Ay bende ondan gorunce hemen baktim trendyolda soyle bisey buldum.Güle güle kullan canım hepsi çok güzelya ben senin beşiği paylaştığın fotoğrafta gördüm,beşiğin üstünde küpler vardı üstlerinde rakamlar yazıyor onları nerden aldın ? Link var mı link
Eveeet işte buAy bende ondan gorunce hemen baktim trendyolda soyle bisey buldum.https://ty.gl/kjijus7m6h
Aynen canim neler yok ki cidden sasip kaliyorumEveeet işte buçok teşekkür ederim canım galiba alacağım bunlardan, bol bol fotoğraf çekeriz
İnşallah 32’yi görüceksin canım bir sorun çıkmayacakKızlar geldik doktordan. Gerçekten yine çok ilgilendi sağolsun. 1 saate yakın sürdü. Son hastaymışım bir de. Devlet hastanesinden beklenmeyen bir ilgiydi
Kendi de yine detaylı bakmak istedi. 3. kez detaylı ultrason yaptırmış oldum. Ve yine 3. kez benim oğlan başını üstten göstermedi. 10 dkka ara falan verdik yine ama yokOnun dışında herşey yolunda şükür. Ayağıyla da yüzünü kapatıyordu
Sadece amniyon sıvım biraz sınırdaymışNormal değerler içerisinde yine ama takipte kalmakta fayda var dedi. Bugünkü değeri referans alacakmış. Haftaya salı sabah 8:30 da Hem kafasına tekrar bakmayı deneyecek detaylıyı tamamlayacak, hem de sıvı takibi yapacak.
Kan tahlili istedi bir de enfeksiyon için.
Yani belli başlı durumlar bunlar. Riskleri biliyordum zaten. Kasılma olması riskli, enfeksiyon riskli, enfeksiyona bağlı suyun azalması riskli.
İlk hedef 2832 i görürsek inşallah sonrasında daha rahat bir nefes alırız dedi haftaları konuşmak, sıkıntılı bir durumda nereye gitmem gerektiğini yenidoğan yoğun bakımları falan konuşmak biraz üzdü ama napalım
Instagramda görmüştüm , bir baba çocuğunun doğumundan itibaren her gün 1 tane fotoğrafını çekerek 365 günün sonunda hepsini bir araya getirmişti , arka arkaya geçen o fotoğraflar hem video gibi olmuştu hem de çocuğun gelişimi ve büyümesi günden güne görülüyorduAynen canim neler yok ki cidden sasip kaliyorummesela ozel bi kiyafeti her ay giydirerek, yanina da 1 aylik 2 aylik diye bu tarz figurler koyuyolarmis. Yapmazsam olmaz ilk cocuk manyakliklari
Aa çok güzel fikirmişInstagramda görmüştüm , bir baba çocuğunun doğumundan itibaren her gün 1 tane fotoğrafını çekerek 365 günün sonunda hepsini bir araya getirmişti , arka arkaya geçen o fotoğraflar hem video gibi olmuştu hem de çocuğun gelişimi ve büyümesi günden güne görülüyorduçok hoşuma gitmişti ben de yapmak istiyorum onu
Dimi ya benim de çok hoşuma gitti yapalım bunuAa çok güzel fikirmiş
Millen vermis linki canim, benim onlar hediye gelmisti ama bende ayni linki buldum gondercektimGüle güle kullan canım hepsi çok güzelya ben senin beşiği paylaştığın fotoğrafta gördüm,beşiğin üstünde küpler vardı üstlerinde rakamlar yazıyor onları nerden aldın ? Link var mı link
Benim anne yani besiginin de icindeki yatak cok ince ped gibi. Ben reflu yatagi almistim, onunla kullanacagim bi sure. Sevi bebe ve babyjemin reflu yataklari cok oneriliyor. Bi bak istersen.Kizlar yatak ile ilgili konuşmalarınızı okudum da ben e bebekten söyle bir anne yani besik aldim icinde ince bir sünger yatak var bunun icine yatak almam gerekir mi sizce ? Cok kisa kullanilacak muhtemelen bilemedim
Hastanelerde hep alındanölçer ama cihazlarKulaktan ölçerleri daha kesin buluyorlar. Ama çocuğun uyurken ateşi daha çok çıkar o zaman da kulaktan ölçmek onu uyandırırmış.
Temassız da tekrar tekrar ölçmek gerekliymiş, zaten ateşli günlerde kim 1 kez ölçüp durur ki :)
Bir de temassızın avantajı odanın ısısını, banyo suyunun veya mamasının ısısını da ölçebiliyormuşsun.
Bu bilgileri edindim ama daha almadım. Temassıza daha yakınım sanki Omron marka alacağım gibi.
Kizim 2 yaşındayken almistim, sizde cok beklemeyin cunku bayiliyorlar hatta kucuk olan 1 yasinda basladi oynamayaKızının mutfağına bayıldımyaa ne güzel oyuncaklar var büyüseler de biz de alsak valla ben de oynarım o mutfakla
Saol canim, bu oda simdi küçüğe kaldi, ablasi daha büyük yatak istiyorOlur mu öyle şey canım ben de anlatamadım belki tam
Yalnız odaya ben de bayıldım
En guzeliYok benim de sepet beşik değil Anne yanı yani onlardan aldım
Evet bende senin modeli anlamayınca alttaki yavru yataktan bahsediyorsun sandimCanim insallah Allahin izniyle zamani gelince sirasiyla evlatlarimiza kavusacagiz.
Canim valla hatlar karisti hepsi benim sucum en basindan olayi ben yanlis anlamisimsenin moduler besik kullandigini sandim o yuzden danismak istedim.
Umarim hersey yolundadir canim.Aradigimiz cevap sendeymis. O halde besige kucuk bi yatak almak gerekir. Aldigin yatagin linkini paylasirsan sevinirim fikir olur.
Aynen canim aradigimiz cevap80ne 130 bi yatak bakimayim madem.
Kizinin odasi cok guzel tam prenses odasi
Bende 6 senedir omron kullaniyorum temassız memnunum :) kulaktan olanda vardi ama çocukları rahatsiz ediyor, uyanıkken istemiyorlar, uyuyorken uyanır diye korkuyorsunKulaktan ölçerleri daha kesin buluyorlar. Ama çocuğun uyurken ateşi daha çok çıkar o zaman da kulaktan ölçmek onu uyandırırmış.
Temassız da tekrar tekrar ölçmek gerekliymiş, zaten ateşli günlerde kim 1 kez ölçüp durur ki :)
Bir de temassızın avantajı odanın ısısını, banyo suyunun veya mamasının ısısını da ölçebiliyormuşsun.
Bu bilgileri edindim ama daha almadım. Temassıza daha yakınım sanki Omron marka alacağım gibi.
Sitesinde bulamadım cnm da kapladığı yer ile ilgili en boy ölçüsü sorsam sana, yatak odam oldukça dar, oluo olmayacağı konusunda da emin olamadım almak istiyorum ama, bulunduğum yerde de e bebek yok malesefKizlar yatak ile ilgili konuşmalarınızı okudum da ben e bebekten söyle bir anne yani besik aldim icinde ince bir sünger yatak var bunun icine yatak almam gerekir mi sizce ? Cok kisa kullanilacak muhtemelen bilemedim
Bende ilk kizda boyle fotolar cektim her ay, ikinci kizda sadece foto çektim daha süsleme montaj bile yapamadim hic birineAynen canim neler yok ki cidden sasip kaliyorummesela ozel bi kiyafeti her ay giydirerek, yanina da 1 aylik 2 aylik diye bu tarz figurler koyuyolarmis. Yapmazsam olmaz ilk cocuk manyakliklari
Bir daha cikmasi bekleniyor suan, malesef fiyat arttirdiklari gibi indirmiyorlar ama illaki bi biseyler olurDünden başlayan döviz düşüşü ile indirimler gelir mi diye düşündüğüm bir sabahtan günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?