2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bu topic bana ait kızlar nasıl bir devir olduysa iznim dışında olmuştur. En yakın zamanda geri alıcam topiğimi. Topiğimin devrolduğu kişi L Larissa sizden de ricam admine ulaşıp topiğimi devretmenizi istemeniz. Ben onay vermeden topiğim üzerinde kendi başınıza neden işlem yapıyorsunuz belli ki bir hata olmuş...

Akıntının içinde oluyor genelde pembemsi kahvemsi gibi olmuyor olmuyor sonra bi oluyor sonra yine olmuyor böyle gidiyor
Benimde 1 defa kanama gbi geldi peceteye yogundu biraz öncesi sarı ve kahvemsi akinti vardi simdi yine sari akinti seklinde devam ediyor mantarmi oldum ne oldum yanma.kasinti falanda yok anlamadimki duphastone iciyoeum 16.haftaya kadar akintiya bisey yapamayiz dedi kanama alani yokmus icerde nerden geliyor bende anlamiyorum vajinaya yakin yerde asagidaysa ultrasonda gorulmez akar gider o sekilde dedi

Aynen çok şükür benim de içerde bişi yok tek olmasın arkadaşım kötü bişi insanın canı azıcık görse bile sıkılıyor ama fazlası olmadığına bebeklerimizin iyi olmasına sonsuz şükürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…