Güle güle sağlıklı günlerde kullansın beyfendiBebek odasına tek kişilik yatağımızı koyduk. Kime sorsam odada bir kanepe veya yatak olsun. Bazen anne baba dönüşümlü bakar diğeri uyur dediler. Kendi seçimlerini yapabildiğinde çocuk odası takımı almayı planlıyoruz. Ama dolabını Çilek’ten sipariş verdim6 çekmeceli şifonyerim vardı zaten. Yavaş yavaş odayı kullanıma hazırlıyoruz.
ben mochi kullandım gerçekten çok işe yarıyor. ama kendi başına takınca değil, ya bir memede bebek emecek diğerine takılacak ya bir meme makinede sağılırken diğerine mochi takılacak. bu şekilde makineden sağdığın kadar mochide de -hatta bazen daha çoğu- birikiyoBen kasım indiriminden aldım. Dün geldi kargom. Gerçekten öyle övdüler ki umarım memnun kalırım. Doğal pompalama hissiyatı nedeniyle göğüs ucu da rahatsız olmuyormuş. Makinede bile yıkanabiliyor. Hiç kaba değil çok tatlı :) İçi de bol bol süt dolsun
canım 19 hafta çok erken 22ye randevu verdiler bana biraz bekle başka birine daha git bence, içini ferah tut o zamana kadar daİnşallah öyledir canım. Doktor diğer böbreği yok deyince öyle kötü oldum ki. Ağlamak da çare değil bu duruma ama insan ister istemez üzülüyor. Beni bir de 19 haftalıkken gönderdi. İnşallah küçük olduğu için böyle bi durumu olduğunu söylemiştir. Zaten pek de açıklama yapmadı doktor. Direk böbreği yok deyip bilmem ne testi yaptırmanı isterim biraz pahalı ama falan filan dedi hemen para muhabbetine girdi. Hiç duymadım bile o söylediklerini
Sağlıkla kullansın inşallah, çok güzelBebek odasına tek kişilik yatağımızı koyduk. Kime sorsam odada bir kanepe veya yatak olsun. Bazen anne baba dönüşümlü bakar diğeri uyur dediler. Kendi seçimlerini yapabildiğinde çocuk odası takımı almayı planlıyoruz. Ama dolabını Çilek’ten sipariş verdim6 çekmeceli şifonyerim vardı zaten. Yavaş yavaş odayı kullanıma hazırlıyoruz.
Kendi yatağını kullananla hiç konuşmadım ama Yataş'tan aldığım yatak çift taraflı. Bir tarafı 0-2 yaş, diğeri 3-4 sanırım. Yıkamak için kılıfını çıkardığımda onunda sünger olduğunu gördüm ama yapısı baya farklıydı bel destekli falan bir sürü özellik yazıyor. Sonuçta Yataş diye güvendim. Çok da pahalı değil. Demek ki böyle olması lazımmış dedimBen bilmediğim için soracağım mesela Yataş yatak alınmadı diyelim o firmanın verdiği sungerde mi yatiriyolar bebekleri? Gördünüz mü hiç o şekildebende yatak Alicam ama bu şekilde yapan var mı acaba merak ettim
Çok teşekkür ederim. Amin hepimizinki sağlıkla kullansın inşallahGüle güle sağlıklı günlerde kullansın beyfendiçok güzel olmuş canım ellerine sağlık
Ay ne güzel şeyler bunlar. İnşallah hepimizin bebekleri uzun uzun emer de bizim sütler de dolup taşarben mochi kullandım gerçekten çok işe yarıyor. ama kendi başına takınca değil, ya bir memede bebek emecek diğerine takılacak ya bir meme makinede sağılırken diğerine mochi takılacak. bu şekilde makineden sağdığın kadar mochide de -hatta bazen daha çoğu- birikiyo
Canim bence sen pek iyisine rastlamamissin, doktor normalde her baktigi yeri söylüyor, en ince ayrıntısına kadar, benimkinde bebek duruşundan kalbi iyi gozukmuyod diye ayni gun 3 kere bakti, gozukmese yine cagircakti cok sukur gozukmustu, sonra bize yüzünü göstermek için çok uğraştım renkli olarak fotografini verdi ve tüm incelemeyi cd ile verdi, boyle detayli yazıyorum çünkü bir daha gittiğinde talep edebilirsin doktorundan el canim eksik birsey olursaİnşallah canım allah duysun sesiniValla canım hiç ikinciye çağırmadı. Hatta biz bebek ile ilgili soru sormasak onları bile yanıtlamıyordu. Eşim sordu hep hocam bu elimi ayağımı falan diye hı hı deyip geçiştirdi. Hatta yüzü tamamen dönüktü hiç yüzünü göstermedi bebek onu da bir kere eliyle döndürmeye çalıştı çok üstelemeden bitirdi. En son da bu böbrek olayını söyledi elimize sonuç kağıdını tutuşturdu bu kadar.
Dikdoktgen şeklinde olanlari kullanabilirsin canim, benim kizim 3,5 yasina kadar o besikte yatti 70×130 du sanirim ölçüsü, ahsap olanların sepet şekilli olanlari cok kullanissiz oluyor, ben ondan almistim ilk önce 2 ay sonra onu birine verip diger besigi aldim, ben park yatak kullanmadim ihtiyac duymadim, tatillerde otelde olurdu ama kizim onda pek yatmak istemezdiBeni de görüntüsü çok cezbediyor cibinliğini de takınca gerçekten çok şık duruyor ama öyle yorumlar okudum , bebeği hiç kullanmayanlar içinde yatmayanlar falan varmış kullanışlı değil diyen anneler var o yüzden kafam çok karışık . Yoksa gönlüm ahşap yatakta benim
Ne bileyim bir derdi olabilir cenazesi olabilir kafasi dalgin olabilir vs ama en azindan tekrar kontrole cagirmasi ve kafa bulandirmamasi gerekirdi diye dusunuyorum. Sen de esin de gonlunuzu ferah tutmaya calisin canim bol bol dua okuİnşallah canım allah duysun sesiniValla canım hiç ikinciye çağırmadı. Hatta biz bebek ile ilgili soru sormasak onları bile yanıtlamıyordu. Eşim sordu hep hocam bu elimi ayağımı falan diye hı hı deyip geçiştirdi. Hatta yüzü tamamen dönüktü hiç yüzünü göstermedi bebek onu da bir kere eliyle döndürmeye çalıştı çok üstelemeden bitirdi. En son da bu böbrek olayını söyledi elimize sonuç kağıdını tutuşturdu bu kadar.
Sepet şeklinde hiç düşünmedim dikdörtgen olup anne yanı olarak kullanılanlar var onunla park yatak arasında kaldım canım, kura çekicem artıkDikdoktgen şeklinde olanlari kullanabilirsin canim, benim kizim 3,5 yasina kadar o besikte yatti 70×130 du sanirim ölçüsü, ahsap olanların sepet şekilli olanlari cok kullanissiz oluyor, ben ondan almistim ilk önce 2 ay sonra onu birine verip diger besigi aldim, ben park yatak kullanmadim ihtiyac duymadim, tatillerde otelde olurdu ama kizim onda pek yatmak istemezdi
Canım inşallah tekrar gittiğinde bu korktuğun şeylerle karşılaşmazsın. Biraz ilgisiz bir doktor yazdıklarından anladığım kadarıyla. Tabi çok üzüldün, üzülme diyemem ama yıpratma kendini şuan net olmayan şeyler için. İnşallah diğer kontrolde her şey düzelmiş yolunda gidiyor olur :)İnşallah canım allah duysun sesiniValla canım hiç ikinciye çağırmadı. Hatta biz bebek ile ilgili soru sormasak onları bile yanıtlamıyordu. Eşim sordu hep hocam bu elimi ayağımı falan diye hı hı deyip geçiştirdi. Hatta yüzü tamamen dönüktü hiç yüzünü göstermedi bebek onu da bir kere eliyle döndürmeye çalıştı çok üstelemeden bitirdi. En son da bu böbrek olayını söyledi elimize sonuç kağıdını tutuşturdu bu kadar.
Çok güzel olmuşşş şimdi ben de bakıyorum bu model beşiğe , park yatağı söküp götürme özelliği var ya ondan cezbediyor beni , çünkü biz uzakta yaşıyoruz seyahat durumu çok oluyor ailelerimizin yanına . Sanki daha kullanışlı olacakmış gibi geliyor . Odanızı güle güle kullanın canım harika görünüyorBebek odasına tek kişilik yatağımızı koyduk. Kime sorsam odada bir kanepe veya yatak olsun. Bazen anne baba dönüşümlü bakar diğeri uyur dediler. Kendi seçimlerini yapabildiğinde çocuk odası takımı almayı planlıyoruz. Ama dolabını Çilek’ten sipariş verdim6 çekmeceli şifonyerim vardı zaten. Yavaş yavaş odayı kullanıma hazırlıyoruz.
Ben kabus değil de sürekli uyanıyorum bir haftadır. deliksiz uyumayı özledim.Günaydın kızlar
Bu gece kabus görmede yeni bir level a geçtim artık. Abartısız 3 kez sıçrayarak uyanıp, farklı sürelerde geri uyuyup kaldığım yerden devam ettim kabusaAma 3 bölümde tamamladım çok şükür
Ben de aynı fikirdeyim. 2 3 yaşına gelince zaten kendi zevkleri oluşmaya başlayacak ona göre Oda yaparız diye düşündük.Bebek odasına tek kişilik yatağımızı koyduk. Kime sorsam odada bir kanepe veya yatak olsun. Bazen anne baba dönüşümlü bakar diğeri uyur dediler. Kendi seçimlerini yapabildiğinde çocuk odası takımı almayı planlıyoruz. Ama dolabını Çilek’ten sipariş verdim6 çekmeceli şifonyerim vardı zaten. Yavaş yavaş odayı kullanıma hazırlıyoruz.
İnşallah canım bana da duanızda yer verirseniz çok sevinirim. 22 haftada tekrar gitmeyi planlıyorumcanım 19 hafta çok erken 22ye randevu verdiler bana biraz bekle başka birine daha git bence, içini ferah tut o zamana kadar da
Tatiller icin otel vs gerekmez her otelde oluyor ama anneanne babaanne vs icin bilemiyorum, park yatak kullanmadigim icin ne kadar pratik her yere taşınabilir mi bakmak lazim yada kendi evinize bi tane alin, bi tanede Seyehat icin, baska bebek dusunuyorsaniz bu da iyi bir seçenek olabilir, benim gibi 4 besik alan biri bu soruyu cevaplayamiyorSepet şeklinde hiç düşünmedim dikdörtgen olup anne yanı olarak kullanılanlar var onunla park yatak arasında kaldım canım, kura çekicem artıkeşim diyor ki ahşap yatak alalım seyahat durumu icin de bi tane park alırız onu getirir götürürüz ahşap olan yerinde sabit kalır ama bilemedim iki yatağa gerek var mı
İlk gebeligimdr sonomed görüntüleme merkezine gitmistim kadikoyde doktorum yonlendirmisti, düşünebilirsinKızlar Üsküdar da detaylı ultrason için önereceğiniz hastane var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?