2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar hepsiburada da efsane cuma indirimi başlıyormuş bu akşam 17.00 de , ayın 26 sına kadar sürecekmiş . Trendyol da 23-26 kasım arası indirime giriyormuş . Haberiniz olsun
Ben de gordum sepetime kulaktan ates olcer mochi katlanir kuvet seti falan koydum. Hadi bakalim indirime girecekler mi Yoksa bindirip oyle mi indirecekler

Bende bişeyler favoriledim, bakalım indirime girerlerse alacağım artık. Bebek bezi, ıslak mendil falanda alayım diyorum

Kızlar bebeğe alt üst takım bir de tulum alayım diyorum da 0-3 aylık olarak kaçar tane almam yeterli olur sizce? Nelerden ne kadar alacağımı hiç bilmiyorum. Deneyimlilerden fikir beklerim

Kizlar babyjem katlanabilir kuvet seti aldim. 230liraya dusmus. Son zamanlarda en uygun fiyati bu sanirim. Az yer kaplayan genel olarak herkesin memnun oldugu yorumlar okudum ve buna karar verdim.
Birde bayadir mochi'ye bakiyorum sadece pompa 90-100 lira civariydi. Saklama poseti dahil 117ye dusunxe alayim gitsin daha da ucyzlamayacak dedim. Ay su kulaktan ates olcerlerin bi turlu fiyati dusmuyor. Takipteyim

Eklentiler

• Screenshot_20211121-160931_Hepsiburada.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20211121-160939_Hepsiburada.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar biz de ilk alışverişimizi yaptık şimdi
Ana kucağımızı aldık. Kimi çocuk hiç sevmiyormuş. O yüzden çok pahalı birşey almayayım istedim. Ama manuel de istemedim. Yorumları da çok iyi.
Rutin aralıklarla bu fiyata düşüyordu zaten. Alalım artık bir daha düşmez belki dedik. Ebebek in kendi sitesinde 700 hala. Hepsiburada da indirmiş ama.
İnşallah beğeniriz bakalım

Eklentiler

• 07A9EDC3-B26A-4089-963E-63EA6874D7C3.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 59
Hayırlı olsun güle güle kullanın canım ben de şimdi küvet setine bakıyordum ama 289 ₺ yazıyor bende niye farklı fiyat ki acaba zahmet olmazsa link gönderebilir misin

Çok güzeeell inşallah keyifle yatar içinde ya keşke bizim için de şöyle salıncak falan olsa da bi keyif yapsak içinde otomatik sallansak falan hiç anneleri düşünmüyorlar

Hayırlı olsun güle güle kullanın canım ben de şimdi küvet setine bakıyordum ama 289 ₺ yazıyor bende niye farklı fiyat ki acaba zahmet olmazsa link gönderebilir misin
Tabi link gonderirim canim da simdi bende de 289 yaziyor. Acab sinirli sayida mi o fiyata eklediler. Bence sen ara ara kontrol et belki yine o fiyata duser.

Güle güle kullanın canım ateş ölçer hangi marka model bakıyordun?

Bende de 246 diyor ebebek in uygulamasında. Hiç fiyat takibi yapmamıştım. İyi mi oluyor bu fiyat alayım mı?

Çok güzeeell inşallah keyifle yatar içinde ya keşke bizim için de şöyle salıncak falan olsa da bi keyif yapsak içinde otomatik sallansak falan hiç anneleri düşünmüyorlar
Sağol canım yıllar önce eşime maç izlerken kullansın diye aldığım sallanan koltuğu emzirme koltuğu olarak kullanmaya karar verdim bir salıncak değil belki ama baya işimi görür gibi geliyor

Şimdi sen diyince baktım ben de e bebekte de indirim olmuş ama markası farklı , babyplus markasının ürünü oradaki küvet seti. Fark var mı acaba aralarında ya ne kadar yükseldi fiyatlar resmen plastik küvete kovaya nerdeyse 300 lira veriyoruz

Sen söylemesen hiç farkında değilim. O da babyjem sanıyordum vallahi sorma o yüzden bi emin olamadım iyi mi bu fiyatlar dedim

Sen söylemesen hiç farkında değilim. O da babyjem sanıyordum vallahi sorma o yüzden bi emin olamadım iyi mi bu fiyatlar dedim
Ya her ürün icin ayrı ayrı markalar var hangisi iyi hangisi kötü emin de olmak mümkün değil ki küvet icin babyjem i çok öneren var ama bazı markalarda devrilme olabiliyormuş kovasında, katlanır kısmında sıkıntı olabiliyormuş öyle okumuştum . Sıkıntılı olan hangi marka onu bilmiyorum

Ben bir kere bim e gelene bakmıştım da o katlama yerlerinden çok çabuk incelip yırtılacak gibi duruyordu. Hatta incelmişti bir kaç yeri belliydi. O yüzden bu katlananlar iyi değil demekki diye düşünmüştüm. Bim e gelen ucuz birşeydir tabi kalite farkı vardır. O yüzden bence önemli iyisini bulmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…