- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Kızının mutfağına bayıldımCok farkli modeller oldugu icin anlamamistim ama sanirim bu modeldibu modellerin icinde ki yataklar genelde ince ve hafif oluyor, carsaf değiştirmekte zorlanmassiniz kizimin yatagini da ekledim icinde ki yavru yatak daha kalın oldugu halde hiç zor oluyor du, bu tabi buyuk yatağı, besigi degil
Her şey yolunda dimi neden keyifsizsin canım ? Şimdi iyisindir umarımSelam kizlar bi kac gundur okuyorum ama cevap veremedim keyifsizdim biraz.
Su buyuyen yatak hakkinda benim deneyimlerimi paylasmak istedim.
Bizde Cilekten Romantic 80x180 buyuyen yatak aldik ama ben her seferinde o carsafi degisemeyecegimi dusundugum icin (cunku alt acma unitesinde kaliyor bir kismi) kucuk bir yatak daha aldim uzerine koymak icin. Onun da ebati 80x130. Alezi carsafi da ayarladim suan bu da hazir. Uyku setini amcasi Cilekten ayarlayacakmis o da ocakta gelecek.
Ilgilenen olursa linklerini gonderebilirim.
Cok farkli modeller oldugu icin anlamamistim ama sanirim bu modeldibu modellerin icinde ki yataklar genelde ince ve hafif oluyor, carsaf değiştirmekte zorlanmassiniz kizimin yatagini da ekledim icinde ki yavru yatak daha kalın oldugu halde hiç zor oluyor du, bu tabi buyuk yatağı, besigi degil
Olur mu öyle şey canım ben de anlatamadım belki tamBen böyle beşik kullanmadigim icin cok farkli anlamışım olayıkusura bakmayin kizlar insan kullanmayinca anlayamiyor tam söylenmek isteneni
Canim insallah Allahin izniyle zamani gelince sirasiyla evlatlarimiza kavusacagiz.Kızlar geldik doktordan. Gerçekten yine çok ilgilendi sağolsun. 1 saate yakın sürdü. Son hastaymışım bir de. Devlet hastanesinden beklenmeyen bir ilgiydi
Kendi de yine detaylı bakmak istedi. 3. kez detaylı ultrason yaptırmış oldum. Ve yine 3. kez benim oğlan başını üstten göstermedi. 10 dkka ara falan verdik yine ama yokOnun dışında herşey yolunda şükür. Ayağıyla da yüzünü kapatıyordu
Sadece amniyon sıvım biraz sınırdaymışNormal değerler içerisinde yine ama takipte kalmakta fayda var dedi. Bugünkü değeri referans alacakmış. Haftaya salı sabah 8:30 da Hem kafasına tekrar bakmayı deneyecek detaylıyı tamamlayacak, hem de sıvı takibi yapacak.
Kan tahlili istedi bir de enfeksiyon için.
Yani belli başlı durumlar bunlar. Riskleri biliyordum zaten. Kasılma olması riskli, enfeksiyon riskli, enfeksiyona bağlı suyun azalması riskli.
İlk hedef 2832 i görürsek inşallah sonrasında daha rahat bir nefes alırız dedi haftaları konuşmak, sıkıntılı bir durumda nereye gitmem gerektiğini yenidoğan yoğun bakımları falan konuşmak biraz üzdü ama napalım
Canim valla hatlar karisti hepsi benim sucum en basindan olayi ben yanlis anlamisimBen böyle beşik kullanmadigim icin cok farkli anlamışım olayıkusura bakmayin kizlar insan kullanmayinca anlayamiyor tam söylenmek isteneni
Umarim hersey yolundadir canim.Selam kizlar bi kac gundur okuyorum ama cevap veremedim keyifsizdim biraz.
Su buyuyen yatak hakkinda benim deneyimlerimi paylasmak istedim.
Bizde Cilekten Romantic 80x180 buyuyen yatak aldik ama ben her seferinde o carsafi degisemeyecegimi dusundugum icin (cunku alt acma unitesinde kaliyor bir kismi) kucuk bir yatak daha aldim uzerine koymak icin. Onun da ebati 80x130. Alezi carsafi da ayarladim suan bu da hazir. Uyku setini amcasi Cilekten ayarlayacakmis o da ocakta gelecek.
Ilgilenen olursa linklerini gonderebilirim.
Aynen canim aradigimiz cevap
Kizinin odasi cok guzel tam prenses odasiCok farkli modeller oldugu icin anlamamistim ama sanirim bu modeldibu modellerin icinde ki yataklar genelde ince ve hafif oluyor, carsaf değiştirmekte zorlanmassiniz kizimin yatagini da ekledim icinde ki yavru yatak daha kalın oldugu halde hiç zor oluyor du, bu tabi buyuk yatağı, besigi degil
Yok canim cuma gunu kontrolumuz insallah. Bi kac gundur ailemi ozledigimi fark ettim. Ozlememek icin kendimi kizim icin alisverise verdigimi fark ettim. Eksikler azaldikca sanki ailemin ozlemi cogalacak gibi hissediyorum. Esime vize de cikmadi birlikte gidemedik, bende tek basima gidicektim ama virus cok gelme dedi herkes..
Iyiyim canim daha iyiyim. Sen nasilsin?Her şey yolunda dimi neden keyifsizsin canım ? Şimdi iyisindir umarım
Saol canim daha iyiyim. Bencede alinmali yoksa cok kullanissiz olur.Canim insallah Allahin izniyle zamani gelince sirasiyla evlatlarimiza kavusacagiz.
Canim valla hatlar karisti hepsi benim sucum en basindan olayi ben yanlis anlamisimsenin moduler besik kullandigini sandim o yuzden danismak istedim.
Umarim hersey yolundadir canim.Aradigimiz cevap sendeymis. O halde besige kucuk bi yatak almak gerekir. Aldigin yatagin linkini paylasirsan sevinirim fikir olur.
Aynen canim aradigimiz cevap80ne 130 bi yatak bakimayim madem.
Kizinin odasi cok guzel tam prenses odasi
Ben de iyiyim çok şükürYok canim cuma gunu kontrolumuz insallah. Bi kac gundur ailemi ozledigimi fark ettim. Ozlememek icin kendimi kizim icin alisverise verdigimi fark ettim. Eksikler azaldikca sanki ailemin ozlemi cogalacak gibi hissediyorum. Esime vize de cikmadi birlikte gidemedik, bende tek basima gidicektim ama virus cok gelme dedi herkes..
Iyiyim canim daha iyiyim. Sen nasilsin?
Ben de aile ozleminden kendimi bebegimin alisverisine veriyorum. Son aylar eksik kalmayacak daha da kafaya takicam. Aslinda kendi minik yuvamda aileme saha az ihtiyac duyarim diye dusunuyordum ama sanirim cogalinca aileye duskunluk daha bi artiyor. Hatta bu aksam yemekte kardesimi ozledim diye bi ic cektimYok canim cuma gunu kontrolumuz insallah. Bi kac gundur ailemi ozledigimi fark ettim. Ozlememek icin kendimi kizim icin alisverise verdigimi fark ettim. Eksikler azaldikca sanki ailemin ozlemi cogalacak gibi hissediyorum. Esime vize de cikmadi birlikte gidemedik, bende tek basima gidicektim ama virus cok gelme dedi herkes..
Iyiyim canim daha iyiyim. Sen nasilsin?
Gelecekler canim ama ya corona yuzunden gelemezseler ya giris cikislar kapatilirsa diye diye evham yapiyorum.. Birde yetmiyor ki kisa sureli gormek, ben eskisi gibi hep beraber olalim istiyorum galiba sorun bu. Senin ailen nerde oturuyordu canim sizde nasil olacak?Ben de iyiyim çok şükürAh benim de burnumda tütüyor ailem .. Doğuma gelecekler mi seninkiler ?
Alisveris oyaliyor iste canim napalim.. Azaldikca da dedigin gibi ozlem ortaya cikiyor. Benim 2 de yegenim var burnumda tutuyolar videolarini acip izliyorum surekliBen de aile ozleminden kendimi bebegimin alisverisine veriyorum. Son aylar eksik kalmayacak daha da kafaya takicam. Aslinda kendi minik yuvamda aileme saha az ihtiyac duyarim diye dusunuyordum ama sanirim cogalinca aileye duskunluk daha bi artiyor. Hatta bu aksam yemekte kardesimi ozledim diye bi ic cektim
Benim kardesim essek kadar oldu 15 yasinda ama ona asiri bagliyim. Bildigin bebeklik fotolarina bakiyorum benim bidik dayisina ceksin istiyorum.Gelecekler canim ama ya corona yuzunden gelemezseler ya giris cikislar kapatilirsa diye diye evham yapiyorum.. Birde yetmiyor ki kisa sureli gormek, ben eskisi gibi hep beraber olalim istiyorum galiba sorun bu. Senin ailen nerde oturuyordu canim sizde nasil olacak?
Alisveris oyaliyor iste canim napalim.. Azaldikca da dedigin gibi ozlem ortaya cikiyor. Benim 2 de yegenim var burnumda tutuyolar videolarini acip izliyorum surekli
Giriş çıkışların artık kolay kolay kapanacağını zannetmiyorum ya içini ferah tut canım. Kısa süreli görmek yetmez tabi hep bir arada olmanın verdiği tat olmuyor .. Benim de annem İskenderun’da yaşıyor epey uzak .. gelip 1 ay kalacak o 1 ay bittiğinde ne olacak nasıl idare edicem tek basıma diye düşünürken eşim sevindirdi beni . Annenin vizesi bitince hep beraber arabaya doluşur sizin memlekete gider kalırız biz de dediGelecekler canim ama ya corona yuzunden gelemezseler ya giris cikislar kapatilirsa diye diye evham yapiyorum.. Birde yetmiyor ki kisa sureli gormek, ben eskisi gibi hep beraber olalim istiyorum galiba sorun bu. Senin ailen nerde oturuyordu canim sizde nasil olacak?
Alisveris oyaliyor iste canim napalim.. Azaldikca da dedigin gibi ozlem ortaya cikiyor. Benim 2 de yegenim var burnumda tutuyolar videolarini acip izliyorum surekli
Oy masallah kiyamam ona :) insallah dedigin gibi olur canim istedigimiz zaman gidip gelelim hic yoktan iyidir napalimBenim kardesim essek kadar oldu 15 yasinda ama ona asiri bagliyim. Bildigin bebeklik fotolarina bakiyorum benim bidik dayisina ceksin istiyorum.Hatta isim olarak bile onerdim. Esim diyo daha neler tamam kardes sevgini anliyorum ama ayni isime ne gerek var hakli yani ozlemimden sacmaliyorum.
Ay canim benim de icim icimi yiyor ya avrupa turkiyeye kapilarini kapatirsa diye... ama mantiken avrupa gerekli tum dozlari olmus birine seyehat kisitlamasi getiremez.. eskiden asi yokken bunu yapabilirlerdi ama artik halk tepki gosterir o zaman neden asi olduk der..yani boyle dusunerek umudunu kaybetme. Ama dedigin gibi gelseler de maksimum 1 ay yani ki brnimki o kadar da kalmayabilir.. napalim biz de senede 1-2 bebisimizi alip yanlarina gideriz kemdimizi oyle teselli ederiz.
Insallah kapatmazlar canim yaGiriş çıkışların artık kolay kolay kapanacağını zannetmiyorum ya içini ferah tut canım. Kısa süreli görmek yetmez tabi hep bir arada olmanın verdiği tat olmuyor .. Benim de annem İskenderun’da yaşıyor epey uzak .. gelip 1 ay kalacak o 1 ay bittiğinde ne olacak nasıl idare edicem tek basıma diye düşünürken eşim sevindirdi beni . Annenin vizesi bitince hep beraber arabaya doluşur sizin memlekete gider kalırız biz de dedi1-2 ay da öyle kalırız hem bebek biraz büyür hem de ben annemle hasret gideririm sonra döneceğimiz yer yine kürkçü dükkanı zaten
Aynı düşüncedeyiz bu konuda bende fazla birşey almayı mantıksız buluyorum tabi ilk cocukta doldurup almıştım simdi 4 olunca akıllandımValla bir çok şey bana gereksiz geliyor. Şuan, sadece dolap ve tek kişilik yatak aldım bebek odası için. Yatağa başlarda ben yatarım, 3-4 yaşlarında da çocuğu alıştırırım. Park yatak ve halı alıp oda işini bitiririm. İlerleyen zamanda gerekli olursa bir de oyuncak dolabı ya da şifonyer tamam. Onun dışında neredeyse hiçbir şey almadım. Kıyafet, ablam ve kardeşimden gelecek bizi 4-5 ay götürür en az. Sadece hastane çıkışı alırım. Tabi ki herkesin hevesi ya da ihtiyacı farklı asla yargılamıyorum ama bir çok şey gereksiz geliyor. Ha ateş ölçer gereksiz demiyorum, mecbur kalırsam alırım tabi ki ama şimdilik almayı düşünmüyorum. Yine de sen bilirsin benim dudaklar hassas değil dersen yılbaşından önce al derim
Bende araştırayım canım bakalım neler çıkacak altındanKulaktan ölçerleri daha kesin buluyorlar. Ama çocuğun uyurken ateşi daha çok çıkar o zaman da kulaktan ölçmek onu uyandırırmış.
Temassız da tekrar tekrar ölçmek gerekliymiş, zaten ateşli günlerde kim 1 kez ölçüp durur ki :)
Bir de temassızın avantajı odanın ısısını, banyo suyunun veya mamasının ısısını da ölçebiliyormuşsun.
Bu bilgileri edindim ama daha almadım. Temassıza daha yakınım sanki Omron marka alacağım gibi.
Malesef bi kandırılma olmusBen o sepet besiklerden aldim ilk ama oda hic kullanışlı degildi, en güzeli klasik besik :)
MaşallahAynı düşüncedeyiz bu konuda bende fazla birşey almayı mantıksız buluyorum tabi ilk cocukta doldurup almıştım simdi 4 olunca akıllandım
Güle güle kullan canım hepsi çok güzelBu arada son eksiklerimi de aldim onlari da paylasayim belki ornek olur. Babymall dan anne yani parkini aldik 19una kadar indirim vardi. Park yatak alacaktik ama gozume cok kaba geldi oyuzden anne yani park aldik.
Onun disinda bebek bakim cantasi, gogus kalkani gibi eksikleri de tamamladik. Link isteyen olursa onlari da linkleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?