2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ay bende ondan gorunce hemen baktim trendyolda soyle bisey buldum. https://ty.gl/kjijus7m6h

İnşallah 32’yi görüceksin canım bir sorun çıkmayacak

Aynen canim neler yok ki cidden sasip kaliyorum mesela ozel bi kiyafeti her ay giydirerek, yanina da 1 aylik 2 aylik diye bu tarz figurler koyuyolarmis. Yapmazsam olmaz ilk cocuk manyakliklari
Instagramda görmüştüm , bir baba çocuğunun doğumundan itibaren her gün 1 tane fotoğrafını çekerek 365 günün sonunda hepsini bir araya getirmişti , arka arkaya geçen o fotoğraflar hem video gibi olmuştu hem de çocuğun gelişimi ve büyümesi günden güne görülüyordu çok hoşuma gitmişti ben de yapmak istiyorum onu

Aa çok güzel fikirmiş

Millen vermis linki canim, benim onlar hediye gelmisti ama bende ayni linki buldum gondercektim O ahsap oyuncaklar icin raf aldik canim alt acma kisminin ustune asip oraya koycam inss

Kizlar yatak ile ilgili konuşmalarınızı okudum da ben e bebekten söyle bir anne yani besik aldim icinde ince bir sünger yatak var bunun icine yatak almam gerekir mi sizce ? Cok kisa kullanilacak muhtemelen bilemedim

Eklentiler

• 4ED3436F-AB99-446D-86D5-B3105BEFD366.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 71
Kizlar yatak ile ilgili konuşmalarınızı okudum da ben e bebekten söyle bir anne yani besik aldim icinde ince bir sünger yatak var bunun icine yatak almam gerekir mi sizce ? Cok kisa kullanilacak muhtemelen bilemedim
Benim anne yani besiginin de icindeki yatak cok ince ped gibi. Ben reflu yatagi almistim, onunla kullanacagim bi sure. Sevi bebe ve babyjemin reflu yataklari cok oneriliyor. Bi bak istersen. Benimkini de ekliyorum

Eklentiler

• 20211125_174159.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 71
Hastanelerde hep alındanölçer ama cihazlar

Kızının mutfağına bayıldım yaa ne güzel oyuncaklar var büyüseler de biz de alsak valla ben de oynarım o mutfakla
Kizim 2 yaşındayken almistim, sizde cok beklemeyin cunku bayiliyorlar hatta kucuk olan 1 yasinda basladi oynamaya tabi sonradan cok daha guzel modeller cikti bile

Evet bende senin modeli anlamayınca alttaki yavru yataktan bahsediyorsun sandim neysek beklenen açıklama geldi saol canim bu oda küçüğe kalcak simdi, buyuk kiz buyuk yatak istiyor

Bende 6 senedir omron kullaniyorum temassız memnunum :) kulaktan olanda vardi ama çocukları rahatsiz ediyor, uyanıkken istemiyorlar, uyuyorken uyanır diye korkuyorsun

Sitesinde bulamadım cnm da kapladığı yer ile ilgili en boy ölçüsü sorsam sana, yatak odam oldukça dar, oluo olmayacağı konusunda da emin olamadım almak istiyorum ama, bulunduğum yerde de e bebek yok malesef

Aynen canim neler yok ki cidden sasip kaliyorum mesela ozel bi kiyafeti her ay giydirerek, yanina da 1 aylik 2 aylik diye bu tarz figurler koyuyolarmis. Yapmazsam olmaz ilk cocuk manyakliklari
Bende ilk kizda boyle fotolar cektim her ay, ikinci kizda sadece foto çektim daha süsleme montaj bile yapamadim hic birine ilk cocuk farki kesinlikle 3 kiz icinde battaniye aldim, en kolayi onunla cekmek ☺

Eklentiler

• IMG_20211221_100715.webp
    97,1 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20211221-101311_LCWaikiki.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…