2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızının mutfağına bayıldım yaa ne güzel oyuncaklar var büyüseler de biz de alsak valla ben de oynarım o mutfakla

Her şey yolunda dimi neden keyifsizsin canım ? Şimdi iyisindir umarım

Ben böyle beşik kullanmadigim icin cok farkli anlamışım olayı kusura bakmayin kizlar insan kullanmayinca anlayamiyor tam söylenmek isteneni
Olur mu öyle şey canım ben de anlatamadım belki tam
Yalnız odaya ben de bayıldım

Canim insallah Allahin izniyle zamani gelince sirasiyla evlatlarimiza kavusacagiz.
Ben böyle beşik kullanmadigim icin cok farkli anlamışım olayı kusura bakmayin kizlar insan kullanmayinca anlayamiyor tam söylenmek isteneni
Canim valla hatlar karisti hepsi benim sucum en basindan olayi ben yanlis anlamisim senin moduler besik kullandigini sandim o yuzden danismak istedim.
Umarim hersey yolundadir canim. Aradigimiz cevap sendeymis. O halde besige kucuk bi yatak almak gerekir. Aldigin yatagin linkini paylasirsan sevinirim fikir olur.
M mllen İşte aradığımız cevap
sağol canım da sen neden keyifsizsin hayırdır inşallah. Bugün kontrolün vardı sanırım senin de
Aynen canim aradigimiz cevap 80ne 130 bi yatak bakimayim madem.
Kizinin odasi cok guzel tam prenses odasi

M mllen İşte aradığımız cevap
sağol canım da sen neden keyifsizsin hayırdır inşallah. Bugün kontrolün vardı sanırım senin de
Yok canim cuma gunu kontrolumuz insallah. Bi kac gundur ailemi ozledigimi fark ettim. Ozlememek icin kendimi kizim icin alisverise verdigimi fark ettim. Eksikler azaldikca sanki ailemin ozlemi cogalacak gibi hissediyorum. Esime vize de cikmadi birlikte gidemedik, bende tek basima gidicektim ama virus cok gelme dedi herkes..

Her şey yolunda dimi neden keyifsizsin canım ? Şimdi iyisindir umarım
Iyiyim canim daha iyiyim. Sen nasilsin?

Saol canim daha iyiyim. Bencede alinmali yoksa cok kullanissiz olur.

Yatak cok guzel cikti ben begendim, firma da cok ilgiliydi arayip sordular ama kargo 1 hafta surdu arayip ulasamadim falan. Linki:
80X130X10 cm Ekonomik Konforlu Sünger Bebek Yatağı

Alez:
Moje Alez 90X135 cm

Carsafta kucuk delik cikti ama yikadiktan sonra farkettim sorun etmedim cok gorunmuyor:
Mertim Süprem Penye Lastikli Bebek Çarşafı 70 x 130

Ben de iyiyim çok şükür Ah benim de burnumda tütüyor ailem .. Doğuma gelecekler mi seninkiler ?

Ben de aile ozleminden kendimi bebegimin alisverisine veriyorum. Son aylar eksik kalmayacak daha da kafaya takicam. Aslinda kendi minik yuvamda aileme saha az ihtiyac duyarim diye dusunuyordum ama sanirim cogalinca aileye duskunluk daha bi artiyor. Hatta bu aksam yemekte kardesimi ozledim diye bi ic cektim

Ben de iyiyim çok şükür Ah benim de burnumda tütüyor ailem .. Doğuma gelecekler mi seninkiler ?
Gelecekler canim ama ya corona yuzunden gelemezseler ya giris cikislar kapatilirsa diye diye evham yapiyorum.. Birde yetmiyor ki kisa sureli gormek, ben eskisi gibi hep beraber olalim istiyorum galiba sorun bu. Senin ailen nerde oturuyordu canim sizde nasil olacak?

Alisveris oyaliyor iste canim napalim.. Azaldikca da dedigin gibi ozlem ortaya cikiyor. Benim 2 de yegenim var burnumda tutuyolar videolarini acip izliyorum surekli

Benim kardesim essek kadar oldu 15 yasinda ama ona asiri bagliyim. Bildigin bebeklik fotolarina bakiyorum benim bidik dayisina ceksin istiyorum. Hatta isim olarak bile onerdim. Esim diyo daha neler tamam kardes sevgini anliyorum ama ayni isime ne gerek var hakli yani ozlemimden sacmaliyorum.
Ay canim benim de icim icimi yiyor ya avrupa turkiyeye kapilarini kapatirsa diye... ama mantiken avrupa gerekli tum dozlari olmus birine seyehat kisitlamasi getiremez.. eskiden asi yokken bunu yapabilirlerdi ama artik halk tepki gosterir o zaman neden asi olduk der..yani boyle dusunerek umudunu kaybetme. Ama dedigin gibi gelseler de maksimum 1 ay yani ki brnimki o kadar da kalmayabilir.. napalim biz de senede 1-2 bebisimizi alip yanlarina gideriz kemdimizi oyle teselli ederiz.

Giriş çıkışların artık kolay kolay kapanacağını zannetmiyorum ya içini ferah tut canım. Kısa süreli görmek yetmez tabi hep bir arada olmanın verdiği tat olmuyor .. Benim de annem İskenderun’da yaşıyor epey uzak .. gelip 1 ay kalacak o 1 ay bittiğinde ne olacak nasıl idare edicem tek basıma diye düşünürken eşim sevindirdi beni . Annenin vizesi bitince hep beraber arabaya doluşur sizin memlekete gider kalırız biz de dedi 1-2 ay da öyle kalırız hem bebek biraz büyür hem de ben annemle hasret gideririm sonra döneceğimiz yer yine kürkçü dükkanı zaten

Oy masallah kiyamam ona :) insallah dedigin gibi olur canim istedigimiz zaman gidip gelelim hic yoktan iyidir napalim

Insallah kapatmazlar canim ya Sizde uzak missiniz canim ya ama esin ne guzel atlar arabaya gideriz demis cok sevindim uzun uzun bi arada olacaksiniz ne guzel canim

Aynı düşüncedeyiz bu konuda bende fazla birşey almayı mantıksız buluyorum tabi ilk cocukta doldurup almıştım simdi 4 olunca akıllandım

Bende araştırayım canım bakalım neler çıkacak altından

Bu arada son eksiklerimi de aldim onlari da paylasayim belki ornek olur. Babymall dan anne yani parkini aldik 19una kadar indirim vardi. Park yatak alacaktik ama gozume cok kaba geldi oyuzden anne yani park aldik.
Onun disinda bebek bakim cantasi, gogus kalkani gibi eksikleri de tamamladik. Link isteyen olursa onlari da linkleyebilirim

Eklentiler

• B990E2BB-F53D-4C0E-95FA-29F1B2843527.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 64
  • FEA0FF9B-F475-4671-BF79-5ED7B01EC47E.webp
    18 KB · Görüntüleme: 57
  • A8CFF6E7-D635-4896-828F-9A68C0B7DB32.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 57
  • 3E8722B8-F944-4D43-9837-89316EA0C637.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 59
  • 64C9BA0D-3E93-442E-9BFF-3D4DA8CECE9C.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 61
  • C1920E45-3EBA-43DF-B968-562DF092D7E6.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 59
  • 427AD6C1-6529-49F4-88E4-18C8984AAD42.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 62
  • A394F9FC-0974-422F-AB59-08A4C8ADE10D.webp
    15 KB · Görüntüleme: 60
  • EF51EDC0-BF01-49B3-AE69-06DDF546748B.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 58
  • FC60B6B8-9E69-4878-8564-ADD5D2379F21.webp
    20 KB · Görüntüleme: 60
  • 2F84B806-03E9-498F-A3A4-860B9AD6FFBE.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 51
  • 1697907A-7BB2-4440-8A28-E4999718147D.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 63
C celiklady Canım bizim araba baby care diye bir markanın.
Gittigidiyor dan almıştım ben onu.
Dediğim gibi çok marka takıntım yok ondan da ucuza gelmiştir :)

Aynı düşüncedeyiz bu konuda bende fazla birşey almayı mantıksız buluyorum tabi ilk cocukta doldurup almıştım simdi 4 olunca akıllandım
Maşallah Allah ömür versin hepsine, sağlıkla büyüsünler inşallah Sizin tecrübe çok fazla tabi ki boy ölçüşemeyiz ama nacizane ben de özellikle ablamın ilk bebeğinde 40 gün yanında kaldım sonrasında kardeşimin doğumunda hastanede yanındaydım. O yüzden olmasa da olur diyebileceğim çok şey var tabi ki ben de özeniyorum, isteyerek bebek yaptık ama sanırım biz ıvır zıvıra verebileceğimiz parayı ileride çocuğumuza faydası olabilecek bi yatırım için harcamış olduk. Hem sağlıkla büyüsünler de gerisi bir şekilde halloluyor değil mi

Güle güle kullan canım hepsi çok güzel ya ben senin beşiği paylaştığın fotoğrafta gördüm,beşiğin üstünde küpler vardı üstlerinde rakamlar yazıyor onları nerden aldın ? Link var mı link

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…