2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canım geçmiş olsun önemli birşey değildir inşallah
Sancın var dedikten sonra nst ye bağladı mı? Ya da herhangi bir ilaç verdi mi?
İnşallah progestanı 4 e çıkart dedi başka birşey yapmadı. Bende öğretmenim izne ayrılıyorum cumartesi günü memlekete gidecektim ama yolculuğa çıkamazsın dedi ne yapmalıyım bilemedim

İnşallah progestanı 4 e çıkart dedi başka birşey yapmadı. Bende öğretmenim izne ayrılıyorum cumartesi günü memlekete gidecektim ama yolculuğa çıkamazsın dedi ne yapmalıyım bilemedim
Geçmiş olsun canım, uzun bir yolculuk olacaksa doktorunu dinle gitme bence.

Yok valla ev umrumda değil dediğim gibi. Şuan tek isteğim doya doya dinlenmek inşallah
Sen bu abur cubur yüklemesini yarın o ıspanakla telafi edersin boşver vitamin olsun hepsi bebişe

Canım sancın varsa yolculuk riskli olabilir gerçekten. Ama sancı konusunda farklı bir doktora daha görünme imkanın varsa ihmal etme git bence. İkinci bir görüş iyi olabilir.

Ohhh az kalmis seninde canim Calisan hamislerrr coktan hak etti dinlenmeyi Cips miii? Kalkmamaliyim kalkmamaliyim
Ayy aklına mı düşürdüm Belki 1 yıldır yememiştim. küçük bir paketi bitirdim. Affet oğlum

Siz öğretmen misiniz merak ettim ne güzel 24.haftada izin imrendim
Yok ben hastanede çalışıyorum :) Aslında gebeliğin hiçbir döneminde çalışılmaması gereken yerdeyim

Ne affeti kiz ye gitsin o bayram etmistir simdi karninda :))) Bende birazdan cayla yemegi dusunuyorum, biraz acikmayi bekliyorum haha

Sezaryen olacağım kızım ev işini halleder de yemek de yapmaz kv allah'tan kayınbabam yapar yemeği kızımda bulaşıkları halleder artık

Evet canım cuma günü gideceğim
Benim farklı bir durumum var serklajlıyım ama çok araştırdım bu sancı meselesini de biraz ordan biliyorum. Genelde progestan ve yanına nidilat, adalat gibi tansiyon ilaçları veriliyor. Ben de kullandım hatta operasyondan sonra 10 gün boyunca kasılma olup dikiş zarar görmesin diye.
O yüzden farklı bir doktora görünmende fayda olur dedim. Bir de hem sancın var diip hem de nst ye bağlamaması ilginç geldi. Var ama ne sıklıkta ne şiddette.
Magnezyum kullanıyorsan onu da ihmal etme. O da rahim kaslarını yumuşatıyor. Soda da içebilirsin günde bir tane yine onun da rahatlattığını söyleyenler var. Olabildiğince de sol yanına uzan dinlen.
Benim doktorların söyledikleri bunlardı canım
Cuma da güzel haberler alır rahatlarsın inşallah

Sezaryen olacağım kızım ev işini halleder de yemek de yapmaz kv allah'tan kayınbabam yapar yemeği kızımda bulaşıkları halleder artık
Off senin de işin zormuş kolayca atlatırsın inşallah o dönemleri canım Kayınpeder de vicdanlı adam demekki sağolsun yine valla

Ay valla çok karıştırıyorum ayımı soranlar oluyo hafta söylüyorum yani kaç aylık diyolar öylece kalıyodumSize de bana da kolaylık olsun tablo aşağıda

Gebelik Haftası Hesaplama Tablosu​

4-5 haftalık gebeliklere1 aylık denilir.
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir.
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir.
16-17 haftalar bittiğinde4 ay bitmiştir.
20-21 haftalar bittiğinde5 ay bitmiştir.
24-25 haftalar bittiğinde6 ay bitmiştir.
28-29 haftalar bittiğinde7 ay bitmiştir.
32-33 haftalar bittiğinde8 ay bitmiştir.
36 hafta bittiğinde9 ay bitmiştir son aya girilmiştir.
40 hafta bittiğinde9 ay 10 gün tamamlanmıştır

Teşekkürler bilgiler için dikkat edicem. Evet nst için devlete gideceğim cuma günü doktoruma güvenim çok az zaten onun için memlekete gitmek istiyorum biran önce burada sağlık sektörü çok geri maalesef. inşallah canım önemsiz bir konudur

gunaydın kızlar eskısı kadar yazamasamda gırıp okuyorum Allah bize güç kuvvet versin kimseye muhtac etmesin ilk dogumumda ramazan ayıydı annem yanıma Ankaraya geldı ama evdekıler haklı olarak gel deyıp durdular herkes calısıyor ıftarı sahuru yapmakta zorlandılar annem erken dondu.... kayınvalıdem ıyıdır ama asırı enerjıktır yorulmak bılmez senınde oyle olmanı bekler mastıt oldum goguslerım sıstı ateslendım ıstıyorum yataga yemek getırsınler gel kızım yemek hazır dıyor gıdıp mutfakta oturabılıyormuyum acaba :) yanı nazlandırmaz kuvvetlı ol ıster bende buyuk konustum 2. yı asla ramazana denk getırmem annem 1 ay kalacak dedım ama malum gene dırek ramazanın ılk gunune denk gelıyor.... o yuzden ınanın hep dua ederım Allah bıze guc versın annelere dahı muhtac etmesın sız ıyıysenız hersey kolay

Amin. Her şey hallolur diye bakıyorum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…