Hadi bakalim hayirlisi olsun :) Belki cok alakasiz olacak bilgin olmayanilir ama benim calistigim sirketteki buyuk patron "maaslarin duzenlenmesi icin devletin yonergesini bekliyoruz" demis. Ozel sektore ayri bi yonerge mi cikiyor anlamadim ki.Evet canım mali müşavir olacağım kısmetse
Sor tabi :)
Hadi bakalim hayirlisi olsun :) Belki cok alakasiz olacak bilgin olmayanilir ama benim calistigim sirketteki buyuk patron "maaslarin duzenlenmesi icin devletin yonergesini bekliyoruz" demis. Ozel sektore ayri bi yonerge mi cikiyor anlamadim ki.
Hmm bilemedim.. aslinda yabanci sirket belki de tesvik aliyodur. Boyle diyerek oyalamaca yapmiyodur insallahBazı şirketler teşviklerden falan yararlanıyor.
Şimdi çok arttı ya asgari ücret bir çok şirket maaş konusunda destek alabilir miyiz diye bekliyorlar.
Belki onu demek istemiştir.
Agirlasma tabiri varya onu yasiyor gibiyim. Pat diye yataktan kalkamiyorum. Corap giyerken bile zorlanmaya basladim.En rahat uyku pozisyonunu bulamiyorum. Gece cok sık uyaniyorum. Analik mode on
Pizza konusunda bi oneride bulunabilirim. Disaridakiler cok kalorili ve hazimsizlik yapiyor. Ben migrostan pizza hamuru aldim. Direk yagli kagidin uzerine serdim. Kekik +domates puresi surdum. Mozzarella ve kasar peynirini bolca ekledim. Uzerine de o an dolapta ne varsa ekledim. Zeytin biber misir domates vs. Mis gibi oldu.Tavsiye ederim.
Hmm bilemedim.. aslinda yabanci sirket belki de tesvik aliyodur. Boyle diyerek oyalamaca yapmiyodur insallah
Rica ederim :) bogazima duskunumdurbilmiyordum . sagol canım bilgi verdiğin için
Maalesef dediklerin dogru. Bizim sirkette calisan sayisi az zaten kimseyi cikartmaz ama mevcut personeli motive edemezse cikanlar olur. 2021de asgariyle aramda fark coktu ama yeni aciklanan rakamla fark azaldi, bu da haliyle benim motivasyonumu dusurdu. Neyse bakalim hayirlisi. Hayir sirkette olsam bi gider konusurdum da arayip konusmak istemiyorum o aciklama yapsin istiyorum.
Yani kötü konuşmak istemem ama bir çok şirket bu artıştan dolayı işçi çıkarımına kadar giderler.
Beklediğimizden fazla bir artış olduğu için şirketler az işçi, çok iş mantığındalar şuan.
Yıldırma politikası da olabilir, her şey olabilir :)
Rica ederim :) bogazima duskunumdur
Maalesef dediklerin dogru. Bizim sirkette calisan sayisi az zaten kimseyi cikartmaz ama mevcut personeli motive edemezse cikanlar olur. 2021de asgariyle aramda fark coktu ama yeni aciklanan rakamla fark azaldi, bu da haliyle benim motivasyonumu dusurdu. Neyse bakalim hayirlisi. Hayir sirkette olsam bi gider konusurdum da arayip konusmak istemiyorum o aciklama yapsin istiyorum.
Ohhh az kalmis seninde canimBen de hep planladığım cips kaçağımı yaparken okudum bunu
İşteki son günlerim. Cuma günü 24 hafta iznine ayrılacağım. O nedenle kimse bana dokunmuyor, ben de odamı boşaltıyorum bu süreçte. Evde böyle kedim kucağımda, ayak uzatma günlerime az kaldı. İple çekiyorum.
Aman isverenlerin hepsinin ortak dusuncesi ne kadar cok kar yaparim.Evet orta kademedeki işçilerin maaşları ne olacak şuan herkesin kafasında soru işareti.
Belli olur dur sen canını sıkma.
Senin şirketin yabancı şirketmiş bırak biz daha çok düşünelim
Aman isverenlerin hepsinin ortak dusuncesi ne kadar cok kar yaparim.
Canim sen karyola icin bariyer aldin mi ? Aldiysan nereden ? Soyle ekteki gibi.Bu arada cok uyguna ama kaliteli bir emzirme seti aldim bakmak isteyen varsa linkini atarim. Yastik fermuarliFiyati ben alinca 80 tlydi
Canim Cilekten esimin kuzeni ayarlamis ama hangisi gelecek hic bilmiyorum. Benim icin de tamamen soru isaretleriyle dolu bir konuCanim sen karyola icin bariyer aldin mi ? Aldiysan nereden ? Soyle ekteki gibi.
Öyle alışmış canım doğru diyorsun. Normal zaman olsa hiç umrumda değil valla yapmış yapmamış. Yaptırmam zaten ama yani riskli bir gebeliğim var yatmam gereken zamanda nelerle uğraştım. Herşeyi geçtim eşime en çok üzüldüm valla içim paralandı. Resmen evi çekip çevirdi.Canim sezgim su yonde bu zamana kadar cocuklari ondan bisey beklememis ve kiyamamis sanki. O da haliyle boyle alismis. Hani kotu niyetten boyle oldugunu sanmiyorum :)
Mesela benimki 58 yasinda ve atik bi kadin. Bacagi kirildi yine de kendi isini kendi gordu. 2 kizi da ayni sehirde olmasina ragmen sadece arayip gecmis olsun anne dediler. Ben ve esim herseyle ilgilendik ama Allah var kadin benden bisey beklemedi, yaptirmadi. Gorumcem midesini bozmus hastalanmis annesine geldi. K.validem ve k.pederim kizina baktilar. Hani evlisin, esin var, annen zaten bu halde gelip kendine baktirmak nedir :) Ama seve seve baktilar, hatta "yazik cocuk kus kus mahfoldu" dediler :) cunku cocuklarina hizmete alismis bir aile. O yuzden bence seninki cocuklarindan hizmet gordugu icin akil edemiyodur. Bir de seninkinin yasi basi var gibime geldi nedense kac yasinda ki ? :)
Sefan olsunbence sen bi pizza soylersin Ben halsizim. Doktorumu aradim rapor aldim. Full yatiyorum. Canim hicbir sey yapmak istemiyor. Ama ispanak yikadim onu yapicam. Ya da bu goruntuden sonra pizza mi
Ben kv ile yaşıyorumoda iş yapmaz kızıma güveniyorum doğum sonrası için onun da sınavı olacak lgs ye hazırlanıyor kısmet artık ne olursa
Kızlar bu kayınvalidelerin gizli Kadınlar Kulübü üyelikleri yoktur inşallah
Siz öğretmen misiniz merak ettim ne güzel 24.haftada izin imrendimBen de hep planladığım cips kaçağımı yaparken okudum bunu
İşteki son günlerim. Cuma günü 24 hafta iznine ayrılacağım. O nedenle kimse bana dokunmuyor, ben de odamı boşaltıyorum bu süreçte. Evde böyle kedim kucağımda, ayak uzatma günlerime az kaldı. İple çekiyorum.
Yaa çok güzel ben link istesemBu arada cok uyguna ama kaliteli bir emzirme seti aldim bakmak isteyen varsa linkini atarim. Yastik fermuarliFiyati ben alinca 80 tlydi
Canım geçmiş olsun önemli birşey değildir inşallahKızlar merhaba yazmıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum birşey sormak istiyorum. Bugün kontrole gittim doktor sancın var dedi ultrasona bakarken küçük bir şehirdeyim doktorlarla tam iletşim kuramıyorum sancıdan kastını anlayamadım daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu? Olduysa doktorun bir tavsiyesi oldu mu? Daha önce kaybım olduğu için biraz telaşlandım progestan kullanıyorum 400mg
Canim Cilekten esimin kuzeni ayarlamis ama hangisi gelecek hic bilmiyorum. Benim icin de tamamen soru isaretleriyle dolu bir konusaolsun uyguna halletti karyolayi da uyku setini de ama hangisi oldugunu soyleyemiyor, hangisi uygunsa artik onu yollayacaklar
Ayy kiyamam oglusuyla kar oynamaya gelmisÖyle alışmış canım doğru diyorsun. Normal zaman olsa hiç umrumda değil valla yapmış yapmamış. Yaptırmam zaten ama yani riskli bir gebeliğim var yatmam gereken zamanda nelerle uğraştım. Herşeyi geçtim eşime en çok üzüldüm valla içim paralandı. Resmen evi çekip çevirdi.
Kötü niyet değil belki hani yapmim gelin yapsın bu haliyle dememiştir ama şu kız da yatsın riskli de demedi yani.
66 yaşında 2 gün önce kar yağdı eşimi aldı kartopu oynamaya gitti öyle diim sanane kulağı ağrıdı ona giderken ne başka yeri
insan ister istemez kendi annesiyle kıyaslıyor işte. O zaman da işin içinden çıkamıyor. Sonuçta bana bakmaya geldi sözde ve o gelmese annem gelecekti. Ama gezmeye gelmiş benimki belli oldu. Bana da doğum öncesi güzel bir tatbikat oldu
Ben de ıspanak yaptım. Az önce yedim azcık ama akşama hamburger söylicem sanırım bugün
Bak giderken bu kız da 2 gün yalnız kalacak yemek yapayım bile demedi yani. Sormadı bile istediğin birşey varsa yapayım bırakayım diye.
Eşimle beraber kendim yaptım akşam bir kaç çeşit
Bana herşey onu hatırlatıyor
Allah kolaylık versin canım. Kızın destek olur sana yine elinden geldiğince. O da az biraz birşey yaparken bebeği oyalasa bile yeter inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?