Ben anne yanı elele madre almayı düşünüyorum henüz almadım çok erken diyorum. Şimdilik fikrim bu yöndeKızlar beşik aldınız mı ? Aldıysanız hangi modeli tercih ettiniz ben günlerdir karar veremedim . Yatağı yataştan twiny alıcam ama beşiği bi türlü seçemiyorum
Ben de yoyko yu çok beğeniyorum ama aklım ahşap olanlara da gitmiyor değil kafam çok karışıkBen anne yanı elele madre almayı düşünüyorum henüz almadım çok erken diyorum. Şimdilik fikrim bu yönde
Evet onuda duydum ya dolar Euro uçtu gidiyor çok isyandayim bu ara bu konulara. Elele düşünenler genelde yoykoyuda b planına aliyo sanırım başkasından da duymuştumBen de yoyko yu çok beğeniyorum ama aklım ahşap olanlara da gitmiyor değil kafam çok karışıkşimdiden alıp listeden bunu da silmek istiyorum fiyatlar her geçen gün yükseliyor malesef .. yeniyıldan sonra daha da artacak diyolar
Ben şuan oda yapamıyorum maalesef yatak odama koyacağım, o yüzden bari beşiğe özeneyim dedim ahşap aldım. Cibinlik falan hoş dursun istedimBen de yoyko yu çok beğeniyorum ama aklım ahşap olanlara da gitmiyor değil kafam çok karışıkşimdiden alıp listeden bunu da silmek istiyorum fiyatlar her geçen gün yükseliyor malesef .. yeniyıldan sonra daha da artacak diyolar
Malesef canım ortalık kötü yani bu şekilde giderse zamlanmama ihtimali zaten yok, en azından büyük parçaları alıp çıkarmak lazım listeden bence . Şu beşiğe bi karar versem epey yol kat etmiş olcam da çok tıkandım bu konuda nedenseEvet onuda duydum ya dolar Euro uçtu gidiyor çok isyandayim bu ara bu konulara. Elele düşünenler genelde yoykoyuda b planına aliyo sanırım başkasından da duymuştumbende almayi düşüncem sanırım böyle giderse
Beni de görüntüsü çok cezbediyor cibinliğini de takınca gerçekten çok şık duruyor ama öyle yorumlar okudum , bebeği hiç kullanmayanlar içinde yatmayanlar falan varmış kullanışlı değil diyen anneler var o yüzden kafam çok karışık . Yoksa gönlüm ahşap yatakta benimBen şuan oda yapamıyorum maalesef yatak odama koyacağım, o yüzden bari beşiğe özeneyim dedim ahşap aldım. Cibinlik falan hoş dursun istedimYatak ölçüsünü 70x130 tercih ettim, genelde çevremdeki bebişi olan arkadaşlar bu ölçünün daha iyi olduğunu söyledi. Standart altı 2 çekmeceli modellerden.
Bende süt sağma pompası aldım elektrikli ve çiftli olandan onada zam gelecek diyorlar, beşik araba vs bakmak lazım haklısın. Benim evimde yerim yok ondan anne yanı alacağım başka eve geçene kadar. Sende anne yanı düşünüyorsan Elele madre bakmani öneririm ben ahsaplari nedense kullanışsız buluyorum :/Malesef canım ortalık kötü yani bu şekilde giderse zamlanmama ihtimali zaten yok, en azından büyük parçaları alıp çıkarmak lazım listeden bence . Şu beşiğe bi karar versem epey yol kat etmiş olcam da çok tıkandım bu konuda nedense
Ben de anne yanı düşünüyorum ama çok da küçük olmasın en azından 2 sene falan kullanılsın istiyorum . Görüntü bakımından ahşap aklımı çeliyor ama park yatak türü olanlar biliyorum daha kullanışlı . söylediğine de bakayım bi canım teşekkür ederimBende süt sağma pompası aldım elektrikli ve çiftli olandan onada zam gelecek diyorlar, beşik araba vs bakmak lazım haklısın. Benim evimde yerim yok ondan anne yanı alacağım başka eve geçene kadar. Sende anne yanı düşünüyorsan Elele madre bakmani öneririm ben ahsaplari nedense kullanışsız buluyorum :/
Ben anne yanı elele madre almayı düşünüyorum henüz almadım çok erken diyorum. Şimdilik fikrim bu yönde
Ben elele madre aldım :) Birazdan fotoğraflarını yüklerim. İçine de Yataş Cottony yatak aldım. Bebek park yatakta yatmasa bile ilerde oyun alanı olabilir diye düşündüm. Diğer park yataklardansa bunu tercih etmemin nedeni de; file kısmı yere kadar yani derin seviyede kullanıldığında bebeği yandan baktığımda görebileceğim. Diğerlerinin yarıya kadar file, yarıdan aşağısı normal kumaş. Başka bir farkları yok benceBen de yoyko yu çok beğeniyorum ama aklım ahşap olanlara da gitmiyor değil kafam çok karışıkşimdiden alıp listeden bunu da silmek istiyorum fiyatlar her geçen gün yükseliyor malesef .. yeniyıldan sonra daha da artacak diyolar
Ayy çok güzel olmuş valla aynı benim düşüncemin uygulanmış hali olmuus :) sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz siz madreyi ve yatağı kendi sitelerinden mi aldınız acaba bende araştırıyorum da :))Bebek odasına tek kişilik yatağımızı koyduk. Kime sorsam odada bir kanepe veya yatak olsun. Bazen anne baba dönüşümlü bakar diğeri uyur dediler. Kendi seçimlerini yapabildiğinde çocuk odası takımı almayı planlıyoruz. Ama dolabını Çilek’ten sipariş verdim6 çekmeceli şifonyerim vardı zaten. Yavaş yavaş odayı kullanıma hazırlıyoruz.
Kesinlikle olabilir bende haşlanmış yumurta yiyemiyorum hala midem almıyor tetiklemis olabilir :/Gunaydin. Hamileligimin basindan beri tek tuk mide bulantisi olan ben bu sabah hic kusmadigim kadar kustum. (Midenizi bulandirdiysam ozur dilerim) Dusunuyorum her sabahtan farkli yaptigim tek sey yumurtayi omlet yapmak yerine haslamakti. Haslanmis yumurtanin boyle bi etkisi olabilir mi acaba
Sanirim uzun bi sure kendisinden uzak duracagim.Kesinlikle olabilir bende haşlanmış yumurta yiyemiyorum hala midem almıyor tetiklemis olabilir :/
Beyfendinin baya baya herseyi hazir desene. Guzel saglikli gunlerde kullanin. Park yatak baya buyuk tek kisilik baza kadar neredeyse uzun seneler kullanirsiniz.Bebek odasına tek kişilik yatağımızı koyduk. Kime sorsam odada bir kanepe veya yatak olsun. Bazen anne baba dönüşümlü bakar diğeri uyur dediler. Kendi seçimlerini yapabildiğinde çocuk odası takımı almayı planlıyoruz. Ama dolabını Çilek’ten sipariş verdim6 çekmeceli şifonyerim vardı zaten. Yavaş yavaş odayı kullanıma hazırlıyoruz.
Teşekkürler. Bana da çok mantıklı geldi. Yatağa başlık alıp bazayı kaplatacağım daha.Ayy çok güzel olmuş valla aynı benim düşüncemin uygulanmış hali olmuus :) sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz siz madreyi ve yatağı kendi sitelerinden mi aldınız acaba bende araştırıyorum da :))
Çok teşekkür ederizBeyfendinin baya baya herseyi hazir desene. Guzel saglikli gunlerde kullanin. Park yatak baya buyuk tek kisilik baza kadar neredeyse uzun seneler kullanirsiniz.
Ben bilmediğim için soracağım mesela Yataş yatak alınmadı diyelim o firmanın verdiği sungerde mi yatiriyolar bebekleri? Gördünüz mü hiç o şekildeBebek odasına tek kişilik yatağımızı koyduk. Kime sorsam odada bir kanepe veya yatak olsun. Bazen anne baba dönüşümlü bakar diğeri uyur dediler. Kendi seçimlerini yapabildiğinde çocuk odası takımı almayı planlıyoruz. Ama dolabını Çilek’ten sipariş verdim6 çekmeceli şifonyerim vardı zaten. Yavaş yavaş odayı kullanıma hazırlıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?