2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ozel sektorde calisanlar icin bilgi vereyim, sabah sirketimden aldigim bilgiye gore 32.haftadan sonra calismak istersem doktorumdan 5 hafta calisabilir raporu almam gerekirmis. En gec 37de izine ayrilmak zorundaymisim. Kafami bozmazlarsa 37ye kadar calisacagim. :)

İnşallah progestanı 4 e çıkart dedi başka birşey yapmadı. Bende öğretmenim izne ayrılıyorum cumartesi günü memlekete gidecektim ama yolculuğa çıkamazsın dedi ne yapmalıyım bilemedim
Mqgnezyumda kullan mutlaka dogum geciktirme ozelligi var, kaslarini rahatlatir

Bu tabloda tam dogru degil aslinda, en doğrusunu atiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20211223-104433_Chrome.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 69
Sendeki hırs valla takdire şayan Allah yardımcın olsun canım 37ye kadar işlerinde kolaylik dilerim

Beni biliyosun 32.yi iple çekiyorumm

Sendeki hırs valla takdire şayan Allah yardımcın olsun canım 37ye kadar işlerinde kolaylik dilerim

Bende hep dedım ıyı olursam devam ederım subatı bıtırırım en azından tam maaş alırım ama maalesef karnım cok rahatsız edıyor ıse gel gıt yurumem bıle zorlastı o yuzden 32 olur olmaz cıkacagım.... şuan tek rahatlıgım gunde 7.5 saat calısma hakkını kullanıyorum 1.5 saat erken cıkıyorum yuruyorum aksamları

ben de calisabildigim son ana kadar calismayi dusunuyorum, izinleri dogum sonrasina saklayabilmek icin :) cok sukur sikintili bi isim de yok, nispeten rahatim :) aslinda cok stresli ve yogundu ama hamilelikle birlikte rolantiye aldim diyelim, eskiden cok fazla extra is yapiyordum, simdi sadece yapmam gerekeni yapip birakiyorum :)

Avrupa mi anadolu mu yakasindasiniz benim burda bitti çoktan tutmadı bile
Şu an neredesin canım gezi vs planın yok mu :)
Esimin isleri geregi hazirana kadar izmirdeyiz canim. Insallah yazin istanbuluma evime geri kavusacagim

Kafami bozarlarsa 32de cikacagim canim. Anlasirsak 37ye kadar devam. Ya evden calistigim icin pek farketmiyor 5 hafta daha calisip calismamak. Sonrasindan bebegimle yazin guzel havalarin tadini cikartmak istiyorum. Bir de izmirde kimsem yok ya 32de ciksam da ne yapicam ki :)

Aynen canim senin gibi dusunuyorum. Izinlerimi bebegim dogduktan sonra kullanmak istiyorum. En azindan tekrar ise dondugumde bebek toparlanmis buyumus olur. Hem yazin calismak cok yorucu oluyor. :)

Ben ise gitsem belki coktan pes etmistim. Gercekten su donemde sabahlari uyanmak hazirlanmak evden cikmak cok zor olurdu. Allah yardimcin olsun. Evden calisiyorum, uzerimde baski yok diye cok rahatim. Ama bana 7.5 saati vermediler onu anlayamadim. 9-18 calisiyorum. 1 saat ogle molasi. Sabah 15dk ogleden sonra da 15dk mola hakkim varmis. Zaten gunde 7.5saat calisiyormusum gibi bi aciklama yaptilar. Bem de ustelememistim. Ama umarim hakkimdan yenilmiyodur. :)

Kızlar selam 3. Aşım tanımlanmış ilk 2 aşımı hamile kalmadan önce olmuştum şimdi 6 aylık hamileyim. Bu süreçte hamileyken aşı olanlar var mı? Acaba bebeğe herhangi bir yan etkisi olur mu çok endişeliyim.

Bende çalışırken bu izinleri konuşmuştum bana evet günde 7.5 saatten fazla çalışamaz diye bir şey var ama haftalık çalışma saatinide tamamlamak zorundasın, cumartesi de çalışırsın dediler. Ama tabi izin kullandıranlarda var tamamen şirket insiyatifi ve anlayışlarına bağlı sanırım.

Kızlar günaydın. Aldığınız müslin örtülerin boyutları nedir acaba? Ben 2 tane aldım 70x70 boyutu. Yeterli midir? Daha büyük mü almam gerekir sizce?

özel sektröde mi çalışıyorsun canım

Günaydın kızlar biz bugün oğlumla tembeliz baya uyumuşuz gece uyutmuyo gündüz kalkamıyoruz
bi gideyim de haber veririm canım. Tahlilinde crp değerin kaç çıktı görebiliyor musun? Bende o değeri takip ettiler hep enfeksiyon boyunca
Canım bugün mesaj gelmiş sonuçlar için crp değeri öncekinde yok demiştim ya bunda var bakmışlar. 9.2 çıkmış. Yani hem kanda hem idrarda enfeksiyon görülmüş. Bu crp böbrek genişlemesine mi bağlı demişti sana doktorun? Ekstra bir zararı var mı bu crp yüksekliğinin acaba.

Kızlar günaydın. Aldığınız müslin örtülerin boyutları nedir acaba? Ben 2 tane aldım 70x70 boyutu. Yeterli midir? Daha büyük mü almam gerekir sizce?
canim muslini her seye kullaniyorsun, banyo sonrasi, pusete ortmeye, yatiracagin yere, o yuzden bol bol farkli olculerde muslin oneriyorlar :) ben extra fazla almayi dusunuyorum o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…