direniyorum henüz istifra etmedim. Prilam ilacına da başlamadım. Sen ne durumdasın?
Ben daha bugün gittim ilk kontrole. 4+6yız Doktoruma çok erken ama başladım ben bulanmaya dedim. Şimdilik ilaç vermeyeyim bu hafta yediklerinin hafif olmasına, aç kalmamaya ve içeceklerine zencefil eklemeye dikkat et başa çıkamazsan haftaya kalp atışı için geldiğinde ilaç vereyim dedi.

5+4 bugün. 5+0 da gittik kese göründü sadece bebek nerde dedim daha duur dedi doktor
Ne biliyim burda gördüm 5. Hafta bebeğini görenleri o yüzden acaba sorun mu var dedim lekelenmeler de olunca.
Ben de bugün 4+6 da keseyi gördüm, içi dolu mu diye sordum doktoruma Daha erken onu görmek için haftaya bakacağız dedi.
5 mm ölçtü doktorum keseyi sizin kaçtı?

Gidicem özele aldım pazartesi gel dedi doktorum progesteron al dedi oda günde 2 tane ezcaneden alıp başlıcam şuan yok kanamam kese yerinde çok şükür inşallah çoğalmaz

Canım çok geçmiş olsun.. bir daha olmaz inşllah kanama falan sağlıcakla ilerlesin sen içini ferah tut bol bol dua et korkutmasın bizi bu minnoşlar böyle yaaa

Benim de bir hafta gerideymiş. Bazen haftasını yakalıyor bazende bu şekilde oluyor dedi. Bi sonraki gelişinde tekrar bakarım yine bir hafta gerideyse güncelleriz dedi

Tez zamanda kanama bitsin inşallah. Sağlıkla gelsin bebiş

Fatoş hanım beni de eklermisiniz yaş 32 , beklenen tarih 4 mayıs, 2 çocuk kese 5+2 kalp atışı 6+4 teşekkür ederim

5+4 bugün. 5+0 da gittik kese göründü sadece bebek nerde dedim daha duur dedi doktor
Ne biliyim burda gördüm 5. Hafta bebeğini görenleri o yüzden acaba sorun mu var dedim lekelenmeler de olunca.
Evet olabilir ben oglumda 5+3 de kalp atislarini duymustum ama vajinal bakilmisti bunda 4+3 de sadece kese gordum bebek yoktu 2 hafta sonra cagardigi icin bebek ne zaman cikti piyasaya fikrim yok 6+3 de gordum bebiside kalbinide

Canım çok geçmiş olsun.. bir daha olmaz inşllah kanama falan sağlıcakla ilerlesin sen içini ferah tut bol bol dua et korkutmasın bizi bu minnoşlar böyle yaaa
Inşallah canım yatıyorum şimdilik birşey yok Allah büyük rabbime teslimim ağlamak fayda etmiyor stresten başka kadın olmak çok zormuş onu anladım

Hayır bebek yoktu canim. Görmedi . Veb dediğim gibi 5+4de gittim ama 2 hafta sonra gidince gördük duyduk. Oyl3 düşünme bak hamile kalabiliyorsun . Zaten sağlıklı değilse düşüyor deniliyor. Öyleyse zaten yapacak bisey yok. Üzülme hamile kalabildiğini gördün.vajinusmusu yendin sen, bunu düşünme bak yenmiştim o yüzden düşünme orasini

Ay canım cok sewindim bu habere. Doğal yollami oldu.. Hayirli olsun, cok guzel bi haber bu!
Evet canım kendiliğinden oldu bizede sürpriz oldu çok ilk tüp bebek kimyasal olunca çok üzülmüştüm bu ay randevu aldım gitmek için test yaptım pozitif bizde şaşırdık inş sağlıkla devam eder

Yaşım 37 canım, çok iyi gelmişti bana bu haber umarım yaşım geçmeden verir Allah

Kızlar ben pek su içemiyorum ya normalde de çok su içen biri değilim şimdi günde 1 buçuk litre anca icebiliyorum çok mu yetersiz ya midem bulanıyor çok su içince. Siz ne kadar içiyorsunuz günlük?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…