2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar ben pek su içemiyorum ya normalde de çok su içen biri değilim şimdi günde 1 buçuk litre anca icebiliyorum çok mu yetersiz ya midem bulanıyor çok su içince. Siz ne kadar içiyorsunuz günlük?
Ben de içemiyorum midem iyice bulanıyor dediğin gibi, bir de hava soğukken asla içilmiyor. Bugün sadece yarım litre içebildim.

Kızlar ben pek su içemiyorum ya normalde de çok su içen biri değilim şimdi günde 1 buçuk litre anca icebiliyorum çok mu yetersiz ya midem bulanıyor çok su içince. Siz ne kadar içiyorsunuz günlük?
Bir buçuk litre bu aşamada gayet iyi maşallah. Ben bir bardak içsem şükredecek duruma geldim içiyorum yarım saat sonra çıkarıyorum

Bir buçuk litre bu aşamada gayet iyi maşallah. Ben bir bardak içsem şükredecek duruma geldim içiyorum yarım saat sonra çıkarıyorum
Bunu duyduğuma sevindim az mı diye korkuyordum. Yalnız benim bulantım başlamadı daha sadece fazla su içince bulanıyor. Yani normalde de boyleydim çok su icemezdim fazlası midemi bulandirirdi. Rabbim kolaylık versin canım sana da ya

Evet ya bı de kışa geldi gebelik yazın bile icmeyen insan kışın nasıl içecek. Bol su içmek gerek falan diyorlar ya biraz daha mı zorlasak kendimizi
Ben 2.5-3 litre rahat oluyor ama benim bulantım yok ve normalde de çok su içerdim

Çok guzel bir supriz, Allah isteyen herkese boylesine guzel bir supriz yaşatsin ins... ugrastirmadan versin, cok sewindim

Bana da doktor günde 2.5 iç dedi ama olmuyor 1 1 buçuk anca içebiliyorum. Şu midemi çok bulandırıyor

Amin canım inşallah. Gerçekten moral bozucu. Doya doya sevinemedim endişelenmekten. Şimdi de acaba boş gebelik mi falan diye düşünmeye başladım. 5 ekim gelse de artık görsem..
Siz 5. haftada görmemişsiniz. Ben 6. haftada görmedim. 7. haftada çağırdı. Korkmayın 5 çok erken. Bu sayfanın en başında neredeyse herkes 6.haftasında görmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…