2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben anne yanı elele madre almayı düşünüyorum henüz almadım çok erken diyorum. Şimdilik fikrim bu yönde
Ben de yoyko yu çok beğeniyorum ama aklım ahşap olanlara da gitmiyor değil kafam çok karışık şimdiden alıp listeden bunu da silmek istiyorum fiyatlar her geçen gün yükseliyor malesef .. yeniyıldan sonra daha da artacak diyolar

Evet onuda duydum ya dolar Euro uçtu gidiyor çok isyandayim bu ara bu konulara. Elele düşünenler genelde yoykoyuda b planına aliyo sanırım başkasından da duymuştum bende almayi düşüncem sanırım böyle giderse

Ben şuan oda yapamıyorum maalesef yatak odama koyacağım, o yüzden bari beşiğe özeneyim dedim ahşap aldım. Cibinlik falan hoş dursun istedim Yatak ölçüsünü 70x130 tercih ettim, genelde çevremdeki bebişi olan arkadaşlar bu ölçünün daha iyi olduğunu söyledi. Standart altı 2 çekmeceli modellerden.

Malesef canım ortalık kötü yani bu şekilde giderse zamlanmama ihtimali zaten yok, en azından büyük parçaları alıp çıkarmak lazım listeden bence . Şu beşiğe bi karar versem epey yol kat etmiş olcam da çok tıkandım bu konuda nedense

Beni de görüntüsü çok cezbediyor cibinliğini de takınca gerçekten çok şık duruyor ama öyle yorumlar okudum , bebeği hiç kullanmayanlar içinde yatmayanlar falan varmış kullanışlı değil diyen anneler var o yüzden kafam çok karışık . Yoksa gönlüm ahşap yatakta benim

Bende süt sağma pompası aldım elektrikli ve çiftli olandan onada zam gelecek diyorlar, beşik araba vs bakmak lazım haklısın. Benim evimde yerim yok ondan anne yanı alacağım başka eve geçene kadar. Sende anne yanı düşünüyorsan Elele madre bakmani öneririm ben ahsaplari nedense kullanışsız buluyorum :/

Ben de anne yanı düşünüyorum ama çok da küçük olmasın en azından 2 sene falan kullanılsın istiyorum . Görüntü bakımından ahşap aklımı çeliyor ama park yatak türü olanlar biliyorum daha kullanışlı . söylediğine de bakayım bi canım teşekkür ederim

Günaydın kızlar
Bu gece kabus görmede yeni bir level a geçtim artık. Abartısız 3 kez sıçrayarak uyanıp, farklı sürelerde geri uyuyup kaldığım yerden devam ettim kabusa Ama 3 bölümde tamamladım çok şükür

Ben anne yanı elele madre almayı düşünüyorum henüz almadım çok erken diyorum. Şimdilik fikrim bu yönde
Ben elele madre aldım :) Birazdan fotoğraflarını yüklerim. İçine de Yataş Cottony yatak aldım. Bebek park yatakta yatmasa bile ilerde oyun alanı olabilir diye düşündüm. Diğer park yataklardansa bunu tercih etmemin nedeni de; file kısmı yere kadar yani derin seviyede kullanıldığında bebeği yandan baktığımda görebileceğim. Diğerlerinin yarıya kadar file, yarıdan aşağısı normal kumaş. Başka bir farkları yok bence
Ben bunları yazarken karnım pıt pıt. Sanırım yatağı için heyecanlı

Gunaydin. Hamileligimin basindan beri tek tuk mide bulantisi olan ben bu sabah hic kusmadigim kadar kustum. (Midenizi bulandirdiysam ozur dilerim ) Dusunuyorum her sabahtan farkli yaptigim tek sey yumurtayi omlet yapmak yerine haslamakti. Haslanmis yumurtanin boyle bi etkisi olabilir mi acaba

Bebek odasına tek kişilik yatağımızı koyduk. Kime sorsam odada bir kanepe veya yatak olsun. Bazen anne baba dönüşümlü bakar diğeri uyur dediler. Kendi seçimlerini yapabildiğinde çocuk odası takımı almayı planlıyoruz. Ama dolabını Çilek’ten sipariş verdim 6 çekmeceli şifonyerim vardı zaten. Yavaş yavaş odayı kullanıma hazırlıyoruz.

Eklentiler

• 3927BAA7-43BF-48ED-A416-2FA5644969BD.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 78
  • 7929F778-9109-45FD-9A1A-C0A88A0096F5.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 77
  • 176538E6-88C2-4484-B67B-900C7FA2CC9E.webp
    34 KB · Görüntüleme: 73
Ayy çok güzel olmuş valla aynı benim düşüncemin uygulanmış hali olmuus :) sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz siz madreyi ve yatağı kendi sitelerinden mi aldınız acaba bende araştırıyorum da :))

Kesinlikle olabilir bende haşlanmış yumurta yiyemiyorum hala midem almıyor tetiklemis olabilir :/

Beyfendinin baya baya herseyi hazir desene. Guzel saglikli gunlerde kullanin. Park yatak baya buyuk tek kisilik baza kadar neredeyse uzun seneler kullanirsiniz.

Teşekkürler. Bana da çok mantıklı geldi. Yatağa başlık alıp bazayı kaplatacağım daha. İkisi de dayısının hediyesi oldu. Hepsiburada’da yatak ve elele isimli satıcılardan aldı. Yani kendileri satıyor yine. Sorun olursa Hepsiburada ile iletişim kurmak ve problem çözmek daha kolay oluyor
Elele’nin kendi web sitesinde 100 lira daha pahalı ama yatak hediye ediyor. O yatağı kullanmayacağım için tercih etmedim

Beyfendinin baya baya herseyi hazir desene. Guzel saglikli gunlerde kullanin. Park yatak baya buyuk tek kisilik baza kadar neredeyse uzun seneler kullanirsiniz.
Çok teşekkür ederiz
Öyle çok detay varmış ki, iyi ki alışverişe erkenden başladım dedim. Önce araştır sonra satın al, kargoyu bekle derken doğuma anca bitecek eksikler
Evet büyüklüğü hoşuma gitti. İnşallah küçük bey de içinde yatmayı sever

Ben bilmediğim için soracağım mesela Yataş yatak alınmadı diyelim o firmanın verdiği sungerde mi yatiriyolar bebekleri? Gördünüz mü hiç o şekilde bende yatak Alicam ama bu şekilde yapan var mı acaba merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…