Omron mc520-e bakiyorum canim. En dogru sonuc kulaktan oluyormus. Yaklasik 1 aydir bakiyorum 230 liradan assagi dusmedi. Ama bu ay bitmeden kesin alip aradan cikartirim.Güle güle kullanın canımateş ölçer hangi marka model bakıyordun?
Bende de 246 diyor ebebek in uygulamasında. Hiç fiyat takibi yapmamıştım. İyi mi oluyor bu fiyat alayım mı?
Bu farkli marka ve filesiz. Yani file de eklersen 300u bulur. Marka olarak iyi mi kotu mu bilmiyorum deneyimim yok ama nedense babyjem urunleri genelde daha tutuluyor. Birde e bebekte fileli uygun fiyatli su ekteni gormustum 270liraya. Eve gelince internetten bakmistim babymall da 250lirayaydi. Hatta ilk alisverise 30tl indirimde vardi 220ye dusuyordu. Bunu alirim diye dusunuyodum ama babyjem daha uyguna geldi. Belki size de bi fikir olur.Ya her ürün icin ayrı ayrı markalar var hangisi iyi hangisi kötü emin de olmak mümkün değil kiküvet icin babyjem i çok öneren var ama bazı markalarda devrilme olabiliyormuş kovasında, katlanır kısmında sıkıntı olabiliyormuş öyle okumuştum . Sıkıntılı olan hangi marka onu bilmiyorum
Ben de ekledim şimdi onu favorimeOmron mc520-e bakiyorum canim. En dogru sonuc kulaktan oluyormus. Yaklasik 1 aydir bakiyorum 230 liradan assagi dusmedi. Ama bu ay bitmeden kesin alip aradan cikartirim.
Bu farkli marka ve filesiz. Yani file de eklersen 300u bulur. Marka olarak iyi mi kotu mu bilmiyorum deneyimim yok ama nedense babyjem urunleri genelde daha tutuluyor. Birde e bebekte fileli uygun fiyatli su ekteni gormustum 270liraya. Eve gelince internetten bakmistim babymall da 250lirayaydi. Hatta ilk alisverise 30tl indirimde vardi 220ye dusuyordu. Bunu alirim diye dusunuyodum ama babyjem daha uyguna geldi. Belki size de bi fikir olur.
Euro dolar aldi basini gitti yeni yilda herseyin fiyati ucacak maalesef. Gecen bi arkadasim su haberi gondermisti.Ben de ekledim şimdi onu favorime9 kasımda 208 e düşmüş. Bir de ondan önce Ağustos’ta indimiş. Onun dışında dediğin gibi 230 hep. Bundan sonra da pek inmez gibi geliyor böyle şeyler. Yeni yıl zamları falan. Ben de alayım bari bu ara Detaylıyı bekliyordum ama bekledikçe katlanıyor herşey maşallah
Ben de öyle planlıyorum valla. Bir park yatak ile bebek arabasını eşimle izne gideceğiz Mersin’e orada bakmak istiyorum. Burda pek şeçenek yok. Ama yine de yılbaşından önce almış olurum.Euro dolar aldi basini gitti yeni yilda herseyin fiyati ucacak maalesef. Gecen bi arkadasim su haberi gondermisti.Yeni yila girmeden ihtiyaclari aradan cikartmak lazim.
Bence de e bebek gereksiz pahali. Hayirlisi olsun insallah memnun kaliriz. Kargo gelince haberleselim bi kusuru var mi diyeHepsi burada dan babyjem katlanır küvet seti aldım şimdi 230 TL ye satıcı Hepsiburada idi ilgililere duyurulur sanırım ucuza aldım bugün e bebek ye indirimli 350 TL idi. Bence kesinlikle e bebek çok pahalı bir yer
Ay yine kaçırdım 289 diyo su anBence de e bebek gereksiz pahali. Hayirlisi olsun insallah memnun kaliriz. Kargo gelince haberleselim bi kusuru var mi diyepembemanolya canim bak yine 230a dusmus. Demek ki ara ara yukseltip indiriyolar.
Çok korkunç gerçekten ne hale geldik inanamıyorum ... Bebek arabası,beşik ,yatak ,kıyafetler ,nevresim ,battaniye ,yorgan, müslin bezler,ağız bezi her şeyi tamamladım çok şükür . Geri kalanı da yılbasına kadar halletmek gerek gerçekten minicik biberon Philips avent 100 lira olmuş her şey çok pahalı daha şimdidenEuro dolar aldi basini gitti yeni yilda herseyin fiyati ucacak maalesef. Gecen bi arkadasim su haberi gondermisti.Yeni yila girmeden ihtiyaclari aradan cikartmak lazim.
Kızlar kaç dakkadır kendime gülüyorumeşim desen şaşkın
Ben bu ana kucağını aldım da, aslında bu modelden vazgeçmiştim en sonfisher price ın taşınabilir olanında karar kılmıştım. Hatta burda da paylaşmıştım galiba şimdi akakçe deki takip listeme bakıyordum da orda farkettim
Kafa gitti iyice sürekli birşeyler bakmaktan, fiyat takibi yapmaktan
Canim erkek bebek unutkanlik yapiyo diye okumustum ama inan o kadar cok urunu fiyati takip etmek zorundayiz ki insanin akli bulaniyorKızlar kaç dakkadır kendime gülüyorumeşim desen şaşkın
Ben bu ana kucağını aldım da, aslında bu modelden vazgeçmiştim en sonfisher price ın taşınabilir olanında karar kılmıştım. Hatta burda da paylaşmıştım galiba şimdi akakçe deki takip listeme bakıyordum da orda farkettim
Kafa gitti iyice sürekli birşeyler bakmaktan, fiyat takibi yapmaktan
Maalesef cok cok pahali hersey. Allah yardimcimiz olsun.Çok korkunç gerçekten ne hale geldik inanamıyorum ... Bebek arabası,beşik ,yatak ,kıyafetler ,nevresim ,battaniye ,yorgan, müslin bezler,ağız bezi her şeyi tamamladım çok şükür . Geri kalanı da yılbasına kadar halletmek gerek gerçekten minicik biberon Philips avent 100 lira olmuş her şey çok pahalı daha şimdiden
Evet haberleselim inşallah sorunu yokturBence de e bebek gereksiz pahali. Hayirlisi olsun insallah memnun kaliriz. Kargo gelince haberleselim bi kusuru var mi diyepembemanolya canim bak yine 230a dusmus. Demek ki ara ara yukseltip indiriyolar.
Benim evde omron koltukalti var memnunum oyle pahali bisey de degil 50liraya mi ne almistim su covid basladiginda. Ama bebek icin kulaktan ates olceri oneriyolar. Koltukalti biraz daha uzun sure beklemesi gerekiyor ya sevmiyomus bebekler. Gerci kulaktan da pek sevmiyolarmis ama 2 saniye dayanacaklar artikAteş ölçer olarak ne alıyorsunuz kızlar? Kulaktan mı yoksa koltukaltı ölçen yeterli olur mu?
Hangi model acaba. Braun biraz pahali diye omrona bakiyordum. Braun 6515 cok iyi diyolar ama neredeyse 500lira11 senedir braun kulaktan ölçer kullanıyoruz ilk kızımda almıştık halada kullanıyoruz
Hangi model acaba. Braun biraz pahali diye omrona bakiyordum. Braun 6515 cok iyi diyolar ama neredeyse 500lira
Valla ya şaşkınım halaeveeeet burda da paylaştın hatta ben de takibe aldım senin sayende gün içinde bir ürünün o kadar çok farklı türevine bakıyoruz ki kafa kalmıyor gerçekten bu gelsin bi bak beğenmezsen geri gönderirsin
Ben çok zorlanıyorum artık bu unutkanlıklaCanim erkek bebek unutkanlik yapiyo diye okumustum ama inan o kadar cok urunu fiyati takip etmek zorundayiz ki insanin akli bulaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?