2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canım evet bendeki crp değeri 18 di, enfeksiyona bağlı değil böbreğin genişleyip şişmesinden dolayı benim değerimin yüksek çıktığına karar verdiler,ultrason muayenesinden sonra . Ekstra bir zararı yok 9 yüksek sayılmaz zaten, benim eşim enfeksiyon hastanesinde doktorluk yaptı çok uzun süre , bize 200-300-400 crp ile hasta geliyordu değer 100 e inince eve yolluyorduk sizin bu değerler yüksek değil ,Hamilelerde genel olarak crp yüksek çıkar dedi o da . Kandaki crp değil idrardaki enfeksiyon bence su an senin önceliğin olmalı, onu halledince hiçbir şeyin kalmayacak inşallah

Sağol canım içim rahatladı bebeğimiz iyi olsun da ağrısı sızısı geçiyo bir şekilde❤

Kızlar günaydın. Aldığınız müslin örtülerin boyutları nedir acaba? Ben 2 tane aldım 70x70 boyutu. Yeterli midir? Daha büyük mü almam gerekir sizce?
Ben 4 tane aldim 80×80, dogumdan sonra yeterli gibi. Duruma gore yine alirim zaten cok pahali degil.

Kızlar günaydın. Aldığınız müslin örtülerin boyutları nedir acaba? Ben 2 tane aldım 70x70 boyutu. Yeterli midir? Daha büyük mü almam gerekir sizce?
65x65, 70x70, 100x100, 120x120 olmak üzere değişik ölçülerde aldım ben, bahar aylarında ve yazın kumaşının inceliğinden dolayı işimize çok yarayacağını düşünüyorum yaklaşık 8-9 tane aldım, evde ve dışarda kullanmak icin yedekli olsun diye .

Bu olcu kucuk pek kullanışlı olmuyor, belki ilk zamanlar, ben ebebekten almistim ölçüsünü tam hatırlamıyorum ama buyuktu cok rahat oldu, banyo sonrasi kullandim, uyurken üstünu örttüm, arabasının pusetinin ustunu kapattım, cok kullanışlı oldu, kizim hala Müslin ortu ile yatiyor, kalın birsey istemiyor. Bir kaç tane almistim cok kullanışlı oluyor

Hangi siteden aldın canım linkini atman mümkün mü? Yumuşaklığı falan iyi mi seninkilerin?

O zaman boyutunu 100x100 ya da 120x120 almam daha mantıklı olcak gibi. Neyse artık bu 70x70 lerde bi şekilde kullanılır galiba

Ben dün 4.yü oldum
2 sinovac+ 2 biontech oldu.

Yan etkileri; sıfır
Tetanoz aşısı bile daha çok kol ağrıttı, tansiyonumu oynattı. 24 saat geçti üzerinden, bomba gibiyim. Oğlum da aynı şiddette tekmelere devam ediyor.

Şifa olsun canım, sen hastanede çalışıyordun sanırım şu tarihi geçmiş aşılar hakkında ne düşünüyorsun?

özel sektröde mi çalışıyorsun canım

Evet ozel sektor canim aslinda cok detay belirtilmemis muhasebe arastirdi sonuc olarak 7.5 saatin icinde tum molalar da var oyle olunca saat 16.30 da doluyor surem patron 5 te cikabilirsin dedi Allahtan cok kurcalamadilar :) 1.5 ayim kaldi istesek daha uzatilabiliyor ama ben hoop isten cik dogum yap bebekli bir hayat istemedim biraz eve alismak istiyorum

bende özel sektördeyim de baana öyle birşey diyen olmadı :) aslında söylemek istiyorum ama bizim servisimiz var. cebimden yol parası vermekte mantıklı gelmiyor bana o yüzden ssesimi çıkarmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…