2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Güle güle kullanın canım ateş ölçer hangi marka model bakıyordun?
Omron mc520-e bakiyorum canim. En dogru sonuc kulaktan oluyormus. Yaklasik 1 aydir bakiyorum 230 liradan assagi dusmedi. Ama bu ay bitmeden kesin alip aradan cikartirim.
Bende de 246 diyor ebebek in uygulamasında. Hiç fiyat takibi yapmamıştım. İyi mi oluyor bu fiyat alayım mı?
Bu farkli marka ve filesiz. Yani file de eklersen 300u bulur. Marka olarak iyi mi kotu mu bilmiyorum deneyimim yok ama nedense babyjem urunleri genelde daha tutuluyor. Birde e bebekte fileli uygun fiyatli su ekteni gormustum 270liraya. Eve gelince internetten bakmistim babymall da 250lirayaydi. Hatta ilk alisverise 30tl indirimde vardi 220ye dusuyordu. Bunu alirim diye dusunuyodum ama babyjem daha uyguna geldi. Belki size de bi fikir olur.

Eklentiler

• IMG-20211121-WA0000.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 57
Ben de ekledim şimdi onu favorime 9 kasımda 208 e düşmüş. Bir de ondan önce Ağustos’ta indimiş. Onun dışında dediğin gibi 230 hep. Bundan sonra da pek inmez gibi geliyor böyle şeyler. Yeni yıl zamları falan. Ben de alayım bari bu ara Detaylıyı bekliyordum ama bekledikçe katlanıyor herşey maşallah

Kızlar selamm, anne yanı yatak ve araba arıyorum Elele madre ve Elele all road 2 düşünüyorum siz hangi markaları aldınız öneriniz var mı?

Euro dolar aldi basini gitti yeni yilda herseyin fiyati ucacak maalesef. Gecen bi arkadasim su haberi gondermisti. Yeni yila girmeden ihtiyaclari aradan cikartmak lazim.

Eklentiler

• 20211121_174546.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 51
Hepsi burada dan babyjem katlanır küvet seti aldım şimdi 230 TL ye satıcı Hepsiburada idi ilgililere duyurulur sanırım ucuza aldım bugün e bebek ye indirimli 350 TL idi. Bence kesinlikle e bebek çok pahalı bir yer

Euro dolar aldi basini gitti yeni yilda herseyin fiyati ucacak maalesef. Gecen bi arkadasim su haberi gondermisti. Yeni yila girmeden ihtiyaclari aradan cikartmak lazim.
Ben de öyle planlıyorum valla. Bir park yatak ile bebek arabasını eşimle izne gideceğiz Mersin’e orada bakmak istiyorum. Burda pek şeçenek yok. Ama yine de yılbaşından önce almış olurum.
Bir kıyafetleri son zamana bırakacağım ben.

Hepsi burada dan babyjem katlanır küvet seti aldım şimdi 230 TL ye satıcı Hepsiburada idi ilgililere duyurulur sanırım ucuza aldım bugün e bebek ye indirimli 350 TL idi. Bence kesinlikle e bebek çok pahalı bir yer
Bence de e bebek gereksiz pahali. Hayirlisi olsun insallah memnun kaliriz. Kargo gelince haberleselim bi kusuru var mi diye pembemanolya canim bak yine 230a dusmus. Demek ki ara ara yukseltip indiriyolar.

Kızlar kaç dakkadır kendime gülüyorum eşim desen şaşkın
Ben bu ana kucağını aldım da, aslında bu modelden vazgeçmiştim en son fisher price ın taşınabilir olanında karar kılmıştım. Hatta burda da paylaşmıştım galiba şimdi akakçe deki takip listeme bakıyordum da orda farkettim
Kafa gitti iyice sürekli birşeyler bakmaktan, fiyat takibi yapmaktan

Çok korkunç gerçekten ne hale geldik inanamıyorum ... Bebek arabası,beşik ,yatak ,kıyafetler ,nevresim ,battaniye ,yorgan, müslin bezler,ağız bezi her şeyi tamamladım çok şükür . Geri kalanı da yılbasına kadar halletmek gerek gerçekten minicik biberon Philips avent 100 lira olmuş her şey çok pahalı daha şimdiden

eveeeet burda da paylaştın hatta ben de takibe aldım senin sayende gün içinde bir ürünün o kadar çok farklı türevine bakıyoruz ki kafa kalmıyor gerçekten bu gelsin bi bak beğenmezsen geri gönderirsin

Ateş ölçer olarak ne alıyorsunuz kızlar? Kulaktan mı yoksa koltukaltı ölçen yeterli olur mu?

Canim erkek bebek unutkanlik yapiyo diye okumustum ama inan o kadar cok urunu fiyati takip etmek zorundayiz ki insanin akli bulaniyor

Maalesef cok cok pahali hersey. Allah yardimcimiz olsun.

Ateş ölçer olarak ne alıyorsunuz kızlar? Kulaktan mı yoksa koltukaltı ölçen yeterli olur mu?
Benim evde omron koltukalti var memnunum oyle pahali bisey de degil 50liraya mi ne almistim su covid basladiginda. Ama bebek icin kulaktan ates olceri oneriyolar. Koltukalti biraz daha uzun sure beklemesi gerekiyor ya sevmiyomus bebekler. Gerci kulaktan da pek sevmiyolarmis ama 2 saniye dayanacaklar artik

Valla ya şaşkınım hala iptal edeyim dedik hemen. Şaka gibi ama bugün pazar ve kargoya verilmiş görünüyor. Kargomsende diye bir firma varmış. Ebebek d&r falan kullanıyormuş. Aldığın ürün bulunduğun ildeki bir mağazalarında varsa aynı gün kargolanıp yollanıyormuş. Yarın teslimat görünüyor hayırlısı bakalım

Canim erkek bebek unutkanlik yapiyo diye okumustum ama inan o kadar cok urunu fiyati takip etmek zorundayiz ki insanin akli bulaniyor
Ben çok zorlanıyorum artık bu unutkanlıkla eşimle de çok karşı karşıya geliyoruz bu yüzden. Çünkü iki dkka önce elime verdiği birşeyi iki dkka sonra nereye koyduğumu unutabiliyorum
B12 im 12. Hafta 234 iken geçen hafta 90lara düşmüştü.
Doktora sordum gebelikte normal düşmesi. Aldığın vitaminlerin içinde var zaten. Ekstra bir destek önermiyorum gebelikte dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…