2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Güle güle sağlıklı günlerde kullansın beyfendi çok güzel olmuş canım ellerine sağlık

ben mochi kullandım gerçekten çok işe yarıyor. ama kendi başına takınca değil, ya bir memede bebek emecek diğerine takılacak ya bir meme makinede sağılırken diğerine mochi takılacak. bu şekilde makineden sağdığın kadar mochide de -hatta bazen daha çoğu- birikiyo

canım 19 hafta çok erken 22ye randevu verdiler bana biraz bekle başka birine daha git bence, içini ferah tut o zamana kadar da

Sağlıkla kullansın inşallah, çok güzel

Kendi yatağını kullananla hiç konuşmadım ama Yataş'tan aldığım yatak çift taraflı. Bir tarafı 0-2 yaş, diğeri 3-4 sanırım. Yıkamak için kılıfını çıkardığımda onunda sünger olduğunu gördüm ama yapısı baya farklıydı bel destekli falan bir sürü özellik yazıyor. Sonuçta Yataş diye güvendim. Çok da pahalı değil. Demek ki böyle olması lazımmış dedim

Güle güle sağlıklı günlerde kullansın beyfendi çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
Çok teşekkür ederim. Amin hepimizinki sağlıkla kullansın inşallah
Ay ne güzel şeyler bunlar. İnşallah hepimizin bebekleri uzun uzun emer de bizim sütler de dolup taşar

Canim bence sen pek iyisine rastlamamissin, doktor normalde her baktigi yeri söylüyor, en ince ayrıntısına kadar, benimkinde bebek duruşundan kalbi iyi gozukmuyod diye ayni gun 3 kere bakti, gozukmese yine cagircakti cok sukur gozukmustu, sonra bize yüzünü göstermek için çok uğraştım renkli olarak fotografini verdi ve tüm incelemeyi cd ile verdi, boyle detayli yazıyorum çünkü bir daha gittiğinde talep edebilirsin doktorundan el canim eksik birsey olursa

Dikdoktgen şeklinde olanlari kullanabilirsin canim, benim kizim 3,5 yasina kadar o besikte yatti 70×130 du sanirim ölçüsü, ahsap olanların sepet şekilli olanlari cok kullanissiz oluyor, ben ondan almistim ilk önce 2 ay sonra onu birine verip diger besigi aldim, ben park yatak kullanmadim ihtiyac duymadim, tatillerde otelde olurdu ama kizim onda pek yatmak istemezdi

Günaydın kızlar nasılsınız
Yatak seçimleri yapılmaya başlanmış. Bende kızım için ahşap önce beşik sonra normal yatak olanlardan istiyordum altında çekmece yanında komidin fln var diye ama çocuğu olan arkadaşların çocuk odası küçük diye park yatak için beni yönlendirdiler. Park yatak aldım kızım hala orda uyuyor. Kardeşi gelince nasıl büyük yatakta uyur bilmiyorum

Ne bileyim bir derdi olabilir cenazesi olabilir kafasi dalgin olabilir vs ama en azindan tekrar kontrole cagirmasi ve kafa bulandirmamasi gerekirdi diye dusunuyorum. Sen de esin de gonlunuzu ferah tutmaya calisin canim bol bol dua oku ben de dua ettim senin icin

Sepet şeklinde hiç düşünmedim dikdörtgen olup anne yanı olarak kullanılanlar var onunla park yatak arasında kaldım canım, kura çekicem artık eşim diyor ki ahşap yatak alalım seyahat durumu icin de bi tane park alırız onu getirir götürürüz ahşap olan yerinde sabit kalır ama bilemedim iki yatağa gerek var mı

Son düzenleme:
Canım inşallah tekrar gittiğinde bu korktuğun şeylerle karşılaşmazsın. Biraz ilgisiz bir doktor yazdıklarından anladığım kadarıyla. Tabi çok üzüldün, üzülme diyemem ama yıpratma kendini şuan net olmayan şeyler için. İnşallah diğer kontrolde her şey düzelmiş yolunda gidiyor olur :)

Çok güzel olmuşşş şimdi ben de bakıyorum bu model beşiğe , park yatağı söküp götürme özelliği var ya ondan cezbediyor beni , çünkü biz uzakta yaşıyoruz seyahat durumu çok oluyor ailelerimizin yanına . Sanki daha kullanışlı olacakmış gibi geliyor . Odanızı güle güle kullanın canım harika görünüyor

Ben kabus değil de sürekli uyanıyorum bir haftadır. deliksiz uyumayı özledim.
Uykusuzluk 8. Ayda başlamıyor muydu ya benim ki niye erken başladı

Ben de aynı fikirdeyim. 2 3 yaşına gelince zaten kendi zevkleri oluşmaya başlayacak ona göre Oda yaparız diye düşündük.
Aynı şekilde bana da çevremde ki herkes bebek odasına bir tane yatak dedi

Tatiller icin otel vs gerekmez her otelde oluyor ama anneanne babaanne vs icin bilemiyorum, park yatak kullanmadigim icin ne kadar pratik her yere taşınabilir mi bakmak lazim yada kendi evinize bi tane alin, bi tanede Seyehat icin, baska bebek dusunuyorsaniz bu da iyi bir seçenek olabilir, benim gibi 4 besik alan biri bu soruyu cevaplayamiyor ben annemde bi tane bırakmıştım surekli taşımak kolay olmuyor, birde sizin ki yurtdisi, bebis olunca esyalar 2 katına çıkıyor araçlarda zor yer bulunuyor, bunu da düşünmek lazım

Kızlar yine ben Biraz uzun olacak ama
Bugün canım sıkkın biraz. Aslında bir süredir kafamı yoran bir konuydu da, bugün biraz daha üstüne düşünüp gerdim kendimi.
Eşimin Ocak ayı itibariyle bir eğitim sebebiyle yaklaşık 9 ay yanımda olmama ihtimali var 3 gün sonra mülakatı var, yaklaştıkça düşünmeden edemiyorum.
Önümde iki seçenek var. Ya İstanbul’a annemlerin yanına gideceğim ve doğumu orada yapacağım. Ya da onlar buraya benim yanıma gelecek.
Anne evi de olsa kendi evim dışında rahat edemiyorum artık. Ve tüp bebek sürecinin başından beri de aynı doktorda takipteyim.
Aynı şekilde de babam kendi evi dışında hiç rahat edemez. Benim evim olsa da.
Kayınvalidem yalnız ve yaşlı. Onun yanına gitmem daha da zor. Öyle olursa kendi annem de uzun kalamaz yanımda. E bende lohusalığımda kendi annem yanımda olsun istiyorum.
Burda kalsam kayınvalidem bekleyecek ki anası babası gitsin bir yerden sonra ben kalayım yanında. Ben bebekle mi ilgileneceğim ona mı bakacağım. Ne temizliğime yardımı dokunur bana ne de uykusuz kalıp gece benle bebek bakabilir. Hastalık olsa bişey olsa peşimde koşturamaz. Arkamı toplayamaz.
Bu düzen bozulma olayına ayrı canım sıkkın.
Kaç yıl bu günleri bekleyip, çabalayıp, eşimin istediğimiz an yanımızda olamaycak olmasına ayrı canım sıkkın.
Az önce de bunu eşimle paylaştım. Beni sakinleştirmesini beklerken suratı düştü. Ne oldu dedim. E benim annem doğuma gelmek istiyordu o zaman gelemeyecek. Dedim niye gelemiyor. Gelse de uzun kalamayacak.
Yani konu benim ve bebeğimizin ne şekilde daha konforlu olacağı mı, kayınvalidemin yanımızda ne kadar kalıp kalamayacağımı şimdi
Buna da ayrı canım sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…