2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Evet canım mali müşavir olacağım kısmetse
Sor tabi :)
Hadi bakalim hayirlisi olsun :) Belki cok alakasiz olacak bilgin olmayanilir ama benim calistigim sirketteki buyuk patron "maaslarin duzenlenmesi icin devletin yonergesini bekliyoruz" demis. Ozel sektore ayri bi yonerge mi cikiyor anlamadim ki.

Hadi bakalim hayirlisi olsun :) Belki cok alakasiz olacak bilgin olmayanilir ama benim calistigim sirketteki buyuk patron "maaslarin duzenlenmesi icin devletin yonergesini bekliyoruz" demis. Ozel sektore ayri bi yonerge mi cikiyor anlamadim ki.

Bazı şirketler teşviklerden falan yararlanıyor.
Şimdi çok arttı ya asgari ücret bir çok şirket maaş konusunda destek alabilir miyiz diye bekliyorlar.
Belki onu demek istemiştir.

Bazı şirketler teşviklerden falan yararlanıyor.
Şimdi çok arttı ya asgari ücret bir çok şirket maaş konusunda destek alabilir miyiz diye bekliyorlar.
Belki onu demek istemiştir.
Hmm bilemedim.. aslinda yabanci sirket belki de tesvik aliyodur. Boyle diyerek oyalamaca yapmiyodur insallah

bilmiyordum . sagol canım bilgi verdiğin için

Hmm bilemedim.. aslinda yabanci sirket belki de tesvik aliyodur. Boyle diyerek oyalamaca yapmiyodur insallah

Yani kötü konuşmak istemem ama bir çok şirket bu artıştan dolayı işçi çıkarımına kadar giderler.
Beklediğimizden fazla bir artış olduğu için şirketler az işçi, çok iş mantığındalar şuan.

Yıldırma politikası da olabilir, her şey olabilir :)

bilmiyordum . sagol canım bilgi verdiğin için
Rica ederim :) bogazima duskunumdur

Maalesef dediklerin dogru. Bizim sirkette calisan sayisi az zaten kimseyi cikartmaz ama mevcut personeli motive edemezse cikanlar olur. 2021de asgariyle aramda fark coktu ama yeni aciklanan rakamla fark azaldi, bu da haliyle benim motivasyonumu dusurdu. Neyse bakalim hayirlisi. Hayir sirkette olsam bi gider konusurdum da arayip konusmak istemiyorum o aciklama yapsin istiyorum.

Evet orta kademedeki işçilerin maaşları ne olacak şuan herkesin kafasında soru işareti.
Belli olur dur sen canını sıkma.
Senin şirketin yabancı şirketmiş bırak biz daha çok düşünelim

Ohhh az kalmis seninde canim Calisan hamislerrr coktan hak etti dinlenmeyi Cips miii? Kalkmamaliyim kalkmamaliyim

Bu arada cok uyguna ama kaliteli bir emzirme seti aldim bakmak isteyen varsa linkini atarim. Yastik fermuarli Fiyati ben alinca 80 tlydi
Canim sen karyola icin bariyer aldin mi ? Aldiysan nereden ? Soyle ekteki gibi.

Eklentiler

• Screenshot_20211222-162859_Samsung Internet.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar merhaba yazmıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum birşey sormak istiyorum. Bugün kontrole gittim doktor sancın var dedi ultrasona bakarken küçük bir şehirdeyim doktorlarla tam iletşim kuramıyorum sancıdan kastını anlayamadım daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu? Olduysa doktorun bir tavsiyesi oldu mu? Daha önce kaybım olduğu için biraz telaşlandım progestan kullanıyorum 400mg

Canim sen karyola icin bariyer aldin mi ? Aldiysan nereden ? Soyle ekteki gibi.
Canim Cilekten esimin kuzeni ayarlamis ama hangisi gelecek hic bilmiyorum. Benim icin de tamamen soru isaretleriyle dolu bir konu saolsun uyguna halletti karyolayi da uyku setini de ama hangisi oldugunu soyleyemiyor, hangisi uygunsa artik onu yollayacaklar

Öyle alışmış canım doğru diyorsun. Normal zaman olsa hiç umrumda değil valla yapmış yapmamış. Yaptırmam zaten ama yani riskli bir gebeliğim var yatmam gereken zamanda nelerle uğraştım. Herşeyi geçtim eşime en çok üzüldüm valla içim paralandı. Resmen evi çekip çevirdi.
Kötü niyet değil belki hani yapmim gelin yapsın bu haliyle dememiştir ama şu kız da yatsın riskli de demedi yani.
66 yaşında 2 gün önce kar yağdı eşimi aldı kartopu oynamaya gitti öyle diim sana ne kulağı ağrıdı ona giderken ne başka yeri
insan ister istemez kendi annesiyle kıyaslıyor işte. O zaman da işin içinden çıkamıyor. Sonuçta bana bakmaya geldi sözde ve o gelmese annem gelecekti. Ama gezmeye gelmiş benimki belli oldu. Bana da doğum öncesi güzel bir tatbikat oldu

Sefan olsun bence sen bi pizza soylersin Ben halsizim. Doktorumu aradim rapor aldim. Full yatiyorum. Canim hicbir sey yapmak istemiyor. Ama ispanak yikadim onu yapicam. Ya da bu goruntuden sonra pizza mi

Ben de ıspanak yaptım. Az önce yedim azcık ama akşama hamburger söylicem sanırım bugün
Bak giderken bu kız da 2 gün yalnız kalacak yemek yapayım bile demedi yani. Sormadı bile istediğin birşey varsa yapayım bırakayım diye.
Eşimle beraber kendim yaptım akşam bir kaç çeşit
Bana herşey onu hatırlatıyor

Ben kv ile yaşıyorum oda iş yapmaz kızıma güveniyorum doğum sonrası için onun da sınavı olacak lgs ye hazırlanıyor kısmet artık ne olursa

Allah kolaylık versin canım. Kızın destek olur sana yine elinden geldiğince. O da az biraz birşey yaparken bebeği oyalasa bile yeter inşallah

Kızlar bu kayınvalidelerin gizli Kadınlar Kulübü üyelikleri yoktur inşallah

Siz öğretmen misiniz merak ettim ne güzel 24.haftada izin imrendim

Canım geçmiş olsun önemli birşey değildir inşallah
Sancın var dedikten sonra nst ye bağladı mı? Ya da herhangi bir ilaç verdi mi?

Anladim canim cilektekiler de guzel de ben daha farkli bi model arayisindayim. Begendigim model de cok pahali. Bakinmaya devam

Ayy kiyamam oglusuyla kar oynamaya gelmis Valla ne desen dusunsen haklisin. Insan 2-3 gunluk yemegi yapar giderdi en azindan. Bak bu banyoyu temiz buldum temiz birakayim bir daha ugrasmasinlar demesi gerekirdi. Dogumda yatili hic gelmesin. Gelse de az kalsin cunku gorduklerin seni uzecek lohusayken uzulmemek gerekir yani.. 2 kisisiniz, riskin var ama kendini yormadan karnini doyurmaya calis canim. Evin isini gucunu bosver annen de gelecekmis zaten o gelince rahat eder keyfine bakarsin.
Valla ispanagi o kadar yikadim ama buradaki pizza cips muhabbetine kapildim pizza hamuruyla pizza yapip yedim. Uzerine 1 paket cips. Cips uzerineyse 1 paket hariboyu yariladim ve karnima agrilar girdi biraktim. Suan resmen kivraniyorum mide spazmi geciriyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…