2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
En gicik tip desene. Illa gelecektir, esin soylesin de biseylerin ucundan tutsun. :) Benimki yapar o konuda bi suphem yokta bazen gicik oluyorum yine de kaynana iste mukemmel de olsa cok sevilmez.

Gelmesin yeter ki ondan iş bekleyen bile yok
3 yıldır evliyim daha evime gelip bir süpürge açmış insan değildir.
Sorsalar neler yapıyorum der hepsi yalan
Eşim sabır taşına döndü valla idare etmekten, şimdiden söylüyorum zaten istemediğim şeyleri.

Sonra lohusa falan dinlemem yakarım hepsini

Canim zaten normal zamanda temizlemek zorunda degil. Ben hic hoslanmam baskasinin evimi temizlemesinden. Ama hastalik,dogum gibi durumlarda yemek yapmasi etrafi bi ustten toplamasi gerekir diye dusunuyorum. Ayni sey biz gelinler icin de gecerli. Dayanisma onemli ama iste herkesin dayanisma kavrami farkli. Ben doguma yakin esimle dip kose temizlik yapacagim. Annem ve k.validem geldiklerinde sadece yemek ve ustten temizlik yapsalar kafi. Hatta doguma 1 hafta kala gelin biraz gezer ederiz, sizi hep calistiracak halimiz yok ya dedim. Hata mi ettim bilmiyorum.

Normal zamanda temizlemesini beklemiyorum canım bende ama çalışıyorum, hamileyim yani biliyor durumumu.
Üstelik saatlerim çok uzun yani normal zamanda bile zorla yetişiyordum şimdi daha da yoruluyorum.
Ne olur yani gelip bir süpürse yada bir tencere yemek yapsa ama yok insanlık bitmiş.
Benimkisi hastayken de gelip yapmaz.
Kimseden zaten beklentim yok ama insan arada bir destek arıyor. :/
Biz aynı şehirdeyiz doğumdan önce kimse gelip kalmasın mümkünse

İzne ayrılınca çağıracağım kadın gelsin silsin, süpürsün her yeri.

Ayni sehirdeyseniz ve calisiyosan hamile olmasan bile haftada birkac gun gelin bende yiyin oyle evinize gecin diye teklif etmeli ki su an hamilesin daha da hassas olmali.. Ne olacak 2 tabak fazla koyacak sonucta.. Amaaan bosversene herkes kendine yakisani yapiyor iste.

Evet canım ona bile minnet rica o yüzden gitmiyorum.
Ayrıca çok boş konuşuyor canımı sıkıyor.
En iyisi hiç görüşmemek insan keyfi yerinde olsun kendi işini de yapıyor.

Kv denin kalması cidden sıkıntı ya.
Ben geçen sene ameliyat olmuştum 1-2 gün gelip bakmıştı da daha çok delirtmişti.
Şimdi de doğumdan sonra gelir kalmak ister.

Seyret sen partiyi
Bana bir ön deneme oldu iyi oldu o yönden
Hadi bakalim gozun aydin canim
Sağol canım
Hadi gözün aydın sonunda kavuşuyorsun rahatlığına
Valla en çok gözüm o rahatlıktaydı inkar edemicem
Valla kuzum benimki sözde bana bakmaya geldi olanlar malum. Baktık karşıdan bir istek şevk yok eşimle ben üstlendik herşeyi. İlk bir iki biz başladıktan sonra bir işe ben de yardım edeyim olmaz böyle diyordu yok diyorduk. Sonra onu da bıraktı maşallah. Eşim dün akşam bütün evi süpürdü ben yemek yaptım o da tv izledi şimdi sorsan yaptırmadılar bana der. De işte niye yaptırmadık kimse bilmez. Geldi kulağı ağrıyordu geceleri uyuyamıyordu eşim doktora götürdü o geçti başka bir yeri ağrıdı. Her sabah bir yakınma. Ne isteyebilirsinki güne öyle başlayınca?
Misafir banyom var. Normalde kullanmıyorum hep temiz tutarım bilir. Ebeveyn banyosunu kullanıyoruz biz eşimle.
İki haftadır kullandı da giderken bir yıkayıp gideyim demedi yani normal mi bu? Arkasından temizleyen olacak çünkü. Kim temizleyecek ya oğlu, ya ben ya da en kötü gelince annem
Bir de bana ne diyor sürekli dalga geçer gibi. Eşim götürdü şimdi. Amcası rahatsız 2 gün kalıp onu falan görüp geri gelecek. Annen gelemeyecekse ben geleyim geri oğlumla. Yani hiç farkında bile değil şöyle bir zamanda iki haftadır onun burda olmasının bana da oğluna da nasıl bir yük olduğunun. Dedim yok sağol

Canim sezgim su yonde bu zamana kadar cocuklari ondan bisey beklememis ve kiyamamis sanki. O da haliyle boyle alismis. Hani kotu niyetten boyle oldugunu sanmiyorum :)
Mesela benimki 58 yasinda ve atik bi kadin. Bacagi kirildi yine de kendi isini kendi gordu. 2 kizi da ayni sehirde olmasina ragmen sadece arayip gecmis olsun anne dediler. Ben ve esim herseyle ilgilendik ama Allah var kadin benden bisey beklemedi, yaptirmadi. Gorumcem midesini bozmus hastalanmis annesine geldi. K.validem ve k.pederim kizina baktilar. Hani evlisin, esin var, annen zaten bu halde gelip kendine baktirmak nedir :) Ama seve seve baktilar, hatta "yazik cocuk kus kus mahfoldu" dediler :) cunku cocuklarina hizmete alismis bir aile. O yuzden bence seninki cocuklarindan hizmet gordugu icin akil edemiyodur. Bir de seninkinin yasi basi var gibime geldi nedense kac yasinda ki ? :)

hahaha hic gulesim yoktu kizz

Kizlar butunn islerimi bitirdim oturdum masterchefe bakiyorumm
Ekranda pizzalar elimde yogurtt Sizler napiyosunuz?
Sefan olsun bence sen bi pizza soylersin Ben halsizim. Doktorumu aradim rapor aldim. Full yatiyorum. Canim hicbir sey yapmak istemiyor. Ama ispanak yikadim onu yapicam. Ya da bu goruntuden sonra pizza mi

Sefan olsun bence sen bi pizza soylersin Ben halsizim. Doktorumu aradim rapor aldim. Full yatiyorum. Canim hicbir sey yapmak istemiyor. Ama ispanak yikadim onu yapicam. Ya da bu goruntuden sonra pizza mi
Saol canim haha nasil da taniyoruz artik birbirimizi demi Neden halsizsin senin neyin var canim?

Saol canim haha nasil da taniyoruz artik birbirimizi demi Neden halsizsin senin neyin var canim?
Agirlasma tabiri varya onu yasiyor gibiyim. Pat diye yataktan kalkamiyorum. Corap giyerken bile zorlanmaya basladim. En rahat uyku pozisyonunu bulamiyorum. Gece cok sık uyaniyorum. Analik mode on
Pizza konusunda bi oneride bulunabilirim. Disaridakiler cok kalorili ve hazimsizlik yapiyor. Ben migrostan pizza hamuru aldim. Direk yagli kagidin uzerine serdim. Kekik +domates puresi surdum. Mozzarella ve kasar peynirini bolca ekledim. Uzerine de o an dolapta ne varsa ekledim. Zeytin biber misir domates vs. Mis gibi oldu. Tavsiye ederim.

Eklentiler

• Screenshot_20211222-144537_Samsung Internet.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 42
Sefan olsun canım :)
Bende işteyim beyanname haftasına girdik onlarla uğraşıyorum.
Sen akşama bir pizza söyle oh mis yemekten de kurtulursun
Saol canimm :) sana da kolay gelsiin valla aksami beklemeyecegim gibi haha her an soyleyebilirim
Oy kiyamam malesef hepimizin yasayacagi seylere baslamissin sen canim, benim de ufaktan agirlasma basliyor hissediyorum gibi
Pizza hamuru cok iyiymis kiz, esim gec gelecek bugun oyuzden baska gune birakiyorum hamur isini. Ben hazir soyleyecegim

Söyle şimdiden canın çektiyse :)

Ben kv ile yaşıyorum oda iş yapmaz kızıma güveniyorum doğum sonrası için onun da sınavı olacak lgs ye hazırlanıyor kısmet artık ne olursa

Kizlar butunn islerimi bitirdim oturdum masterchefe bakiyorumm
Ekranda pizzalar elimde yogurtt Sizler napiyosunuz?
Ben de hep planladığım cips kaçağımı yaparken okudum bunu
İşteki son günlerim. Cuma günü 24 hafta iznine ayrılacağım. O nedenle kimse bana dokunmuyor, ben de odamı boşaltıyorum bu süreçte. Evde böyle kedim kucağımda, ayak uzatma günlerime az kaldı. İple çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…