- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
Günaydın kızlar nasılsınız..
Biz 6 aylık olduk bugün ama henüz oğlumun ismine karar veremedik. Kızımın adı Derin. Herkez çok güzel ismi var diyor oğluma da güzel bir isim bulmak istiyorum.. demir doruk alper ufuk isimleri var aklımızda..
Benim yatak odam çok dar olduğu için yanıma sandalye koyup üzerine minder flan ayarĺamıştım yine öyle olucak. Kızım şuan park yatakta. Normal yatağa geçecek inşallah
Derin ile Doruk cok uyumlu geldi, yazmak istedimGünaydın kızlar nasılsınız..
Biz 6 aylık olduk bugün ama henüz oğlumun ismine karar veremedik. Kızımın adı Derin. Herkez çok güzel ismi var diyor oğluma da güzel bir isim bulmak istiyorum.. demir doruk alper ufuk isimleri var aklımızda..
Benim yatak odam çok dar olduğu için yanıma sandalye koyup üzerine minder flan ayarĺamıştım yine öyle olucak. Kızım şuan park yatakta. Normal yatağa geçecek inşallah
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar bana pek aymadı bugün malesef. Gece ağrıyla geçti 3 kere lavaboya uyandım doğru dürüst uyuyamadım. Sabah ağrım artınca ürolojiye randevu buldum çok şükür hemen aldım. 10 gün önce sancıyla acillik olmuştum hatırlarsanız. 1 hafta antibiyotik kullanmıştım geçmiş gibiydi 2 gündür. Bugün yine başladı aynı şeyler. Kan ve idrar tahlili verdim. Acil giriş yapınca doktor sonuçlar hemen çıktı. Enfeksiyon devam ediyormuş geçmemiş. Ultrasonda da sağ böbrekte hafif genişleme görüldü. Bebek baskı yaptığı için oluyormuş. Haftaya randevum var perinataloga gidicem yine. Orda da söylicem bakalım. Geçmezse 10 gün sonra gel dedienfeksiyon ne kötü bir şeymiş ya ağrısı bitiriyo beni. Ve sürekli afedersiniz çişim var gibi. Ultrasonda doktor mesane boş dedi bi de bana sor dicektim az daha düşünün yani boşken bile hep var gibi. Aynı şeyleri yaşayan varsa mutlaka doktora gidin tedavi olun. Ağrınız artmasın benim gibi
Günaydın kızlar bana pek aymadı bugün malesef. Gece ağrıyla geçti 3 kere lavaboya uyandım doğru dürüst uyuyamadım. Sabah ağrım artınca ürolojiye randevu buldum çok şükür hemen aldım. 10 gün önce sancıyla acillik olmuştum hatırlarsanız. 1 hafta antibiyotik kullanmıştım geçmiş gibiydi 2 gündür. Bugün yine başladı aynı şeyler. Kan ve idrar tahlili verdim. Acil giriş yapınca doktor sonuçlar hemen çıktı. Enfeksiyon devam ediyormuş geçmemiş. Ultrasonda da sağ böbrekte hafif genişleme görüldü. Bebek baskı yaptığı için oluyormuş. Haftaya randevum var perinataloga gidicem yine. Orda da söylicem bakalım. Geçmezse 10 gün sonra gel dedienfeksiyon ne kötü bir şeymiş ya ağrısı bitiriyo beni. Ve sürekli afedersiniz çişim var gibi. Ultrasonda doktor mesane boş dedi bi de bana sor dicektim az daha düşünün yani boşken bile hep var gibi. Aynı şeyleri yaşayan varsa mutlaka doktora gidin tedavi olun. Ağrınız artmasın benim gibi
Gebeliğin altıncı ayından sonra böbrekte genişleme büyüme vs ortaya çıkabiliyormuş zaten bunu okumuştum. Enfeksiyon da olunca baya ağrı yapıyor. İnşallah senin temiz çıkar ama ağrın devam ediyorsa tahlil yapabilirler tekrarÇok geçmiş olsunÇok iyi biliyorum onun ağrısını ,benim de sağ böbreğimde problem .. hala daha ağrısını çekiyorum hafif hafif , 1 saat sonra benim de kontrolüm var bakalım ne diyecek .
Benim ilaç tedavisi yeterli gelmemiş başka bir antibiyotik verdi 7 gün kullanacakmışım. Sonra tekrar giderim zaten içim rahat etsin diye geçip geçmediğini öğrenmek için. 10 gün önceki doktor bana yatış vermişti 5 gün orda misafirdim kabul etmemiştim. Keşke etseymişim dedim yani en azından geçerdi tam olarak. Gerçekten gebelikte hastalık zor her ilacı kullanamıyoruz malumÇok geçmiş olsun polyanna.
Neden tekrarlama yapıyormuş bu enfeksiyon ?
Bende çok korkuyorum ya gebelikte hasta olmaktan.
Gebeliğin altıncı ayından sonra böbrekte genişleme büyüme vs ortaya çıkabiliyormuş zaten bunu okumuştum. Enfeksiyon da olunca baya ağrı yapıyor. İnşallah senin temiz çıkar ama ağrın devam ediyorsa tahlil yapabilirler tekrar
Benim ilaç tedavisi yeterli gelmemiş başka bir antibiyotik verdi 7 gün kullanacakmışım. Sonra tekrar giderim zaten içim rahat etsin diye geçip geçmediğini öğrenmek için. 10 gün önceki doktor bana yatış vermişti 5 gün orda misafirdim kabul etmemiştim. Keşke etseymişim dedim yani en azından geçerdi tam olarak. Gerçekten gebelikte hastalık zor her ilacı kullanamıyoruz malum
bi gideyim de haber veririm canım. Tahlilinde crp değerin kaç çıktı görebiliyor musun? Bende o değeri takip ettiler hep enfeksiyon boyuncaGebeliğin altıncı ayından sonra böbrekte genişleme büyüme vs ortaya çıkabiliyormuş zaten bunu okumuştum. Enfeksiyon da olunca baya ağrı yapıyor. İnşallah senin temiz çıkar ama ağrın devam ediyorsa tahlil yapabilirler tekrar
Benim ilaç tedavisi yeterli gelmemiş başka bir antibiyotik verdi 7 gün kullanacakmışım. Sonra tekrar giderim zaten içim rahat etsin diye geçip geçmediğini öğrenmek için. 10 gün önceki doktor bana yatış vermişti 5 gün orda misafirdim kabul etmemiştim. Keşke etseymişim dedim yani en azından geçerdi tam olarak. Gerçekten gebelikte hastalık zor her ilacı kullanamıyoruz malum
Benim anne yani besiginin de icindeki yatak cok ince ped gibi. Ben reflu yatagi almistim, onunla kullanacagim bi sure. Sevi bebe ve babyjemin reflu yataklari cok oneriliyor. Bi bak istersen.Benimkini de ekliyorum
Canım yatak odam o kadar darki ben piyasadaki en dar anne yanı beşiği araştırdığım için bunu aldım. Benimki tam oldu sallanma şansı bile yok :) 52-53 santim gibi bir şey eni benim dolap ve yatak arasina tam oldu. Boyunu tamSitesinde bulamadım cnm da kapladığı yer ile ilgili en boy ölçüsü sorsam sana, yatak odam oldukça dar, oluo olmayacağı konusunda da emin olamadım almak istiyorum ama, bulunduğum yerde de e bebek yok malesef
En büyük bardağımla su içmeye çalışıyorum hep çok içmek için. Çamaşır da değiştiriyorum sürekli. Enfeksiyon gebelerde çok sık yaşanıyormuş malesefGünde 2-3 litre su içiyor musun canım ?
Suya dikkat edin diyorlar, sık sık çamaşırınızı değiştirin ütüleyin diyorlar.
Daha da dikkat etmek lazım işte.
Ben günde 7-8 tane günlük ped değiştiriyorum.
Bugünün sonuçları daha e nabıza girilmemiş de 10 gün öncekilere baktım crp diye bir şey göremedim canım crp diye yazıldığına emin misin bende yok öyle bir şey merak ettimbi gideyim de haber veririm canım. Tahlilinde crp değerin kaç çıktı görebiliyor musun? Bende o değeri takip ettiler hep enfeksiyon boyunca
Yaaa tam aradığım boyutlar aynen 60cm olsa sığmaz benim dee, çok teşekkür ederiö canımmCanım yatak odam o kadar darki ben piyasadaki en dar anne yanı beşiği araştırdığım için bunu aldım. Benimki tam oldu sallanma şansı bile yok :) 52-53 santim gibi bir şey eni benim dolap ve yatak arasina tam oldu. Boyunu tam
Hatirlamiyorum ama 90 yoktur
İdrardan tanı konulmuş demekki sende , benim idrarda temiz çıkmıştı bu değerler . Kanda bakınca crp değerim 0-5 olması gerekirken 18 çıkmıştı ordan enfeksiyon tanısı konuldu . Şimdi gidiyorum doktora , bakalım ne diyecek yeni tahlil yaparsa göndericem sonucumu canımEn büyük bardağımla su içmeye çalışıyorum hep çok içmek için. Çamaşır da değiştiriyorum sürekli. Enfeksiyon gebelerde çok sık yaşanıyormuş malesef
Bugünün sonuçları daha e nabıza girilmemiş de 10 gün öncekilere baktım crp diye bir şey göremedim canım crp diye yazıldığına emin misin bende yok öyle bir şey merak ettimİdrarda lökosit 0-5 benimki 94 çıkmış. Eritrosit 0-4 benimki 15 çıkmış. En dikkatimi çekenler bunlardı zaten direkt enfeksiyon olduğunu gösteriyormuş sanırım.
En büyük bardağımla su içmeye çalışıyorum hep çok içmek için. Çamaşır da değiştiriyorum sürekli. Enfeksiyon gebelerde çok sık yaşanıyormuş malesef
Bugünün sonuçları daha e nabıza girilmemiş de 10 gün öncekilere baktım crp diye bir şey göremedim canım crp diye yazıldığına emin misin bende yok öyle bir şey merak ettimİdrarda lökosit 0-5 benimki 94 çıkmış. Eritrosit 0-4 benimki 15 çıkmış. En dikkatimi çekenler bunlardı zaten direkt enfeksiyon olduğunu gösteriyormuş sanırım.
İnşallah temiz çıkar canımİdrardan tanı konulmuş demekki sende , benim idrarda temiz çıkmıştı bu değerler . Kanda bakınca crp değerim 0-5 olması gerekirken 18 çıkmıştı ordan enfeksiyon tanısı konuldu . Şimdi gidiyorum doktora , bakalım ne diyecek yeni tahlil yaparsa göndericem sonucumu canım
Öyle tabi Rabbim dermansız dert vermesin. Bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter ki biz ağrısını çekeriz. Eh analık kolay değil diye boşuna demiyorlarEvet canım üzülme çok sık rastlanıyor.
Nasılsa kolay atlatılabilen bir hastalık.
Rabbim başka dert vermesin.
Çok geçmiş olsun.
Gecen biri doktora sormuştu cok akintim oluyor, gunluk ped kullanayım mi diye, doktor da havlu peçete kullansan daha iyi olur dediGünde 2-3 litre su içiyor musun canım ?
Suya dikkat edin diyorlar, sık sık çamaşırınızı değiştirin ütüleyin diyorlar.
da dikkat etmek lazım işte.
Ben günde 7-8 tane günlük ped değiştiriyorum.
Perinatalog o kadar ince ayrıntısına kadar bakiyor ki ben yine de gittim, beni takip eden doktorumda cok detayli bakar her seferinde ama yinede detayliya gönderdi.Kızlar şimdi doktordan çıktık. 22+1 deyiz. Doktorum bir kac ay önce ayrıntılı ultrasonu kendi yapacağını eğer bir sıkıntı görürse perinatologa yonlendirecegini söylemişti. Bugün organlarına beyin gelişimine vs baktı. Her şeyin yolunda göründüğünü söyledi. Perinatoloğa gitmeme gerek var mı diye sorduğumda illa gitmek istiyorsan gidebilirsin dedi. Ne yapmalıyım hepiniz gittiniz değil mi ?
Bir de iki hafta önce kendim kn tahlili yaptırmıştım sonuçlarını gösterdim ve iki haftadır demir hapını kustuğum için de içmediğimi söyleyince bana demir iğnesi yazdı. Kansızlığın başladığı haftalardaymisim demiri de bırakmışım diye bozuldu biraz..
Ayrıca akıntım olduğunu söyleyince alttan muayene etti ve mantar olduğunu söyleyip fitil verdi daha önce kullanan var mı?
Ay çok uzun oldu kusura bakmayın karman çorman çıktım muayeneden
Aynen böyle söyledi deneyimli anneler. Şimdi ben iyice ikna oldum temassız omron alacağım. TeşekkürlerBende 6 senedir omron kullaniyorum temassız memnunum :) kulaktan olanda vardi ama çocukları rahatsiz ediyor, uyanıkken istemiyorlar, uyuyorken uyanır diye korkuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?